thuishulp Turnhout

Ontdek talentvolle thuishulp in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Turnhout

Thuishulp in Turnhout (2300) - Liese
Liese
Turnhout
5/5 (71 reviews)
Zoals ik eerder al zei ben ik leerkracht van opleiding. Verder werk ik wekelijks met personen met een beperking of andere problematiek. Dit zowel verstandelijk als lichamelijk en zowel jong als oud.
Thuishulp in Oud-turnhout (2360) - Vera
Vera
Oud-turnhout
5/5 (54 reviews)
Ik heb veel ervaring met jong volwassenen met autisme vanuit mijn dagdagelijks leven. Ondersteuning geven bij algemene dagelijkse activiteiten van het leven in een een-op-een-relatie is iets waar ik me goed bij voel.
Thuishulp in Turnhout (2300) - Tino
Tino
Turnhout
5/5 (14 reviews)
Ik ben een papa van 2 kinderen en zet mij graag in voor hulbehoefende personen. Ik heb ervaring met PAB, ASS, eetstoornissen, angststoornissen, ... ADHD. Ik ben erg flexibel, kan me zowel overdag als in de avond vrijmaken. Ik kan ook vervoeren naar hobbies, winkel, ...
Thuishulp in Turnhout (2300) - Ghalia
Ghalia
Turnhout
5/5 (8 reviews)
Profiel naar aanleiding van regelmatige tewerkstelling. Geen interesse in andere aanbiedingen. Profiel naar aanleiding van regelmatige tewerkstelling. Geen interesse in andere aanbiedingen.
Thuishulp in Turnhout (2300) - Dorien
Dorien
Turnhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben Dorien en zou graag als persoonlijk assistente werken. Vooral in de weekends en tijdens de vakanties heb ik tijd om mij volledig in te zetten. Ik heb vooral ervaring met autisme omdat mijn zus autisme heeft
Thuishulp in Kasterlee (2460) - Hilde
Hilde
Kasterlee
5/5 (2 reviews)
Ik help graag bij dag dagelijkse administratie die een gezin de dag van vandaag dagelijks te verwerken krijgt. Verder kan ik ook contacten met nut sleveranciers en overheidsinstanties leggen nav eventuele administratieve vragen/problemen die u ondervindt
Thuishulp in Vosselaar (2350) - Kevin
Kevin
Vosselaar
5/5 (1 reviews)
ik kan je begeleiden bij dagdagelijkse dingen ik hou ook van sporten en amusement wandelen, winkelen ik heb een eigen wage en kan ook voor vervoer zorgen
Thuishulp in Oud-turnhout (2360) - Evelien
Evelien
Oud-turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben leiding geweest op een kamp voor jongeren met een mentale/lichamelijke beperking en kampleiding voor kleuters. Verder breng ik minstens 1 maal per week tijd door met een dame op hogere leeftijd.
Thuishulp in Merksplas (2330) - Sara
Sara
Merksplas
Nieuw
Hoi, ik ben Sara en werk al sinds enkele jaren als verpleegkundige. Dit doe ik met hart en ziel. Zorgen voor anderen geeft mij voldoening. Dit kan vanalles zijn zoals luisteren, een goede babbel, een wandelingetje, boodschappen doen, raad geven... Vanuit mijn beroep en karakter weet ik hier discreet mee om te gaan. Heb jij nood aan een beetje gezelschap of een luisterend oor? ;-)
Thuishulp in Turnhout (2300) - Sophie
Sophie
Turnhout
Nieuw
Ik bied graag een helpende hand en een luisterend oor aan waar nodig. Heb je graag gezelschap bij het winkelen? Wil je hulp bij je administratie thuis? Laat maar horen!
Thuishulp in Rijkevorsel (2310) - Celine
Celine
Rijkevorsel
Nieuw
Ik ben nl nu ervaringsdeskundige in de re-integratie van kwetsbare mensen. Ik hou ervan om voor mensen iets te betekenen. Een luisterend oor, ervaringen delen, ect.
Thuishulp in Turnhout (2300) - Catharina en stefan
Catharina en stefan
Turnhout
Nieuw
Hallo lieve mensen, zoals in ons profiel beschreven, willen wij tijdens deze onzekere en toch wel rare Corona-toestanden, mensen helpen die zelf niet meer durven en/of in staat zijn (om welke reden dan ook) om boodschappen te doen. Wij leveren veilig tot aan de voordeur, we komen NIET binnen. We werken al als vrijwilligers bij een vzw die wekelijks voedselpakketten verdelen aan vele kansarmen.
Thuishulp in Turnhout (2300) - Lyn
Lyn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
Nieuw
Ik ben diëtiste van opleiding. Ik verzorg consultatie aan huis. En kan mensen wonende te Turnhout thuis coachen bij hun voedingsaankopen, maaltijdplan, supermarktaankopen of een kooksessie. Al dan niet samen met een kennis of partner.
Thuishulp in Gierle (2275) - Jan
Jan
Gierle
Nieuw
Als voedingsdeskundige en gezondheidsonderzoeker wil ik u graag begeleiden in de aankoop, bereiding van gezonde en lekkere maaltijden voor een efficiënte prijs. Ik leg je uit wat keuken management is en waar je op moet letten bij het bewaren van verse voeding. Verse gezonde sappen leren maken en aanleren hoe je je kiemgroenten dagelijks kan kweken. Ook welk keukenmateriaal je hiervoor nodig hebt.
Thuishulp in Turnhout (2300) - Els
Els
Turnhout
Nieuw
Ik werk als referentiepersoon dementie in een wzc. Mijn empathisch vermogen en engelengeduld zorgen ervoor dat ik er graag gezien ben. Ikzelf heb dan ook een hartje voor ouderen (en ouderen met dementie).
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel thuishulpen in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Turnhout: geëvalueerd met 5.0 door 155 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Turnhout, thuiszorg gezocht Turnhout, ouderenzorg Turnhout, hulp voor ouderen thuis Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden