thuishulp Aarschot

Ontdek talentvolle thuishulp in Aarschot

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Aarschot

Thuishulp in Hulshout (2235) - Denise
Denise
Hulshout
5/5 (9 reviews)
Ben al 7 jaar actief als persoonlijke assistente. Ik vervoer mensen, hou administratie bij, doe huishoudelijke taken, winkel en werk ook in tuin. Af en toe iemand vergezellen op uitstap hoort er ook bij.
Thuishulp in Messelbroek (3272) - Stef
Stef
Messelbroek
5/5 (2 reviews)
Ik engageer me al 5 jaar voor mensen met een beperking als animator en/of begeleider. Niets doet me meer deugt dan gelukkig maken en animeren. Ik wil mensen begeleiden waar nodig en ondersteuning bieden
Thuishulp in Herselt (2230) - Daniëlle
Daniëlle
Herselt
5/5 (1 reviews)
Ik ben zorgkundige van opleiding en werkzaam in een WZC. Gaat het even wat moeilijker en je hebt even wat hulp nodig sta ik zeker klaar om te helpen!!
Thuishulp in Tremelo (3120) - Joyce
Joyce
Tremelo
Nieuw
Hallo, Mijn naam is Joyce. Ik word 23 jaar. Ik heb 6 jaar hotelschool gedaan te Brugge in Spermalie (diploma behaald). Nu zit ik in mijn laatste jaar A1 bachelor verpleegkunde. Dit jaar studeer ik normaal gezien af. Ik heb geen schrik voor huisdieren. Ben opgegroeid met katten, honden, vogels en vissen. Ik ben iemand die sociaal, open, vriendelijk, leerrijk en flexibel is opgesteld. groetjes x
Thuishulp in Aarschot (3200) - Melissa
Melissa
Aarschot
Nieuw
zit je er soms even door en heb je nood aan een babbeltje of kan je je boodschappen eens niet doen ik help je graag zeker in deze byzondere tijden kan ook jij wel eens een mindere periode hebben
Thuishulp in Westerlo (2260) - Van opstal
Van opstal
Westerlo
Nieuw
Hallo, ik ben opvoedster en heb ervaring met personen met een verstandelijke beperking, ouderen, jong dementie en kinderen. Momenteel werk ik in een WZC en wil graag een centje bijverdienen met het gene wat ik graag doe en waar ik mijn kennis kan gebruiken.
Thuishulp in Averbode (3271) - Stephanie
Stephanie
Averbode
Nieuw
Dag allemaal, Ik ben stephanie en woon in Zichem. Ik heb 2 diploma’s kinderverzorgster en zorgkundige. Ik heb een rijbewijs en een eigen wagen ter beschikking. Ik kan huishoudelijke taken doen, Personen/kinderen verzorgen. Ik ben een heel sociale en lieve persoon. Als je meer wil weten, mag je altijd contact met mij opnemen. Tot binnenkort!
Thuishulp in Hulshout (2235) - Lissa
Lissa
Hulshout
Nieuw
Hallo, ik ben lissa, 27 jaar mama van 2 dochters. ik werk al ruim 6 jaar in de zorgsector bij ouderen, heb ook stage gedaan bij baby’s en ouderen. Graag help ik ouderen waar nodig en zal ik altijd bereid zijn om mensen te helpen als het kan. Als jullie ergens hulp nodig hebben ben ik steeds bereid om te kijken waar ik ken helpen. Tot snel, groetjes Lissa.
Thuishulp in Houwaart (3390) - Elien
Elien
Houwaart
Nieuw
Ongeveer 9 jaar ervaring in leefgroepwerking bij zowel jongeren als volwassenen. Momenteel mobiele begeleidster bij volwassen personen met een beperking (huisbezoeken bij personen die zelfstandig wonen maar hulp nodig hebben op allerlei levensdomeinen)
Thuishulp in Messelbroek (3272) - Jiersel
Jiersel
Messelbroek
Nieuw
Ik hou van omgaan met andere. Ik volg de richting jeugd en gehandicapten zorg. Ook deed ik reeds stage bij kinderen en jongvolwassenen met een beperking
Thuishulp in Aarschot (3200) - Loena
Loena
Aarschot
Nieuw
Ik ben een studente orthopedagogie en heb heel wat ervaring in het werken met personen met een beperking. Ik ben een sociaal en zorgzaam persoon, die voor heel veel open staat. Ook heb ik een auto en rijbewijs ter beschikking, dus ik geraak overal.
Thuishulp in Houwaart (3390) - Bouthayna
Bouthayna
Houwaart
Nieuw
Als orthopedagoog kan ik helpen waar nodig. Dit kan vanalles zijn en valt over te praten. U mag mij zeker contacteren met vragen en dergelijke. Zowel voor kleine dingen, en misschien iets grotere dingen.
Thuishulp in Holsbeek (3220) - Hanne
Hanne
Holsbeek
Nieuw
Ik heb een opleiding logistieke aassistente. Ik kom heel graag in contact met ouderen en help ze ook graag waar ik kan. Zo ben ik een heel sociale en beleefde persoon.
Thuishulp in Rillaar (3202) - Anita
Anita
Rillaar
Nieuw
Ruime ervaring als onthaalmoeder en met voor- en naschoolse opvang (begeleider). Ik ben van nature empatisch en caring. Ik ben geschikt voor PAB/ PVB.
Thuishulp in Herselt (2230) - Marlies
Marlies
Herselt
Nieuw
Ik heb 6 jaar ervaring als opvoedster in de gehandicaptenzorg. Ik ben een lieve, zorgzame en sociale oppas/ begeleider, assistent. Ik ben in het bezit van een rijbewijs.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel thuishulpen in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Aarschot: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Aarschot, thuiszorg gezocht Aarschot, ouderenzorg Aarschot, hulp voor ouderen thuis Aarschot,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden