thuishulp Oostende

Ontdek talentvolle thuishulp in Oostende

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Oostende

Thuishulp in Oostende (8400) - Patrick
Patrick
Oostende
5/5 (32 reviews)
Certaines tâches ne sont plus à faire lorsqu'on a un certain âge. Cela ne veut pas encore dire qu'on doive quitter son cadre familier pour autant. Je ne suis pas infirmier, chacun son job, mais j'ai une formation de secouriste.
Thuishulp in Oostende (8400) - Lynn
Lynn
Oostende
4.65/5 (23 reviews)
Hallo ik ben lynn en ben heel graag met en voor mensen bezig, ben een sociale bij met een goed hart en een luisterend oor. We kunnen samen bekijken hoe ik je persoonlijk van dienst kan zijn
Thuishulp in Oostende (8400) - Davy
Davy
Oostende
5/5 (1 reviews)
Ben jaren lang actief geweest in de zorg ook zelfstandig ik help u waar nodig. Hulp als ADL maar ook gezelschap of hulp bij boodschappen en kleine huishoudelijke taken kunnen. Ik kan me vaak en meestal erg snel vrij maken om in te plannen.
Thuishulp in Oostende (8400) - Sandy
Sandy
Oostende
5/5 (1 reviews)
ik hou van oudere mensen, ik ben opgegroeid bij mijn grootouders, voordien heb ik voor solidariteit voor het gezin ook gewerkt als ziekenoppas, dus ik heb wel een beetje ervaring
Thuishulp in Bredene (8450) - Keith
Keith
Bredene
Nieuw
Ik juni behaal ik mijn diploma voor opvoeder. Ik heb ervaring met kansarme gezinnen, jongeren met emotionele en gedragsproblemen, ouderen, volwassen met beperkingen. Dit van boodschappen doen tot activiteiten bieden.
Thuishulp in Oostende (8400) - Nick
Nick
Oostende
Nieuw
Ik ben zorgkundige met voldoende ervaring om u bij te staan bij uw dagelijkse behoeften... Wenst u iemand die u vergezeld op weekend of u wil eens 'zot' doen maar kan dit niet omwille van uw beperking niet; geen probleem we passen er een mouw aan... Waar andere instanties afhaken kan ik misschien voor u dat extraatje meer doen... Aarzel niet dit mij te vragen...
Thuishulp in Oostende (8400) - Maithy
Maithy
Oostende
Nieuw
Ik ben zorgkundige in de thuiszorg, rusthuis & kinderdagverblijf! Heb veel ervaring. Ik doe mijn beroep met mijn hart en ziel! Als ik mensen gelukkig kan maken doe ik dat met veel plezier!
Thuishulp in Gistel (8470) - Tim
Tim
Gistel
Nieuw
Ik ben papa van Matthias en ben enkel beschikbaar voor assistentie in licht van zijn PAB. En nu schrijf ik 200 tekens vol. En nu schrijf ik 200 tekens vol. En nu schrijf ik 200 tekens vol. En nu schrijf ik 200 tekens vol.
Thuishulp in Gistel (8470) - Aïsha
Aïsha
Gistel
Nieuw
Mijn jaren in de horeca zorgt dat ik zeer klantgericht ben en heel beleefd ben. Ik ben niet bang van hard werk en help een ander heel graag. Ik heb vroeger op school ao ook in de zorg gewerkt, met kindjes en met oudere. Bepaalde noden, ik help graag.
Thuishulp in Oostende (8400) - Ilse
Ilse
Oostende
Nieuw
Ik heb een aantal maanden bij iemand met een beperking gewerkt en deze thuis ondersteund. We hebben samen gekookt, boodschappen gedaan, de afwas gedaan, spelletjes gespeeld…
Thuishulp in Oostende (8400) - Jantien
Jantien
Oostende
Nieuw
Ben heel meegaand met mensen kinderen en ouderen omdat ik zelf ook in de zorg werk babysitting doe ik soms ook maar wilde graag vaste babysitting en ook voor kuisen ben ook heel precies persoon alls het op kuisen komt heb graag dat alles proper ks
Thuishulp in Bredene (8450) - Kathy
Kathy
Bredene
Nieuw
Op zoek naar iemand voor gezelschap, incl. wat lichte huishoudelijke taken zoals strijken, opruimen, administratie, wandelen, boodschappen, enz.? Ik doe het heel graag voor je!
Thuishulp in Oostende (8400) - Giovanni
Giovanni
Oostende
Nieuw
Als u een efficiënte administratieve of persoonlijke virtuele assistent nodig heeft, hoeft u niet verder te zoeken. Ik ben hier om je te helpen met de volgende taken: Gegevensinvoer Shopify/Etsy-hulp Blogbeheer E-mailafhandeling Beheer van social media Beheer van contactenlijsten Record houden Webonderzoek Organisatie van bestanden Klanten ondersteuning Conversie van PDF naar Word of Excel Etc.
Thuishulp in Oostende (8400) - Peggy
Peggy
Oostende
Nieuw
Ik was opleiding psychiatrische verpleegkundige gestart maar alles valt zo laatste twee jaar in duigen . En zou toch graag mensen helpen . Ik heb aantal stages gedaan ook in klinieken en psychiatrieen en WZC. Dus ik kan wel handje toesteken . Misschien tot binnenkort
Thuishulp in Oostende (8400) - Jana
Jana
Oostende
Nieuw
Als sociaal werker in spé sta ik u maar al te graag bij waar u het nodig heeft! Ik sta voor vanalle opdrachten open! Dit hoeft niet persé sociaal werk gerelateerd te zijn natuurlijk! Ik kan ook sociale media managen of andere dingen doen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel thuishulpen in Oostende

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Oostende: geëvalueerd met 4.91 door 57 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Oostende, thuiszorg gezocht Oostende, ouderenzorg Oostende, hulp voor ouderen thuis Oostende,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden