thuishulp Dendermonde

Ontdek talentvolle thuishulp in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Dendermonde

Thuishulp in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.93/5 (14 reviews)
Sinds 30 jaar ben ik werkzaam in de zorgsector. Ik heb met volwassenen met een mentale beperking gewerkt en momenteel met kinderen (van 0 tot 7 jaar), met opvoedingsmoeilijkheden , autisme, fysieke beperking,.... Ik heb groot verantwoordelijkheidsgevoel en omgaan met mensen op positieve manier lukt me aardig.
Thuishulp in Dendermonde (9200) - Giani-luigi
Giani-luigi
Dendermonde
5/5 (8 reviews)
Ik doe dit dagdagelijks voor mijn mindervalide vriendin. Geen interesse in klussen buiten mijn familie - ik maak dit profiel om eventueel over te stappen ikv haar PVB.
Thuishulp in Gijzegem (9308) - Aira
Aira Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gijzegem
4.8/5 (5 reviews)
Iedereen kan eens een helpende hand nodig hebben. Eens niet thuis, veel te druk met werk, enz. Dan is het gemakkelijk als er iemand is om allround in te springen!
Thuishulp in Overmere (9290) - David
David
Overmere
5/5 (2 reviews)
Ik heb een zeer goede band opgebouwd met een mindervalide jongen die momenteel zijn studies afrondt aan de universiteit. Ik kan optreden als mentor en persoonlijke steun om hulp te bieden in allerlei domeinen. Ik ben ook beschikbaar in de weekends en kan mij persoonlijk verplaatsen binnen een straal van 50 kilometer.
Thuishulp in Hamme (9220) - Benny
Benny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
5/5 (2 reviews)
De invulling van Pers. ass. is bij mij vooral gericht op persoonlijke groei. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Het lichaam via lichaamswerk d.m.v. bvb tai chi, massage, ontspanning, sport-/sparringpartner, De mindset via mindfulness, een goeie babbel, gezelschap, luisterend oor, empathie. Een kanaal om eens zorgenloos en zonder taboe te ventileren of frustraties te uiten.
Thuishulp in Buggenhout (9255) - Cochez
Cochez
Buggenhout
4.5/5 (2 reviews)
Ervaring met autisme, koken,... Diploma civas creatieve therapie Diploma fotografie Ervaring met niet aangeboren hersenaandoening Ervaring met chronische aandoeningen
Thuishulp in Zele (9240) - Vanessa
Vanessa
Zele
5/5 (2 reviews)
Werk al 22 jaar in de zorg en sinds kort heb ik carriereswitch gedaan. Toch mis ik mijn vroegere job om voor mensen te zorgen. Misschien kan ik via dit kanaal toch nog iets betekenen voor jullie.
Thuishulp in Opwijk (1745) - Anne-marie
Anne-marie
Opwijk
Nieuw
Hallo, ik ben Mieke en wil een aantal diensten aanbieden bij U thuis. Ik heb veel ervaring met mensen met een beperking en heb ook met senioren gewerkt. Ik ben zorgzaam en betrokken. Ik volgde ook opleidingen rond stervensbegeleiding.
Thuishulp in Zele (9240) - Ilse
Ilse
Zele
5/5 (1 reviews)
Personal Coaching. Heb jij dit jaar een sportieve doelstelling voor ogen: 10 miles van Antwerpen, de 20km van Brussel, de 1000km voor kom op tegen kanker, dodentocht, ... Of wil je gewoon gezonder gaan leven door meer te sporten in de week, dan wil ik jullie hier graag bij helpen. Persoonlijke begeleiding en samen gaan sporten, ik sta paraat! Aantal lessen, tarief en plaats van de sportlessen is zeker bespreekbaar.
Thuishulp in Hamme (9220) - Karel
Karel
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik kan ouderen helpen bij administratieve taken, invullen belastingen, hen begeleiden in financiële zaken etc. Minder mobiele mensen wil ik begeleiden en transporteren naar de bank, het ziekenhuis enz
Thuishulp in Hamme (9220) - Rani
Rani
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik ben Rani, 23 jaar en ergotherapeut. Momenteel werk ik als ondersteuner in het onderwijs. Maar ik heb ook 2 jaar als ADL-assistent (jobstudent) gewerkt voor mensen met een fysieke beperking. Ik sociaal en help graag mensen.
Thuishulp in Waasmunster (9250) - Johny
Johny
Waasmunster
5/5 (1 reviews)
Ik doe uw klussen,winkelen met de hond wandelen allerlei dingen in huis tuin die u zelf niet kan doe ik voor je Ook naar containerpark gaan supermarkt enz…
Thuishulp in Zele (9240) - Stephanie
Stephanie
Zele
5/5 (1 reviews)
Ik ben verpleegkundige in een rusthuis dus weet wat het inhoud om voor mensen te zorgen. Ik sta open voor vele diensten ik ben flexibel. Stel gerust vragen. Ik houd ervan om mensen te kunnen helpen in mijn vrije tijd. Hopelijk tot binnenkort. Groetjes stephanie
Thuishulp in Aalst (9300) - Claudia
Claudia
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik werk nu zowel als thuisverpleegkundige en als persoonlijk assistent. Mensen kunnen helpen, geeft mij een goed gevoel.
Thuishulp in Aalst (9300) - Lieven
Lieven
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik ben zeer sociaal in mijn omgang met alle mensen, groot en klein. Door mijn vroegere onderwijservaring bied ik de kinderen veel educatieve en creatieve ideeën.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel thuishulpen in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Dendermonde: geëvalueerd met 4.94 door 43 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Dendermonde, thuiszorg gezocht Dendermonde, ouderenzorg Dendermonde, hulp voor ouderen thuis Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden