transport Brugge

Transport Brugge Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Brugge: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Transporteur in Brugge (8000) - Joris
Joris
Brugge
5/5 (9 reviews)
Ik beschik over een aanhangwagen (1m22 x 2m44). Een bed, kast,… verhuizen of afval weg voeren naar een plaats naar eigen keuze? Dit kan allemaal besproken worden.
Transporteur in Brugge (8000) - Cedric
Cedric
Brugge
5/5 (9 reviews)
Soms is het nodig om iets te leveren waar het voor u zelf moeilijk is, dan laat u maar iets weten, ik sta altijd klaar voor een uitdaging en ben niet bang van werk om iets te heffen.
Transporteur in Brugge (8000) - Ivan
Ivan
Brugge
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb een middelgrote aanhangwagen (250 x 150cm) en ben altijd bereid om een handje te helpen bij uw verhuis. Ben tamelijk flexibel qua beschikbaarheid
Transporteur in Brugge (8000) - Khonsari
Khonsari
Brugge
5/5 (3 reviews)
Ik heb groot camionette. wij kunnen makkelijk veel dingen instekken. blangrijkste is dat ik zeer vriendelijk ben en ik heb groot respect voor oudere mensen.
Transporteur in Brugge (8000) - Jordy
Jordy
Brugge
5/5 (3 reviews)
Hallo , Ik heb al enige ervaring met verhuizen. Ik heb al dikwijls moeten helpen met verhuizen bij mensen. Fysiek werk is geen enkel probleem. Ik heb een auto maar die is te klein om dingen te verhuizen dus het zou enkel mankracht zijn.
Transporteur in Brugge (8000) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik beschik over een stationswagen met trekhaak, waaraan ik een aanhangwagen kan hangen om allerlei goederen te verplaatsen. Ik ben ook bereid om zwaardere stukken te tillen, te verplaatsen en te vervoeren. Bij grotere opdrachten kan ik rekenen op een team van medewerkers.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Brugge (8000) - Jozef
Jozef
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik ben nu nog fit genoeg om dat te kunnen. Maar heb niet altijd een wagen ter beschikking. Ik kan wel een auto huren als dat nodig is. Verhuis is dus niet mijn eerste punt, maar het kan wel als het moet.
Transporteur in Brugge (8000) - Nathan
Nathan
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb een Hyundai IX35 waar al iets in past. Niet de allergrootste wagen maar wel ruim genoeg om te kunnen helpen verhuizen. Ikzelf help ook graag een handje. Ook transport van goederen en/of personen kun je me voor contacteren.
Transporteur in Brugge (8000) - Shana
Shana
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ben je op zoek naar iemand die je pakketje van A naar B brengt? Dan ben ik misschien wel de geschikte kandidaat! Ik beschik over een wagen en ik kan mij flexibel opstellen.
Transporteur in Brugge (8000) - Stan
Stan
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over een camionet , heb ook ervaring in transport en kan ook nog altijd montage erbij nemen . Het maakt mij noet uit hoe ver ik moet rijden want dat doe ik graag
Transporteur in Brugge (8000) - Sven
Sven
Brugge
Nieuw
dag, ik heb een citroen break en een aanhangwagen, ben in het bezit van een rijbewijs B, en rij al 11 jaar ongeval vrij, heb je een werkje aarzel niet om mij te contacteren, ik ben alle dagen beschikbaar en kan het onmiddelijk uitvoeren
Transporteur in Brugge (8000) - Carine
Carine
Brugge
Nieuw
Voor iemand die beroep wil doen op vervoer...boodschappen....ziekenhuisvervoer...bankinstellingen...postkantoor...vervoer naar garage....autokeuring laten uitvoeren..wil ik met alle plezier voor u doen.
Transporteur in Brugge (8000) - Dany
Dany Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
Nieuw
voor kleine transporten heb ik een aanhangwagen laadvloer tot 2 mtr op 1.17mtr 500 kg max . lengtes tot 2.50 mtr zijn geen probleem . ook bestelwagens beschikbaar met bestuurder ( enkel weekends).
Transporteur in Brugge (8000) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
Nieuw
Mijn camionette is groot en kan dus worden gebruikt voor verhuis. Ik ben voorzichtig met alle kostbare meubelen en kan dus garanderen dat alles veilig op bestemming geraakt
Transporteur in Brugge (8000) - Patrick
Patrick
Brugge
Nieuw
Ik ben gepensioneerde postbode. Handige harry. Ik kan mij vrijmaken elk moment van de dag en tevens in het weekend. Ik heb eigen bestelwagen. West-Vlaanderen is mijn thuis.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel transporteurs in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Like i said i met a wonderful , cool and "school" man .Good job he did . I thank him for his understanding and professional behavior. Professionalism is not the job we do . It is how ,we do and perform it . indeed ,... ”
Gerdi
“ Vele aanbiedingen voor verschillende werken. Vlot antwoord. Voelt veilig aan . Was eerste kennismaking. ”
Ilian
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Brugge, prive chauffeur Brugge, transport Brugge, pakje verzenden Brugge, vervoerder Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden