tuinonderhoud Sint-genesius-rode

Tuinonderhoud Sint-genesius-rode: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hoveniers voor tuinonderhoud Sint-genesius-rode

Tuinonderhoud in Lot (1651) - Rudi
Rudi
Lot
4.88/5 (77 reviews)
Hallo iedereen,ik ben rudi en ben 61 jaar .Als ik iemand kan helpen bij het tuinieren,heel graag want ik heb groene vingers.Dat kan gaan van gras maaien,struiken en bomen snoeien maar ook andere tuinklusjes.Als jullie een boomgaard met fruit bezitten ben ik steeds bereid dit fruit te plukken.liefst gebruik ik jullie tuinmateriaal en in het andere geval neem ik het mijne. Groeten
Diego is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Ukkel (1180) - Diego
Diego
Ukkel
4.9/5 (48 reviews)
Étudiant en Biologie à la VUB, parlant couramment 5 langues, j'aime surtout faire du jardinage (beaucoup d'expérience dans ce domaine: création d'étangs, potagers, jardinage écologique, entretien général..) mais en tant qu'étudiant de sciences je suis également capable entre autres de donner des cours (FR, NL, Physique, Chimie) aux élèves de secondaire. Permis B
Tuinonderhoud in Elsene (1050) - Ahmed
Ahmed
Elsene
5/5 (14 reviews)
ik ben engineer , electromechanical engineering . nu studeer ik nederlands omdat ik een oplading wil volgen , ik spreek arabisch en engels en een beetje nederlands , ik ben op zoek naar extra werk ………………………………………………………………………………………………………………..
Tuinonderhoud in Alle (5550) - Tom
Tom
Alle
5/5 (12 reviews)
Hallo, mijn naam is Tom en ben 29 jaar. Sinds de Corona ben ik voor langere tijd technisch werkloos. Ik werk sinds vier jaar als eventmanager voor een internationaal bedrijf. Om mijn tijd iets nuttiger te besteden ben ik op zoek naar mensen die klusjes hebben die ze zelf niet willen doen; Poetsen, tuinieren, klusjes herstellen, enz. Alles qua renovatie is voor mij goed.
Tuinonderhoud in Dworp (1653) - Erick
Erick
Dworp
5/5 (9 reviews)
Afgestudeert met diploma bouw. Ervaring in de bouwsector, ervaring in de tuinsector en werk momenteel als zelfstandig tuinier. Kort omschreven: zelfstandig, probleem oplossend denkend en doelgericht. Nog graag je tuin in orde zetten of hulp nodig met dergelijk werk. Ik beschik over de nodige materialen en de ervaring om elk klus te klaren.
Tuinonderhoud in Beersel (1650) - Thibo
Thibo
Beersel
5/5 (5 reviews)
Hallo, Ik ben Thibo en ik wil mijn hulp aanbieden bij het onderhouden van uw tuin. Ik doe dit in mijn vrije tijd (meestal weekends) en ben ook zeer gemotiveerd. Ik beschik over professioneel materiaal en sta daarmee klaar om u zo snel mogelijk te helpen. Neem gerust contact met me op en dan bespreken we samen wat er moet gebeuren. Tot binnenkort.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan tuinonderhoud

Tuinonderhoud in Beersel (1650) - Bart
Bart
Beersel
5/5 (4 reviews)
Hoi! Ik ben leerkracht van beroep en s’ avonds en in het weekend kan ik wat bijwerken. Ik had een tweede job in loondienst, maar dit is belastingsgewijs niet haalbaar. Ik sta open voor allerlei taken en aanbiedingen!
Arthur is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinonderhoud in Sint-Genesius-Rode (1640) - Arthur
Arthur Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-Genesius-Rode
5/5 (3 reviews)
Je peux effectuer une variétés de petits travaux électriques et autres. - installations/remplacement des interrupteurs, prises électriques, luminaires,.. - pose d’appliques murales ou plafonnier - réparations des circuits électriques défaillants - installations de système d’éclairages et prises de jardin Je vous offre ainsi une gamme de services techniques complémentaires (transport,…)
Tuinonderhoud in Brussel (1000) - Ingmar
Ingmar
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik ben een energieke man die halftijds als journalist werkt bij metro. Ik heb ervaring in tuinbouw, restaurants, zorgsector, vuilkar etc. Ik ben niet bang om mijn handen uit de mouwen te steken. Ik spreek Nederlands, Engels en Frans. Ik houd van dieren en kan goed overweg met kinderen. Ik sta open voor quasi alle soorten jobs.
Tuinonderhoud in Ukkel (1180) - Nicolas
Nicolas
Ukkel
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben een 34-jarige jongeman afkomstig uit Brugge en woonachtig in Ukkel, Brussel. Ik werk al een aantal jaren voor een financiële instelling. Tijdens mijn weekends vertoef ik graag in de natuur en via deze weg hoop ik mijn groene vingers te kunnen bovenhalen! Ik ben viertalig (NL-FR-EN-ES) en kan mij tijdens de weekends vrijmaken.
Tuinonderhoud in Beersel (1650) - Loïc
Loïc
Beersel
5/5 (1 reviews)
Hello, ik ben een net afgestudeerde bioloog en ben geïnteresseerd in allerlei klusjes, gaande van tuinieren tot het geven van bijles in de buurt van Beersel of in Brussel. Ik ben perfect drietalig (NL, FR, EN) en hou van reizen, outdoorsporten en natuur.
Tuinonderhoud in Watermaal-bosvoorde (1170) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Watermaal-bosvoorde
Nieuw
Hallo allemaal, Ik werk al bijna 5 jaar in het groen. Daarvan ben ik ongeveer 3 jaar teamleider geweest. Sinds maart 2017 werk ik alleen als zelfstandige. Ik doe allerhande tuinonderhoud, aanleg gazons, verwijderen of snoeien van bomen, ook met klimgerief. Ik spreek ook Frans en Engels.
Tuinonderhoud in Halle (Brabant) (1500) - Jean-christophe
Jean-christophe
Halle (Brabant)
Nieuw
Hallo, mijn naam is Jean-Christophe. Dankzij mijn beroep als brandweerman ben ik regelmatig beschikbaar overdag. Graag zou ik deze tijd benutten om mijn buren te helpen. "Improve the City!" Bonjour, je m’appelle Jean-Christophe. De part mon métier de pompier je suis régulièrement disponible en journée. Mon objectif est d'améliorer le quotidien de mes voisins.
Tuinonderhoud in Alsemberg (1652) - Dries
Dries
Alsemberg
Nieuw
Beste,hier bij stel ik me graag even voor. Ik ben zelf woonachtig te Dworp en klus graag in en rond het huis. Vooral in de tuin, heb mijn eigen vervoer dus indien u iemand zoekt mag u me altijd contacteren. Met vriendelijke groeten,Dries
Tuinonderhoud in Buizingen (1501) - Willem
Willem
Buizingen
Nieuw
Willem, 29 jaar en wonende te Halle. Ik beschrijf mezelf als betrouwbaar, handig, gestructureerd en heel nauwkeurig. Tuinonderhoud en -aanleg schrikt me niet af. Steeds tot uwer dienst :). Groetjes,
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tuinondehoud Sint-genesius-rode

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eerste keer deze dienst gebruikt en het is duidelijk en goed georganiseerd. De hulp die wij gekregen hebben heeft heel goed gewerkt . Heel positieve ervaring. ”
Hans
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ gebruiksvriendelijk, snel gepaste persoon gevonden om opdracht uit te voeren. ”
Gefan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinonderhoud Sint-genesius-rode: geëvalueerd met 4.98 door 176 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinonderhoud Sint-genesius-rode, tuinier Sint-genesius-rode, hovenier Sint-genesius-rode, tuinaannemer Sint-genesius-rode, onderhoud tuin Sint-genesius-rode, opruimen groenafval Sint-genesius-rode, tuinonderhoud prijzen Sint-genesius-rode,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden