tuinonderhoud Tervuren

Tuinonderhoud Tervuren: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Tervuren

Alexandros is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Steenokkerzeel (1820) - Alexandros
Alexandros Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
4.84/5 (125 reviews)
Bonjour . ma langue maternelle est le grec. Je parle anglais ici en Belgique. et grâce à Google Traduction, je peux communiquer avec plus de 160 langues. comme tout le monde le comprend, j’ai l’habitude de faire en sorte que les choses difficiles paraissent faciles. depuis que je suis jeune, je suis impliqué dans la construction, la rénovation et la réparation. ainsi qu'avec le jardinage.
Luc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Kortenberg (3070) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortenberg
4.83/5 (102 reviews)
Hallo. Ik ben een zelfstandige tuinman in bijberoep. Ik ben naar tuinbouwschool geweest en heb 35 jaren ervaring met tuinen te onderhouden. Ik gebruik mijn eigen machines van goede kwaliteit. Je kunt mijn evaluaties nakijken. Gr luc
Tuinonderhoud in Zaventem (1930) - Omar
Omar
Zaventem
4.56/5 (36 reviews)
Hallo, mijn naam is Omar en ben 26 jaar. Ik kom uit Zaventem. Je kan me inhuren voor alle soorten klusjes. Kasten in elkaar steken. Opruimwerken. Afbraakwerken. Tuin opruimen. Gras afmaaien. Etc... Ik ben een handige jongen. Heb ervaring en leer elke dag bij. Huur mij in en je zorgen zij zo voorbij 👌
Tuinonderhoud in Wezembeek-oppem (1970) - Magomed
Magomed
Wezembeek-oppem
4.91/5 (34 reviews)
Beste Mijn naam is Magomed, ik ben 39 jaar Mijn beroep Tuinman, Ik vind erg belangrijk dat de klant tevreden over het werk , graag doe ik extra moeite voor de klant, en ben ik erg behulpzaam ....
Tuinonderhoud in Sint-joris-weert (3051) - Konstantin
Konstantin
Sint-joris-weert
5/5 (18 reviews)
Geachte, Bent u op zoek naar een comfortabele Harry, iemand die veel werkt, onafhankelijk kan werken en goed op de hoogte is van elektriciteit? Dan zou ik mezelf willen presenteren als de juiste kandidaat. Afwerken en alle kleine en grote dingen in en rond het huis ... dit is helemaal mijn zaak. Ik heb hier al de nodige ervaring mee gecreëerd. Ik spreek een beetje Nederlands.
Tuinonderhoud in Kortenberg (3070) - Gl
Gl
Kortenberg
4.78/5 (18 reviews)
Ben iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heb ervaring met verschilende klussen. Zoals in de bouw. Beschik ook over eigen materiaal. Meestal werk ik in het weekend. Verplaats mezelf met de wagen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Overijse (3090) - Roger
Roger
Overijse
5/5 (15 reviews)
Ik ben gepensioneerd en heb de tijd om met schilderen en kleine klusjes mensen te helpen die het zelf niet zien zitten, ook basisonderhoud in de tuin. Indien ik een klus alsnog niet perfect kan uitvoeren, dan zal ik dat ook kenbaar maken aan de klant en kan hij een nieuwe keuze maken. Ik beschik over een wagen, veel basismateriaal en wil voornamelijk mensen, ook proactief, bijstaan.Groetjes. Roger
Tuinonderhoud in Oud-heverlee (3050) - Emelie
Emelie
Oud-heverlee
5/5 (15 reviews)
Hallo ik ben Emelie, ik ben 23 jaar ! Ik sta voor alles open van honden uitlaten tot verhuis van meubels, tuin onderhoud... ik woon in oud- heverlee maar heb mijn eigen vervoer dus afstand maakt niet uit. Ook kan ik goed met kinderen overweg zelf heb ik een zoontje van 7 jaar ! En met dieren ben ik ook goed heb 3 honden 2 katten en een konijn. Ben ook niet bang om mij vuil te maken.
Tuinonderhoud in Huldenberg (3040) - Lieven
Lieven
Huldenberg
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben ondertussen 6 jaar brandweerman en zelfstandig tuinman. In beide activiteiten gebruik ik regelmatig een kettingzaag en klim materiaal. Veilig en pragmatische te werk gaan vind ik belangrijk.
Tuinonderhoud in Kortenberg (3070) - Johnny
Johnny
Kortenberg
5/5 (5 reviews)
Hey ik ben John ik klus graag en daarom wil ik mijn diensten aanbieden tuinonderhoud kleine metselwerken klinkers leggen schilderwerken en kleine loodgieters werk ik sta steeds me een Lach klaar om het werk aan te vatten heb je hulp nodig ?vraag maar
Tuinonderhoud in Erps-kwerps (3071) - Pieter
Pieter
Erps-kwerps
5/5 (4 reviews)
Hallo, ik ben Pieter en woon in Kortenberg. Elke dinsdag kan ik me vrijmaken om uw tuin weer proper te zetten. (Hagen snoeien, gras afrijden, onkruid verwijderen, kleine aanplantingen, etc..) ik kan ook kleine klusjes binnenshuis uitvoeren zoals kaders ophangen, ruiten kuisen, lampen ophangen enz. Ik werk met eigen professioneel materiaal en verplaats me in een straal van +-10 km van Kortenberg.
Tuinonderhoud in Tervuren (3080) - Wim
Wim
Tervuren
5/5 (4 reviews)
Hallo, ik ben Wim, 38 jaar en gepassioneerd tuinliefhebber. Graag bied ik mijn diensten aan oa gras maaien, verticuteren, opschonen van gazons en weides, snoeien van heggen en struiken, allerhande tuinklussen, ... werk met eigen, professioneel materiaal, afvoeren van tuinafval mogelijk. Regio Tervuren, Bertem, Overijse, Hoeilaart, Huldenberg en Oud-Heverlee.
Wannes is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Schaarbeek (1030) - Wannes
Wannes Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schaarbeek
5/5 (3 reviews)
Al enkele jaren actief in het groenonderhoud en bosbeheer. Interesses in alles wat met natuur te maken heeft. Beschikbaar voor enkele kleinere klusjes regio Brussel om regelmatig als tuinman langs te komen. Beschikbaar voor zwaarder werk zoals het zagen, snoeien, bosmaaien, regio Aarschot. Dit zou ik samen met een partner doen, al het materiaal voorhanden. Nl/Fr/Eng
Tuinonderhoud in Everberg (3078) - Tom
Tom
Everberg
5/5 (2 reviews)
Ik ben Tom, en ik ben woonachtig in Bertem. Graag zou ik wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Ik heb ervaring via mijn job als electricien, en door verbouwingswerken aan mijn huis. Verder heb ik ook een zeer goede kennis van informatica.
Tuinonderhoud in Brussel (1000) - Ingmar
Ingmar
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik ben een energieke man die halftijds als journalist werkt bij metro. Ik heb ervaring in tuinbouw, restaurants, zorgsector, vuilkar etc. Ik ben niet bang om mijn handen uit de mouwen te steken. Ik spreek Nederlands, Engels en Frans. Ik houd van dieren en kan goed overweg met kinderen. Ik sta open voor quasi alle soorten jobs.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Tervuren

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ makkelijk te gebruiken dienst, voor mij de eerste keer en wees zichzelf goed uit ”
Glen
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Tervuren: geëvalueerd met 4.96 door 406 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Tervuren, tuinier Tervuren, hovenier Tervuren, tuinaannemer Tervuren, onderhoud tuin Tervuren, opruimen groenafval Tervuren, tuinonderhoud prijzen Tervuren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden