thuishulp Deinze

Ontdek talentvolle thuishulp in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Deinze

Thuishulp in Kruishoutem (9770) - Egbert
Egbert
Kruishoutem
5/5 (37 reviews)
Hallo, Ik ben een man en 33 jaar oud. Ik wil nu en dan als persoonlijke assistent samen met jou je vrije tijd op een aangename manier invullen. Ik ben vertrouwd met personen met een mentale beperking.
Thuishulp in Kruishoutem (9770) - Naomi
Naomi
Kruishoutem
5/5 (29 reviews)
Ik heb al een aantal jaar werkervaring achter de rug om met mensen van een fysieke tot arbeidsbeperking te werken alsook met kinderen in een problematische opvoedingssituatie.
Thuishulp in Deinze (9800) - An
An
Deinze
5/5 (23 reviews)
Ik stel me graag kandidaat om boodschappen te doen. Geef me u lijstje en ik zal er omgaan. Wil u liever zelf naar de winkel? Dan ben ik vrij op vrijdagvoormiddag om u te brengen naar u geliefkoosde winkel. Tot snel groetjes.
Thuishulp in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
Deinze
5/5 (4 reviews)
Het Corona Virus treft ons allen, zowel de werkende als de hulpbehoevende mens. Ik ben één van de eersten en wil graag mensen die tot de tweede categorie behoren mijn hulp aanbieden. Zit u thuis en heeft u hulp nodig met boodschappen, vervoer, strijken, ... Dan help ik u graag uit de nood!
Thuishulp in Nazareth (9810) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nazareth
5/5 (3 reviews)
Soms is het leven een uitdaging. Het is fijn om iemand naast je te hebben zodat je er niet helemaal alleen voor staat. Gezien worden, gehoord voelen, praten lucht op! Ik ben een luisterend oor en een stevige schouder wanneer je die nodig hebt. Graag ben ik iemand die positief kan bijdragen aan jouw verwerkingsproces & persoonlijke groei via emotionele, geestelijke en lichamelijke ondersteuning.
Thuishulp in Nevele (9850) - Amandine
Amandine
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik heb een jaar vrijwilligerswerk gedaan in een voorziening voor kinderen met een motorische en meervoudige beperking. Ik werk als onthaalmoeder en heb ook ervaring met ouderen.
Thuishulp in Zulte (9870) - Gerson
Gerson
Zulte
5/5 (1 reviews)
Bereid om mensen te vervoeren met mijn wagen. Boodschappen doen, begeleiden ouderen, koken, picknick, gezelschap houden, op huisdieren letten, ...
Thuishulp in Nevele (9850) - Jennifer
Jennifer
Nevele
5/5 (1 reviews)
Ik ben verpleegkundige, dus als er hulp is op verschillende vlakken sta ik altijd paraat. Je hoeft me maar te contacteren en ik bekijk wat ik kan doen voor u te helpen!
Thuishulp in Aarsele (8700) - Ann
Ann
Aarsele
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Ann. Woonachtig te Aarsele. Ik ben administratief bediende als zelfstandige in hoofdberoep. Ik heb nog enkele uren vrij per week. Ik kan je helpen met tal van administratief werk, opvolging van boekhouding, tijdelijk bijspringen in drukke tijden. Kleine taakjes, of grote, stuur me een bericht en ik antwoord je of ik kan helpen.
Thuishulp in Lotenhulle (9880) - Kenny
Kenny
Lotenhulle
Nieuw
Moeten er boodschappen gedaan worden, een vlotte lift naar een bestemming of gewoon wat nood aan een luisterend oor? Contacteer me dan gerust. Zelf heb ik geen opleiding in begeleiding van thuiszorg, maar doe dit vooral met drijfveer om mensen te kunnen en mogen helpen.
Thuishulp in Landegem (9850) - Ruth
Ruth Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Landegem
Nieuw
Dag mensen, ik ben een 38-jarige tuinvrouw die de natuur hoog in vaandel draagt. Ik heb al wat ervaringen opgedaan in het ecologische tuinieren. Verder verdiep ik mij in het imkeren omdat bijen broodnodig zijn. Een doel in mijn leven is oudere mensen helpen en samen koken en eten. Er is al genoeg eenzaamheid, dus elkaar helpen daar doe ik het voor! Empatisch en sociaal: dat ben ik!
Thuishulp in Eke (9810) - Laura
Laura
Eke
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en studeer nu verder in een master pedagogische wetenschappen: pedagogiek en onderwijskunde. Ik ben zeer sociaal en leer graag nieuwe mensen kennen.
Thuishulp in Deinze (9800) - Elly
Elly
Deinze
Nieuw
Hallo, ik ben Elly en bied u mijn diensten aan om u te helpen bij u thuis. Ik kan heel goed omgaan met mensen zoals een babbeltje doen en ze aan het lachen brengen.
Thuishulp in Meigem (9800) - Mia
Mia
Meigem
Nieuw
Hallo,ik ben Mia en wil als verpleegster mijn zorgen aanbieden bij je thuis.Weekendwerk is zeker geen probleem!Heb reeds ervaring .Hopelijk tot binnenkort!
Thuishulp in Sint-martens-latem (9830) - Myriam
Myriam
Sint-martens-latem
Nieuw
Regio Gent, Sint-Martens-Latem, Baarle. Mijn naam is Myriam, ik ben gepensioneerd en ben een verpleegster sinds 45 jaar. Ik ben tweetalig nederlands en frans. Ik ben gemotoriseerd. Ik heb ervaring in de begeleiding en eveneens in de verzorging van senioren en andere sinds 30 jaar. Ik kan eveneens voor de senioren strijken , wandelen, ik kan voor hen lezen, converseren. Ik kan ook met senioren gezeldschapspelen en kaarten spelen. Ik hoop U van dienst te zijn.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel thuishulpen in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 99 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Deinze, thuiszorg gezocht Deinze, ouderenzorg Deinze, hulp voor ouderen thuis Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden