thuishulp Deinze

Ontdek talentvolle thuishulp in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Deinze

Thuishulp in Kruishoutem (9770) - Egbert
Egbert
Kruishoutem
5/5 (36 reviews)
Hallo, Ik ben een man en 33 jaar oud. Ik wil nu en dan als persoonlijke assistent samen met jou je vrije tijd op een aangename manier invullen. Ik ben vertrouwd met personen met een mentale beperking.
Thuishulp in Kruishoutem (9770) - Naomi
Naomi
Kruishoutem
5/5 (20 reviews)
Ik heb al een aantal jaar werkervaring achter de rug om met mensen van een fysieke tot arbeidsbeperking te werken alsook met kinderen in een problematische opvoedingssituatie.
Thuishulp in Aalter (9880) - Margot
Margot
Aalter
5/5 (6 reviews)
Ik ben een orthopedagogische begeleider in opleiding. Ik zit in mijn laatste jaar aan de Hogeschool Howest ik Brugge Ik liep al stages in vzw ter Muiden, vzw oranje en vzw de kantel.
Thuishulp in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Ik help mensen graag en ik ben lerares van beroep ( talen & yoga) Ik heb veel in customer servises gewerkt, tourisme en met kinderen. Ik hou van mensen echt leren kennen en helpen met wat ik kan.
Thuishulp in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
Deinze
5/5 (4 reviews)
Het Corona Virus treft ons allen, zowel de werkende als de hulpbehoevende mens. Ik ben één van de eersten en wil graag mensen die tot de tweede categorie behoren mijn hulp aanbieden. Zit u thuis en heeft u hulp nodig met boodschappen, vervoer, strijken, ... Dan help ik u graag uit de nood!
Thuishulp in Eke (9810) - Bren
Bren
Eke
4.75/5 (4 reviews)
Hey! Als student elektronica-ICT heb ik al redelijk wat basis competenties, zoals: Het helpen van ouderen met taken die ze zelf moeilijk kunnen uitvoeren. Het helpen met winkelen. Gezelschap houden met mensen die zich eenzaam voelen. Het helpen overweg te komen met computers/smartphones. En nog vele andere competenties!
Thuishulp in Nevele (9850) - Amandine
Amandine
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik heb een jaar vrijwilligerswerk gedaan in een voorziening voor kinderen met een motorische en meervoudige beperking. Ik werk als onthaalmoeder en heb ook ervaring met ouderen.
Thuishulp in Nevele (9850) - Djev
Djev Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nevele
5/5 (1 reviews)
Zoals gesteld ben ik ook (relatie) counsellor. Hiervoor heb ik de opleiding seks counsellor en praktisch psycholoog succesvol afgerond in 2020. Dit jaar wil ik ook het examen voor de opleiding klinisch psycholoog doen. Ik luister graag na uw verhaal, sta aan uw zijde en denk graag samen met u na over het verbeteren van uw huidige situatie.
Thuishulp in Astene (9800) - Rebecca
Rebecca
Astene
5/5 (1 reviews)
Sociale isolatie, eenzaamheid en gebrek aan zingeving zijn grote oorzaken van ziekte. Door mijn hulp aan te bieden op diverse vlakken, wil ik helpen om mn medemens gezond te houden. Een wandeling doen samen, gezelschap houden, inslapen bij hulpbehoevende persoon, shiatsumassage,…
Thuishulp in Deinze (9800) - Els
Els
Deinze
Nieuw
Ik heb ervaring in het ondersteunen van administratieve taken en facturatie bij grote ondernemeningen en kleine zelfstandigen. Ook heb ik ervaring met schoonheidsverzorgingen aan huis. Wil je ontlast worden van deze taken of wil je ontspanning? Aarzel niet mij te contacteren.
Thuishulp in Lotenhulle (9880) - Kenny
Kenny
Lotenhulle
Nieuw
Moeten er boodschappen gedaan worden, een vlotte lift naar een bestemming of gewoon wat nood aan een luisterend oor? Contacteer me dan gerust. Zelf heb ik geen opleiding in begeleiding van thuiszorg, maar doe dit vooral met drijfveer om mensen te kunnen en mogen helpen.
Thuishulp in Landegem (9850) - Ruth
Ruth Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Landegem
Nieuw
Dag mensen, ik ben een 38-jarige tuinvrouw die de natuur hoog in vaandel draagt. Ik heb al wat ervaringen opgedaan in het ecologische tuinieren. Verder verdiep ik mij in het imkeren omdat bijen broodnodig zijn. Een doel in mijn leven is oudere mensen helpen en samen koken en eten. Er is al genoeg eenzaamheid, dus elkaar helpen daar doe ik het voor! Empatisch en sociaal: dat ben ik!
Thuishulp in Eke (9810) - Laura
Laura
Eke
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en studeer nu verder in een master pedagogische wetenschappen: pedagogiek en onderwijskunde. Ik ben zeer sociaal en leer graag nieuwe mensen kennen.
Thuishulp in Aalter (9880) - David
David
Aalter
Nieuw
In het dagelijks leven werk ik als begeleider bij volwassenen met een mentale beperking. Deze job doe ik reeds 18 jaar. Ik studeerde ook in deze richting. Een job die ik nog steeds met passie doe elke dag.
Thuishulp in Aalter (9880) - Kirsten
Kirsten
Aalter
Nieuw
Hallo iedereen, mijn naam is Kirsten. Ik ben afgestudeerd als verpleegkundige A1 en werk ondertussen 3.5jaar op een intensieve zorgen. Ik ben zeer sociaal en help graag mensen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
“ Alles verloopt zeer vlot. Telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam ”
Viviane
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Deinze: geëvalueerd met 4.95 door 79 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Deinze, thuiszorg gezocht Deinze, ouderenzorg Deinze, hulp voor ouderen thuis Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden