transport Hasselt

Transport Hasselt Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Hasselt: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Transporteur in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (107 reviews)
Francis is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Transporteur in Hasselt (3500) - Francis
Francis
Hasselt
5/5 (30 reviews)
Hallo, ik ben in het bezit van een kleine bestelwagen (Opel Combo) en kan allerhande transport doen. Pakketten afhalen of leveren, koerier dienst, kleine verhuizingen, afhalen materiaal enz...
Glenn is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Transporteur in Hasselt (3500) - Glenn
Glenn
Hasselt
5/5 (6 reviews)
Ik ben iemand zeer betrouwbaar die zelf graag heeft dat alles goed aankomt, iemand die stipt is en ordelijk. Ik beschik over een auto en staat paraat voor jullie.
Transporteur in Hasselt (3500) - Laurent
Laurent
Hasselt
5/5 (4 reviews)
Ik heb een lichte vracht met een laadruimte van 1,4x1,5m met hoogte 1,2m. Iets langere stukken passen ook. Graag help ik jullie verder. Ik kan ook met 2 komen moest het nodig zijn.
Transporteur in Hasselt (3500) - Jim
Jim
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Jim, 50jaar en woon te Hasselt. Ik werk voor defensie en zou graag nog wat bijverdienen in mijn vrije tijd. Heb zelf mijn huis verbouwd en heb dus ervaring met alle soorten werk die in huis moeten uitgevoerd worden. Ben betrouwbaar en kom gemaakte afspraken na.
Transporteur in Hasselt (3500) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb een camionette met een laadvermogen van 160cm op 140com op een lengte van 275cm waar ik heel wat mee kan vervoeren. Verder beschik ik ook over een aanhangwagen van 250cm op 135cm met een afdekzeil. Indien u meubels wenst op te halen, doe ik dat graag voor u.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Hasselt (3500) - Berten
Berten
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Dag, ik rij met een Volkswagen golf en ben in het bezit van een aanhangwagen. Indien u graag iets verplaatst hebt, rij ik met veel plezier in de regio Limburg, Vlaams-Brabant. Ik hoop dat ik u snel kan helpen!
Transporteur in Hasselt (3500) - Kenneth
Kenneth
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik kan jullie goed helpen met een verhuis ik werk zelf in de meubelsector dus heb een goed oog in hoe iets binnen is te krijgen ik kan ook zorgen voor verhuisdekens hondjes etc..
Transporteur in Hasselt (3500) - Ishak
Ishak
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Voor dringende pakjes te leveren bent u op het juiste adres bij ons wij hebben jaren ervaring in het pakjes bezorgen van post NL, Bpost enzovoort.....
Transporteur in Hasselt (3500) - Ward
Ward
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Pakketjes voor particulieren, Pakketjes voor bedrijven Leveringen van bestellingen Alles wat van Punt ‘A’naar punt ‘B’ vervoerd kan worden met een wagen kan tijdig en veilig geleverd worden.
Transporteur in Hasselt (3500) - Jan
Jan
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Reeds jarenlang vaak onderweg doorheen Europa. Naargelang de grootte en omvang kiezen we een propere bestelwagen of luxe personenwagen tot 8 plaatsen. Vervoer van goederen en personen.
Transporteur in Hasselt (3500) - Dylan
Dylan
Hasselt
Nieuw
Dag, ik rijd met een Nieuwe Opel Corsa van november 2017, ik woon in Hasselt, ik kan u verplaatsen s’avonds en af en toe ook op weekdagen. Het is geen fancy auto maar wel nieuw en proper, bijna hetzelfde als een taxi maar dan goedkoper 😉
Transporteur in Hasselt (3500) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
In bezit van auto's, aanhangwagen en handige handen :-) In bezit van auto's, aanhangwagen en handige handen :-) In bezit van auto's, aanhangwagen en handige handen :-)
Transporteur in Hasselt (3500) - Rachel
Rachel
Hasselt
Nieuw
Helpen verhuizen met grote stukken kan ik niet, ben niet in het bezit van een grote wagen. Maar vervoeren, of taxi spelen is geen probleem. Zit graag en veel op de baan.
Transporteur in Hasselt (3500) - Nick
Nick
Hasselt
Nieuw
Dag, ik heb een auto met aanhangwagen (dubbel asser, 3m laadlengte). ik kan me dus verplaatsen om u te helpen verhuizen of om uw grof afval weg te brengen. U kan bij mij terecht de regio Hasselt, Zonhoven en omstreken, enkel weekends en af en toe s' avonds tenzij anders afgesproken. U kan bij mij ook steeds terecht voor advies.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk een dienstverlener te vinden (via het systeem) om de taken te laten uitvoeren die je wenst. ”
Hans
“ Prachtige organisatie om mensen te helpen die met een klein probleem zitten en waar o.a. een firma of een instantie niet voor langskomt. Dit (hulp)net zou officieel en over heel Vlaanderen (België) moeten verspreid ... ”
Frederic
“ Zeer goede oplossing voor alleenstaande mensen en zeker voor degenen die geen auto of een kleine auto heeft. ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Hasselt: geëvalueerd met 4.99 door 157 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Hasselt, prive chauffeur Hasselt, transport Hasselt, pakje verzenden Hasselt, vervoerder Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen transporteur in Hasselt

De laatste aanvragen in de categorie transport in Hasselt

ophalen + wegbrengen oude zetel naar containerpark - wegbrengen grof vuil. - Verwijderen zetel - transporteren van grof vuil. - Grofvuil - Transport van tweezit bank naar container park - Hulp bij verhuis - Hulp bij verhuis - Opruimen garage/wegbrengen grof vuil Hasselt - Grofvuil - Grofvuil (sofa en andere spullen) naar containerpark wegbrengen - Gevraagd mankracht verhuis voor 1 dag - Leeghalen appartement 2e verdiep - Ophaling restafval - Leegmaken appartement - Meubelen verwijderen - Huisvuil ophalen - Ondergelopen kelder leegruimen, grof vuil. - Afvoeren grond met steenpuin - bezorgen van bloemen en planten - Ervoer containerpark - Kast deuren - Afval verwijderen - Mankracht gevraagd verhuis - Dringend dringend - Dringend dringend - verhuizer/chaufeur - Planken en bed en tent wegbrengen naar stort - Opruimen afval - Transport - Grof vuil : Camionette - Transport - Grof vuil : Camionette - Vervoer diepvries. - Ophaling meubels en monteren ( aanhangwagen nodig)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden