thuishulp Sint-niklaas

Ontdek talentvolle thuishulp in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Sint-niklaas

Thuishulp in De klinge (9170) - Ann
Ann
De klinge
5/5 (12 reviews)
Respect voor elke mens draag ik hoog in het vaandel! Ik ben erg sociaal aangelegd, gedreven en meelevend! Als kleuterjuffrouw beschik ik over het nodige geduld en ben ik erg flexibel. Ik beschik over een eigen auto.
Thuishulp in De klinge (9170) - Kim
Kim
De klinge
5/5 (9 reviews)
Momenteel werk ik slechts deeltijds waardoor ik altijd klaar sta om mijn grootvader (91 jaar) te helpen wanneer het nodig is. Hierdoor kreeg ik het idee om ook anderen mijn hulp aan te bieden waar ik kan.
Thuishulp in Beveren-waas (9120) - Lena
Lena
Beveren-waas
5/5 (2 reviews)
Ik ben zorgkundige, Dus ik kan alle taken doen zoals: boodschappen doen, koken, strijken, gezelschap houden,... Ik ben heel flexibel en pas me aan, aan de noden en wensen.
Thuishulp in Sint-pauwels (9170) - Els
Els
Sint-pauwels
5/5 (1 reviews)
Omdat ik zelf veel ervaring heb. Ten eerste vanuit mijn opleiding en werkervaring en ten tweede omdat mijn oudste zoon ook zwaar mentaal beperkt is. Mijn motivatie is vooral mijn eigen kennis en sociale contacten te verbreden.
Thuishulp in Hamme (9220) - Karel
Karel
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik kan ouderen helpen bij administratieve taken, invullen belastingen, hen begeleiden in financiële zaken etc. Minder mobiele mensen wil ik begeleiden en transporteren naar de bank, het ziekenhuis enz
Thuishulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Karima
Karima
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben karima en ik ben bereid om diensten uit te voeren bij u tuis.Zelf heb ik ervaring opgedaan als persoonlijke assistente.Ik heb 6 jaar gewerkt als zorgkundige.
Thuishulp in Hamme (9220) - Benny
Benny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
5/5 (1 reviews)
Persoonlijke assistentie is bij mij vooral gericht op persoonlijke groei in zowel een gezond lichaam als ook in een gezonde mindset. Het lichaam via personal training, krijgskunsten, massage, voeding. De mindset via weerbaarheidstraining, maar ook gezelschap, luisterend oor, een babbel, empathie. Verder kan ik helpen met klussen zoals tuin, schilderen, verhuis, kleine klusjes, noem maar op.
Thuishulp in Hamme (9220) - Rani
Rani
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik ben Rani, 23 jaar en ergotherapeut. Momenteel werk ik als ondersteuner in het onderwijs. Maar ik heb ook 2 jaar als ADL-assistent (jobstudent) gewerkt voor mensen met een fysieke beperking. Ik sociaal en help graag mensen.
Thuishulp in Lokeren (9160) - Sara
Sara
Lokeren
5/5 (1 reviews)
ik werk in een voorziening voor mensen met een beperking. Zorgen voor is mijn 2de natuur. Ik doe het graag. Als ik iemand zijn dag beter kan maken door ondersteuning te bieden is mijn dag geslaagd.
Thuishulp in Beveren-waas (9120) - Melissa
Melissa
Beveren-waas
5/5 (1 reviews)
Ik heb door de jaren heen voldoende kennis opgedaan, en vandaar dat ik zeker ben een meerwaarde te kunnen zijn. Ik ben flexibel, leergierig, en snel beschikbaar.
Thuishulp in Waasmunster (9250) - Johny
Johny
Waasmunster
5/5 (1 reviews)
Ik doe uw klussen,winkelen met de hond wandelen allerlei dingen in huis tuin die u zelf niet kan doe ik voor je Ook naar containerpark gaan supermarkt enz…
Thuishulp in Zele (9240) - Britt
Britt
Zele
Nieuw
Ik ga graag om met mensen& doe graag een babel met oudere mensen. Ze zitten vol wijsheid & ik heb er heel veel respect voor. Ik doe humane wetenschappen dus wil in de richting van psychologie & dit zou er wel bij passen.
Thuishulp in Moerbeke-waas (9180) - Jana
Jana
Moerbeke-waas
Nieuw
Hallo ik ben Jana, ik heb gewerkt in een rusthuis bij de opnamedienst. Mijn grootvader heeft dementie en ik vind het fijn om op deze mensen te passen. Daarnaast hou ik graag gezelschap zodat mensen zich minder eenzaam voelen. We kunnen dan een fijn spel spelen of samen de krant lezen,...
Thuishulp in Lokeren (9160) - Meline
Meline
Lokeren
Nieuw
Hallo, ik ben Meline. Ik werk als opvoedster/begeleider in een voorziening voor mensen met een handicap. Ik zoek nog iets extra bovenop mijn 30u die ik momenteel werk. Heb ook een cursus klinische psychologie gevolgd.
Thuishulp in Temse (9140) - Nicole
Nicole Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
Nieuw
Vanuit mijn therapeutische en energetisch opgeleide basis luister ik graag naar jouw vragen, wil ik graag een schouder bieden, een oplossing zoeken maar er vooral voor Jou zijn.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
“ Alles verloopt zeer vlot. Telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam ”
Viviane
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Sint-niklaas: geëvalueerd met 5.0 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Sint-niklaas, thuiszorg gezocht Sint-niklaas, ouderenzorg Sint-niklaas, hulp voor ouderen thuis Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen thuishulp in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden