transport Hasselt

Transport Hasselt Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Hasselt: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Transporteur in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.91/5 (105 reviews)
Francis is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Transporteur in Hasselt (3500) - Francis
Francis
Hasselt
5/5 (25 reviews)
Hallo, ik ben in het bezit van een kleine bestelwagen (Opel Combo) en kan allerhande transport doen. Pakketten afhalen of leveren, koerier dienst, kleine verhuizingen, afhalen materiaal enz...
Transporteur in Hasselt (3500) - Glenn
Glenn
Hasselt
5/5 (6 reviews)
Ik ben iemand zeer betrouwbaar die zelf graag heeft dat alles goed aankomt, iemand die stipt is en ordelijk. Ik beschik over een auto en staat paraat voor jullie.
Transporteur in Hasselt (3500) - Jim
Jim
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Jim, 50jaar en woon te Hasselt. Ik werk voor defensie en zou graag nog wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Heb zelf mijn huis verbouwd en heb dus ervaring met alle soorten werk die in huis moeten uitgevoerd worden. Ben betrouwbaar en kom gemaakte afspraken na.
Transporteur in Hasselt (3500) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb een camionette met een laadvermogen van 160cm op 140com op een lengte van 275cm waar ik heel wat mee kan vervoeren. Verder beschik ik ook over een aanhangwagen van 250cm op 135cm met een afdekzeil. Indien u meubels wenst op te halen, doe ik dat graag voor u.
Transporteur in Hasselt (3500) - Berten
Berten
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Dag, ik rij met een Volkswagen golf en ben in het bezit van een aanhangwagen. Indien u graag iets verplaatst hebt, rij ik met veel plezier in de regio Limburg, Vlaams-Brabant. Ik hoop dat ik u snel kan helpen!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Hasselt (3500) - Kenneth
Kenneth
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik kan jullie goed helpen met een verhuis ik werk zelf in de meubelsector dus heb een goed oog in hoe iets binnen is te krijgen ik kan ook zorgen voor verhuisdekens hondjes etc..
Transporteur in Hasselt (3500) - Ishak
Ishak
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Voor dringende pakjes te leveren bent u op het juiste adres bij ons wij hebben jaren ervaring in het pakjes bezorgen van post NL, Bpost enzovoort.....
Transporteur in Hasselt (3500) - Ward
Ward
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Pakketjes voor particulieren, Pakketjes voor bedrijven Leveringen van bestellingen Alles wat van Punt ‘A’naar punt ‘B’ vervoerd kan worden met een wagen kan tijdig en veilig geleverd worden.
Transporteur in Hasselt (3500) - Dylan
Dylan
Hasselt
Nieuw
Dag, ik rijd met een Nieuwe Opel Corsa van november 2017, ik woon in Hasselt, ik kan u verplaatsen s’avonds en af en toe ook op weekdagen. Het is geen fancy auto maar wel nieuw en proper, bijna hetzelfde als een taxi maar dan goedkoper 😉
Transporteur in Hasselt (3500) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
In bezit van auto's, aanhangwagen en handige handen :-) In bezit van auto's, aanhangwagen en handige handen :-) In bezit van auto's, aanhangwagen en handige handen :-)
Transporteur in Hasselt (3500) - Sanne
Sanne
Hasselt
Nieuw
Ik beschik over een kleine bestelwagen en ook over een wagen met aanhangwagen. Afhankelijk van wat er naar het stort moet worden gedaan, kan ik één van deze voertuigen meenemen.
Transporteur in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Hasselt
Nieuw
Hallo, ik heb geen grote wagen om helpen te verhuizen, maar wel mankracht om alles vlotjes te laten verlopen.. altijd bij door de week of s avonds in het weekend.. hopelijk tot snel.. Mvg nick
Transporteur in Hasselt (3500) - Jasper
Jasper
Hasselt
Nieuw
Ik ben een zware werker, ik ga dagelijks naar de fitness en heb heel wat vrienden geholpen met verhuizen en het opbouwen van kasten en meubels. Hoe moeilijker de klus, hoeveelste beter ik mij kan bewijzen!
Transporteur in Hasselt (3500) - Pascal
Pascal
Hasselt
Nieuw
Dag allemaal. Ik ben Pascal, Ik ben 46 jaar en heb heel wat kluservaring opgedaan bij de verbouwing van mijn huis. Ik ben zeer zorgvuldig, stipt en nauwkeurig. Ben in bezit van auto. Spreek volgende talen: Nederlands, Frans, Engels, Spaans , Duits.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Echte redder. Mijn eerste keer dat ik de service gebruik en ik was er erg blij mee. Een goed platform voor mensen die mensen helpen om anderen te helpen. ”
Sandra
“ Zeer gebruiksviendelijk, een aanrader wegens de goede en correcte service een aanrader voor wie betrouwbare hulp nodig heeft ”
Ilian
“ Goede service. Ik weet niet of jullie al in Nederland opereren, maar daar kunnen wij een site als deze zeker gebruiken. ”
Gerdi
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Hasselt: geëvalueerd met 4.99 door 147 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Hasselt, prive chauffeur Hasselt, transport Hasselt, pakje verzenden Hasselt, vervoerder Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen transporteur in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie transport in Hasselt

Leeghalen appartement 2e verdiep - Ophaling restafval - Leegmaken appartement - Meubelen verwijderen - Huisvuil ophalen - Ondergelopen kelder leegruimen, grof vuil. - Afvoeren grond met steenpuin - bezorgen van bloemen en planten - Ervoer containerpark - Kast deuren - Afval verwijderen - Mankracht gevraagd verhuis - Dringend dringend - Dringend dringend - verhuizer/chaufeur - Planken en bed en tent wegbrengen naar stort - Opruimen afval - Transport - Grof vuil : Camionette - Transport - Grof vuil : Camionette - Vervoer diepvries. - Ophaling meubels en monteren ( aanhangwagen nodig)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden