transport Brugge

Transport Brugge Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Brugge: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Transporteur in Brugge (8000) - Cedric
Cedric
Brugge
5/5 (9 reviews)
Soms is het nodig om iets te leveren waar het voor u zelf moeilijk is, dan laat u maar iets weten, ik sta altijd klaar voor een uitdaging en ben niet bang van werk om iets te heffen.
Transporteur in Brugge (8000) - Joris
Joris
Brugge
5/5 (5 reviews)
Ik beschik over een aanhangwagen (1m22 x 2m44). Het afval kan naar het containerpark gevoerd worden (met uw persoonlijke identiteitskaart) ofwel voer ik het afval naar Corneillie.
Transporteur in Brugge (8000) - Eddy
Eddy
Brugge
4.75/5 (4 reviews)
Beschikbaar om voor mensen boodschappen te doen met eigen auto. Na afspraak kunnen dit ook levering en zijn aan andere mensen, dit alles binnen het wettelijk bepaald kader. Vlot beschikbaar in de week en in weekends. Altijd stipt en punctueel.
Transporteur in Brugge (8000) - Khonsari
Khonsari
Brugge
5/5 (3 reviews)
Ik heb groot camionette. wij kunnen makkelijk veel dingen instekken. blangrijkste is dat ik zeer vriendelijk ben en ik heb groot respect voor oudere mensen.
Transporteur in Brugge (8000) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik beschik over een stationswagen met trekhaak, waaraan ik een aanhangwagen kan hangen om allerlei goederen te verplaatsen. Ik ben ook bereid om zwaardere stukken te tillen, te verplaatsen en te vervoeren. Bij grotere opdrachten kan ik rekenen op een team van medewerkers.
Transporteur in Brugge (8000) - Ivan
Ivan
Brugge
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik heb een middelgrote aanhangwagen (250 x 150cm) en ben altijd bereid om een handje te helpen bij uw verhuis. Ben tamelijk flexibel qua beschikbaarheid
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Brugge (8000) - Nathan
Nathan
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb een Hyundai IX35 waar al iets in past. Niet de allergrootste wagen maar wel ruim genoeg om te kunnen helpen verhuizen. Ikzelf help ook graag een handje. Ook transport van goederen en/of personen kun je me voor contacteren.
Transporteur in Brugge (8000) - Shana
Shana
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ben je op zoek naar iemand die je pakketje van A naar B brengt? Dan ben ik misschien wel de geschikte kandidaat! Ik beschik over een wagen en ik kan mij flexibel opstellen.
Transporteur in Brugge (8000) - Sven
Sven
Brugge
Nieuw
dag, ik heb een citroen break en een aanhangwagen, ben in het bezit van een rijbewijs B, en rij al 11 jaar ongeval vrij, heb je een werkje aarzel niet om mij te contacteren, ik ben alle dagen beschikbaar en kan het onmiddelijk uitvoeren
Transporteur in Brugge (8000) - Karine
Karine
Brugge
Nieuw
Bonjour, j'ai travaillé 3 ans en tant que chauffeur poids lourd, j'ai l'habitude de porter des charges lourdes ! Je suis dynamique ! Je peux vous aider à porter les cartons et les meubles, les démonter et remonter. Je suis disponible les après-midi ! à bientot
Transporteur in Brugge (8000) - Carine
Carine
Brugge
Nieuw
Voor iemand die beroep wil doen op vervoer...boodschappen....ziekenhuisvervoer...bankinstellingen...postkantoor...vervoer naar garage....autokeuring laten uitvoeren..wil ik met alle plezier voor u doen.
Transporteur in Brugge (8000) - Dany
Dany Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
Nieuw
voor kleine transporten heb ik een aanhangwagen laadvloer tot 2 mtr op 1.17mtr 500 kg max . lengtes tot 2.50 mtr zijn geen probleem . ook bestelwagens beschikbaar met bestuurder ( enkel weekends).
Transporteur in Brugge (8000) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
Nieuw
Mijn camionette is groot en kan dus worden gebruikt voor verhuis. Ik ben voorzichtig met alle kostbare meubelen en kan dus garanderen dat alles veilig op bestemming geraakt
Transporteur in Brugge (8000) - Patrick
Patrick
Brugge
Nieuw
Ik ben gepensioneerde postbode. Handige harry. Ik kan mij vrijmaken elk moment van de dag en tevens in het weekend. Ik heb eigen bestelwagen. West-Vlaanderen is mijn thuis.
Transporteur in Brugge (8000) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
Nieuw
Wij hebben eigen camionettes en zetten steeds de meest geschikte camionette voor jou in! Neem gerust contact met ons op wij helpen jullie graag verder!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Echte redder. Mijn eerste keer dat ik de service gebruik en ik was er erg blij mee. Een goed platform voor mensen die mensen helpen om anderen te helpen. ”
Sandra
“ Zeer gebruiksviendelijk, een aanrader wegens de goede en correcte service een aanrader voor wie betrouwbare hulp nodig heeft ”
Ilian
“ Goede service. Ik weet niet of jullie al in Nederland opereren, maar daar kunnen wij een site als deze zeker gebruiken. ”
Gerdi
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Brugge: geëvalueerd met 4.97 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Brugge, prive chauffeur Brugge, transport Brugge, pakje verzenden Brugge, vervoerder Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen transporteur in Brugge

De laatste aanvragen in de categorie transport in Brugge

Grote ladekast voor containerpark - Afval naar containerpark brengen - Verhuis van brugge naar nieuwpoort - Chauffeur - Ophaling kleingoed en levering Brugge - Is voor grof huisvuil naar't containerpark te doen - NEED LAST MINUTE HELP WITH TRANSPORT TO NEW FLAT - Grote afval ->containerpark in Brugge - Container park - Verhuizen - Grof vuil in Brugge (8000) - Grof vuil in Brugge (8000) - Levering in Brugge (8000) - Grof Huisvuil (Zeebrugge)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden