Vind de beste privé leraars van Brecht

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Sint-job-in-'t-goor (2960) - Ken
Ken
4.91/5 · 23 reviews
2960 Sint-job-in-'t-goor
Ik ben afgestudeerd als industrieel ingenieur IT en heb een uitgebreide kennis van wiskunde en IT-vakken. In het werkveld ben ik bezig met programmeren. Maar het gene waar ik het meeste voldoening uit haal is iemand echt te kunnen helpen door dingen op een andere manier uit te leggen. Er is niets toffer dan iemand verbaast zien kijken omdat ze het echt door hebben!
Priveles in Brecht (2960) - Samuel
Samuel
5/5 · 14 reviews
2960 Brecht
Ik ben Samuel. Ik ben afgestudeerd in de richting wetenschappen-wiskunde aan het sint michielscollege brasschaat en geef met plezier bijlessen voor wiskunde. Ik heb me verder gespecialiseerd in vastgoed.
Priveles in Brecht (2960) - Hanna
Hanna
5/5 · 10 reviews
2960 Brecht
Ik ben student 6 Wetenschappen-Wiskunde, Ik heb reeds 3 jaar ervaring met bijles geven, met allemaal positieve reacties! Ik haal schitterende resultaten op school en heb een uitstekende studiehouding.
Priveles in Brecht (2960) - Silke
Silke
5/5 · 10 reviews
2960 Brecht
Als leerkracht wiskunde wil ik u graag begeleiden dankzij mijn doelgerichte, vriendelijke aanpak. Hierdoor zorg ik ervoor dat u de lessen, toetsen en examens vol zelfvertrouwen tegemoet kan gaan! Ik heb me doorheen mijn opleiding gespecialiseerd in dyscalculie en heb als bijlesleerkracht al heel wat ervaring opgebouwd.
Priveles in Malle (2390) - Lotte
Lotte
5/5 · 1 reviews
2390 Malle
Ik heb al enkele jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, chemie, fysica en biologie (wetenschapsvakken) aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs.
Priveles in Schilde (2970) - Wesley
Wesley
Nieuw
2970 Schilde
Afgestudeerd in de richting LO en Sport aan Sint-Eduardus instituut Merksem. Ben zeer sportief aangelegd in bijna elke sport. Ben sinds mijn 5 jaar actief als voetballer en is mijn dagelijkse bezigheid
Priveles in Brecht (2960) - Linda
Linda
Nieuw
2960 Brecht
Ik volgde zowel in het middelbaar als in het hoger onderwijs een taalrichting. Ik heb veelvuldig Frans gebruikt tijdens mijn werkperiode op de bank. Ik ben 10 jaar lang secretaris van de Ouderraad op de school van mijn kinderen geweest. Mijn talen heb ik ook onderhouden door te reizen, te lezen, films te zien, en het begeleiden van mijn 3 kinderen (tussen 14 en 18 jaar) tijdens hun schoolcarrière. Ik beschik over een wagen.
Priveles in Wuustwezel (2990) - Nicholas
Nicholas
Nieuw
2990 Wuustwezel
Ervaring als vertaler in Brits-Zwitsers bedrijf en als copywriter in HR-bedrijf in het Antwerpse. Ik heb een near-native niveau Engels (C1-C2) qua lezen en schrijven. Terwijl studeer ik Toegepaste Taalkunde aan de Vrije Universiteit Brussel.
Priveles in Brecht (2960) - Anouk
Anouk
Nieuw
2960 Brecht
Als leerkracht lager onderwijs geef ik reeds bijles aan kinderen van de basisschool. Ik kan helpen bij wiskunde, Nederlands, Frans, leren leren,... Van eerste tot en met zesde leerjaar.
Priveles in Brecht (2960) - Davy
Davy
Nieuw
2960 Brecht
Gediplomeerd kok. Reeds 3 jaar ervaring als docent keukenpraktijk . zowel voor jongeren als volwassenen . Gespecialiseerd in Italiaanse Keuken en Frans-Belgische gastronomie
Priveles in Brecht (2960) - Liesbeth
Liesbeth
Nieuw
2960 Brecht
Als leerkracht lager onderwijs geef ik bijles in alle leervakken van het basisonderwijs. Naargelang de methodes van de school, het niveau van het kind, ... pas ik mijn werkwijze aan.
Priveles in Malle (2390) - Nico
Nico
Nieuw
2390 Malle
Ik kan heel goed uit de voeten met Nederlands, verslaggeving, opstellen, samenvatten, nalezen... Mijn Engels is heel goed, Frans goed, dus ik kan ook vertalen van en naar...
Priveles in Brecht (2960) - Selena
Selena
Nieuw
2960 Brecht
Ik werk al jaren succesvol met kinderen op een creatieve manier om van muziek te houden en me te laten inspireren door muziek. Ik werk ook met kinderen met speciale behoeften die fantastische resultaten laten zien met muziek- en pianolessen. Werken met volwassenen is een bijzondere uitdaging en succes is gegarandeerd. gericht op het werken met ouderen met dementie.
Priveles in Brecht (2960) - Keyo
Keyo
Nieuw
2960 Brecht
Ik studeer chemie aan de universiteit van Antwerpen in het 3 de jaar. In het middelbaar hen ik techniek wetenschappen gestudeerd aan het mariagaarde instituut. Ik heb dus zeker mijn portie wetenschappen en wiskunde gehad.
Priveles in Brecht (2960) - Katarina
Katarina
Nieuw
2960 Brecht
De taal die dat ik het beste kan begrijpen en uitleggen is Nederlands. Velen kunnen de theorie achter bepaalde grammatica niet uitleggen. Ik kan de theorie en de regels wel toepassen en uitleggen.

Privé les Brecht: geëvalueerd met 4.98 door 58 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Brecht, privé leerkracht Brecht, prive lessen Brecht, bijles aan huis Brecht, privé onderwijs Brecht,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Brecht

Bijlessen wiskunde 3de graad IW - Bijles Frans, Engels en Duits - Wiskunde - opleiding - Bijles wiskunde 5e jaar secundair, communicatie en media - Wiskunde 5 de jaar TW - Bijles Economie - Bijles algemene economie, vooral grafieken - Bijles Wiskunde - voorbereiding examen - Bijles wiskunde - Bijles Fysica voor herexamen op 28 augustus - chemie bijles - Bijles wiskunde - tekenaar voor kleine schetsen gezocht - Bijles Nederlands in Brecht (2960)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden