transport Antwerpen

Transport Antwerpen Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Antwerpen: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Transporteur in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (333 reviews)
Hallo, ik heb een camionette lichte vracht en aanhangwagen waardoor ik pakjes kan bezorgen met eigen auto. Ben zeer flexibel wat betreft beschikbaarheid. Ik heb nog geen ongelukken gehad en kan verschillende provincies aandoen voor levering.
Transporteur in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.91/5 (166 reviews)
Camionette, aanhanger Kipper, break, ook mogelijkheid om vrachtwagen met code95 te huren of ladderlift. Ook leegmaken van huizen en inboedels na uitzettingen en overlijdens Aanhanger is 150 x 260 met opzetschotten. Kan ook eventueel enkel als verhuizer meehelpen of om de vrachtwagen te besturen die gehuurd wordt of om zelf te huren, ladderlift kan ook altijd geregeld worden
Transporteur in Antwerpen (2050) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (21 reviews)
Hey, ik bezit een Renault KANGOO lichte vracht , lange chassis en een aanhangwagen . Mijn uren zijn flexibel en werk vooral rond het Antwerpse en de linkeroever richting Waasland .
Transporteur in Antwerpen (2050) - Samir
Samir
Antwerpen
5/5 (17 reviews)
Zoekt u iemand om u te helpen verhuizen in de omgeving Antwerpen? Ik ben uw man! Laat me gerust weten wat er wanneer verhuist moet worden en ik help u graag verder. Heb veel ervaring met verhuizingen.
Transporteur in Antwerpen (2000) - Sharyar
Sharyar Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (4 reviews)
Klantvriendelijk Efficiënt Duidelijke afspraken Budgetvriendelijk en rekeninghoudend met de noden van de klant Professioneel In het bezit van verschillende type voertuigen
Transporteur in Antwerpen (2050) - Dirk
Dirk
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Hey ik ben Dirk,44, en woon op linkeroever. Ik stel me graag kandidaat om jou te helpen met kleine verhuisjes, pakjes halen en bezorgen, persoonlijk vervoer, containerpark bezoek en eender welke andere taak ik met mijn fiat doblo professional XL kan doen. Ik ben ook een dierenvriend dus kan ook met jouw hond gaan wandelen en kan ook op jouw huisdier passen wanneer je eens weg moet.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Antwerpen (2000) - Mohamed
Mohamed
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik beschik over een grote camionette ik kan u leveringen verplaatsen zonder dat u zorgen hoeft te maken. Ik doe dit met veel plezier en ervaring. Mvg
Transporteur in Antwerpen (2018) - Okok
Okok
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik ben heel play en ik vind dit job erg fijn en ik kan dat doen proberen en perfect met glimlach en tevreden klant dus als je wilt mooi ik ben in het weekend en na 16:30 beschikbaar
Transporteur in Antwerpen (2000) - Mohamed
Mohamed Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Voor kleine pakketten/brieven beschik ik over een motor. Dit laat mij toe om supersnel te kunnen leveren. Voor groteren pakketten gaat de levering met auto.
Transporteur in Antwerpen (2000) - Willem
Willem Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb een aanhangwagen en stationwagen beschikbaar voor verhuizen. Daarbuiten ben ik ook goed gebouwd en een harde werker dat voorzichtig te werk gaat.
Transporteur in Antwerpen (2000) - Kenneth
Kenneth
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben 24 uur beschikbaar en altijd op tijd !! Ik ga altijd Voorzichtig en discreet om met de spullen die bezorgt moeten worden en heb veel ervaring in de bezorg en vervoer sector.
Transporteur in Antwerpen (2050) - Terry
Terry
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hebt u leveringen die snel moeten gebeuren , dit doe ik graag voor u , heb caddy vw , ik moet het zelf kunnen dragen , geen louche leveringen, ik ben snel en efficiënt
Transporteur in Antwerpen (2000) - Michiel
Michiel
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Slechts een heel kleine wagen ter beschikking dus enkel beschikbaar voor de kleine/middelmatige leveringen. Afhankelijk van je wensen bezorg ik je pakketje met de nodige snelheid.
Transporteur in Antwerpen (2018) - Walter
Walter
Antwerpen
Nieuw
Eerlang ervaring in persoonlijke koerier express diensten binnen de BNL. Dezelfde dag opgehaald en geleverd. Prijs op aanvraag indien gewenst....................................................................
Transporteur in Antwerpen (2000) - Philip
Philip
Antwerpen
Nieuw
Ik heb een rijbewijs B en heb al meermaals verhuizingen meegedaan en gecoördineerd. Rijervaring met auto, camionette, aanhangwagen. Ook heb ik al aanbiedingen gehad om bij een verhuisfirma te werken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel transporteurs in Antwerpen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Like i said i met a wonderful , cool and "school" man .Good job he did . I thank him for his understanding and professional behavior. Professionalism is not the job we do . It is how ,we do and perform it . indeed ,... ”
Gerdi
“ Vele aanbiedingen voor verschillende werken. Vlot antwoord. Voelt veilig aan . Was eerste kennismaking. ”
Ilian
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Antwerpen: geëvalueerd met 4.99 door 551 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Antwerpen, prive chauffeur Antwerpen, transport Antwerpen, pakje verzenden Antwerpen, vervoerder Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden