Vind de beste transporteur van Gent

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Transporteur in Gent (9000) - Joachim
Joachim
5/5 · 93 reviews
9000 Gent
Ik heb rijbewijs B, maar ik heb zelf geen auto. Ik heb redelijke fysieke mogelijkheid voor zware inspanningen. Dus ik kan rijden, en daarnaast mijn kracht gebruiken.
Transporteur in Gent (9000) - Rudy
Rudy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.49/5 · 59 reviews
9000 Gent
Heb de nodige materialen om het mogelijk te maken voor korte en middel lange trajecten. Helpen met het inpakken als het afkoppelen als koppelen van toestellen en vervoer klaar leggen. Ben in bezit van een aanhangwagen.
Transporteur in Gent (9000) - Christophe
Christophe
4.38/5 · 21 reviews
9000 Gent
Met verhuizen heb ik heel wat ervaring. Reserveert u op tijd, dan kom ik met een bestelwagen om ook eventueel grotere stukken te vervoeren. Steeds met grote zorg voor uw spullen.
Transporteur in Gent (9000) - Lieve
Lieve
5/5 · 16 reviews
9000 Gent
Ik kom niet zelf méé verhuizen, maar ik help je om je verhuis in goede banen te leiden. Zo spaar je veel stress en ergernis uit en kom je metéén in een goed georganiseerd huis terecht.
Transporteur in Gent (9000) - Roeland
Roeland
5/5 · 16 reviews
9000 Gent
Heb je iemand nodig die met zorg jullie materiaal en meubels helpt verhuizen? Zoek dan niet verder, ik help je met plezier. Uiteraard met de nodige voorzichtigheid, mankracht en een portie enthousiasme.
Transporteur in Gent (9000) - Pieter
Pieter Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.83/5 · 12 reviews
9000 Gent
Ik beschik over een volkswagen Transporter camionette ( laadruimte 230cm) dus als ik je ergens kan helpen om goederen te transporteren of bij een verhuis etc aarzel dan niet mij te contacteren! Belangrijkste is dat jij tevreden na de job!
Transporteur in Gent (9000) - Tom
Tom
4.9/5 · 10 reviews
9000 Gent
Ik ben een sterke en grote klusjesman. Ik help u met gemak bij uw verhuis. Ik heb veel vrije tijd in de week en af en toe ook in het weekend. Je kan enkel op m’n mankracht rekenen, m’n uitgelezen vervoersmiddel is de fiets. Grtjs Tom
Transporteur in Gent (9000) - Johan
Johan
5/5 · 9 reviews
9000 Gent
Dag, ik beschik over een Volkswagen Transporter, lichte vracht. Heb reeds vele malen zelf verhuisd 😉 en al veel vrienden helpen verhuizen 😏 En dat doe ik met het nodige respect voor de meubels en objecten.
Transporteur in Gent (9000) - Veli
Veli
5/5 · 8 reviews
9000 Gent
Ik ben handige Harry - afbraak en herstellen - vervoer en verplaatsen - schilderen en laminaat leggen - kleine klusjes werk - meubels monteren - en beetje van alles de klant zal wel tevreden zijn over mijn werk dat ik zou leveren
Transporteur in Gent (9000) - Alexander
Alexander
4.14/5 · 7 reviews
9000 Gent
Ik ben in het bezit van een camionette Fiat ducato met en trekhaak , voor kleine leveringen. Ook kan ik met de fiets leveren , voor in het Gentse. Mvg alexandre
Transporteur in Gent (9000) - Luc
Luc Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.2/5 · 5 reviews
9000 Gent
Wanneer mensen hun woning met ons verkopen helpen we hen ook verhuizen naar hun nieuwe bestemming. Via deze weg willen wij ook anderen laten genieten van deze service.
Transporteur in Gent (9000) - Mustafa
Mustafa
4.5/5 · 4 reviews
9000 Gent
Heb je geen hoesting om het grof vuil weg te doen naar containerpark? dan zal ik dit met plezier voor jou doen, aarzel niet om mij te contacteren, ik doe het wel voor jou :-).
Transporteur in Gent (9000) - Dries
Dries Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
9000 Gent
Hallo, ik beschik over een personenwagen (citroën c4) van BJ 2017 en help u graag bij taxidiensten, expres- en/ of nachtdienst, ophalen en bezorgen van pakketten en goederen, luchthavenvervoer, en internationale koerierdiensten. Ik ben voltijds zelfstandig en ben onder meer ingeschreven als professionele koerier. Contacteer me vrijblijvend vandaag nog. U kan op mij rekenen. Vr groeten, Dries
Transporteur in Gent (9000) - Nisse
Nisse
5/5 · 3 reviews
9000 Gent
Ik kom voor mijn job over heel Vlaanderen en heb een volkswagen caddy, ik kan dus steeds leveringen doen over heel Vlaanderen. Vraag raak en misschien kan ik je helpen!
Transporteur in Gent (9000) - Robbert
Robbert
4.67/5 · 3 reviews
9000 Gent
Heb intussen al zeer veel mensen geholpen met hun verhuis. Vorig jaar heb ik periodes gehad waarbij ik bijna elk weekend ben gaan helpen bij de verhuis van een vriend of kennis. Ik deins er niet van terug om zware stukken te verplaatsen.

Transporteur Gent: geëvalueerd met 4.83 door 293 klanten

Populaire dienstaanvragen: transporteur Gent, prive chauffeur Gent, pakje verzenden Gent, vervoerder Gent,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
kleine verhuis
Thomas raadt Benjamin aan Benjamin
“ Heel gemakkelijk en alles perfect verlopen. Nadat ik mijn vraag had gesteld had ik direct reacties. ”
Zetels naar containerpark brengen
Frans raadt Robby aan Robby
“ Je kan kiezen tussen de verschillende aanbieders Voor een éémalig gebruik is 14,95 toch prijzig Wanneer je list minut meerdere keren nodig hebt is dit bedrag natuurlijk verwaarloosbaar ”
Vervoeren van mand 90x90x100 cm
Lisa raadt Eddy aan Eddy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen transporteur in Gent

De laatste aanvragen in de categorie transport in Gent

zetel (2,30 meter) en poef naar containerpark - Dringend levering van documenten naar AMP Brussels - Kleine verhuizen - grof vuil naar het containerpark brengen - Verhuizing Gent naar Drongen (Gent) eind november - Kleine verhuizen - Kleine verhuis - Ophaling grof huisvuil - Verhuis kantoor - Vervoer van kast - kleinmedisch toestel ophalen - Mankracht gezocht voor miniverhuis Gent - Hulp met camionette om naar containerpark te gaan - Aanvraag zaterdag -18/09 - Vervoer zetel naar containerpark - Houtafval naar containerpark - Grofvuil matras. Bed. Kinder wagen - Transport, Bed en glas naar containerpark - Een verhuizing van gent naar Leuven - houtblokken stapelen - verhuis appartement naar huis - 10 tafelbladen verhuizen - Aanvraag nu zondag - Mankracht voor inrichten VIP ruimte - Bouw afval wegbrengen - Help to move inside Ghent - Drive to airport - Moving Four Large Items - Verhuis 2 dezelfde kledingrekken Gent - Alain - Verhuis gent naar tienen - Mattrassen disposal - VERHUIS - Take couch + closet - Hulp met verhuis - Ophaling grof huisvuil - allerlei grof vuil ophaling (2) - Mankracht gezocht voor verhuis van meubels in Gent - Ik zoek Ik zoek een vrachtwagen om de meubels te vervoeren - Kot verhuis - Hulp met op benedenverdieping plaatsen meubelen - Van for a move and any helpers - Transport van hoekzetel - mankracht gezocht om een garageberging vrij te man
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden