thuishulp Hasselt

Ontdek talentvolle thuishulp in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Hasselt

Thuishulp in Hasselt (3500) - Gilberte
Gilberte
Hasselt
5/5 (70 reviews)
Ik heb heel mijn loopbaan in de horeca gewerkt en bij een traiteur. Ik heb ook mee de zorg opgenomen van mijn moeder, hierdoor heb ik ook ervaring met de nood van een hulpbehoevende.
Thuishulp in Hasselt (3500) - Frank
Frank
Hasselt
5/5 (12 reviews)
Ik ben Frank ( 49 jaar ) en woon in Hasselt . Graag wil ik in mijn vrije tijd wat bijverdienen. Ik heb reeds meerdere jaren ervaring als persoonlijk assistent
Thuishulp in Helchteren (3530) - Christina
Christina
Helchteren
5/5 (4 reviews)
Ik heb hier geen ervaring in maar lees soms dat er nood is aan gezelschap of een begeleider om eens samen iets te gaan doen of eens buiten te gaan wandelen.
Thuishulp in Stevoort (3512) - Ingeborg
Ingeborg
Stevoort
5/5 (3 reviews)
Hallo ik ben Ingeborg en ik verzorg al jaren mijn tante. Ik doe haar boodschappen. Ik zorg voor de verzorging van haar gezicht en nagels. Ik breng haar overal naar toe en fleur haar op en dat kan ik ook voor andere mensen doen.
Thuishulp in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heet Tina en ben 25 jaar oud. Thuis heb ik jaren in het huishouden geholpen aangezien mijn moeder een drukke baan heeft. Koken, de was doen, strijken, dweilen en de ramen wassen behoorden tot mijn taken. Ook bij vrienden en buren heb ik vaak gestaan als huishoud help. Ik ben zeer snel, correct & positief ingesteld. Ik beschik over een wagen. Hopelijk tot snel!
Glenn is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Thuishulp in Genk (3600) - Glenn
Glenn
Genk
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Glenn, 31 en een bachelor in de orthopedagogie. Ik heb 7 jaar werkervaring en ben vertrouwd met een aantal zorgkundige handelingen. In mijn handelen leg ik de nadruk op relaties en dialoog en vertrek ik vanuit een vertrouwensband met de cliënt.
Thuishulp in Diepenbeek (3590) - Catharina
Catharina
Diepenbeek
5/5 (1 reviews)
Door het hebben van kinderen met autisme weet ik goed hoe ik met hen moet omgaan, hoe ikhen tot rust kan brengen en begrip kan tonen voor hun denkwijze. Steeds met respect voor de noden van het kind.
Thuishulp in Stevoort (3512) - Peter
Peter
Stevoort
Nieuw
ik ben bereid mee te helpen aan de ondersteunig thuis van mensen die dit nodig hebben omwille van hun leeftijd of beperking. Open van geest en met respect voor de persoon!
Thuishulp in Heusden-Zolder (3550) - Tessa
Tessa
Heusden-Zolder
Nieuw
Hallo mijn naam is Tessa ik ben 25 jaar oud. Ik ben een hardwerkend vriendelijk persoon. Flexibel en rustig. Ik kan goed met iedereen opschieten. Heeft u speciale wensen of een speciale vraag alles is te bespreken. Ik ben een zeer betrouwbaar persoon. U kan altijd op mij rekenen.
Thuishulp in Hasselt (3500) - Katleen
Katleen
Hasselt
Nieuw
Ik zie strijken als ontspanning. Ik ben punctueel, verzorgend en werk graag alleen en zelfstandig. Mijn verleden als zelfstandige gecombineerd met mijn ervaring in een strijkatelier, maakt mij de geknipte persoon voor deze job.
Thuishulp in Bilzen (3740) - Roel
Roel
Bilzen
Nieuw
Ik ben Roel en ben zowel sociaal assistent als IT'er en doe diverse klussen: - (sociaal) administratieve hulp en ondersteuning: hulp en optimaliseren bij je algemene administratie en informeren - psychosociale begeleiding en gesprekken.
Thuishulp in Kermt (3510) - Heidi
Heidi
Kermt
Nieuw
Ik ben Heidi 45 jaar en 25 jaar ervaring als opvoedster. Zelf ben ik zorgend en huishoudelijk ingesteld. Koken doe ik liever niet, andere huishoudelijke werken zoveel meer. Graag in de omgeving van Hasselt, herk-de-stad,... Mvg Heidi
Thuishulp in Wimmertingen (3501) - Suuz
Suuz
Wimmertingen
Nieuw
Hallo, ik heet Suuz en help graag mensen uit de nood. Ben je een tijdje buiten strijd door ziekte, een gebroken been of eender wat, dan wil ik graag de boodschappen doen voor je, thuis een beetje helpen door een strijkje doen, was opvouwen, koffie of thee zetten, de kids naar school brengen, een babbeltje doen. Kortom, alles wat binnen mijn mogelijkheden ligt.
Thuishulp in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Dag iedereen, ik ben een 25-jarige arts (momenteel nog bezig aan mijn specialisatietraject) uit hasselt. Ik ben een intelligent, sociaal en behulpzaam persoon met een uitgebreide medische, administratieve en wetenschappelijke kennis. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend.
Thuishulp in Moerbeke (9500) - Jurgen
Jurgen
Moerbeke
Nieuw
Als actieve in de zorg kan ik mijn mannetje wel staan. Ik ben enorm graag bezig met andere mensen en bied heel graag hulp waar nodig! Een koffieklets, boodschappen, gezelschap, ...
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
“ Alles verloopt zeer vlot. Telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam ”
Viviane
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 92 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Hasselt, thuiszorg gezocht Hasselt, ouderenzorg Hasselt, hulp voor ouderen thuis Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden