grofvuil ophalen aan huis

Ophaling grof huisvuil bij jou in de buurt

Meer dan 1.074 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners

Grof huisvuil in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.98/5 (332 reviews)
Hallo, ik heb een Renault Kangoo lichte vracht en aanhangwagen waardoor ik u kan helpen om zaken naar het containerpark (ophaling grof huisvuil of tuinafval) te brengen. Hebt u hulp nodig bij het opruimen van zolder of kelder, laat maar even weten, ik hou van opruimen. Zelfs kleine verhuizingen hebben geen geheimen voor mij. Zijn er een extra paar handen nodig kan mijn wederhelft altijd even bijstaan.
Grof huisvuil in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.96/5 (311 reviews)
Hallo, ik beschik over een Mercedes break en een aanhangwagen en kan mij beschikbaar maken voor ophaling grof huisvuil. Het grofvuil wordt gemakkelijk weggebracht naar het containerpark. De aanhangwagen mag max 750 kg laden per transport. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Grof huisvuil in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.98/5 (219 reviews)
Ik help je graag bij ´t wegbrengen van grof vuil. Liefst op voorhand wat gesorteerd. Al of niet met eigen containerparkkaart. Kwestie van duidelijk af te spreken. Er kunnen, indien gewenst, tot 4 personen comfortabel meereizen. Uiteraard help ik bij ´t in en/of uitladen.
Grof huisvuil in Schelle (2627) - Gerdi
Gerdi
Schelle
4.98/5 (175 reviews)
Beste, ik ben in het bezit van een aanhangwagen met oprijklep. Deze kan ik gerust gebruiken voor het opruimen van uw grof vuil, met uitzondering van toxische zaken. Asbesthoudend materiaal laat ik ook aan mij voorbij gaan. Hiervoor raad ik om gezondheidsredenen aan om beroep te doen op een gespecialiseerde firma.
Grof huisvuil in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.91/5 (166 reviews)
Gespecialiseerd in huizen, kelders en zolders leegmaken, eventueel met grondige schoonmaak achteraf. Heb een break met dubbelasser aanhanger die kiept vnl groot Antwerpen en provincie Antwerpen, leveringen kunnen over heel België en Benelux na overleg, begin duitsland eventueel ook nog. aanhanger is 150 x 260m met opzetschotten Tot 2t gewicht
Grof huisvuil in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
Merelbeke
4.97/5 (157 reviews)
Ik heb al verschillende verhuizingen meegemaakt (Zowel voor mezelf en voor vrienden) en ik ben gewoon van naar het containerpark te gaan en te sorteren.
Grof huisvuil in Deinze (9800) - Ruben
Ruben
Deinze
4.93/5 (141 reviews)
Ik heb 2 aanhangwagens: een grote van 4.5m³ en een kleinere van 2.5m op 1.25m. Dus grotvuil wegbrengen is voor mij geen probleem. Ik kan ook altijd een 2de persoon voorzien indien nodig.
Grof huisvuil in Hever (3191) - Frederic
Frederic
Hever
4.96/5 (141 reviews)
Ik heb een (grote) wagen en een (gesloten) aanhangwagen, waarmee ik voor jou naar het containerpark kan rijden. Ook voor grotere klussen zoals het borstelschoon opleveren van een vervuild huis achtergelaten door een huurder, het opkuisen van de werf of het leegmaken van een oude woning alvorens het te verkopen kan je beroep doen op mij.
Grof huisvuil in Sint-baafs-vijve (8710) - Marc
Marc
Sint-baafs-vijve
5/5 (130 reviews)
Ik beschik over een Peugeot Partner waarin goederen kunnen geladen worden alsook over een open en gesloten aanhangwagen om de nodige goederen weg te brengen.
Grof huisvuil in Herk-De-Stad (3540) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herk-De-Stad
4.93/5 (122 reviews)
Ik kan het grofvuil weg brengen voor personen die dit wensen naar het containerpark , ook omdat ik graag mensen helpen , niet iedereen heeft de ruimte en plaats om een gepaste aanhanger testockeren daar bij stel hier voor mijn dienst voor.
Grof huisvuil in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (114 reviews)
Ik ben in het bezit van een opel vivaro en meerdere aanhangwagens... Wegbrengen van afval maar ook volledig leegmaken woning of lokalen is mogelijk. Forfaitair voorstel of per uur/km.. Veel is mogelijk na afspraak...
Grof huisvuil in Kruibeke (9150) - Robby
Robby
Kruibeke
4.99/5 (105 reviews)
Vervoer van alles wat in de aanhangwagen kan en mag . Geen vieze toestanden in de auto. Aanhangwagen is 2,5meter op 1,3 meter . Gewicht mag tot 750 kg gaan .
Grof huisvuil in Willebroek (2830) - Ahmed
Ahmed
Willebroek
4.97/5 (88 reviews)
Heb een aanhangwagen ter beschikking moet je naar de containerpark of zit je met grofvuil van de verbouwingen en heb je andere spullen dat vervoert moet worden dan help ik je ermee
Grof huisvuil in Wondelgem (9032) - Erol
Erol
Wondelgem
4.89/5 (87 reviews)
Dag beste mensen, met de jaren ervaring om huizen leeg te maken, het ophalen van grofvuil is geen enkel probleem. Ik beschik over een grote camionette als ook een dubbel assige remorque met verhooging. Alles is bespreekbaar, aarzel niet om beroep te doen op mij !
Grof huisvuil in Antwerpen (2018) - Kurt
Kurt
Antwerpen
4.96/5 (83 reviews)
Hallo, mijn specialiteit is leegmaken van huizen, appartement en kelders en grof vuil is één onderdeel der van dit doe ik met mijn Citroën Nemo en mijn grote verhoogde aanhangwagen met loofrekken die mij dan een capaciteit geven van ongeveer 3 kuub . Mvg Kurt
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel grofvuil ophalen aan huis

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Like i said i met a wonderful , cool and "school" man .Good job he did . I thank him for his understanding and professional behavior. Professionalism is not the job we do . It is how ,we do and perform it . indeed ,... ”
Gerdi
“ Vele aanbiedingen voor verschillende werken. Vlot antwoord. Voelt veilig aan . Was eerste kennismaking. ”
Ilian
“ Betaling die via het Ring Twice platform word geregeld, bied een groter veiligheidsgevoel over die dienst en de bijhorende betaling. ”
Sandra
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ophaling grof huisvuil: geëvalueerd met 4.85 door 5.869 klanten

Populaire dienstaanvragen

grofvuil, goedkope ophaling grof huisvuil, groot huisvuil, ophaling meubels aan huis, persoon om naar het containerpark te gaan,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat mag je als grofvuil buiten zetten?


Als het gaat om grofvuil, zijn er verschillende items die je buiten kunt zetten voor afhaling door de gemeente of afvalinzamelaar. Het is echter belangrijk om te weten welke items wel en niet worden geaccepteerd om ervoor te zorgen dat het afval op de juiste manier wordt afgevoerd en onnodige kosten voor afvalverwerkers worden voorkomen.
Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden wanneer je grofvuil buiten zet:

Door deze tips te volgen, kun je ervoor zorgen dat alles op een veilige en efficiënte manier wordt afgevoerd.

Wat mag je niet bij grofvuil zetten?


Bij het afvoeren van afval is het belangrijk om te weten wat je wel en niet als grofvuil kunt afvoeren. Sommige items mogen niet bij grofvuil worden gezet vanwege het gevaar voor mens en milieu, of omdat ze niet geschikt zijn voor afvalverwerking. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden wanneer je afval scheidt:


Raadpleeg altijd de informatie van je gemeente of afvalinzamelaar om er zeker van te zijn dat je afval op de juiste manier en conform de regelgeving afvoert. 

Hoeveel kost grofvuil ophaling?


De kosten voor grofvuil ophaling kunnen worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals de grootte, de bereikbaarheid van de locatie waar het afval moet worden opgehaald en het type grofvuil dat wordt afgevoerd. 
Andere factoren die van invloed kunnen zijn op de kosten zijn onder meer:


Bij Ring Twice halen de dienstverleners grof huisvuil op vanaf €35.

Andere categorieën gelijkaardig aan grof huisvuil

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden