privé les Deurne

Ontdek talentvolle privé leraars in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Deurne

Priveles in Deurne (2100) - Anduela
Anduela
Deurne
5/5 (4 reviews)
Ik heb ervaring met mondelinge vertaling Nederlands-Engels. Ik ben afgestudeerd als leerkracht Frans dus ben daar ook goed in.
Priveles in Deurne (2100) - Marieke
Marieke
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik ben 28 jaar en al 4 jaar voltijds sportleerkracht in het middelbaar. Ik werk graag doelgericht en science based om zo efficiënt mogelijk de gewenste resultaten te bereiken. Je kan bij mij terecht voor o.a. krachttraining op maat, bodybuilding, functionele en sportspecifieke training, algemene fitheid en afvallen. Dit allemaal kan via online begeleiding, bij uw thuis of op locatie!
Priveles in Deurne (2100) - Meryem
Meryem
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik ben een 1e Masterstudente tandheelkunde. In het secundair onderwijs ben ik afgestudeerd in de richting wetenschappen-wiskunde. Mijn interesse in wiskunde is groot en vanwege mijn studies heb ik daar een goede kennis van opgebouwd. Hierdoor zou ik graag bijles willen geven voor dit vak aan studenten van het secundair onderwijs. Ik probeer om op een geduldige en opbouwende manier uitleg te geven.
Priveles in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb 20j les gegeven in het 5de en 6de leerjaar en geef nu ook wiskunde in de eerste graad van het secundair. Ik probeer altijd te vertrekken vanuit de leefwereld van de kinderen om zo leerstof aan te brengen.
Priveles in Deurne (2100) - Debora
Debora
Deurne
5/5 (2 reviews)
Talen zijn altijd mijn sterke punt geweest, die wil ik dan ook gebruiken om iemand te helpen. Ik heb ook al eerder bijlessen gegeven voor Nederlands en Frans.
Priveles in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben een student aan de AP en studeer om leerkracht aardrijkskunde en wiskunde te kunnen worden. Ik ben graag op zoek naar nieuwe manieren van lesgeven. Iedereen leert op een andere manier. Ik vind het belangrijk een moeilijk van als wiskunde te kunnen snappen en daar wil ik graag mee helpen. Ik ben in het middelbaaf afgestudeerd in economie.
Priveles in Deurne (2100) - Jonathan
Jonathan
Deurne
5/5 (1 reviews)
Als bacherlor bio-ingenieur (chemie) en master burgelijk ingenieur (nanobiotechnologie) bezit ik een grondige, maar vooral zeer uitgestrekte wetenschappelijke kennis vanwege het brede spectrum van beide studies. Ik heb ook al 3 jaar lesgegeven aan een totaal van 25 kinderen. Dikwijls krijg ik zeer positieve feedback dat bevestigt dat mijn lessen effectief zijn, dit drijft mij ook eveneens.
Priveles in Deurne (2100) - Thalles
Thalles
Deurne
5/5 (1 reviews)
Portugees is mijn moedertaal, heb tot 16 kaar in Brazilië gewoond en alles over geleerd, ik kan makkelijk talen spreken in totaal spreek ik 5 talen.
Priveles in Deurne (2100) - Dario
Dario
Deurne
5/5 (1 reviews)
I can teach you how to speak Dutch and help you with documents or anything! 🇧🇪🇬🇧🇺🇸 I love to help people who wants to be belgium citizen! Just 10€ for teaching hole day.
Priveles in Deurne (2100) - Shelly
Shelly
Deurne
Nieuw
Ik ben Shelly en ben graag met kinderen bezig, kunnen je kleine schatten (0-12 jaar) niet goed nederlands en hebben ze hulp nodig met lezen of schrijven. Ik help ze graag verder door een boekje voor te lezen of als ze zelf al kunnen lezen dit voor te laten lezen en verbeteren waar nodig eventueel ook oefeningen.
Priveles in Deurne (2100) - Elke
Elke Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
Nieuw
Taal is altijd al een interesse van mij geweest. Een taal goed beheersen, is van groot belang. Ik hoop dan ook dat ik hier misschien iemand mee kan verder helpen.
Priveles in Deurne (2100) - Abdelkarim
Abdelkarim
Deurne
Nieuw
Als Burgerlijk ingenieur kan ik bijles geven in wiskunde, fysica, chemie... Ik heb zelf ook les gegeven aan een hogeschool in Antwerpen en geef al 10 jaar bijles.
Priveles in Deurne (2100) - Julie
Julie
Deurne
Nieuw
Leerkracht in het secundair onderwijs en beschik over een diploma lager onderwijs. Lesgeven en kinderen/jongeren helpen is mijn passie. Niets is leuker dan een opwaartse evolutie zien en goede resultaten behalen. Ik geef bijles mechanica, techniek, Engels, Frans, Wiskunde en Nederlands.
Priveles in Deurne (2100) - Natacha
Natacha
Deurne
Nieuw
Student, sociaal werk. Ik zou graag lagerschool kinderen bijles willen geven in wiskunde. Ik heb op stage ook lesgegeven aan kinderen van het 4de leerjaar.
Priveles in Deurne (2100) - Oscar
Oscar
Deurne
Nieuw
Ik speel al meer dan 10 jaar piano en het is een grote passie van me. Ik heb een tijdje op het conservatorium gezeten, en nu speel ik veel in mijn vrije tijd. Ik schrijf ook mijn eigen muziek en heb een goede muzikale kennis.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Deurne: geëvalueerd met 5.0 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Deurne, privé leerkracht Deurne, prive lessen Deurne, bijles aan huis Deurne, privé onderwijs Deurne,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Deurne

Nederlands (51) - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (66) - Zwemcoach - bijlessen fysica - Bijlessen wiskunde - Fysica - Meetkunde - Dutche teacher - Bijles wiskude 2de graad aso - Leerkracht fysica - muziekles, zangles - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (65) - Pianoles + notenleer - Bijles fysica - Zanglessen - joy for my body and soul - Studiecoach - Nederlands (50) - Fitness coach - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (64) - FYSICA BIJLESSEN - Help mij met muziektheorie en gitaar! - Bijlees wiskunde - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (63) - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (62) - Helpen voor mijn dochter wiskunde - Nederlands (49) - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (61) - Nederlands (48) - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (60) - Personal Trainer - Back on track - pianoles - Begeleiding 1ste leerjaar - Bijles rekenen en schrijven - Bijlessen wiskunde - Gitaar leraar gezocht te Deurne - Zanglessen - Bijles rekenen en schrijven. - Les shamia Arabisch - Nederlands (47) - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (59) - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (58) - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (57) - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (56) - Bijles wiskunde 3ASO - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (55) - Bijles fysica examen - Ik zoukt hulp van wiskunde thuis leren 2 middeelbaar school van antwerpen - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (54) - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (53)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden