tuinonderhoud Ruisbroek

Tuinonderhoud Ruisbroek: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Ruisbroek

Tuinonderhoud in Lot (1651) - Rudi
Rudi
Lot
4.88/5 (77 reviews)
Hallo iedereen,ik ben rudi en ben 61 jaar .Als ik iemand kan helpen bij het tuinieren,heel graag want ik heb groene vingers.Dat kan gaan van gras maaien,struiken en bomen snoeien maar ook andere tuinklusjes.Als jullie een boomgaard met fruit bezitten ben ik steeds bereid dit fruit te plukken.liefst gebruik ik jullie tuinmateriaal en in het andere geval neem ik het mijne. Groeten
Diego is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Ukkel (1180) - Diego
Diego
Ukkel
4.9/5 (48 reviews)
Étudiant en Biologie à la VUB, parlant couramment 5 langues, j'aime surtout faire du jardinage (beaucoup d'expérience dans ce domaine: création d'étangs, potagers, jardinage écologique, entretien général..) mais en tant qu'étudiant de sciences je suis également capable entre autres de donner des cours (FR, NL, Physique, Chimie) aux élèves de secondaire. Permis B
Tuinonderhoud in Elsene (1050) - Ahmed
Ahmed
Elsene
5/5 (14 reviews)
ik ben engineer , electromechanical engineering . nu studeer ik nederlands omdat ik een oplading wil volgen , ik spreek arabisch en engels en een beetje nederlands , ik ben op zoek naar extra werk ………………………………………………………………………………………………………………..
Tuinonderhoud in Beersel (1650) - Thibo
Thibo
Beersel
5/5 (5 reviews)
Hallo, Ik ben Thibo en ik wil mijn hulp aanbieden bij het onderhouden van uw tuin. Ik doe dit in mijn vrije tijd (meestal weekends) en ben ook zeer gemotiveerd. Ik beschik over professioneel materiaal en sta daarmee klaar om u zo snel mogelijk te helpen. Neem gerust contact met me op en dan bespreken we samen wat er moet gebeuren. Tot binnenkort.
Tuinonderhoud in Beersel (1650) - Bart
Bart
Beersel
5/5 (4 reviews)
Hoi! Ik ben leerkracht van beroep en s’ avonds en in het weekend kan ik wat bijwerken. Ik had een tweede job in loondienst, maar dit is belastingsgewijs niet haalbaar. Ik sta open voor allerlei taken en aanbiedingen!
Arthur is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Sint-Genesius-Rode (1640) - Arthur
Arthur Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-Genesius-Rode
5/5 (3 reviews)
Je peux effectuer une variétés de petits travaux électriques et autres. - installations/remplacement des interrupteurs, prises électriques, luminaires,.. - pose d’appliques murales ou plafonnier - réparations des circuits électriques défaillants - installations de système d’éclairages et prises de jardin Je vous offre ainsi une gamme de services techniques complémentaires (transport,…)
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Brussel (1000) - Ingmar
Ingmar
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik ben een energieke man die halftijds als journalist werkt bij metro. Ik heb ervaring in tuinbouw, restaurants, zorgsector, vuilkar etc. Ik ben niet bang om mijn handen uit de mouwen te steken. Ik spreek Nederlands, Engels en Frans. Ik houd van dieren en kan goed overweg met kinderen. Ik sta open voor quasi alle soorten jobs.
Tuinonderhoud in Ukkel (1180) - Nicolas
Nicolas
Ukkel
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben een 34-jarige jongeman afkomstig uit Brugge en woonachtig in Ukkel, Brussel. Ik werk al een aantal jaren voor een financiële instelling. Tijdens mijn weekends vertoef ik graag in de natuur en via deze weg hoop ik mijn groene vingers te kunnen bovenhalen! Ik ben viertalig (NL-FR-EN-ES) en kan mij tijdens de weekends vrijmaken.
Tuinonderhoud in Beersel (1650) - Loïc
Loïc
Beersel
5/5 (1 reviews)
Hello, ik ben een net afgestudeerde bioloog en ben geïnteresseerd in allerlei klusjes, gaande van tuinieren tot het geven van bijles in de buurt van Beersel of in Brussel. Ik ben perfect drietalig (NL, FR, EN) en hou van reizen, outdoorsporten en natuur.
Tuinonderhoud in Anderlecht (1070) - Felix
Felix
Anderlecht
5/5 (1 reviews)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tuinonderhoud in Oudenaken (1600) - Soufyane
Soufyane
Oudenaken
Nieuw
Je proposedivers services de la rénovations. Plaque au platre. Reparation de mur.joint .tapisserie .peinture. Pose de parquet. Montage et démontage de meuble Et autres.Je vous garantis un travail soigné et bien fini n'hésitez pas à me contacter merci
Tuinonderhoud in Sint-pieters-leeuw (1600) - Robbe
Robbe
Sint-pieters-leeuw
Nieuw
Hallo, Ik ben Robbe en woon in Sint-Pieters-Leeuw. In mijn vrije tijd las en sleutel ik aan tractoren en machines. Met mijn minitractor maai ik kleine weides en bouwgronden met de klepelmaaier. Is uw weide moeilijk te bereiken met grote machines? Een doorgang van 105 cm volstaat al. Door het geringe gewicht wordt de bodemdruk beperkt.
Tuinonderhoud in Vorst (1190) - Daan
Daan
Vorst
Nieuw
Dag allen. Ik ben Daan - headhunter van beroep, sportieve creatieveling in de vrije tijd. Ik fiets en loop graag, geef voetbaltraining en ben graag bezig met het opknappen van oude meubels. Ook onze kat krijgt alle aandacht van me die nodig is.
Tuinonderhoud in Elsene (1050) - Bilal
Bilal
Elsene
Nieuw
Sinds kort woon ik met mijn kleine gezin in Brussel. Ruim vijf jaren heb ik in de agrarische sector gewerkt. Biologische land en veeteelt hebben mijn interesse. Ik werk graag buiten en tuinonderhoud is iets wat ik goed kan.
Tuinonderhoud in Beersel (1650) - Malysia
Malysia
Beersel
Nieuw
Hallo, ik ben malysia ik ben 17 jaar. In mijn vrije tijd zou ik graag wat klussen doen voor een kleine bijverdienste. Ik ben zeer gemotiveerd en ik doe alles met een brede glimlach. Ik doe alles graag van grote tot kleine karweitjes
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Ruisbroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Ruisbroek: geëvalueerd met 4.98 door 156 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Ruisbroek, tuinier Ruisbroek, hovenier Ruisbroek, tuinaannemer Ruisbroek, onderhoud tuin Ruisbroek, opruimen groenafval Ruisbroek, tuinonderhoud prijzen Ruisbroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden