tuinonderhoud Watermaal-bosvoorde

Tuinonderhoud Watermaal-bosvoorde: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Watermaal-bosvoorde

Diego is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Ukkel (1180) - Diego
Diego
Ukkel
4.9/5 (48 reviews)
Étudiant en Biologie à la VUB, parlant couramment 5 langues, j'aime surtout faire du jardinage (beaucoup d'expérience dans ce domaine: création d'étangs, potagers, jardinage écologique, entretien général..) mais en tant qu'étudiant de sciences je suis également capable entre autres de donner des cours (FR, NL, Physique, Chimie) aux élèves de secondaire. Permis B
Tuinonderhoud in Wezembeek-oppem (1970) - Magomed
Magomed
Wezembeek-oppem
4.91/5 (34 reviews)
Beste Mijn naam is Magomed, ik ben 39 jaar Mijn beroep Tuinman, Ik vind erg belangrijk dat de klant tevreden over het werk , graag doe ik extra moeite voor de klant, en ben ik erg behulpzaam ....
Tuinonderhoud in Overijse (3090) - Roger
Roger
Overijse
5/5 (15 reviews)
Ik ben gepensioneerd en heb de tijd om met schilderen en kleine klusjes mensen te helpen die het zelf niet zien zitten. Ik beschik over een wagen, enig basismateriaal en wil voornamelijk mensen op een correcte manier bijstaan. Groetjes. Roger.
Tuinonderhoud in Elsene (1050) - Ahmed
Ahmed
Elsene
5/5 (12 reviews)
ik ben engineer , electromechanical engineering . nu studeer ik nederlands omdat ik een oplading wil volgen , ik spreek arabisch en engels en een beetje nederlands , ik ben op zoek naar extra werk ………………………………………………………………………………………………………………..
Tuinonderhoud in Sint-joost-ten-node (1210) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-joost-ten-node
4.86/5 (7 reviews)
Licenciaat Communicatie ik spreek Nl, Fr, En, Du Kan taal les of bijles geven Eigen vervoer, Rijbewijs B sinds '96 Ik ben ook beschikbaar voor uiteenlopende klusjes. Kennis EHBO, PC-internet Tuinier
Tuinonderhoud in Beersel (1650) - Thibo
Thibo
Beersel
5/5 (5 reviews)
Hallo, Ik ben Thibo en ik wil mijn hulp aanbieden bij het onderhouden van uw tuin. Ik doe dit in mijn vrije tijd (meestal weekends) en ben ook zeer gemotiveerd. Ik beschik over professioneel materiaal en sta daarmee klaar om u zo snel mogelijk te helpen. Neem gerust contact met me op en dan bespreken we samen wat er moet gebeuren. Tot binnenkort.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Beersel (1650) - Bart
Bart
Beersel
5/5 (4 reviews)
Hoi! Ik ben leerkracht van beroep en s’ avonds en in het weekend kan ik wat bijwerken. Ik had een tweede job in loondienst, maar dit is belastingsgewijs niet haalbaar. Ik sta open voor allerlei taken en aanbiedingen!
Tuinonderhoud in Tervuren (3080) - Wim
Wim
Tervuren
5/5 (4 reviews)
Hallo, ik ben Wim, 38 jaar en gepassioneerd tuinliefhebber. Graag bied ik mijn diensten aan oa gras maaien, verticuteren, opschonen van gazons en weides, snoeien van heggen en struiken, allerhande tuinklussen, ... werk met eigen, professioneel materiaal, afvoeren van tuinafval mogelijk. Regio Tervuren, Bertem, Overijse, Hoeilaart, Huldenberg en Oud-Heverlee.
Arthur is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Sint-Genesius-Rode (1640) - Arthur
Arthur Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-Genesius-Rode
5/5 (3 reviews)
Je peux effectuer une variétés de petits travaux électriques et autres. - installations/remplacement des interrupteurs, prises électriques, luminaires,.. - pose d’appliques murales ou plafonnier - réparations des circuits électriques défaillants - installations de système d’éclairages et prises de jardin Je vous offre ainsi une gamme de services techniques complémentaires (transport,…)
Tuinonderhoud in Brussel (1000) - Carolien
Carolien
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik ben 31 jaar, elektriciteit -elektronica gestudeerd in het middelbaar. Hoger onderwijs audiovisuele technieken. Een handige persoon met een probleem oplossend denkvermogen. Vooral thuis in kleine elektrische herstellingen en audiovisuele installaties, maar ook handen aan mijn lijf om te schilderen, verhuizen, enzv
Tuinonderhoud in Brussel (1000) - Ingmar
Ingmar
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik ben een energieke man die halftijds als journalist werkt bij metro. Ik heb ervaring in tuinbouw, restaurants, zorgsector, vuilkar etc. Ik ben niet bang om mijn handen uit de mouwen te steken. Ik spreek Nederlands, Engels en Frans. Ik houd van dieren en kan goed overweg met kinderen. Ik sta open voor quasi alle soorten jobs.
Tuinonderhoud in Schaarbeek (1030) - Wannes
Wannes
Schaarbeek
5/5 (2 reviews)
Hallo iedereen, ik ben nog maar 26 jaar jong en zeer gemotiveerd om anderen te helpen, een centje extra te verdienen en bij te leren. Momenteel ben ik werkzaam als teamleider in het bos en groenbeheer, werken in en met de natuur is voor mij altijd een genot.
Tuinonderhoud in Ukkel (1180) - Nicolas
Nicolas
Ukkel
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben een 34-jarige jongeman afkomstig uit Brugge en woonachtig in Ukkel, Brussel. Ik werk al een aantal jaren voor een financiële instelling. Tijdens mijn weekends vertoef ik graag in de natuur en via deze weg hoop ik mijn groene vingers te kunnen bovenhalen! Ik ben viertalig (NL-FR-EN-ES) en kan mij tijdens de weekends vrijmaken.
Tuinonderhoud in Schaarbeek (1030) - Leni
Leni
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben Leni. Ik ben verpleegkundige en zoek graag naar een kleine bijverdienste. Samen met mijn vriend hebben we ons huis gerenoveerd dus ik ken wel een beetje van alles. Ik ben ook graag creatief bezig en heb jaren leiding gestaan in de chiro. Ik ben een zeer zelfstandig iemand die weet van aanpakken.
Tuinonderhoud in Duisburg (3080) - Steven
Steven
Duisburg
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Steven, 35 jaar, werk als bediende verkoper bij Colruyt. Ben sociaal,hulpvaardig en ben niet bang om mijn handen vuil te maken. Langs deze weg zoek ik een bijverdienste omdat da zeker van pas zou komen. Woon te tervuren en heb een wagen dus kan me gemakkelijk verplaatsen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Watermaal-bosvoorde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Watermaal-bosvoorde: geëvalueerd met 4.99 door 152 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Watermaal-bosvoorde, tuinier Watermaal-bosvoorde, hovenier Watermaal-bosvoorde, tuinaannemer Watermaal-bosvoorde, onderhoud tuin Watermaal-bosvoorde, opruimen groenafval Watermaal-bosvoorde, tuinonderhoud prijzen Watermaal-bosvoorde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden