thuishulp Roeselare

Ontdek talentvolle thuishulp in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Roeselare

Thuishulp in Roeselare (8800) - Guido
Guido
Roeselare
5/5 (29 reviews)
Allerlei huishoudelijke diensten en assistentie uitsluitend voor iemand die een PVB budget heeft van het VAPH.
Thuishulp in Roeselare (8800) - Doreen
Doreen
Roeselare
5/5 (9 reviews)
Te druk ? Niet in de mogelijkheid of geen zin? Ik doe graag je boodschappen en breng ze netjes bij je thuis. Ik leg gerust alles op zijn plaats indien je dat wenst. Heb je een vraag, stel ze maar!
Thuishulp in Roeselare (8800) - Denise
Denise
Roeselare
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben Denise en ik ben al een tijdje op pensioen. Ik wil graag helpen met Steven: huishoudelijke taken, boodschappen doen, helpen bij verzorging en toilet. Ik wil ook graag Steven begeleiden bij vrijetijdsactiviteiten.
Thuishulp in Roeselare (8800) - André
André
Roeselare
5/5 (6 reviews)
Hallo, ik ben André en ik wil graag helpen met Steven. Ik ben gepensioneerd dus ik heb veel tijd. Boodschappen doen, verzorging, eten klaarmaken, helpen bij toilet, enz... Zijn de taken die ik wil uitvoeren.
Thuishulp in Oekene (8800) - Ann
Ann
Oekene
5/5 (1 reviews)
Hallo, Graag bied ik mijn hulp aan bij mensen die nood hebben aan 'sociaal contact', persoonlijke begeleiding, assistentie. ( ouderen, mensen met een beperking) Bv. babbel, gezelschap, uitstapje, eten klaar maken, 'licht' huishoudelijk werk ( was doen en ophangen, afwassen, eens dweilen, opruimen) Ik ben enthousiaste persoonlijke assistente, empatisch, met zin voor humor, ...
Thuishulp in Emelgem (8870) - Dominik
Dominik
Emelgem
5/5 (1 reviews)
Ik ben zowel op sportief vlak als professioneel ( chauffeur b) vlak zeer gedreven. Positiviteit in het leven brengt je steeds naar een hoger level. Gelukkig zijn is het mooiste wat er is.
Thuishulp in Rumbeke (8800) - Inigo
Inigo
Rumbeke
Nieuw
Ik ben ergotherapeut en heb geleerd de kwaliteit van leven te behouden of bevorderen. Door een activiteit te organiseren op maat van de cliënt bekom je een positieve uitkomst. Ik stel mezelf open en biedt een luisterend oor.
Thuishulp in Lichtervelde (8810) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lichtervelde
Nieuw
Hallo ik heet jan. Ik heb een bachelor gezinswetenschappen. Ik wil graag oudere mensen helpen in de thuiszorg. Boodschappen doen, wandelen, luisteren etc
Thuishulp in Staden (8840) - Lies
Lies
Staden
Nieuw
Graag help ik jullie om boodschappen te halen indien dit voor jullie moeilijk gaat, ook andere taken kunt u mij altijd vragen, ik bied een luisterend oor. Met vriendelijke groeten Lies
Thuishulp in Staden (8840) - Jurgen
Jurgen
Staden
Nieuw
Volgens velen die me kennen ben ik de janni van west-vlaanderen, mensen zijn tevreden na het winkelen en verrast. ik ga graag choppen en geef daarbij ook mijn mening over dit past of niet dit is mooi of niet bij jou of voor in u huis om deze te Styleren ik zit al 25j in de decorarie wereld en na het zien van u huis en u Stijl en na een gesprek kan ik zeker helpen om tot een mooi gehhel te komen.
Thuishulp in Ingelmunster (8770) - Lore
Lore
Ingelmunster
Nieuw
Ik wil met veel plezier uw boodschappen doen! Een auto heb ik ter beschikking, u hoeft alleen een lijstje te maken. Shoppen doe ik heel graag & ik ken mijn weg in de meeste winkels/ grootwarenhuizen.
Thuishulp in Oekene (8800) - Evy
Evy
Oekene
Nieuw
Hallo, ik ben een jonge, gemotiveerde leefgroepbegeleidster. Ik hou ervan om te ontdekken hoe ik de hulpvraag van een persoon met een beperking kan invullen. Tijdens mijn stages heb ik mogen werken met kinderen met een diep verstandelijke beperking en met jongeren met een ernstig verstandelijke beperking en autisme. Momenteel werk ik bij jongeren met een motorische beperking. Groetjes, Evy
Thuishulp in Ledegem (8880) - Elodie
Elodie
Ledegem
Nieuw
Hallo, ik ben Elodie, 29 jaar oud, alleenstaand, wonende te st. eloois Winkel en mama van een dochtertje die 5 jaar is.. Graag had ik een extra job bijgedaan om wat meer te kunnen sparen. Meer info gewenst? Contacteer me gerust!
Thuishulp in Ardooie (8850) - Nele
Nele
Ardooie
Nieuw
Ik heb nog in een woon en zorgcentrum gewerkt en heb me altijd goed gevoeld bij bejaarde mensen niet alleen de hulp bij het eten maar ook kleine dingen als nagels lakken maar ook een praatje slaan hulp bij aan en uitkleden....de waardering en het respect dat je er voor terug krijgt is zo deugdzaam!Ook zie ik heel graag kinderen!
Thuishulp in Roeselare (8800) - Jordy
Jordy
Roeselare
Nieuw
Hallo, ik ben Jordy, 21 jaar en al 3 jaar met hart en ziel een zorgkundige voor de ouderen. Ik hou van het helpen van ouderen en doe mijn uiterste best ieder mens een veilig en goed gevoel te geven. Ik ben een zeer luisterend oor en sta altijd in voor een verhaal.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel thuishulpen in Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 53 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Roeselare, thuiszorg gezocht Roeselare, ouderenzorg Roeselare, hulp voor ouderen thuis Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden