Ring Twice

Hulp voor tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tuiniers in de buurt van Sint-agatha-berchem

Tuinonderhoud in Groot-bijgaarden (1702) - Simon
Simon Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Groot-bijgaarden
4.86/5 (7 reviews)
Dag allemaal, ik ben Simon. Ik ben student landschaps- en tuinarchitectuur. Mijn passie is werken in de tuin waar ik al reeds wat ervaring in hebt om willen van mijn studie. Ik kan redelijk wat werkjes uitvoeren in de tuin.
Tuinonderhoud in Groot-bijgaarden (1702) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Groot-bijgaarden
5/5 (4 reviews)
Hallo, ik ben Bruno . Al 15 jaar ervaring als verhuizer . Altijd bereikbaar en zin voor nieuwe uitdagingen. Bestelwagen en ladderlift ter beschikking. Voor al uw montage werk , verhuisplannen , inpakken van meubelen kan u bij mij terecht. Zelfstandige in bijberoep .
Tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem (1082) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-agatha-berchem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een net opgestart eenmans bedrijf die met veel plezier uw klusjes komt doen. Ik hou me vooral bezig met schrijnwerk,plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbekleding en andere. Het schilderwerk binnen en buiten.reinigen van nieuwbouw of leegmaken van huizen,afbraakwerken met een container ter beschikking en nog meer
Tuinonderhoud in Ganshoren (1083) - Arno
Arno
Ganshoren
5/5 (1 reviews)
Ik ben Arno, 21, en net afgestudeerd aan het Conservatorium van Antwerpen als bachelor Drama. Mijn ouders wonen in Brussel, zelf woon ik in Antwerpen. Ik ben zelfstandig en zorgzaam, betrouwbaar en gretig. Ben voor meerdere dingen 'bruikbaar', lijkt me. Spreek vloeiend Nederlands en Frans. Beschikbaar in BXL en A'pen.
Tuinonderhoud in Ganshoren (1083) - Luka
Luka
Ganshoren
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Luka, een student audiovisuele kunsten uit Brussel. Ik ben 18 jaar oud en zou graag wat willen bijverdienen aan de hand van Listminut. Door te gaan babysitten en te werken in onze eigen tuin, heb ik al wel wat ervaring opgedaan. Ik ben gemotiveerd en bereid allerlei klusjes op te knappen. Ik ben drietalig: Nederlands/Frans/Engels
Tuinonderhoud in Relegem (1731) - Mustafa
Mustafa
Relegem
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal ik ben op zoek naar een leuke bijverdienste. Ik ben 40 jaar betrouwbaar gemotiveerd en zelfstandig. Ik ben vriendelijk hulpvaardig en goedlachs. Ik steek graag de handen uit de mouwen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Sint-jans-molenbeek (1080) - Dezirbek
Dezirbek
Sint-jans-molenbeek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een ervaring als tuinman. Bijna twee jaar heb ik gewerkt bij verschillende parken van Brussel. En soms op verschillende begraafplaatsen. Daarom wil ik werken voor de werk boom snoeien. Dank u wel
Tuinonderhoud in Dilbeek (1700) - Felix
Felix
Dilbeek
Nieuw
Hallookes, Ik ben Feli, 16 jaar en wil u heel graag helpen! Ik wil graag een beetje extra zakgeld en wil daar veel voor doen. Babysitten, een karwei in de tuin,..Ik ben altijd heel gemotiveerd en een harde werker. Ik babysit vaak en ben daar heel goed in. Ik ga heel graag met kinderen om en speel graag spelletjes met hen. Ik kan ook goed koken (spaghetti, desserts,..) en met dieren omgaan. Tot sne
Tuinonderhoud in Laken (1020) - Arno
Arno
Laken
Nieuw
Heey ik ben Arno, ik ben 18j en heb voorlopig nog geen werk. ik zou toch graag wat geld hebben om af en toe iets te kunnen gaan doen met vrienden. ik werk als vrijwilliger ook in de planten tuin van meise en in een druiventeelt in hoeilaart. ik weet dus wel wat van planten, en van ook van koken (doe het allebij heel graag en met passie) ik ben ook verzot op dieren. ik hoop tot snel!!
Tuinonderhoud in Dilbeek (1700) - Gerrit
Gerrit Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dilbeek
Nieuw
Hallo, Ik ben Gerrit uit Dilbeek. Ik heb een kleine onderneming met als doel het ondersteunen van zelfstandigen en kmo's. Ik ben inzetbaar op verschillende gebieden van administratie tot leveringen van paketten, inspringen bij afwezigheid van een collega en dergelijke. Ik bied mijn diensten ook aan aan particulieren.
Tuinonderhoud in Relegem (1731) - Maxim
Maxim
Relegem
Nieuw
Hallo, ik ben Maxim, een jonge arbeider uit Asse. Ik ben 22 jaar en zou in mijn vrije tijd graag wat bijverdienen. Ik beschik over al het nodige materiaal om bomen te snoeien/rooien. Brandhout stapelen of het hout klieven kan ook. Heb 1 jaar bosbouw gestudeerd.
Tuinonderhoud in Groot-bijgaarden (1702) - Louis
Louis
Groot-bijgaarden
Nieuw
Hallo ik ben Louis. Ik ben 21 jaar en ben momenteel student. Ik ben vrij handig en heb van vele zaken (basis)kennis. Van kleins af aan hou ik mij graag bezig met het repareren en ineen steken van allerhande zaken. Als u hulp nodig heeft help ik u graag verder. Hopelijk tot snel!
Tuinonderhoud in Brussel (1000) - Gil
Gil
Brussel
Nieuw
een jong dynamisch persoon. Kan op alle vlakken helpen( koken, boodschappen,winkelen,wandelen,kleine klusjes). Ben sportief en van alle markten thuis. Ben de weekdagen en weekends beschikbaar. verplaats mezelf met de fiets of met het openbaar vervoer.
Tuinonderhoud in Sint-jans-molenbeek (1080) - Sarah
Sarah
Sint-jans-molenbeek
Nieuw
Ik ben Sarah, afgestudeerd als maatschappelijk werker, en heel erg enthousiast een extra klus aan te nemen. Mensen helpen vind ik geweldig, deze werkwijze is daarvoor geweldig! Ik verplaats mij met een elektrische fiets en ben elke week op andere momenten beschikbaar. Ik kijk er alvast naaruit!
Tuinonderhoud in Jette (1090) - Glen
Glen
Jette
Nieuw
Student die wat wil bijklussen en mensen helpen die er in deze rare tijden nood aan hebben. Ik verplaats me binnen Brussel en net daarbuiten met openbaar vervoer of met de fiets. Regelmatig beschikbaar en sta open voor allerlei klusjes.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Je kunt iemand vragen voor hulp en zelf het aantal uren bepalen. ”
Cedric
“ heel gemakkelijk,je maakt uw keuze en de betaling gebeurd ook heel makkelijk. ”
Sacha
“ De eerste keer dat ik met dit platform werk en zeker voor herhaling vatbaar! ”
Constantin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Sint-agatha-berchem: geëvalueerd met 4.98 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Sint-agatha-berchem, tuinier Sint-agatha-berchem, hovenier Sint-agatha-berchem, opruimen groenafval Sint-agatha-berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Wat is tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem?

Onder tuinonderhoud vallen er heel wat taken. Al startend van maaien van grasvelden tot het terras opknappen. Waarvoor kan je precies een tuinman inschakelen? Lees hier een lijst met de verschillende taken voor tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem.

Wat kost tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem?

De prijzen voor tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem hangen af van de gevraagde onderhoudswerken. Hier vind je een tabel met de meestgevraagde diensten en de gemiddelde prijzen.

Staat jouw gewenste dienst er niet tussen? Dien gratis een aanvraag in en ontvang verschillende prijsvoorstellen op maat.
Diensten tuinonderhoudGemiddelde prijzen tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem
Moestuin onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Omheining bouwen€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Bloemen onderhouden€ 12/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Tuinschermen plaatsen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Onkruid uithalen€ 18/uur - € 25/uurDeze dienst aanvragen

Hoe worden de kosten voor een tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem bepaald?

Een tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem brengt natuurlijk wat kosten met zich mee. Er zijn variabelen die deze prijzen bepalen. Lees hier alle factoren die de kosten kunnen beïnvloeden.
In de kosten wordt vaak het gereedschap dat gebruikt wordt verrekend. Een tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem vraagt speciaal tuingereedschap. Een ander factor is de arbeidskost van de tuinaannemer zelf. Deze arbeidskost is ook afhankelijk van een paar variabelen:Op Ring Twice vind je zowel professionele als particuliere tuinmannen. Je ontvangt verschillende prijsvoorstellen. Deze zullen ook verschillen naargelang een professionele of particuliere tuinaannemer solliciteert. Het tarief schommelt tussen € 15/uur en € 28/uur.
DienstTuinonderhoud prijs in Sint-agatha-berchem
Tuinonderhoud Sint-agatha-berchem€ 15/uur en € 28/uur
Let op: Dit zijn richtprijzen. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Hoe vaak moet ik tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem doen?

Het gras is altijd groener aan de overkant zeggen ze. Maar als je jouw tuin degelijk en regelmatig onderhoudt, dan zal iedereen jouw tuin willen. Zelf voor jouw tuinonderhoud zorgen of toch een tuinman inschakelen om jouw tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem te verzorgen? Een tuinman zal perfect weten wat hij moet doen om jouw tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem goed te kunnen uitvoeren. Een tuinman zorgt ervoor dat er geen onkruid tussen jouw bloemen groeit, dat jouw terras en gras er altijd netjes bij zijn. Kortom met een regelmatige tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem geniet je heel het jaar door van een keurige en gezonde tuin.

Tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem is nodig om de tuin opgeruimd te houden. Maar tuinonderhoud is ook essentieel zodat jouw planten, struiken, bloemen en bomen gezond blijven. Dus hoe vaker je beroep doet op een hovenier om jouw tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem te verzorgen, hoe keuriger en gezonder jouw tuin er zal uitzien. Hoe vaker je jouw tuin onderhoudt, hoe minder werk dat ook op lange termijn is. Je kan heel simpel een onderhoudscontract afsluiten met een tuinman of tuinaannemer uit Sint-agatha-berchem.

Tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem kan een paar keer per jaar gebeuren, maar ook wekelijks of maandelijks. Afhankelijk van het seizoen en jouw verwachtingen.

Waarom is het belangrijk om een goede tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem te hebben?

Een mooi, aangelegde tuin kan heel het jaar door voor genot zorgen. Maar dit is enkel mogelijk als je ook goed zorg draagt voor jouw tuin. Enkel zo kan je jouw droomtuin hebben. Wie droomtuin zegt, zegt tuinonderhoud. Tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem houdt in dat jouw tuin verzorgd en onderhouden wordt en dit moet gelijkmatig gebeuren. Enkel zo zullen jouw planten, bloemen, gras, struiken en bomen niet overwoekeren.

Regelmatig een tuinman laten komen voor jouw tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem zal ervoor zorgen dat zieke bomen of planten tijdig worden herkend. De hovenier kan ze dan snoeien of zelfs omhakken indien nodig.

Dankzij een diepgaande tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem blijft jouw tuin lang mooi en gezond. In overleg met jouw hovenier kan je doen om half jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks jouw tuinonderhoud Sint-agatha-berchem te laten doen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen tuinonderhoud in Sint-agatha-berchem

De laatste aanvragen in de categorie tuin in Sint-agatha-berchem

onderhoudsvriendelijke tuin her aanleggen - Wandelpad vrijmaken op verwoekerd terrein - Haag snoeien - Gras zaaien kleine oppervlakte/Semer la pelouse petite surface - Lichte tuinwerk - tuin renoveren - tuin renoveren - Tuinklus - tuinman - Tuinman in Sint-agatha-berchem (1082) - Tuinman - Gras maaien in Sint-agatha-berchem (1082) - Tuinman - Gras maaien in Berchem-sainte-agathe (1082)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden