Vind de beste transporteur van Oostende

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Transporteur in Oostende (8400) - Rudy
Rudy
4.94/5 · 34 reviews
8400 Oostende
Mijn andere job die ik ook graag uitvoer is verhuizen voor de mensen,ik heb inzicht hoe je het best een bestelwagen laad,ook heb ik een rijbewijs be indien nodig kan ik ook een zware aanhangwagen trekken,ook ivm rijden met een grote aanhangwagen heb ik 30jaar ervaring!
Transporteur in Oostende (8400) - Chris
Chris
5/5 · 25 reviews
8400 Oostende
Ik laad alles zorgvuldig en netjes om schade en onnodig heen en weer rijden te beperken. Ik help eventueel indien nodig de spullen op te slaan. Ik werk al jaren in de transport en weet dus waarover ik praat.
Transporteur in Oostende (8400) - Christophe
Christophe Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.85/5 · 13 reviews
8400 Oostende
Ik heb een ruime wagen. Er is ook een trekhaak voorzien om een aanhangwagen te gebruiken. Ook is er een mogelijkheid om personen met een lichte handicap te vervoeren eventueel met plaats voor een rolstoel die kan dichtgeplooid worden.
Transporteur in Oostende (8400) - Anthony
Anthony Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 9 reviews
8400 Oostende
alle afvalstromen worden conform de geldende wetgeving opgehaald en doorgevoerd naar de eindverwerker, een werk groot of klein moet je bij mij zijn. volume of hoeveelheid maken niet uit
Transporteur in Oostende (8400) - Arne
Arne
5/5 · 3 reviews
8400 Oostende
Hallo ik beschik over een bestelwagen met laadlengte van 2m50. En aanhangwagen. Ik kn dus bijna alles verhuizen. Zware stukken zijn ook geen probleem ik kan zorgen voor extra paar handen
Transporteur in Oostende (8400) - Michel
Michel
5/5 · 1 reviews
8400 Oostende
Hallo Ik heb een stationwagen en aanhangwagen. Indien u iets wil verhuisen of naar containerpark wil. Voor mij geen probleem ik doe het voor een klein prijsje. Of zelfs voor enkele bruikbare spullen voor de rommelmarkt. MVG Michel
Transporteur in Oostende (8400) - Hakim
Hakim
5/5 · 1 reviews
8400 Oostende
Helpen verhuizen in het weekend of savonds in de week . Beschikbaar in gans Belgie
Transporteur in Oostende (8400) - Horea
Horea
Nieuw
8400 Oostende
Ik ben Horea, anderstalig. Vlot in het Engels, Nederlands, Franse, Roemeens. Ik heb in verschillende landen en sectoren geweerkt als leraar en fotograaf. Ik ben afgestudeert in economie en filosofie, en ik heb bij studies gedaan in teologie, buddhisme, psychologie, psychanalyse en fotografie. Ik heb mijn eigen werkwijze, die dient holistiesch te zijn. Dat betekent een helder gesprek.
Transporteur in Oostende (8400) - Gille
Gille
Nieuw
8400 Oostende
Beschikbaar voor transport van kleine pakketen. Afhalen van een pakket, boodschappen, brieven, compacte doos dat in personen auto past, iets snel verhuizen met de wagen. Let op geen taxi service en personen vervoer van A naar B zonder tussen opdracht levering of afhaling.
Transporteur in Oostende (8400) - Gino
Gino
Nieuw
8400 Oostende
Dag, ik beschik over een wagen en kan u uit de nood helpen bij verplaatsingsproblemen. Ik ben met pensioen en beschik dus over de vereiste vrije tijd om dergelijke hulp te bieden.
Transporteur in Oostende (8400) - Kris
Kris
Nieuw
8400 Oostende
Hallo, wij hebben een remork te huur (13€/dag= 12h bv van 8-20h) of kunnen u zelf ook helpen met grof vuil weg te doen, verhuis,... Met of zo der mankracht dus (11€/pp. Per uur) Alvast bedankt Grts Kristalyn
Transporteur in Oostende (8400) - Nail
Nail
Nieuw
8400 Oostende
Hallo. Ik heb Audi A5. Ik kan wat vrije tijd maken om U te helpen ergens te geraken. Neem zo snel mogelijk contact op om zeker op tijd te zijn. Ik help U graag van punt A naar punt B te geraken.
Transporteur in Oostende (8400) - Sam
Sam
Nieuw
8400 Oostende
ik beschik over een eigen wagen, Mercedes 190E, die zeer zuinig op lpg rijdt, lange afstanden, zoals luchthavenvervoer, zijn dus geen enkel probleem voor mij.
Transporteur in Oostende (8400) - Mohammed
Mohammed
Nieuw
8400 Oostende
Ik heb een grote auto waarmee ik veel kan vervoeren en heb ook een busje van me vader waar veel in kan dus dat is wel handig kan veel helpen met vuilnis verhuis alles
Transporteur in Oostende (8400) - Beyti
Beyti Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
8400 Oostende
Ik beschik over 2 bestelwagens van circa 3meter en 4 meter lengte met afspraak kan ik deze 2 regelen voor u voor een marktconform prijs u kunt mij van 06:00 tot 22:00 bereiken.

Transporteur Oostende: geëvalueerd met 4.97 door 86 klanten

Populaire dienstaanvragen: transporteur Oostende, prive chauffeur Oostende, pakje verzenden Oostende, vervoerder Oostende,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
kleine verhuis
Thomas raadt Benjamin aan Benjamin
“ Heel gemakkelijk en alles perfect verlopen. Nadat ik mijn vraag had gesteld had ik direct reacties. ”
Zetels naar containerpark brengen
Frans raadt Robby aan Robby
“ Je kan kiezen tussen de verschillende aanbieders Voor een éémalig gebruik is 14,95 toch prijzig Wanneer je list minut meerdere keren nodig hebt is dit bedrag natuurlijk verwaarloosbaar ”
Vervoeren van mand 90x90x100 cm
Lisa raadt Eddy aan Eddy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen transporteur in Oostende

De laatste aanvragen in de categorie transport in Oostende

Express koerier betrouwbaar discreet - Opruiming appartement + 2 kelders - Grofhuisvuil naar containerpark Ostend - Dringende hulp gezocht voor Morgen ochtend bij ve - Een bed halen in leffinge.dringend - 2 man gezocht voor hulp verhuizing - Grofvuil tuin duinen gras - Hulp bij verhuizing - Camionette huren voor 1 dag. - Oud huis - Transport - Grof vuil : Aanhangwagen - Ophaling vitrinekast en twee dozen - Naar containerpark 13/06 - ophalen verschillende stukken - Verhuishulp - Grof vuil in Oostende (8400) - Garage Leegmaken Oostende (8400)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden