thuishulp Leuven

Ontdek talentvolle thuishulp in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Leuven

Thuishulp in Leuven (3000) - Guygonne
Guygonne
Leuven
5/5 (31 reviews)
Ik ben klinisch psychologe en vind het belangrijk dat mensen met alle mogelijke zorgen bij mij terecht kunnen. Ik werk al jaren met 'buitengewone' mensen en blijf dit ongelooflijk boeiend vinden.
Thuishulp in Kessel lo (3010) - Karen
Karen
Kessel lo
5/5 (15 reviews)
Niet van toepassing ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..………………………………...
Thuishulp in Kessel lo (3010) - Kaat
Kaat
Kessel lo
5/5 (9 reviews)
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..………………………………………………………..
Thuishulp in Kessel lo (3010) - Jef
Jef
Kessel lo
5/5 (6 reviews)
Tuin(T)huishulp: Ik maak samen met u van uw tuin graag een thuis door natuur en mens met elkaar te verbinden. We leren uw tuin en elkaar beter kennen door samen op ontdekkingstocht te gaan. Ik help en vergezel u van een uurtje tot een volle dag, eventueel met een zekere regelmaat die ons beiden uitkomt, om zo samen thuis te komen in uw tuin.
Thuishulp in Kessel lo (3010) - Marte
Marte
Kessel lo
5/5 (4 reviews)
niet van toepassing, niet van toepassing, niet van toepassing, niet van toepassing, niet van toepassing, niet van toepassing, niet van toepassing, niet van toepassing
Thuishulp in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
Leuven
5/5 (3 reviews)
Ik ben Jasper en ik ben erg begaan met mensen. Ik sta te springen om te hulp te schieten waar nodig! Ik pas me gemakkelijk aan aan de individuele noden van iemand. Ik ben erg stipt en neem elke job even serieus.
Thuishulp in Herent (3020) - Julie
Julie
Herent
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Julie. Ik ben net gestart als zelfstandige in Bijberoep. Is er een klusje of een activiteit waarbij hulp nodig heeft? Aarzel dan niet om beroep op mij te doen.
Thuishulp in Leuven (3000) - Jordy
Jordy
Leuven
2.5/5 (2 reviews)
Ik heb een diploma als zorgkundige en doe dit al 9 jaar op rij. Heb altijd met ouderen gewerkt, ook voor mensen met een mentale problematiek bijv. Alzheimer, dementie, persoonlijkheidsstoornis, parkinson,... Het is voor mij heel belangrijk dat ouderen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dit wil zeggen dat ze zowel op emotioneel als huishoudelijk vlak ondersteunt moeten worden.(Gn auto)
Thuishulp in Kessel lo (3010) - Anne
Anne
Kessel lo
4.0/5 (1 reviews)
Optimize your life; ik volg en beoefen sinds begin 2019 de opleiding Optimize Coach. Het gaat erom, antieke en wetenschappelijke wijsheid toe te passen, in het dagelijks leven, en daardoor vooruit te raken op vlak van energy, work, love. Vraag gerust uitleg :-)
Thuishulp in Leuven (3000) - Manan
Manan
Leuven
3.0/5 (1 reviews)
I come from India and I have lived with my grandparents since the beginning. I have helped them throughout my time at home and I am aware of the basic needs and support needed by them.
Thuishulp in Kessel lo (3010) - Jingyuan
Jingyuan
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Hi, I am an international physiotherapy student. I am full of sympathy and caring. I am really good at taking care of people in need of grocery, cooking, physical activities....
Thuishulp in Kessel lo (3010) - Rita
Rita
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Beste, mijn beroep was verzorgende in de thuiszorg , als zorgkundige stage gelopen in het woonzorgcentrum. Dit alles graag gedaan voor liefde voor de mensen. Graag help ik mensen met wassen en het eten klaarmaken. kleine boodschappen met de fiets. Oppas indien je me nodig hebt hoor ik het graag. Misschien tot ziens., Rita
Thuishulp in Heverlee (3001) - Bea
Bea
Heverlee
Nieuw
Hallo, mijn naam is Bea. In juli studeerde ik af als neurologisch kinesitherapeut aan de KUL. Ondertussen deed ik al werkervaring op in verschillende centra, waaronder het REVAlution center (van vzw To Walk Again). Hier ontdekte ik hoe belangrijk het is voor personen met een beperking om iemand te hebben met wie het klikt, die hen assisteert in het dagelijkse leven.
Thuishulp in Leuven (3000) - Muhammad furqan
Muhammad furqan
Leuven
Nieuw
I can take care of people who need help, I am really good at that, I have a little experience for that and I love talking to senior citizens and hearing their stories.
Thuishulp in Heverlee (3001) - Hendrik-jan
Hendrik-jan
Heverlee
Nieuw
Hallo daar! Ik ben Hendrik-Jan, 25 jaar en werkzaam als ergotherapeut in de thuiszorg in een diverse werkomgeving. Als therapeut beschrijf ik mij hetzelfde als als mens: behulpzaam, integer en met respect voor de waarden van de andere. Verder ben ik ook nog actief in het jeugdwerk waar ik diverse vormingen geef aan (toekomstige) animatoren. Mijn passie is dus wel duidelijk: omgaan met de medemens!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
“ Alles verloopt zeer vlot. Telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam ”
Viviane
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Leuven: geëvalueerd met 4.54 door 73 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Leuven, thuiszorg gezocht Leuven, ouderenzorg Leuven, hulp voor ouderen thuis Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen thuishulp in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie thuishulp in Leuven

in orde brengen - Afrikaanse vlechtjes - MEEWERKING INTERVIEW ONDERZOEK
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden