thuishulp Geel

Ontdek talentvolle thuishulp in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Geel

Thuishulp in Geel (2440) - Quynh hoa
Quynh hoa
Geel
5/5 (12 reviews)
Ik ben maatschappelijk assistent van opleiding. Ik ben van nature empathisch en caring. Ik doe alle mogelijkheden van persoonlijke assistentie en thuisverpleiging.
Thuishulp in Geel (2440) - Tinneke
Tinneke
Geel
4.43/5 (7 reviews)
Ik ga graag met mensen om ben een zeer sociaal persoon wandelen ,ontspannen en zorgen dat deze mensen ook iets leuks beleven het is zo al erg genoeg dat ze beperkt zijn vandaar wil ik er voor hun een helpende hand zijn
Thuishulp in Mol (2400) - Teresia
Teresia
Mol
5/5 (5 reviews)
Begeleiden en activiteiten uitwerken voor kinderen met of zonder een beperking. Instaan voor vervoer van kinderen van en naar buitenschoolse activiteiten. Wandelen en uitstappen doen met de kinderen in de nabije omgeving.
Thuishulp in Balen (2490) - Jan
Jan
Balen
5/5 (4 reviews)
ik ben jan papa van 3 zonen . Onze oudste zoon heeft een beperking en extra hulp nodig . ondersteuning in het kader van PAB, dagelijkse ondersteuning, vervoer
Thuishulp in Balen (2490) - Mart
Mart
Balen
5/5 (3 reviews)
Ik ben goed in het omgaan met jonge kinderen. Speel graag spelletjes en lees graag verhaaltjes voor. samen op avontuur gaan en fantasie gebruiken is leuk.
Thuishulp in Meerhout (2450) - Marleen
Marleen
Meerhout
5/5 (2 reviews)
Ik ben zeer goed en gedreven in Strijken en doe dat ook graag. Ik heb veel geduld met onze kleinzoon die niet altijd gemakkelijk is. Voor het ogenblik heb ik hier mijn handen mee vol en niet op zoek naar extra werk.
Thuishulp in Kasterlee (2460) - Hilde
Hilde
Kasterlee
5/5 (2 reviews)
Ik help graag bij dag dagelijkse administratie die een gezin de dag van vandaag dagelijks te verwerken krijgt. Verder kan ik ook contacten met nut sleveranciers en overheidsinstanties leggen nav eventuele administratieve vragen/problemen die u ondervindt
Thuishulp in Geel (2440) - Eline
Eline
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb een eigen auto en ben gewoon om mensen te helpen vanuit mijn werkervaring in de thuiszorg en ergotherapeut. Ik ben zorgzaam, empathisch en kan goed luisteren. Ik hou er van om met mensen een band op te bouwen (verbondenheid) . Op mij kunnen ze vertrouwen en rekenen. Ik sta open voor een fijne babbel met humor maar ook een schouder voor troost wil ik bieden. Ik ben nauwgezet en punctueel.
Thuishulp in Kasterlee (2460) - Laura
Laura
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Op mijn 19 behaalde ik het diploma zorgkundige, na enkele jaren als zorgkundige ik een rusthuis gewerkt te hebben (zowel op een afdeling als in het dagcentrum) ben ik overgestapt op kinderverzorgster maar naast deze vaste job zie ik het nog altijd zitten om met veel liefde mensen thuis te assisteren! Zowel oudere mensen als mensen met een beperking of gezinnen met pasgeboren baby’s, etc.
Thuishulp in Kasterlee (2460) - Ellen
Ellen
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Hallo, voor alle nodige hulp qua assistentie, technologie, administratie en andere kan je bij mij terecht. Ik sta je zeer graag ten hulp en zal mijn beste beentje voorzetten.
Thuishulp in Meerhout (2450) - Griet
Griet
Meerhout
5/5 (1 reviews)
Buiten de schooluren ben ik beschikbaar om met je kind allerlei activiteiten te doen om ouders te ontlasten. Ik ben pedagogische onderlegd en beschik meestal over eigen vervoer.
Thuishulp in Westerlo (2260) - Ann
Ann
Westerlo
Nieuw
Ik ben personeelsdirecteur en ben dagelijks bezig met het ondersteunen van medewerkers. Coachen doe ik met veel passie. Ik ben zorgzaam, positief ingesteld en ruimdenkend. Ik geloof in de krachten van mensen. Via opleiding blijf ik werken aan mijn competenties: Vlerick management opleiding, opleiding tot professionele coach, oplossingsgericht werken, motivatietechnieken, burn-out opleiding ...
Thuishulp in Geel (2440) - Patience
Patience
Geel
Nieuw
Dag. Ik werk deeltijds in de horeca. Zodoende heb ik tijd voor mijn andare passie en dat is de hulpverlening. Mijn opleiding heb ik gevolgd in Horito als zorgkundige volwassenonderwijs. Zodoende heb ik veel stage gedaan. Daarvoor werkte ik halftime als huishoudhulp met dienstencheques.
Thuishulp in Kasterlee (2460) - Stefanie
Stefanie
Kasterlee
Nieuw
Hoi, ik ben Stefanie. Ik werk al meer dan 10 jaar met bejaarde zorgvragers. Ik ben dus ook graag onder de mensen en vind het zeer aangenaam om naar de verhalen te luisteren en natuurlijk ook nog andere dingen zoals wandelen, dagbesteding Enz...
Thuishulp in Kasterlee (2460) - Nick
Nick
Kasterlee
Nieuw
Ik ben een gediplomeerd leerkracht lager onderwijs en werk graag met mensen, ook met een beperking. Ik heb tevens een beeld van de verschillende ontwikkelingsfasen van mensen en kan hiermee aan de slag gaan, om zo te werken aan en met de individuele mogelijkheden van personen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel thuishulpen in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Geel: geëvalueerd met 4.95 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Geel, thuiszorg gezocht Geel, ouderenzorg Geel, hulp voor ouderen thuis Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden