transport Genk

Transport Genk Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Genk: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Silvio is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Transporteur in Genk (3600) - Silvio
Silvio
Genk
5/5 (11 reviews)
Ik rij graag (vroeger nog deel van mijn job), lange ritten zijn geen probleem, transport van mensen, halen of brengen naar ... Transport/levering/hulp verhuis van “kleine” goederen. Ik bezit een eigen grote wagen. Beschikbaar in het weekend en indien nodig enkele uren ‘s avonds door de week.
Transporteur in Genk (3600) - Raf
Raf
Genk
5/5 (10 reviews)
Tillen, demonteren, monteren,... U noemt het ik doe het. Ik kan altijd extra mankracht voorzien om de verhuis te verwezenlijken. Ik beschik niet over een verhuiswagen of camionette.
Transporteur in Genk (3600) - Kenneth
Kenneth Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
5/5 (8 reviews)
wij beschikken over een bestelwagen met aanhangwagen voor het afvoeren van afvalmaterialen. Ook grote klussen kunnen wij zeker aan door professionele samenwerkingen met afval verwerkers . Ook ruimen wij afval op binnenshuis. Geen klus is ons te zwaar .
Transporteur in Zutendaal (3690) - Pieter
Pieter
Zutendaal
5/5 (4 reviews)
Met mijn camionette en aanhangwagen sta ik tot u dienst voor u verhuizingen of transporten. Door mijn flexibele uurregeling kunnen deze werken ook snel uitgevoerd worden.
Transporteur in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Ik rij graag met de wagen maar verder weet ik niet wat me meer geschikt zou maken dan iemand anders? Ben proper, punctueel, beleefd, verzorgd en discreet. 🙂.. miljoenen km gereden al zonder ongeval.
Transporteur in Genk (3600) - Sam
Sam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
5/5 (3 reviews)
bij mij krijgt u niet alleen een zeer scherpe prijs u klus word ook tot in de puntjes verzorgt .Ik breng het afval niet zomaar weg dit word naar de juiste verwerkers gebracht zodat dit zo milieu vriendelijk mogelijk word verwerkt .
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Genk (3600) - Maico
Maico
Genk
1.0/5 (1 reviews)
Ik rij heel graag met auto’s en ben graag onderweg. Ontdek graag nieuwe plaatsen en hecht veel waarde aan het juist afleveren en verzorgen van collies, zo ook ik in mijn magazijn streef met alle mannen naar een kwalitatieve zending . Nog nooit een ongeval gehad in 10 jaar en bewuste bestuurder. Ook met de fiets als die voorzien wordt !
Transporteur in Genk (3600) - Ahmet
Ahmet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
4.0/5 (1 reviews)
Wij zijn een ploeg plaatsers van ramen en deuren. Vandaar dat wij een camionnette ter beschikking hebben met een aanhangwagen. Voor allerlei verhuizingen en leveringen zijn wij een mooi alternatief.
Transporteur in Genk (3600) - Denis
Denis
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik heb enkele werkervaringen met het leveren keukens en meubilair bij verschillende klanten in de Benelux. Ook zeer ruime ervaring in de logistiek
Transporteur in Genk (3600) - Dave
Dave
Genk
Nieuw
Hallo. Ik ben Dave. Hierbij bied ik mijn hulp aan in en rond het huis. Heb mijn eigen huis volledig verbouwd en heb ervaringen met tuinaanleg. Beetje van alle markten thuis dus Heeft u extra hulp nodig contacteer mij gerust. Bezig camionette en remork
Transporteur in Genk (3600) - Khalid
Khalid
Genk
Nieuw
Dag allemaal. Ik heb een auto om me makkelijk te verplaatsen ... Ik kan u helpen met het verhuizen van uw spullen. Ik heb helaas geen trekhaak of aanhangwagen. Alleen helpen met optillen
Transporteur in Genk (3600) - Said
Said
Genk
Nieuw
Hallo, ik heb een auto met aanhangwagen en een camionette, ik heb veel ervaring in klusjes en transport van meubels en materiaal.
Transporteur in Genk (3600) - Copur
Copur Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
Nieuw
dag allemaal ik ben ömer uit genk. ik ben 28 jaar en zou graag bijverdienen in mijn vrije tijd. ik ben zeer gemotiveerd en zorgvuldig.ik heb 2 ja ervaring bij postnl als koerir ik heb mijn eigen bestelwagen renault master L3 H2 k kan tot 1150kg meenemen pakketen of palleten maak niet uit. mijn tarieven zijn 0.49cent per km. OOK WEEKEND
Transporteur in Zonhoven (3520) - Jean-pierre
Jean-pierre
Zonhoven
Nieuw
ik ben soepel en kan vanaf 1 uur vervoeren met mijn remork 750 kg ook gras na het maaien heb nissan x trail ..Zonhoven hasselt houthalen. 20€ vaste vergoeding 15€ per uur
Transporteur in Genk (3600) - Ilaria
Ilaria
Genk
Nieuw
Dag allemaal ik ben een persoon die graag met auto rijd. Ik zou graag dan paketjes willen leveren. Ik woon in de regio Genk in Limburg in deze omstreken zou ik graag willen leveren iets verder kan eventueel ook
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel transporteurs in Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Like i said i met a wonderful , cool and "school" man .Good job he did . I thank him for his understanding and professional behavior. Professionalism is not the job we do . It is how ,we do and perform it . indeed ,... ”
Gerdi
“ Vele aanbiedingen voor verschillende werken. Vlot antwoord. Voelt veilig aan . Was eerste kennismaking. ”
Ilian
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Genk: geëvalueerd met 4.44 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Genk, prive chauffeur Genk, transport Genk, pakje verzenden Genk, vervoerder Genk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden