Vind de beste privé leraars van Deurne

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Deurne (2100) - Sandra
Sandra Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
2100 Deurne
Ik heb mijn eerste muzikale stapjes gezet in de muziekacademie van Deurne. Naast piano heb ik daar ook notenleer gevolgd. Tijdens mijn studies aan het conservatorium heb ik praktijkervaring opgedaan als pianolerares in verschillende muziekscholen in Schilde, Borgerhout, Brasschaat en Antwerpen Ik heb reeds 30 jaar ervaring in het geven van pianolessen aan beginners en gevorderden. (5j-80j)
Priveles in Deurne (2100) - Marieke
Marieke
5/5 · 3 reviews
2100 Deurne
Ik ben 28 jaar en al 4 jaar voltijds sportleerkracht in het middelbaar. Ik werk graag doelgericht en science based om zo efficiënt mogelijk de gewenste resultaten te bereiken. Je kan bij mij terecht voor o.a. krachttraining op maat, bodybuilding, functionele en sportspecifieke training, algemene fitheid en afvallen. Dit allemaal kan via online begeleiding, bij uw thuis of op locatie!
Priveles in Deurne (2100) - Meryem
Meryem
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Ik ben een 1e Masterstudente tandheelkunde. In het secundair onderwijs ben ik afgestudeerd in de richting wetenschappen-wiskunde. Mijn interesse in wiskunde is groot en vanwege mijn studies heb ik daar een goede kennis van opgebouwd. Hierdoor zou ik graag bijles willen geven voor dit vak aan studenten van het secundair onderwijs. Ik probeer om op een geduldige en opbouwende manier uitleg te geven.
Priveles in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Ik heb 20j les gegeven in het 5de en 6de leerjaar en geef nu ook wiskunde in de eerste graad van het secundair. Ik probeer altijd te vertrekken vanuit de leefwereld van de kinderen om zo leerstof aan te brengen.
Priveles in Deurne (2100) - Debora
Debora
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Talen zijn altijd mijn sterke punt geweest, die wil ik dan ook gebruiken om iemand te helpen. Ik heb ook al eerder bijlessen gegeven voor Nederlands en Frans.
Priveles in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ik ben een student aan de AP en studeer om leerkracht aardrijkskunde en wiskunde te kunnen worden. Ik ben graag op zoek naar nieuwe manieren van lesgeven. Iedereen leert op een andere manier. Ik vind het belangrijk een moeilijk van als wiskunde te kunnen snappen en daar wil ik graag mee helpen. Ik ben in het middelbaaf afgestudeerd in economie.
Priveles in Deurne (2100) - Lucas
Lucas
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Fitnessen is mijn passie, mijn interesse was al aanwezig toen ik nog maar 15 jaar was en vanaf dan begon ik te sporten. Inmiddels ben ik 27 jaar oud en fitnessen is een wijze van leven geworden voor mij. Ik ben consequent en ik heb veel motivatie om een persoon uit te helpen.
Priveles in Deurne (2100) - Jonathan
Jonathan
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Als bacherlor bio-ingenieur (chemie) en master burgelijk ingenieur (nanobiotechnologie) bezit ik een grondige, maar vooral zeer uitgestrekte wetenschappelijke kennis vanwege het brede spectrum van beide studies. Ik heb ook al 3 jaar lesgegeven aan een totaal van 25 kinderen. Dikwijls krijg ik zeer positieve feedback dat bevestigt dat mijn lessen effectief zijn, dit drijft mij ook eveneens.
Priveles in Deurne (2100) - Shelly
Shelly
Nieuw
2100 Deurne
Ik ben Shelly en ben graag met kinderen bezig, kunnen je kleine schatten (0-12 jaar) niet goed nederlands en hebben ze hulp nodig met lezen of schrijven. Ik help ze graag verder door een boekje voor te lezen of als ze zelf al kunnen lezen dit voor te laten lezen en verbeteren waar nodig eventueel ook oefeningen.
Priveles in Deurne (2100) - Elke
Elke Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2100 Deurne
Taal is altijd al een interesse van mij geweest. Een taal goed beheersen, is van groot belang. Ik hoop dan ook dat ik hier misschien iemand mee kan verder helpen.
Priveles in Deurne (2100) - Abdelkarim
Abdelkarim
Nieuw
2100 Deurne
Als Burgerlijk ingenieur kan ik bijles geven in wiskunde, fysica, chemie... Ik heb zelf ook les gegeven aan een hogeschool in Antwerpen en geef al 10 jaar bijles.
Priveles in Deurne (2100) - Julie
Julie
Nieuw
2100 Deurne
Leerkracht in het secundair onderwijs en beschik over een diploma lager onderwijs. Lesgeven en kinderen/jongeren helpen is mijn passie. Niets is leuker dan een opwaartse evolutie zien en goede resultaten behalen. Ik geef bijles mechanica, techniek, Engels, Frans, Wiskunde en Nederlands.
Priveles in Deurne (2100) - Natacha
Natacha
Nieuw
2100 Deurne
Student, sociaal werk. Ik zou graag lagerschool kinderen bijles willen geven in wiskunde. Ik heb op stage ook lesgegeven aan kinderen van het 4de leerjaar.
Priveles in Deurne (2100) - Oscar
Oscar
Nieuw
2100 Deurne
Ik speel al meer dan 10 jaar piano en het is een grote passie van me. Ik heb een tijdje op het conservatorium gezeten, en nu speel ik veel in mijn vrije tijd. Ik schrijf ook mijn eigen muziek en heb een goede muzikale kennis.
Priveles in Deurne (2100) - Annelies
Annelies
Nieuw
2100 Deurne
Ik werk als logopediste en ben dus zeer veel bezig met de Nederlandse taal. Ik ben zeer geduldig en heb een lichte allergie aan dt-fouten. Ik kijk er naar uit om uw kinderen te motiveren en te helpen bij het instuderen van de Nederlandse taal.

Privé les Deurne: geëvalueerd met 5.0 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Deurne, privé leerkracht Deurne, prive lessen Deurne, bijles aan huis Deurne, privé onderwijs Deurne,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Deurne

Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (34) - Nederlands (29) - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (33) - instructietaal en bijgrijbend lezen in het nederlands - help met wiskunde - ik zoek iemand hoe win mijn dochter help wiskund - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (32) - Nederlands (28) - regelmatige hulp bij het maken van een taak/bijles - maken van samenvattingen wetenschap/bio/fysica - Nederlands (27) - Nederlands (26) - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde, Bijles fysica, Bijles chemie - semi gevorderd - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (31) - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (30) - Lessen & hulp - Taalles : Bijles Engels - Economie en informatica - serroyen sami - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (29) - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (28) - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (27) - Bijles Frans voor Aaron (13 jaar) (26) - Nederlands (26) - Nederlands (25) - Hulp samenvattingen en les wetenschap - Bijles wiskunde en wetenschap - Privéles piano - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wetenschappen - Samenvattingen wetenschap en bijlessen wetenschap - Sami serroyen - Nederlands (24) - Nederlands (23) - integraalrekening en statistiek DRINGEND!!!!!!! - Statistiek (2) - Statistiek - Bijles wiskunde - Ik zoek - bijles voor 6 jarige - Vakantie bijlessen wiskunde 3 leerjaar kind 9 jaar - Juridisch document - Bijles wiskunde, fysica wetenschappen vakken (2) - tennisles privé - Bijles Fysica - Nederlands (22) - Nederlands (21) - Bijles wiskunde, Frans en Engels (5) - Bijles wiskunde, Frans en Engels (4)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden