transport Geel

Transport Geel Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Geel: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Transporteur in Geel (2440) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
5/5 (18 reviews)
Daar ik in het bezit ben van een bestelwagen en een grote aanhangwagen ben ik voor u de beste keuze. Tevens ben ik verzekerd zodat uw spullen verzekerd zijn bij een mogelijke schade .
Transporteur in Westerlo (2260) - Kobe
Kobe
Westerlo
4.85/5 (13 reviews)
Goeie dag ik heb een camionette ter beschikking een auto met aanhangwagen ook voor verticaal transport (ladder lift) kan gezorgd worden dus heb je hulp nodig laat het effe weten waar mee ik je van dienst kan zijn
Transporteur in Kasterlee (2460) - Kristof
Kristof
Kasterlee
5/5 (12 reviews)
Ik ben over het algemeen veel door de dag beschikbaar, ik beschik over een aanhangwagen waardoor ik toch zo goed als alles kan meenemen wat ze op het containerpark aannemen. Ook als je asbestafval hebt, zorg ik ervoor dat het asbest op een veilige manier afgevoerd wordt.
Transporteur in Geel (2440) - Greg
Greg Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
5/5 (12 reviews)
Ik rij met een lichte vracht en een remork van 3,5 op 2m met een laat vermogen van 2ton . Ik help u graag met opruimen van u tuin zolder kelder of ander dingen die weg moeten.
Transporteur in Geel (2440) - Stijn
Stijn
Geel
5/5 (10 reviews)
Aangezien ik een heel goed geografisch geheugen heb en goede navigatieskills heb is het leveren van pakjes uiteraard geen probleem voor mij en alsook het gebruik van gps tools gaat vlot. Uiteraard is in de transport ´time is money´ term hoogstaand dus wil dan ook mee helpen zorgen dit waar te maken.
Transporteur in Geel (2440) - Paul
Paul
Geel
5/5 (8 reviews)
Ik heb een grote aanhangwagen en ruim alles mooi op volgens afspraak en aan correcte prijsafspraak. Ben stipt op tijd en op afspraak. Kan altijd mijn zoon meebrengen om zware stukken op te laden
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Kasterlee (2460) - Ronny
Ronny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kasterlee
5/5 (7 reviews)
Hallo, Waar kan je bij me voor terecht? plaatsen gipsplaat wanden en plafonds, plamuurwerk, tot en met schilderen, Transport op afspraak met lichte vracht ( 3.6m³ ), of met gesloten aanhangwagen( aanhanger 6.5m³) of met open aanhanger ( snoeihout, tuinafval, verwijderen grofvuil ( aanhanger 4.5m²: 1.5 x 3m kipper ), ook voor diverse klussen, zoals samen steken van Ikea keukens enz.
Transporteur in Westerlo (2260) - Ruben
Ruben
Westerlo
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben in bezit van een grotere break met aanhangwagen, hierdoor ben ik in de mogelijkheid om voor u goederen te transporteren. Bijvoorbeeld afval naar het containerpark.
Transporteur in Herentals (2200) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herentals
5/5 (4 reviews)
Ik zit graag op de baan en heb een aanhangwagen voor het iets grotere materiaal. Het maakt mij niet uit dat het een beetje verder rijden is, ik ben al gaan werken over het ganse land.
Transporteur in Geel (2440) - Jean françois
Jean françois Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
5/5 (3 reviews)
Heb al zelf veel verhuizen gedaan dus heb al wat ervaring heb een klein busje opel vivaro dus kan wel wa vervoeren ik kan mee verhuizen en ook mee meubels uiteen halen en ineen zetten. Alles is bespreekbaar
Transporteur in Olen (2250) - Robbert
Robbert
Olen
5/5 (2 reviews)
Helaas geen wagen meer beschikbaar.. dit wordt verwijderd. Helaas geen wagen meer beschikbaar.. dit wordt verwijderd. Helaas geen wagen meer beschikbaar.. dit wordt verwijderd.
Transporteur in Oevel (2260) - Jarno
Jarno
Oevel
5/5 (2 reviews)
Ik kan mij makkelijk verplaatsen en ik heb een aanhangwagen ter beschikking voor u kleine en ook groote stukken die ik voor jou kom ophaalen en weg doen
Transporteur in Laakdal (2430) - Hugo
Hugo
Laakdal
5/5 (2 reviews)
Helpende hand om het soms te zware materiaal weg te brengen naar de vuilstort op m'n eigen aanhanger is voor sommige mensen meer dan welkom om te doen
Transporteur in Geel (2440) - Bart
Bart
Geel
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik heb een opel vivaro ter beschikking met ruimte voor ongeveer 1 europallet en een hoogte van ongeveer 1,5m er is wel een mogelijkheid om lengtes tot 2m70 met beperkte omvang te vervoeren zoals bijv. houten balken. in het vervoer heb ik ook professionele ervaring als buitenlands koerier en binnenlands vrachtwagenchauffeur.
Transporteur in Mol (2400) - Stef
Stef
Mol
5/5 (1 reviews)
Ik heb een auto met aanhangwagen en wil deze ter beschikking stellen om het vervoer te doen van alles wat er op past, op een veilige manier om de lading te beschermen
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel transporteurs in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Like i said i met a wonderful , cool and "school" man .Good job he did . I thank him for his understanding and professional behavior. Professionalism is not the job we do . It is how ,we do and perform it . indeed ,... ”
Gerdi
“ Vele aanbiedingen voor verschillende werken. Vlot antwoord. Voelt veilig aan . Was eerste kennismaking. ”
Ilian
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Geel: geëvalueerd met 4.98 door 105 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Geel, prive chauffeur Geel, transport Geel, pakje verzenden Geel, vervoerder Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden