transport Turnhout

Transport Turnhout Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Turnhout: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Raf is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Transporteur in Turnhout (2300) - Raf
Raf
Turnhout
4.97/5 (37 reviews)
Ervaren vrachtwagenxhauffeur met heel wat kilometers op de teller. Momenteel kan ik opdrachten uitvoeren met auto en aanhangwagen Werk ordelijk en veilig
Transporteur in Turnhout (2300) - Alec
Alec
Turnhout
5/5 (6 reviews)
Als student heb ik bij Bpost en bij Albert Heijn Delivery Service gewerkt. Belangrijk hierbij was dat alle producten, brieven, pakjes,... heel aankwamen, maar bovendien ook nog eens op tijd. Dat zit nu eenmaal in mij en met een camionette kan ik ook de grotere dingen meenemen.
Transporteur in Vosselaar (2350) - Guido
Guido
Vosselaar
5/5 (4 reviews)
Ik heb zelf in familieverband al enkele verhuizen gedaan en ik ben uiterst stipt om alles ordentelijk te laten verlopen en te zorgen dat er niets beschadigt wordt.
Transporteur in Turnhout (2300) - Nick
Nick
Turnhout
3.0/5 (2 reviews)
Zelf rijd ik met een berlingo en heb ik een dubbelassige aanhangwagen ,zo wil ik tegen een kleine vergoeding mensen helpen om leveringen of andere verplaatsingen doen die niet met een gewone auto kunnen of mensen die geen auto hebben
Transporteur in Merksplas (2330) - Jorg
Jorg
Merksplas
5/5 (2 reviews)
Mijn auto is niet geweldig groot (hyundai i30), maar ik zal wel een aanwinst kunnen vormen door mijn verleden met meubels te leveren. Uw spullen zullen in goede handen zijn en zal deze dan ook met nodige zorg behandelen
Transporteur in Merksplas (2330) - Fierens
Fierens
Merksplas
5/5 (2 reviews)
Vervoer van materiaal of personen nodig. Ophaling van aangekocht materiaal ? Vervoer naar of terug van vlieghaven ? Met wagen en grote gesloten aanhangwagen 3,5 ton kan er veel gehaald en gebracht worden. oa ook ritten naar containerpark geen probleem.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Oud-turnhout (2360) - Jens
Jens
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Op zoek naar een chauffeur of transporteur van een pakketje? Ik ben beschikbaar voor uw wagentransport. Ondertussen 6.5 jaar eigenaar van rijbewijs B en ongevalvrij. Afgelopen jaar 50.000km op de teller.
Transporteur in Turnhout (2300) - Bart
Bart
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Het ontruimen van: Zolders, garages, woningen, appartementen, seniorenwoningen, kelders, stallen, magazijnen, kantoren en bedrijfspanden. Dit zijn grote klussen waar ik alleen of met meerdere mensen moet samen werken. Ik heb geen camionette maar ik kan er wel een huren, ten koste van de klant.
Transporteur in Turnhout (2300) - Khalid
Khalid
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik heb een bus en een aanhangwagen ter beschikking waarmee ik u kan helpen om goederen te verhuizen meubels pianos spullen etc .. aarzel niet om een beroep te doen op mijn verhuisdiensten hopelijk kan ik u snel helpen.
Transporteur in Turnhout (2300) - Bart
Bart Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
Nieuw
Verhuizen? Dan moet je bij mij zijn. Ik maak je appartement of woning leeg en zorg ervoor dat alles netjes wordt afgeleverd op je nieuwe lokatie. Ook met het verwijderen van afval of poetsen van de woning kunnen wij helpen. Ook meubels terug in elkaar zetten. Wij bekijken alles op voorhand en zorgen ervoor dat je zorgeloos kan verhuizen.
Transporteur in Beerse (2340) - Kurt
Kurt
Beerse
Nieuw
Ik rijd met een kleine auto dus voor pakjes niet te groot regio Hoogstraten Beerse Turnhout kan ik wel rondrijden en leveren. Geen last minutes aangezien ik ook vast werk heb . Prijs overeen te komen.
Transporteur in Oud-turnhout (2360) - Jeroen
Jeroen
Oud-turnhout
Nieuw
Ik beschik over een auto met aanhangwagen die kan dienen voor allerlei kleine en grote kluswerken. Samen met mijn kameraad vormen wij een sterk en efficiënt team!
Transporteur in Oud-turnhout (2360) - Rudolf
Rudolf
Oud-turnhout
Nieuw
Ik heb een cadillac bls break , dus daar kan al wel wat mee vervoerd worden. De wagen heeft ook een trekhaak, dus aanhanger is mogelijk. Tevens daksteunen waar eventueel grotere zaken( niet te zwaar) kunnen op bevestigd worden. Elke afstand is bespreekbaar.
Transporteur in Turnhout (2300) - Sophie
Sophie
Turnhout
Nieuw
Moet er een pakje weggebracht worden? Laat me iets weten en ik bekijk of ik het voor je kan meenemen! Liefst kleinere pakketten die in de wagen passen :)
Transporteur in Beerse (2340) - Glenn
Glenn
Beerse
Nieuw
Hallo ik ben glenn 32jaar Ben een handig persoon die graag wat bij klust zoals. Allerlei klusjes binnenhuis. Buiten klusjes, onderhoud machine .en in de Tuin kan ik het ook vinden snoeie van struiken enz. Verder maak ik ook full color stickers logos, belettering. je me altijd bellen voor meer info zal u zo goe mogelijk helpen. Groetjes glenn
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel transporteurs in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Like i said i met a wonderful , cool and "school" man .Good job he did . I thank him for his understanding and professional behavior. Professionalism is not the job we do . It is how ,we do and perform it . indeed ,... ”
Gerdi
“ Vele aanbiedingen voor verschillende werken. Vlot antwoord. Voelt veilig aan . Was eerste kennismaking. ”
Ilian
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Turnhout: geëvalueerd met 4.77 door 56 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Turnhout, prive chauffeur Turnhout, transport Turnhout, pakje verzenden Turnhout, vervoerder Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden