thuishulp Kortrijk

Ontdek talentvolle thuishulp in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Kortrijk

Thuishulp in Harelbeke (8530) - Yolande
Yolande
Harelbeke
5/5 (62 reviews)
Hallo, Ik ben gewoon om te zorgen voor zieke of gehandicapte personen. Als ik tijd over heb, dan wil ik zieke personen of mensen die niet zelfstandig kunnen alleen zijn, gezelschap houden.
Thuishulp in Harelbeke (8530) - Eddy
Eddy
Harelbeke
5/5 (32 reviews)
Ik ben persoonlijke assistent. Ik ben gepensioneerd leerkracht en vrijwillige brandweerman. Ik kan mij heel goed inleven in de wereld van gepensioneerden en mindervaliden
Thuishulp in Heule (8501) - Rachel
Rachel
Heule
5/5 (18 reviews)
Hallo, mijn naam is Rachel. Mijn ervaring als persoonlijke assistente heb ik opgedaan door te zorgen voor mijn schoonmoeder. Zij is ALS patiënt en ik begrijp zeer goed wat de noden zijn van personen met een tekortkoming.
Thuishulp in Kortrijk (8500) - Marie-françoise
Marie-françoise
Kortrijk
5/5 (7 reviews)
Ik ben verpleegkundige van opleiding en heb in de materniteit en interne zorg gewerkt. Ik zou mij het liefst inzetten voor anderen, hulp bieden aan alleenstaanden, zorgbehoevenden, ...
Thuishulp in Kortrijk (8500) - Sandra
Sandra
Kortrijk
5/5 (5 reviews)
Ik ben ADL -en PAB -assistente bij personen met een beperking. Ik sta echter open om ook assistentie te bieden aan anderen . Persoonlijke assistentie aanbieden houdt een breed scala in met veel variatie. Ik zie dit als een uitdaging.
Thuishulp in Bissegem (8501) - Marthe
Marthe
Bissegem
5/5 (2 reviews)
Ik ben bijna afgestudeerd als verpleegkundige. Heb ervaring met mensen met een beperking en ouderen. Ik verzorg mensen met heel veel liefde. Ook voor kleine karweitjes sta ik paraat
Thuishulp in Bissegem (8501) - Luca
Luca
Bissegem
5/5 (1 reviews)
Enkele jaren geleden kreeg mijn grootmoeder te horen dat ze leed aan ALS. Sindsdien help ik haar met huishoudelijke klussen, aankopen en vooral vele wandelingen in het park.
Thuishulp in Kortrijk (8500) - Stephanie
Stephanie
Kortrijk
Nieuw
Dag dag! Heeft u hulp nodig? Geen tijd om de dingen die blijven liggen zelf aan te pakken? Een drukke job en nog zoveel die gebeuren moet? Graag steek ik de handen uit de mouwen bij eender welke taak die u mij toevertrouwd. Ikzelf werk in de hulpverlening, maar verruim graag mijn ervaring. Plus, een extraatje in de maand is steeds mooi meegenomen als ik er iemand mee kan helpen! Tot hoors Ciao!
Thuishulp in Kortrijk (8500) - Gaëlle
Gaëlle
Kortrijk
Nieuw
Hallo, ik ben Gaëlle en ik bied mijn diensten aan bij u thuis. Boodschappen doen, gezelschap, noem maar op. Ik ben een zeer behulpzaam persoon en ik kan goed luisteren.
Thuishulp in Kortrijk (8500) - Julie
Julie
Kortrijk
Nieuw
Als ergotherapeut ben ik het gewoon om mensen bij hun ADL te begeleiden. Ik kan ook helpen met koken, huishoudelijke taken .. Ik deed tevens reeds ervaring op als zorgkundige.
Thuishulp in Zwevegem (8550) - Erika,
Erika,
Zwevegem
Nieuw
Dag iedereen . Als gepensioneerde vrouw wil ik nog graag mijn steentje bijdragen in de maatschappij . En mijn vrije tijd wil ik graag invullen met wat strijkwerk . Jarenlang ben ik verantwoordelijk geweest in de horeca .
Thuishulp in Bissegem (8501) - Stephanie
Stephanie
Bissegem
Nieuw
Hallo, ik ben Stephanie. En ik bied graag mijn diensten aan bij jou thuis. Ik ben sociaal en help graag anderen. Zo heb ik ervaring bij bond moyson als Ziekenoppas, dit deed ik heel graag... dus kan ik helpen met koffie te zetten, gezelschapsspel te spelen, gaan wandelen, boodschappen, eten maken, of gewoon gezelschap,... laat het mij gerust weten... Groetjes
Thuishulp in Kortrijk (8500) - Sofie
Sofie
Kortrijk
Nieuw
Aangezien ik gediplomeerd ben als zorgkundige in ouderenzorg sta ik natuurlijk open voor persoonlijke hulp en verzorging waar en indien nodig. Mer het hart op de juiste plaats
Thuishulp in Kortrijk (8500) - Naara
Naara
Kortrijk
Nieuw
Ik ben een studente master in de Handelswetenschappen en werk full time als operational manager. Mijn passies liggen in het verzorgen van mensen. Ook werk ik enorm graag in de retail sector. Zolang het er op het einde van de dag maar op neer komt dat ik iemand heb kunnen helpen. Ook honden zijn een belangrijk deel van mijn dagdagelijkse leven. Tot snel!
Thuishulp in Lauwe (8930) - Rani
Rani
Lauwe
Nieuw
Als studente geneeskunde heb ik al 2x stage gelopen, 1x in een ziekenhuis en 1x bij de huisarts. Ook als vakantiejob heb ik vorig jaar in een woonzorgcentrum voor dementerende ouderen gewerkt. Ik haal heel veel plezier uit het helpen van mensen en ben blij als ik iets kan doen voor anderen. Ik steek graag de handen uit de mouwen, dus ik sta te springen om te helpen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel thuishulpen in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Kortrijk: geëvalueerd met 5.0 door 127 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Kortrijk, thuiszorg gezocht Kortrijk, ouderenzorg Kortrijk, hulp voor ouderen thuis Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden