transport Gent

Transport Gent Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Gent: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Transporteur in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (105 reviews)
Ik heb rijbewijs B, maar ik heb zelf geen auto. Ik heb redelijke fysieke mogelijkheid voor zware inspanningen. Dus ik kan rijden, en daarnaast mijn kracht gebruiken.
Transporteur in Gent (9000) - Rudy
Rudy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.5/5 (60 reviews)
Heb de nodige materialen om het mogelijk te maken voor korte en middel lange trajecten. Helpen met het inpakken als het afkoppelen als koppelen van toestellen en vervoer klaar leggen. Ben in bezit van een aanhangwagen.
Christophe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Transporteur in Gent (9000) - Christophe
Christophe
Gent
4.6/5 (35 reviews)
Met verhuizen heb ik heel wat ervaring. Reserveert u op tijd, dan kom ik met een bestelwagen om ook eventueel grotere stukken te vervoeren. Steeds met grote zorg voor uw spullen.
Transporteur in Gent (9000) - Veli
Veli
Gent
4.91/5 (33 reviews)
Ik ben handige Harry - afbraak en herstellen - vervoer en verplaatsen - schilderen en laminaat leggen - kleine klusjes werk - meubels monteren - en beetje van alles de klant zal wel tevreden zijn over mijn werk dat ik zou leveren
Transporteur in Gent (9000) - Lieve
Lieve
Gent
5/5 (16 reviews)
Ik kom niet zelf méé verhuizen, maar ik help je om je verhuis in goede banen te leiden. Zo spaar je veel stress en ergernis uit en kom je metéén in een goed georganiseerd huis terecht.
Transporteur in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Heb je iemand nodig die met zorg jullie materiaal en meubels helpt verhuizen? Zoek dan niet verder, ik help je met plezier. Uiteraard met de nodige voorzichtigheid, mankracht en een portie enthousiasme.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Gent (9000) - Aytekin
Aytekin
Gent
4.88/5 (16 reviews)
İk zou graag Eventueel Als privéchauffeur, met mijn eigen privévoertuig om ouderen te helpen boodschappen of voeren naar afspraken enz... heb rijbewijs d en vakbekwaamheid
Transporteur in Gent (9000) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.85/5 (13 reviews)
Ik beschik over een volkswagen Transporter camionette ( laadruimte 230cm) dus als ik je ergens kan helpen om goederen te transporteren of bij een verhuis etc aarzel dan niet mij te contacteren! Belangrijkste is dat jij tevreden na de job!
Transporteur in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Ik ben een sterke en grote klusjesman. Ik help u met gemak bij uw verhuis. Ik heb veel vrije tijd in de week en af en toe ook in het weekend. Je kan enkel op m’n mankracht rekenen, m’n uitgelezen vervoersmiddel is de fiets. Grtjs Tom
Transporteur in Gent (9000) - Johan
Johan
Gent
5/5 (9 reviews)
Dag, ik beschik over een Volkswagen Transporter, lichte vracht. Heb reeds vele malen zelf verhuisd 😉 en al veel vrienden helpen verhuizen 😏 En dat doe ik met het nodige respect voor de meubels en objecten.
Transporteur in Gent (9000) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.2/5 (5 reviews)
Wanneer mensen hun woning met ons verkopen helpen we hen ook verhuizen naar hun nieuwe bestemming. Via deze weg willen wij ook anderen laten genieten van deze service.
Transporteur in Gent (9000) - Mustafa
Mustafa
Gent
4.5/5 (4 reviews)
Heb je geen hoesting om het grof vuil weg te doen naar containerpark? dan zal ik dit met plezier voor jou doen, aarzel niet om mij te contacteren, ik doe het wel voor jou :-).
Transporteur in Gent (9000) - Dries
Dries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (4 reviews)
Hallo, ik beschik over een personenwagen (citroën c4) van BJ 2017 en help u graag bij taxidiensten, expres- en/ of nachtdienst, ophalen en bezorgen van pakketten en goederen, luchthavenvervoer, en internationale koerierdiensten. Ik ben voltijds zelfstandig en ben onder meer ingeschreven als professionele koerier. Contacteer me vrijblijvend vandaag nog. U kan op mij rekenen. Vr groeten, Dries
Transporteur in Gent (9000) - Berten
Berten
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik heb een bestelwagen ter beschikking en eventueel ook een aanhangwagen. Ik kan u helpen met het verhuizen van goederen en grotere stukken. Ook het demonteren en monteren van meubels is geen probleem.
Transporteur in Gent (9000) - Bernard
Bernard
Gent
5/5 (4 reviews)
Vlotte ,veilige chauffeur. Ongevalvrij sinds minstens 20 jaar. Beschik over stationwagen.Veel rijervaring met bestelwagens en meubelbak tot 20M3. (eventueel met laadplateau)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk een dienstverlener te vinden (via het systeem) om de taken te laten uitvoeren die je wenst. ”
Hans
“ Prachtige organisatie om mensen te helpen die met een klein probleem zitten en waar o.a. een firma of een instantie niet voor langskomt. Dit (hulp)net zou officieel en over heel Vlaanderen (België) moeten verspreid ... ”
Frederic
“ Zeer goede oplossing voor alleenstaande mensen en zeker voor degenen die geen auto of een kleine auto heeft. ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Gent: geëvalueerd met 4.86 door 360 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Gent, prive chauffeur Gent, transport Gent, pakje verzenden Gent, vervoerder Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen transporteur in Gent

De laatste aanvragen in de categorie transport in Gent

Eiken kleerkast verplaatsen - inboedel helpen verhuizen voor opslag in garage - Mankracht voor verhuis - Moving guys asap - Transport - Grof vuil : Camionette - Helpen bij verhuis - Info voor samenwerking - Zetel verhuizen in Gent - Helpen alles op de lift te zetten - Verhuis naar Parijs - Grof huisvuil naar containerpark brengen - Vintagekast. - bed ophalen en leveren - Transport van goederen van Gent naar Dentergem - Container park run.. (3) - Karton en matras naar containerpark brengen - Op zoek naar bezorgers voor kerstbomen - Afbraak evenement dringend! - Verhuizers en grote camionette op 26/11 gezocht! - Kast naar containerpark brengen - Levering van panelen voor expo - Hulp bij verhuizen van 2-zits zetel - 1 zware kast te verhuizen + 4 meubels - Hulp verhuis zaterdagochtend 5 november - Verhuishulp gezocht - Demonteren kleerkast (met hulp) in Gent en levering in Antwerper - Naar Containerpark brengen - Lichte afbraakwerken en afvoeren van oude meubelen - Matras ophalen voor afval 2mx2m - Verplaats- en montagehulp - om mij te rijden naar aldi - Verhuis met mankracht en camionette - zetebed afhalen van ikea - kapotte droogkast naar containerpark - Tuinafval wegvoeren en ophalen - Oude zetel - 12 deuren ophalen en leveren - hulp verhuis keuken - Transport - Grof vuil : Camionette, Aanhangwagen - Transport wagen - Zetel naar containerpark - kleine verhuis en naar containerpark - Verhuis + containerpark - Ophalen van meubelen - Hulp/auto gezocht voor een deel verhuis vanavond - Zetel & kleren naar container brengen - Verhuis - Verhuis - Verhuis - Brengen naar containerpark
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden