thuishulp Gent

Ontdek talentvolle thuishulp in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Gent

Thuishulp in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (106 reviews)
Ik ben van opleiding maatschappelijk werker. Ik kan goed luisteren, heb vroeger vrijwilligerswerk gedaan met mensen met een beperking (rolstoel). Ik kan goed koken, wandelen, enzovoort.
Thuishulp in Gent (9000) - Aytekin
Aytekin
Gent
4.76/5 (62 reviews)
Dag gewerkt in keolis ervaring met beperkte mensen en kinderen omgaan ook schutle dienst gedaan code 95 en rijbewijs b en d heb ik vlot Nederlands enz....
Elsje is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Thuishulp in Gent (9000) - Elsje
Elsje
Gent
4.96/5 (26 reviews)
Ik bied hulp bij het ordenen van je administratie, begeleid je bij uitstapjes of cultureel bezoek. Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met een visuele beperking en heb ook noties Vlaamse gebarentaal. Ik beschik niet over een wagen. Uittypen, nalezen corrigeren van tekst.
Thuishulp in Gent (9000) - Silvie
Silvie
Gent
5/5 (13 reviews)
Hallo. Ik ben Silvie. Papieren in orde brengen, een babbel, een vraag? Ik kijk graag wat ik voor jou kan betekenen. Ik kan geen medische handelingen aanbieden. Persoonlijke ervaring met kinderen en adolescenten met een mentale beperking.
Thuishulp in Gent (9000) - Berten
Berten
Gent
4.83/5 (6 reviews)
Mijn opleiding als pedagoog en mijn werk in de ouderenzorg zorgt ervoor dat ik persoonlijke assistentie kan aanbieden aan alle leeftijden en doelgroepen.
Thuishulp in Gent (9000) - Oliver
Oliver
Gent
5/5 (3 reviews)
hallo, ik ben Oliver 19 jaar ik studeer orthopedisch schoentechnologie, en hou ervan om sociaal contact te hebben met ouderen en mensen met een beperking , om te helpen in de dagdagelijkse dingen. ik heb mijn diploma EHBO en heb ervaring als begeleider voor kinderen met een beperking toch op een gewoon kamp te laten gaan.
Thuishulp in Gent (9000) - Julie
Julie
Gent
3.67/5 (3 reviews)
Ik heb heel veel geduld. Ik ben een goede luisteraar en zeer betrouwbaar en discreet. Persoonlijke assistentie kan pas werken vanuit een sterke vertrouwensband, die uiteraard altijd kan groeien . Wederzijds respect is ook een voorwaarde.
Thuishulp in Gent (9000) - Kelly
Kelly
Gent
5/5 (2 reviews)
Graag help ik jou met vanalles wat je nodig vind, dit kan gaan over winkelen, eens gaan wandelen of gezelschap houden met een koffie erbij. Heb je iemand nodig laat me iets weten. Ikzelf ben van Gent. Groetjes kelly
Thuishulp in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hallo! Heb je hulp nodig? Dan help ik jou graag. Maakt niet uit met wat. Ik kan zowel mentale hulp bieden als fysieke hulp. Vriendelijke groetjes Kaat
Thuishulp in Gent (9000) - Frans
Frans
Gent
5/5 (1 reviews)
hallo, ik heb al enkele jaren als begeleider in de gehandicaptenzorg gewerkt en de dagelijkse assistentie en verzorging gedaan voor mensen met een ontwikkelingsstoornis. Momenteel werk ik af en toe in de psychiatrie als therapeutisch assistent. Ik ben van nature erg zorgzaam en empathisch; Humor en vrolijkheid dragen vaak bij tot een aangenaam menselijk contact.
Thuishulp in Gent (9000) - Ianka
Ianka
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben Ianka, ik ben 18 jaar oud en studeer psychologie aan de Ugent. Ik wil graag wat ervaring opdoen, nieuwe mensen leren kennen. Dus als u me nodig hebt voor fysieke assistentie, of gewoon een compagnon Je weet me te vinden!
Thuishulp in Gent (9000) - Gregor
Gregor
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik heb geruime tijd gewerkt als persoonlijk assistent voor mensen met een fysieke beperking. Zelf heb ik mijn middelbaar onderwijs afgerond als schilder-decorateur, deze klusjes heb ik dus regelmatig uitgevoerd als persoonlijk assistent. Het takenpakket was vrij uitgebreid, van boodschappen doen, tot koken, tot huishoudelijke taken, vervoer. Hopelijk tot binnenkort!
Thuishulp in Gent (9000) - Melissa
Melissa
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik help regelmatig bij de zorg voor de zus van mijn vriend die hulpbehoevend is (bij het toiletbezoek, wassen, wandelingen maken, eten, etc.). Het maakt me gelukkig als ik mensen kan helpen en zo ieders leven zo mooi mogelijk kan maken.
Thuishulp in Gent (9000) - Frederik
Frederik
Gent
Nieuw
Ik help je graag met het maken van (beroeps)keuzes. Ik kan je helpen met ideeën bedenken en uitwerken. Ik drink graag koffie (of zei ik dat al?) en kan over alles meepraten.
Thuishulp in Gent (9000) - Sara
Sara
Gent
Nieuw
Beste, Ik ben Sara en ik ben 22 jaar. Ik heb een diploma als opvoeder . Ik heb reeds vele stages achter de rug bij mensen met een beperking. Ik ben zorgzaam, betrouwbaar, behulpzaam en zelfstandig. IK ben dus de geschikte persoon om jou te helpen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel thuishulpen in Gent

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Gent: geëvalueerd met 4.75 door 226 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Gent, thuiszorg gezocht Gent, ouderenzorg Gent, hulp voor ouderen thuis Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan thuishulp in Gent

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden