transport Vilvoorde

Transport Vilvoorde Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Vilvoorde: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Mustafa is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Transporteur in Peutie (1800) - Mustafa
Mustafa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Peutie
4.87/5 (92 reviews)
Je suis amical et mon tarif est compétitif. N'hésitez pas de me contacter pour des commandes plus compliquées. Ik ben vriendelijk en mijn tarief is scherp. Aarzel niet om mij te contacteren voor ingewikkelde opdrachten. I'm friendly and my tariff is competitive. Do not hesitate to contact me for complex orders.
Transporteur in Vilvoorde (1800) - Saleh
Saleh
Vilvoorde
4.79/5 (43 reviews)
hallo ben afkomstig van vilvoorde en beschik over een wagen break daar kan al flink wat grief in, ben beschikbaar in de week en weekends, lange afstanden schrikt mij niet af, hopelijk tot gauw :)
Transporteur in Vilvoorde (1800) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.95/5 (19 reviews)
Ik ben in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto waarmee ik bepaalde dingen kan afhalen en leveren voor u. Laat maar weten wat er precies geleverd moet worden! 😊
Transporteur in Vilvoorde (1800) - Sebastien
Sebastien
Vilvoorde
5/5 (3 reviews)
Je dispose d'une X1 avec remorque, libre les vendredis et occasionnellement le soir et en journée et les weekend. Habitué de la manipulation de mobiliers je peux vous être en aide.
Transporteur in Zemst (1980) - Jonas
Jonas
Zemst
3.0/5 (2 reviews)
Ik heb een kleine camionette met aanhangwagen en kan 's avonds en in het weekend helpen met een verhuis of met afval weg te brengen. Regio Vlaams- Brabant.
Transporteur in Machelen (1830) - Tom
Tom
Machelen
5/5 (2 reviews)
Uitstekende kennis van Nederland Frans en Engels. Beschik over grote suv wagen met grote kofferinhoud en eigen aanhangwagen. Beschikbaar in weekends avonden en feestdagen
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Machelen (1830) - Anne
Anne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
5/5 (2 reviews)
Hallo iedereen, Fysieke arbeid schrikt me niet af ! En ik verhuis graag 🙂 Wil dus gerust een handje meehelpen. Laat gerust iets weten . Mvg Anne
Transporteur in Vilvoorde (1800) - Omar
Omar
Vilvoorde
5/5 (2 reviews)
Ik rij al meer dan 4 jaar, ik ben beschikbaar voor allerlei taken zoals: personenvervoer, pakjes ophalen en nog andere dingen. Stuur me zeker ook als je hulp nodig hebt bij een verhuizing!
Transporteur in Grimbergen (1850) - Kim
Kim
Grimbergen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik rijd met een golf plus en kan wat grof vuil wegbrengen indien u dat wenst. Ik woon in Grimbergen maar werk in Vilvoorde.
Transporteur in Vilvoorde (1800) - Matias
Matias
Vilvoorde
5/5 (1 reviews)
Bonjour, j'aime bien être dans la voiture. Lessez Moi savoir si je peux apporter qqch pour vous Hallo, ik ben graag onderweg. Laat me weten of ik iets kan afzetten voor jou.
Transporteur in Grimbergen (1850) - Tessa
Tessa
Grimbergen
5/5 (1 reviews)
Voor kleine klusjes in en buiten huis mag je mij altijd contacteren. De tuin onderhouden is zeker geen probleem, het gras afrijden of onkruid verwijderen doe ik met plezier. Binnen in huis een schilderwerkje of in het tuinhuis electriciteit leggen lukt. In het weekend of woensdag ben ik beschikbaar. Stel je vraag en ik antwoord zo snel mogelijk. Ook als ik het niet kan krijg je zeker een antwoord
Transporteur in Peutie (1800) - Hassan
Hassan
Peutie
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, Ik beschik over een grote camion met laadklep om veel in één keer te kunnen vervoeren van punt A naar punt B of naar het containerpark. Ik heb ook steeds een 2de man mee om alles snel en vlot te laten verlopen. Groeten, Hassan
Transporteur in Grimbergen (1850) - Idriss
Idriss
Grimbergen
Nieuw
Ik kan u helpen met het verplaatsen van de zaken die u zelf niet kan. Ik heb een camionette met een laadvermogen van 800 kg met de volgende afmetingen: 1,5m x 2,5m x 1,6 m. Indien nodig kan ik een aanhangwagen voorzien voor grotere zaken of grof vuil. Ik kan u helpen met leveringen, verhuizen en grof vuil.
Transporteur in Vilvoorde (1800) - Kristel
Kristel
Vilvoorde
Nieuw
Hallo, ik ben een 40'tiger uit Vilvoorde die een centje wil bijverdienen. Ik heb een diploma Communicatiewetenschappen op zak, ben goed met dieren en organisatorisch heel sterk. Ik heb katten en honden en spreek 5 talen: Nederlands en Frans zijn m'n moedertalen, Engels is zeer goed. Als au-pair in Parijs & London heb ik bijna 2 j. voor jonge kinderen gezorgd. Tot binnenkort!
Transporteur in Peutie (1800) - Sabrina
Sabrina
Peutie
Nieuw
hallo, wij rijden met een renault espace waarvan al de zetels plat kunnen waardoor er een laadruimte van om en bij de 2m vrijkomt. ik ben bijna elk weekend vrij en kan in de avond ook na 19u30
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel transporteurs in Vilvoorde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een zeer goed initiatief als je niet weet waar je met grote spullen naartoe moet en je ze zelf niet naar het containerpark kan brengen. Alles is verlopen volgens de gemaakte afspraak. Top! ”
Ali
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Like i said i met a wonderful , cool and "school" man .Good job he did . I thank him for his understanding and professional behavior. Professionalism is not the job we do . It is how ,we do and perform it . indeed ,... ”
Gerdi
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Vilvoorde: geëvalueerd met 4.8 door 169 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Vilvoorde, prive chauffeur Vilvoorde, transport Vilvoorde, pakje verzenden Vilvoorde, vervoerder Vilvoorde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden