grofvuil ophalen aan huis

Ophaling grof huisvuil bij jou in de buurt

Meer dan 972 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners

Grof huisvuil in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (300 reviews)
Hallo, ik heb een Renault Kangoo lichte vracht en aanhangwagen waardoor ik u kan helpen om zaken naar het containerpark (ophaling grof huisvuil of tuinafval) te brengen. Hebt u hulp nodig bij het opruimen van zolder of kelder, laat maar even weten, ik hou van opruimen. Zelfs kleine verhuizingen hebben geen geheimen voor mij. Zijn er een extra paar handen nodig kan mijn wederhelft altijd even bijstaan.
Grof huisvuil in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.95/5 (245 reviews)
Hallo, ik beschik over een Mercedes break en een aanhangwagen en kan mij beschikbaar maken voor ophaling grof huisvuil. Het grofvuil wordt gemakkelijk weggebracht naar het containerpark. De aanhangwagen mag max 750 kg laden per transport. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Grof huisvuil in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.91/5 (166 reviews)
Gespecialiseerd in huizen, kelders en zolders leegmaken, eventueel met grondige schoonmaak achteraf. Heb een break met dubbelasser aanhanger die kiept vnl groot Antwerpen en provincie Antwerpen, leveringen kunnen over heel België en Benelux na overleg, begin duitsland eventueel ook nog. aanhanger is 150 x 260m met opzetschotten Tot 2t gewicht
Grof huisvuil in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.98/5 (166 reviews)
Ik help je graag bij ´t wegbrengen van grof vuil. Liefst op voorhand wat gesorteerd. Al of niet met eigen containerparkkaart. Kwestie van duidelijk af te spreken. Er kunnen, indien gewenst, tot 4 personen comfortabel meereizen. Uiteraard help ik bij ´t in en/of uitladen.
Grof huisvuil in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
Merelbeke
4.98/5 (149 reviews)
Ik heb al verschillende verhuizingen meegemaakt (Zowel voor mezelf en voor vrienden) en ik ben gewoon van naar het containerpark te gaan en te sorteren.
Grof huisvuil in Hever (3191) - Frederic
Frederic
Hever
4.96/5 (139 reviews)
Ik heb een (grote) wagen en een (gesloten) aanhangwagen, waarmee ik voor jou naar het containerpark kan rijden. Ook voor grotere klussen zoals het borstelschoon opleveren van een vervuild huis achtergelaten door een huurder, het opkuisen van de werf of het leegmaken van een oude woning alvorens het te verkopen kan je beroep doen op mij.
Grof huisvuil in Schelle (2627) - Gerdi
Gerdi
Schelle
4.99/5 (125 reviews)
Beste, ik ben in het bezit van een aanhangwagen met oprijklep. Deze kan ik gerust gebruiken voor het opruimen van uw grof vuil, met uitzondering van toxische zaken. Asbesthoudend materiaal laat ik ook aan mij voorbij gaan. Hiervoor raad ik om gezondheidsredenen aan om beroep te doen op een gespecialiseerde firma.
Grof huisvuil in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.93/5 (123 reviews)
Ik heb 2 aanhangwagens: een grote van 4.5m³ en een kleinere van 2.5m op 1.25m. Dus grotvuil wegbrengen is voor mij geen probleem. Ik kan ook altijd een 2de persoon voorzien indien nodig.
Grof huisvuil in Sint-baafs-vijve (8710) - Marc
Marc
Sint-baafs-vijve
5/5 (121 reviews)
Ik beschik over een Peugeot Partner waarin goederen kunnen geladen worden alsook over een open en gesloten aanhangwagen om de nodige goederen weg te brengen.
Grof huisvuil in Herk-De-Stad (3540) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herk-De-Stad
4.92/5 (112 reviews)
Ik kan het grofvuil weg brengen voor personen die dit wensen naar het containerpark , ook omdat ik graag mensen helpen , niet iedereen heeft de ruimte en plaats om een gepaste aanhanger testockeren daar bij stel hier voor mijn dienst voor.
Grof huisvuil in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (108 reviews)
Ik ben in het bezit van een opel vivaro en meerdere aanhangwagens... Wegbrengen van afval maar ook volledig leegmaken woning of lokalen is mogelijk. Forfaitair voorstel of per uur/km.. Veel is mogelijk na afspraak...
Grof huisvuil in Wondelgem (9032) - Erol
Erol
Wondelgem
4.88/5 (85 reviews)
Dag beste mensen, met de jaren ervaring om huizen leeg te maken, het ophalen van grofvuil is geen enkel probleem. Ik beschik over een grote camionette als ook een dubbel assige remorque met verhooging. Alles is bespreekbaar, aarzel niet om beroep te doen op mij !
Grof huisvuil in Kruibeke (9150) - Robby
Robby
Kruibeke
4.99/5 (82 reviews)
Vervoer van alles wat in de aanhangwagen kan en mag . Geen vieze toestanden in de auto. Aanhangwagen is 2,5meter op 1,3 meter . Gewicht mag tot 750 kg gaan .
Grof huisvuil in Oostakker (9041) - Johan
Johan
Oostakker
4.96/5 (73 reviews)
Hallo, ik ben Johan. Een aantal taken waarvoor je beroep kan doen op mij zijn: levering, vervoer, pakjes bezorgen met eigen auto, verhuis, onderhoud tuin en meer! Met een camionette en Remorque naar het containerpark gaan doe ik ook geregeld voor mezelf en voor de klanten. Ervaring van opruimen en een Remorque veilig laden zijn me niet vreemd. Ik wil op dezelfde manier een helpende hand zijn voor jou.
Grof huisvuil in Schriek (2223) - Raphael
Raphael
Schriek
4.9/5 (70 reviews)
Ik heb een Volkswagen met een aanhangwagen dus, als ik u kan helpen al u vuil weg te brengen proper op te ruimen geef mij maar een belletje en ik kom zo snel mogelijk, ik ben ook een snelle werker ik treuzel niet en ik doe mijn werk en graag.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel grofvuil ophalen aan huis

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk om iemand te vinden om iets te doen tegen een schappelijke prijs ”
Azeddine
“ Handig dat je per onderwerp de beschikbare personen kan vinden. goede site. ”
Sandra
“ Verschillende services allemaal bijeen, aangenaam verrast door de snelheid waarmee aanbieders reageerden. Het werkt dus wel. Top ook dat betaling pas na geleverde dienst moet, zodat je zeker bent. Ook fijn dat je het... ”
Azeddine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ophaling grof huisvuil: geëvalueerd met 4.87 door 4.550 klanten

Populaire dienstaanvragen

grofvuil, goedkope ophaling grof huisvuil, groot huisvuil, ophaling meubels aan huis, persoon om naar het containerpark te gaan,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Oude zetels wegdoen: wat met kapotte, oude zetels?

Je hebt thuis kapotte of oude zetels die in de weg staan of gewoon niet meer in de smaak liggen? Gooi ze niet meteen weg! Ben je een creatieveling? Dan kan je misschien jouw oude zetel een nieuw leven inblazen? Een nieuwe stof kopen om jouw oude zetel te herstofferen? Of een likje verf kan ook al wonderen doen! In een mum van tijd heb je een nieuwe zetel, en dit voor geen prijs. Zijn de poten van jouw oude zetel nog ouder dan de zetel? Je kan deze misschien vervangen door nieuwe, modernere poten?

Waar kan ik met mijn oude zetel terecht?

Je hebt thuis oude zetels of een oud salon? Je wil graag de oude zetels weghalen of het oud salon laten ophalen? Maar waar kan je terecht met je oude zetels of oude salon?
Er zijn verschillende mogelijkheden.

Je kan jouw oude zetels altijd een tweede leven geven. Kijk eens na of er in jouw buurt geen Kringwinkel is? Zij komen met veel plezier jouw oude zetels of oude salon ophalen. De spullen die ze komen ophalen moeten wel nog in goede staat en herbruikbaar zijn. Dus een oude zetel ophalen zal geen probleem zijn, zolang deze nog te gebruiken valt.

Als jouw oude zetel echt niet herbruikbaar is, kan je je oude zetel laten weghalen door verschillende diensten.
Je kan ten eerste aan jouw gemeente vragen of zij een ophalingsdienst hebben. Je kan ook steeds op de afhaalkalender van jouw gemeente of stad terugvinden wanneer grof huisvuil wordt opgehaald, en dus ook oude zetels ophalen. Je moet deze ophaling voor oude zetels wel tijdig aanvragen.
Een andere mogelijkheid is om via Ring Twice een dienstverlener laten komen op jouw oude zetels ophalen of oude salon weghalen en jouw oude zetel naar containerpark brengen.

Oude zetels wegdoen kan bij Ring Twice

Wil je oude zetels wegdoen, een zetel naar het containerpark doen, oude zetels laten ophalen of wil je een oude salon ophalen? Dan ben je bij Ring Twice inderdaad aan het juiste adres.

Wat is grof huisvuil? Grof huisvuil is al het huishoudelijk afval en huisraad dat vanwege de afmeting niet in een minicontainer of ondergrondse container past en niet verder gescheiden kan worden. Jouw oude zetels wegdoen, jouw oude zetels laten ophalen en jouw oude salon ophalen vallen dus onder grof huisvuil. Dit kan in principe door de gemeente opgehaald worden. De gemeente kan oude zetels laten ophalen of een oude salon ophalen. Kijk eens hoe het in jouw gemeente werkt, want dit is vaak enkel op afspraak. Sommige gemeenten hebben ook een vast ophaalmoment waar ze grof huisvuil zoals oude zetels of oude salon ophalen.  Via de gemeente een oude salon ophalen of oude zetels laten ophalen kan soms wel even duren.  Met Ring Twice kan je jouw oude zetels weghalen, jouw oude zetels laten ophalen en we kunnen ook jouw oude salon ophalen.

Bij Ring Twice hebben we meer dan 700 talenten die jou kunnen helpen met jouw oude zetels laten ophalen, oude zetels wegdoen en jouw oude salon ophalen, zonder commotie en altijd met een glimlach.

Heb je iemand nodig om jouw oude zetels op te halen? Dan kan je dit heel eenvoudig via Ring Twice regelen! Dien een aanvraag in de categorie transport in. Je kan zelf kiezen of je een grote auto nodig hebt of eerder een camionette of aanhangwagen, afhankelijk van de grootte van de oude zetels die opgehaald moeten worden.

Nadat je je keuze gemaakt hebt, hoef je enkel nog wat meer inlichtingen te verschaffen in verband met de goederen die opgehaald moeten worden. Hoe meer details je geeft, hoe beter de dienstverleners een prijsofferte kunnen geven.  Bijvoorbeeld: drie oude zetels wegdoen, oude zetels laten ophalen of zetel naar containerpark. Je kan zelfs foto’s toevoegen van de oude zetels of oude salon. Eenmaal jouw dienstvraag ingediend, krijg je van verschillende dienstverleners verschillende prijsoffertes.  Vervolgens kan je de kandidaat kiezen die jou het meest geschikt lijkt! Van zodra je jouw keuze hebt gemaakt, kun je een datum en tijdstip afspreken. Tijd dus om de oude zetels laten ophalen, oude zetels wegdoen of uw oude salon ophalen.

Oude zetels laten ophalen: hoeveel kost het?

Oude zetels laten ophalen is natuurlijk niet gratis – helaas! Een vaste prijs geven is uiteraard moeilijk te geven: er zijn bepaalde factoren die een rol spelen. De afmetingen van de oude zetels: hoe groter de zetel, hoe zwaarder het werk en dus hoe duurder. Als het gaat om kleine oude zetels ophalen, dan zal dit natuurlijk minder kosten.

Daarom is het ook aangeraden om goed in details uit te leggen wat je precies moet laten weghalen. Zo kunnen de dienstverleners jou een precieze prijsofferte meegeven.

Je kan prijsoffertes krijgen voor oude zetels weghalen of oude salon ophalen met een prijs per uur of een forfaitaire prijs. Je bent hier helemaal vrij in: je selecteert de dienstverlener die jou het beste past, qua persoonlijkheid en budget.

Kan ik een zetel naar het containerpark brengen via Ring Twice?

Natuurlijk! Onze dienstverleners zorgen niet alleen voor het weghalen oude zetels of ophalen oude salon, maar kunnen uiteraard ook de oude zetel naar het containerpark brengen. Je kan dit steeds detailleren in jouw dienstaanvraag.

De dienstverlener zal jouw oude zetels weghalen en dan de zetels naar het containerpark brengen. Dit kan in eender welk container- of recyclagepark. Praktisch toch?

Wat kost het om een zetel naar containerpark te brengen?

Dit is opnieuw afhankelijk van verschillende factoren. Is jouw oude zetel enorm groot of gaat het om een kleine zetel? Gaat het om het verschillende zetels of slechts eentje?

Afval naar het containerpark brengen is in principe gratis: je kan er terecht met oud papier, karton, pmd, glazen flessen en bokalen, maar ook elektrische en elektronische toestellen. Grof huisvuil zoals oude zetels of oude salon mogen ook bij het containerpark terecht, echter tegen betaling. Je betaalt steeds op basis van het volume van je afval. Er bestaan vaste prijzen voor bepaalde stuks: zo betaal je € 5 voor een éénpersoonszetel en € 10 voor een meerpersoonszetel. Je kan dit steeds navragen aan de dienstverlener of rechtstreeks aan jouw lokale containerpark. Zo weet je exact hoeveel een oude zetel ophalen en oude zetel naar containerpark zal kosten.

De prijs om een oude zetel naar containerpark brengen is natuurlijk inbegrepen in de prijs die de dienstverlener heeft voorgesteld om jouw oude zetel te laten ophalen.  

Tarieven om grof huisvuil zoals oude zetel naar containerpark wegbrengen is overal hetzelfde. De dienstverlener hoeft dus niet persee naar het recyclagepark van jouw gemeente gaan, maar naar eentje dat gemakkelijker bereikbaar is.

 

Andere categorieën gelijkaardig aan grof huisvuil

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden