Vind de beste transporteur van Mechelen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Transporteur in Mechelen (2800) - Iwein
Iwein
4.96/5 · 25 reviews
2800 Mechelen
Daar ik beschik over een aanhangwagen en oprit platen kan ik je bijstaan bij je opruiming en afvoer van niet gevaarlijke producten. Dit tot een totaal gewicht van 750 kg
Transporteur in Mechelen (2800) - Islam
Islam Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.93/5 · 14 reviews
2800 Mechelen
Op deze moment heb ik enkel deliveroo ervaring, op mijn waste werk ga ik paar keer per week voor bestellingen ( groenten en fruit ) doen en halen in Brussel en Sint-katelijne Waver
Transporteur in Mechelen (2800) - Robbert
Robbert
5/5 · 2 reviews
2800 Mechelen
Ik ben ondertussen al 7 maal verhuisd en vele vrienden en familie geholpen met verhuizen. Ik beschik over en Citroën Berlingo Camionette. Ik ben handig en help graag met het demonteren of monteren van meubels.
Transporteur in Mechelen (2800) - Mohamed
Mohamed
5/5 · 2 reviews
2800 Mechelen
Hallo, Ik ben graag op de baan dus kan u ook beroep doen op mij voor eventuele leveringen of bestellingen verder beschik ik over een bestelbusje en een aanhangwagen dus er kan wel wat mee. Hopelijk tot binnenkort! Mvg Mea
Transporteur in Mechelen (2800) - Talha
Talha
5/5 · 2 reviews
2800 Mechelen
Dag, ik heb naar België 6 maanden geleden en ik volg een cursus Nederlands. Door Corona mijn lessen zijn online en ik ben bijna elke dag vrij. Ik ben jong en gezond en ik ben ook sterk :) Dus deze job is perfect voor me! Ik wil graag u helpen.
Transporteur in Mechelen (2800) - Hamza
Hamza
5/5 · 2 reviews
2800 Mechelen
Hallo, als koerier van verschillende artikelen in het verleden zoals bloemen leveren, eten leveren, pakketjes leveren. Heb ik al heel veel ervaring met het leveren van producten. Het doet me altijd veel plezier om met mensen in contact te komen.
Transporteur in Mechelen (2800) - Najat
Najat
5/5 · 2 reviews
2800 Mechelen
Oog voor detail, nauwkeurig, snel van geest en kan me snel aanpassen naar situatie/persoon. Schoonmaken is geen job maar een onderdeel van het dagelijks leven.
Transporteur in Mechelen (2800) - Nick
Nick Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Wij kunnen helpen met de afvoer van klein en grofvuil. Grote of kleine werken steeds ten dienst van de klant. Wij proberen zoveel mogelijk gesorteerd af te voeren.
Transporteur in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Her türlü teslimat işlerinizi halletmekte yardımcı olmak isterim. Bana bu fırsatı verirseniz elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. Umarım bu fırsatı bulurum.
Transporteur in Mechelen (2800) - Jeroen
Jeroen
Nieuw
2800 Mechelen
Hallo, ik heb een Opel Break en hierdoor plaats om verschillende dozen te verhuizen. Ik werk al jaren in een vzw die tenten zet en ben het gewoon om zware materialen te heffen. Graag steek ik mijn handen uit de mouwen om uw verhuis zo vlot mogelijk te laten verlopen.
Transporteur in Mechelen (2800) - Tim
Tim
Nieuw
2800 Mechelen
Ik heb een Ford C-Max waar de achterste zetels van verwijderd kunnen worden. Rondrijden met de auto lukt me steeds op de avonduren en in het weekend. Je hoeft het maar te vragen!
Transporteur in Mechelen (2800) - Stefan
Stefan
Nieuw
2800 Mechelen
Beste, ik heb een auto en woon in het mechelse. Ik kan me verplaatsen binnen een straal van enkele honderden kilometers om leveringen te doen voor u.
Transporteur in Mechelen (2800) - Kevin
Kevin
Nieuw
2800 Mechelen
Ik heb vaak verhuisd de laatste jaren (voor mezelf alsook voor vrienden). Vrienden doen graag beroep op mij om hiermee te helpen omdat ik er ervaring in heb en goed ruimtelijk inzicht heb wat van pas komt wanneer je een vrachtwagen vult en grote spullen door nauwe ruimtes moet bewegen.
Transporteur in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Nieuw
2800 Mechelen
Hoi, ik beschik over een 5-deurs wagen met verrassend veel laadruimte. Ik kan ook overweg met lichte vrachtvoertuigen, gezien ik daar geregeld mee moet rijden voor mijn werk. Als je dus iemand zoekt die bij je verhuis komt helpen met versleuren van de zware stukken en die ook de verplaatsing (en) tussen de locaties kan voorzien, I can be that person.
Transporteur in Mechelen (2800) - Elias
Elias
Nieuw
2800 Mechelen
Ik heb al een bijna 2 jaar ervaring als koerier in regio Mechelen. Ik heb een goed geografisch inzicht en ben altijd vriendelijk tegenover de klanten.

Transporteur Mechelen: geëvalueerd met 4.99 door 51 klanten

Populaire dienstaanvragen: transporteur Mechelen, prive chauffeur Mechelen, pakje verzenden Mechelen, vervoerder Mechelen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
kleine verhuis
Thomas raadt Benjamin aan Benjamin
“ Heel gemakkelijk en alles perfect verlopen. Nadat ik mijn vraag had gesteld had ik direct reacties. ”
Zetels naar containerpark brengen
Frans raadt Robby aan Robby
“ Je kan kiezen tussen de verschillende aanbieders Voor een éémalig gebruik is 14,95 toch prijzig Wanneer je list minut meerdere keren nodig hebt is dit bedrag natuurlijk verwaarloosbaar ”
Vervoeren van mand 90x90x100 cm
Lisa raadt Eddy aan Eddy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen transporteur in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie transport in Mechelen

ophaling puin gevraagd - Wie verlost me van mijn houtresten? - Oude zetels ophalen - Wegdoen sloopafval - Verhuis laatste spullen op vrijdag 20/12 - Puinzakken naar het stort voeren - Dringend gevraagd!! iemand met auto met aanhangwagen die tuinafval naar containerpark wil doen - auto met aanhangwagen gezocht om zakken tuianfval naar het containerpark te brengen - Grof huisvuil in Malines (2800) - Grof vuil in Mechelen (2800)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden