Vind de beste transporteur van Antwerpen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Transporteur in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
4.98/5 · 249 reviews
2050 Antwerpen
Hallo, ik heb een camionnette lichte vracht en aanhangwagen waardoor ik u kan helpen om uw pakketjes ter plaatse te krijgen. Ben zeer flexibel wat betreft beschikbaarheid. heb nog geen ongelukken gehad en kan verschillende provincies aandoen.
Transporteur in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.91/5 · 164 reviews
2000 Antwerpen
Camionette, aanhanger Kipper, break, ook mogelijkheid om vrachtwagen met code95 te huren of ladderlift. Ook leegmaken van huizen en inboedels na uitzettingen en overlijdens Aanhanger is 150 x 260 met opzetschotten. Kan ook eventueel enkel als verhuizer meehelpen of om de vrachtwagen te besturen die gehuurd wordt of om zelf te huren, ladderlift kan ook altijd geregeld worden
Transporteur in Antwerpen (2050) - Marc
Marc
5/5 · 18 reviews
2050 Antwerpen
Hey, ik bezit een Renault KANGOO lichte vracht , lange chassis en een aanhangwagen . Mijn uren zijn flexibel en werk vooral rond het Antwerpse en de linkeroever richting Waasland .
Transporteur in Antwerpen (2050) - Samir
Samir
5/5 · 17 reviews
2050 Antwerpen
Zoekt u iemand om u te helpen verhuizen in de omgeving Antwerpen? Ik ben uw man! Laat me gerust weten wat er wanneer verhuist moet worden en ik help u graag verder. Heb veel ervaring met verhuizingen.
Transporteur in Antwerpen (2000) - Radjishkoemar
Radjishkoemar
4.81/5 · 16 reviews
2000 Antwerpen
Ik help u met uw transport en bezorging. Ik ben in het bezit van een bestelauto met trekhaak, eventueel aanhanger kan gehuurd worden. vriendelijke groeten van Rajesh en tot dan.
Transporteur in Antwerpen (2000) - Kevin
Kevin
5/5 · 5 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb al veel verhuizen gedaan van vrienden en familie.ik kan wel wat kracht verzetten
Transporteur in Antwerpen (2050) - Dirk
Dirk
5/5 · 2 reviews
2050 Antwerpen
Hey ik ben Dirk,44, en woon op linkeroever. Ik stel me graag kandidaat om jou te helpen met kleine verhuisjes, pakjes halen en bezorgen, persoonlijk vervoer, containerpark bezoek en eender welke andere taak ik met mijn fiat doblo professional XL kan doen. Ik ben ook een dierenvriend dus kan ook met jouw hond gaan wandelen en kan ook op jouw huisdier passen wanneer je eens weg moet.
Transporteur in Antwerpen (2000) - Mohamed
Mohamed Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Voor kleine pakketten/brieven beschik ik over een motor. Dit laat mij toe om supersnel te kunnen leveren. Voor groteren pakketten gaat de levering met auto.
Transporteur in Antwerpen (2000) - Johan
Johan
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Ik rij met een Honda accord full option ,ben gewoon met mensen samen tewerken en met om te gaan mijn talen zijn Nederland ,Engels .Duits en Frans kan ik mijn plan trekken
Transporteur in Antwerpen (2020) - Fati
Fati
5/5 · 1 reviews
2020 Antwerpen
Orde en netheid is voor mij prioriteit en ik ben er om een helpende hand aan te bieden en vast en zeker tevredenstellen met heel veel inzet en motivatie.
Transporteur in Antwerpen (2018) - Walter
Walter
Nieuw
2018 Antwerpen
Eerlang ervaring in persoonlijke koerier express diensten binnen de BNL. Dezelfde dag opgehaald en geleverd. Prijs op aanvraag indien gewenst....................................................................
Transporteur in Antwerpen (2000) - Ben
Ben
Nieuw
2000 Antwerpen
Hey! Mijn naam is Ben, 32 jaar en ik heb meerdere zomers als verhuizer gewerkt. Dus ik weet hoe je het beste een vrachtwagen inlaadt zodat alles veilig staat, hoe je een ladderlift moet laden zodat niets verschuift, waar je best wat zet zodat het uitpakken sneller verloopt, enzovoort. Als je nog hulp nodig hebt, laat maar weten. Prettige verhuis gewenst alvast!
Transporteur in Antwerpen (2000) - Philip
Philip
Nieuw
2000 Antwerpen
Ik heb een rijbewijs B en heb al meermaals verhuizingen meegedaan en gecoördineerd. Rijervaring met auto, camionette, aanhangwagen. Ook heb ik al aanbiedingen gehad om bij een verhuisfirma te werken.
Transporteur in Antwerpen (2018) - Brent
Brent
Nieuw
2018 Antwerpen
Hallo, ik bezit een Seat Ibiza dus voor kleine tot middelgrote pakketjes kan u zeker bij mij terecht. Ik woon in regio Antwerpen, maar ben zeker bereid om een iets grotere afstand af te leggen om uw pakketje te bezorgen.
Transporteur in Antwerpen (2060) - Yannick
Yannick
Nieuw
2060 Antwerpen
Veel kennis denk ik niet dat je nodig hebt om te helpen verhuizen. Ik heb een gewoon autorijbewijs B, maar zelf geen auto. Ik ben in mijn leven al een aantal keer verhuisd, dus weet wat het inhoudt.

Transporteur Antwerpen: geëvalueerd met 4.97 door 474 klanten

Populaire dienstaanvragen: transporteur Antwerpen, prive chauffeur Antwerpen, pakje verzenden Antwerpen, vervoerder Antwerpen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
kleine verhuis
Thomas raadt Benjamin aan Benjamin
“ Heel gemakkelijk en alles perfect verlopen. Nadat ik mijn vraag had gesteld had ik direct reacties. ”
Zetels naar containerpark brengen
Frans raadt Robby aan Robby
“ Je kan kiezen tussen de verschillende aanbieders Voor een éémalig gebruik is 14,95 toch prijzig Wanneer je list minut meerdere keren nodig hebt is dit bedrag natuurlijk verwaarloosbaar ”
Vervoeren van mand 90x90x100 cm
Lisa raadt Eddy aan Eddy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen transporteur in Antwerpen

De laatste aanvragen in de categorie transport in Antwerpen

Chauffeur - Ophalen en wegbrengen naar containerpark - Leegmaken van kelder - Hulp voor het ophalen van grof vuil en opruim - Transport - Ik heb meubel staan en wat rommel die ik wil weg gooien ik wil graag vraagen met wat kunnen jullie mij helpen graag - Ophalen en wegbrengen tuinafval - Verhuis 7 km afstand - Vervoer salon naar containerpark - groefvuil ophalen - Grofvuil naar containerpark vervoeren antwerpen - Ophalen en meebregen wasmachien - Ophaling huisvuil - ophalen zakken steenpuin - Transport - Grof vuil : Aanhangwagen - Grof huisvuil komen ophalen - Vuil naar containerpark - ophalen groot huisvuil - Transport - Grof vuil : Camionette - OSB platen, overschit gipsplaten en sofa naar containerpark - Transport from ikea home and into the apartment - Aanvraag verplaatsing en installatie - Armoire - Wei - Verhuis in Antwerpen (2020)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden