koerier

Ontdek talentvolle koeriers bij jou in de buurt

Meer dan 3.727 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers

Koerier in Zonhoven (3520) - Peter
Peter
Zonhoven
4.97/5 (357 reviews)
Hallo iedereen, ik heb mercedes break en beschik over een aanhangwagen, dus indien nodig kan ik wel helpen met leveringen en om het grofvuil weg te brengen. De aanhangwagens is ongeveer 350x150 en mag 750 kg laden. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Koerier in Antwerpen (2050) - Sandra
Sandra
Antwerpen
4.99/5 (346 reviews)
Hallo, ik heb een camionette lichte vracht en aanhangwagen waardoor ik pakjes kan bezorgen met eigen auto. Ben zeer flexibel wat betreft beschikbaarheid. Ik heb nog geen ongelukken gehad en kan verschillende provincies aandoen voor levering.
Koerier in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.98/5 (256 reviews)
Ik rij reeds meer dan 25 jaar ongeval vrij, bezit ook rijbewijs CE, met geldige code 95 en bestuurderskaart. Ik bezit een propere bestelwagen waarmee ik met zorg de mij toevertrouwde pakketen/goederen, op de juiste bestemming aflever. Ik steek uiteraard graag de handen uit de mouwen bij ´t in en/of uitladen.
Koerier in Haaltert (9450) - Koenraad
Koenraad
Haaltert
4.86/5 (216 reviews)
Hallo, ik ben Koen en gepensioneerd. Voor transport beschik ik over een aanhangwagen. tijdens verbouwingswerken heb ik genoeg ervaring om tal van dingen te transporteren opgedaan
Koerier in Antwerpen (2000) - Patrick
Patrick
Antwerpen
4.91/5 (167 reviews)
reparatie van computers, tablets, Smartphones zowel software als schermen die stuk zijn, of andere kleine onderdelen bij Smartphones en tablets zoals oplaadconnectors, schermen, vervangen batterijen, speakers, microfoon enz..
Koerier in Merelbeke (9820) - Eric
Eric
Merelbeke
4.98/5 (161 reviews)
Ik heb een camionette VW Transporter (lange wiel basis). De laadruimte is 2,98 meter lang, 1,60 meter breed en 1,40 meter hoog. Ik heb ook een trekhaak.
Koerier in Sint-baafs-vijve (8710) - Marc
Marc
Sint-baafs-vijve
5/5 (143 reviews)
Ik beschik over een Peugeot Partner, alsook over een open en gesloten aanhangwagen waarmee goederen kunnen opgehaald worden. Kan goederen ook goed en veilig schikken.
Koerier in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.83/5 (132 reviews)
Werk sinds 2007 in transport sector , zowel courier diensten als algemeen transport , met allerlei diverse goederen , ook ADR transport , gevaarlijke producten
Koerier in Sint-amandsberg (9040) - Dirk
Dirk
Sint-amandsberg
4.98/5 (129 reviews)
Hallo, mijn naam is Dirk ben 57 jaar. Klusjesman in hart en nieren die graag iedereen helpt. Ik begin aan niks waar ik niet van op de hoogte ben. Ik werk tot alles in orde is en laat alles netjes achter samen met mijn vriend "de stofzuiger". Een kraan, verlichting of stopcontact vervangen, meubels in elkaar puzzelen, ik beschik over eigen materiaal. Altijd met een glimlach, klaar om u te helpen.
Koerier in Lokeren (9160) - Jonas
Jonas
Lokeren
4.97/5 (123 reviews)
Ik heb een camionette en grote aanhangwagen dus voor verhuizingen of leveringen of grofvuil kan ik altijd aangesproken worden. Ook voor kleine transporten mag u mij aanspreken. steeds veilig en vlot vervoer.
Koerier in Herk-De-Stad (3540) - Tom
Tom
Herk-De-Stad
4.99/5 (122 reviews)
Wil je eens opruimen of heb je net iets gekocht? Met mijn aanhangwagen tot 750kg krijg ik heel wat gehaald, of rij ik voor je naar het containerpark (deze kosten zijn wel voor de opdrachtgever). Afstand is geen enkel probleem.
Koerier in Herk-De-Stad (3540) - Hugo
Hugo
Herk-De-Stad
4.9/5 (112 reviews)
Dag, ik heb een grote camionette: 3 m lang, 1200 kg laadvermogen, gesloten aanhangwagen van 3 m lang 1.50 m breed en 1.80 m hoog, tot 2700kg en kipper tot 2000 indien nodig. Ik ben berijd alles te vervoeren wat mogelijk is. in een straal van 80 a 100 km.
Koerier in Antwerpen (2018) - Kurt
Kurt
Antwerpen
4.97/5 (100 reviews)
Wagen is Renault Master met trekhaak en een grote verhoogde aanhangwagen ,kleinere stukken kunnen in de Renault en grote stukken in de aanhangwagen apart desnoods bevestigd aangezien de verhoogde wanden zoals loofrekken zijn waar men alles kan aan vastbinden en overdekken met zeil Mvg Kurt
Koerier in Willebroek (2830) - Ahmed
Ahmed
Willebroek
4.97/5 (100 reviews)
Beste ik beSchik over een aanhangwagen als je spullen hebt dat vervoerd moet worden of moet gaan halen heb ervaring als chauffeur tevens kan ik mensen ook vervoeren naar de luchthaven hopelijk tot gauw
Koerier in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
Evergem
5/5 (97 reviews)
Ik kan pakjes leveren, dingen ophalen, boodschappen ophalen en aan huis brengen en zoveel meer andere dingen. Ik beschik over een Ford Fiësta voor levering van kleine zaken.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koeriers

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het was de eerste maal dat ik gebruik maakte van de diensten. Het was een positieve ervaring. ”
Natan
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice koerier: geëvalueerd met 4.89 door 8.663 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier gezocht, levering IKEA, levering aan huis, koeriersdienst, levering pakje, express levering, bezorger gezocht,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan koerier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden