transport Antwerpen

Transport Antwerpen Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Antwerpen: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Sandra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Transporteur in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (285 reviews)
Hallo, ik heb een camionette lichte vracht en aanhangwagen waardoor ik pakjes kan bezorgen met eigen auto. Ben zeer flexibel wat betreft beschikbaarheid. Ik heb nog geen ongelukken gehad en kan verschillende provincies aandoen voor levering.
Transporteur in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.91/5 (166 reviews)
Camionette, aanhanger Kipper, break, ook mogelijkheid om vrachtwagen met code95 te huren of ladderlift. Ook leegmaken van huizen en inboedels na uitzettingen en overlijdens Aanhanger is 150 x 260 met opzetschotten. Kan ook eventueel enkel als verhuizer meehelpen of om de vrachtwagen te besturen die gehuurd wordt of om zelf te huren, ladderlift kan ook altijd geregeld worden
Transporteur in Antwerpen (2050) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (18 reviews)
Hey, ik bezit een Renault KANGOO lichte vracht , lange chassis en een aanhangwagen . Mijn uren zijn flexibel en werk vooral rond het Antwerpse en de linkeroever richting Waasland .
Transporteur in Antwerpen (2050) - Samir
Samir
Antwerpen
5/5 (17 reviews)
Zoekt u iemand om u te helpen verhuizen in de omgeving Antwerpen? Ik ben uw man! Laat me gerust weten wat er wanneer verhuist moet worden en ik help u graag verder. Heb veel ervaring met verhuizingen.
Transporteur in Antwerpen (2000) - Kevin
Kevin
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Ik heb al veel verhuizen gedaan van vrienden en familie.ik kan wel wat kracht verzetten
Transporteur in Antwerpen (2050) - Dirk
Dirk
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Hey ik ben Dirk,44, en woon op linkeroever. Ik stel me graag kandidaat om jou te helpen met kleine verhuisjes, pakjes halen en bezorgen, persoonlijk vervoer, containerpark bezoek en eender welke andere taak ik met mijn fiat doblo professional XL kan doen. Ik ben ook een dierenvriend dus kan ook met jouw hond gaan wandelen en kan ook op jouw huisdier passen wanneer je eens weg moet.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Antwerpen (2000) - Mohamed
Mohamed
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik beschik over een grote camionette ik kan u leveringen verplaatsen zonder dat u zorgen hoeft te maken. Ik doe dit met veel plezier en ervaring. Mvg
Transporteur in Antwerpen (2000) - Mohamed
Mohamed Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Voor kleine pakketten/brieven beschik ik over een motor. Dit laat mij toe om supersnel te kunnen leveren. Voor groteren pakketten gaat de levering met auto.
Transporteur in Antwerpen (2000) - Johan
Johan
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik rij met een Honda accord full option ,ben gewoon met mensen samen tewerken en met om te gaan mijn talen zijn Nederland ,Engels .Duits en Frans kan ik mijn plan trekken
Transporteur in Antwerpen (2000) - Kenneth
Kenneth
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben 24 uur beschikbaar en altijd op tijd !! Ik ga altijd Voorzichtig en discreet om met de spullen die bezorgt moeten worden en heb veel ervaring in de bezorg en vervoer sector.
Transporteur in Antwerpen (2020) - Fati
Fati
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Orde en netheid is voor mij prioriteit en ik ben er om een helpende hand aan te bieden en vast en zeker tevredenstellen met heel veel inzet en motivatie.
Transporteur in Antwerpen (2018) - Walter
Walter
Antwerpen
Nieuw
Eerlang ervaring in persoonlijke koerier express diensten binnen de BNL. Dezelfde dag opgehaald en geleverd. Prijs op aanvraag indien gewenst....................................................................
Transporteur in Antwerpen (2000) - Philip
Philip
Antwerpen
Nieuw
Ik heb een rijbewijs B en heb al meermaals verhuizingen meegedaan en gecoördineerd. Rijervaring met auto, camionette, aanhangwagen. Ook heb ik al aanbiedingen gehad om bij een verhuisfirma te werken.
Transporteur in Antwerpen (2018) - Brent
Brent
Antwerpen
Nieuw
Hallo, ik bezit een Seat Ibiza dus voor kleine tot middelgrote pakketjes kan u zeker bij mij terecht. Ik woon in regio Antwerpen, maar ben zeker bereid om een iets grotere afstand af te leggen om uw pakketje te bezorgen.
Transporteur in Antwerpen (2060) - Yannick
Yannick
Antwerpen
Nieuw
Veel kennis denk ik niet dat je nodig hebt om te helpen verhuizen. Ik heb een gewoon autorijbewijs B, maar zelf geen auto. Ik ben in mijn leven al een aantal keer verhuisd, dus weet wat het inhoudt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk een dienstverlener te vinden (via het systeem) om de taken te laten uitvoeren die je wenst. ”
Hans
“ Prachtige organisatie om mensen te helpen die met een klein probleem zitten en waar o.a. een firma of een instantie niet voor langskomt. Dit (hulp)net zou officieel en over heel Vlaanderen (België) moeten verspreid ... ”
Frederic
“ Zeer goede oplossing voor alleenstaande mensen en zeker voor degenen die geen auto of een kleine auto heeft. ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Antwerpen: geëvalueerd met 4.99 door 499 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Antwerpen, prive chauffeur Antwerpen, transport Antwerpen, pakje verzenden Antwerpen, vervoerder Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen transporteur in Antwerpen

De laatste aanvragen in de categorie transport in Antwerpen

grofvuil - ophalen grofvuil met LADDERLIFT 7de verdieping - Groot huisvuil naar container brengen - Kelder leegmaken en grof vuil ophalen - groot huisvuil naar containerpark - Ophalen en wegbrengen naar containerpark (3) - Ophalen en wegbrengen naar containerpark (2) - Leegmaken woning na verhuis - Ophaling grofvuil - Tuinafval naar containerpark - Naar containerpark voor afval - Grofvuil Kast - 2-zit sofa - Ophalen bibliotheekkast begane grond. Nu zaterdagvoormiddag. - Chauffeur - Ophalen en wegbrengen naar containerpark - Leegmaken van kelder - Hulp voor het ophalen van grof vuil en opruim - Transport - Ik heb meubel staan en wat rommel die ik wil weg gooien ik wil graag vraagen met wat kunnen jullie mij helpen graag - Ophalen en wegbrengen tuinafval - Verhuis 7 km afstand - Vervoer salon naar containerpark - groefvuil ophalen - Grofvuil naar containerpark vervoeren antwerpen - Ophalen en meebregen wasmachien - Ophaling huisvuil - ophalen zakken steenpuin - Transport - Grof vuil : Aanhangwagen - Grof huisvuil komen ophalen - Vuil naar containerpark - ophalen groot huisvuil - Transport - Grof vuil : Camionette - OSB platen, overschit gipsplaten en sofa naar containerpark - Transport from ikea home and into the apartment - Aanvraag verplaatsing en installatie - Armoire - Wei - Verhuis in Antwerpen (2020)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden