privé les Brecht

Ontdek talentvolle privé leraars in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Brecht

Priveles in Sint-job-in-'t-goor (2960) - Ken
Ken
Sint-job-in-'t-goor
4.91/5 (23 reviews)
Ik ben afgestudeerd als industrieel ingenieur IT en heb een uitgebreide kennis van wiskunde en IT-vakken. In het werkveld ben ik bezig met programmeren. Maar het gene waar ik het meeste voldoening uit haal is iemand echt te kunnen helpen door dingen op een andere manier uit te leggen. Er is niets toffer dan iemand verbaast zien kijken omdat ze het echt door hebben!
Priveles in Brecht (2960) - Samuel
Samuel
Brecht
5/5 (14 reviews)
Ik ben Samuel. Ik ben afgestudeerd in de richting wetenschappen-wiskunde aan het sint michielscollege brasschaat en geef met plezier bijlessen voor wiskunde. Ik heb me verder gespecialiseerd in vastgoed.
Priveles in Malle (2390) - Hanna
Hanna
Malle
5/5 (11 reviews)
Ik ben afgestudeerd als leerkracht wiskunde-informatica en heb ook een master in de onderwijswetenschappen. Ondertussen geef ik al een aantal jaar bijles aan jongeren, voornamelijk van de middelbare school (eerste en tweede graad). Als je dus moeilijkheden hebt met wiskunde/informatica, dan wil ik je graag hierbij helpen!
Silke is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Brecht (2960) - Silke
Silke
Brecht
5/5 (11 reviews)
Als leerkracht Frans en masterstudente vertalen wil ik u graag begeleiden dankzij mijn doelgerichte en vriendelijke aanpak. Hierdoor zorg ik ervoor dat u de lessen, toetsen en examens vol zelfvertrouwen tegemoet kan gaan! Als bijlesleerkracht en als taalcoach bij Roeland taalvakanties heb ik al heel wat interessante ervaring opgebouwd.
Priveles in Malle (2390) - Lotte
Lotte
Malle
5/5 (1 reviews)
Ik heb al enkele jaren ervaring met het geven van bijlessen wiskunde, chemie, fysica en biologie (wetenschapsvakken) aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs.
Priveles in Schilde (2970) - Wesley
Wesley
Schilde
Nieuw
Afgestudeerd in de richting LO en Sport aan Sint-Eduardus instituut Merksem. Ben zeer sportief aangelegd in bijna elke sport. Ben sinds mijn 5 jaar actief als voetballer en is mijn dagelijkse bezigheid
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Brecht (2960) - Linda
Linda
Brecht
Nieuw
Ik volgde zowel in het middelbaar als in het hoger onderwijs een taalrichting. Ik heb veelvuldig Frans gebruikt tijdens mijn werkperiode op de bank. Ik ben 10 jaar lang secretaris van de Ouderraad op de school van mijn kinderen geweest. Mijn talen heb ik ook onderhouden door te reizen, te lezen, films te zien, en het begeleiden van mijn 3 kinderen (tussen 14 en 18 jaar) tijdens hun schoolcarrière. Ik beschik over een wagen.
Priveles in Wuustwezel (2990) - Nicholas
Nicholas
Wuustwezel
Nieuw
Volledige professionele taalvaardigheid in het Engels. Student aan VUB met werkervaring in een Londens bedrijf als vertaler, en als copywriter in een Antwerps HR-bedrijf. Semiprofessionele taalvaardigheid in het Frans: beste scores in Olyfran behaald van de 3e graad in 2016. Basistaalvaardigheid in het Italiaans en in het Duits.
Priveles in Brecht (2960) - Anouk
Anouk
Brecht
Nieuw
Als leerkracht lager onderwijs geef ik reeds bijles aan kinderen van de basisschool. Ik kan helpen bij wiskunde, Nederlands, Frans, leren leren,... Van eerste tot en met zesde leerjaar.
Priveles in Brecht (2960) - Davy
Davy
Brecht
Nieuw
Gediplomeerd kok. Reeds 3 jaar ervaring als docent keukenpraktijk . zowel voor jongeren als volwassenen . Gespecialiseerd in Italiaanse Keuken en Frans-Belgische gastronomie
Priveles in Brecht (2960) - Liesbeth
Liesbeth
Brecht
Nieuw
Als leerkracht lager onderwijs geef ik bijles in alle leervakken van het basisonderwijs. Naargelang de methodes van de school, het niveau van het kind, ... pas ik mijn werkwijze aan.
Priveles in Malle (2390) - Nico
Nico
Malle
Nieuw
Ik kan heel goed uit de voeten met Nederlands, verslaggeving, opstellen, samenvatten, nalezen... Mijn Engels is heel goed, Frans goed, dus ik kan ook vertalen van en naar...
Priveles in Brecht (2960) - Sofie
Sofie
Brecht
Nieuw
Hallo, ik ben leerkracht lager onderwijs. Ik help graag bij het aanleren van de Nederlandse taal. Ik ben beschikbaar op weekavonden of in het weekend.
Priveles in Brecht (2960) - Selena
Selena
Brecht
Nieuw
Ik werk al jaren succesvol met kinderen op een creatieve manier om van muziek te houden en me te laten inspireren door muziek. Ik werk ook met kinderen met speciale behoeften die fantastische resultaten laten zien met muziek- en pianolessen. Werken met volwassenen is een bijzondere uitdaging en succes is gegarandeerd. gericht op het werken met ouderen met dementie.
Priveles in Brecht (2960) - Keyo
Keyo
Brecht
Nieuw
Ik studeer chemie aan de universiteit van Antwerpen in het 3 de jaar. In het middelbaar hen ik techniek wetenschappen gestudeerd aan het mariagaarde instituut. Ik heb dus zeker mijn portie wetenschappen en wiskunde gehad.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Brecht: geëvalueerd met 4.98 door 59 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Brecht, privé leerkracht Brecht, prive lessen Brecht, bijles aan huis Brecht, privé onderwijs Brecht,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Brecht

Statistiek R studio - Bijles Engels en Frans - Bijles wiskunde 4de jaar ASO - Bijles wiskunde 4de jaar aso - Bijles fysica. Niveau 6aso wiskunde-wetenschappen - Bijlessen wiskunde 3de graad IW - Bijles Frans, Engels en Duits - Wiskunde - opleiding - Bijles wiskunde 5e jaar secundair, communicatie en media - Wiskunde 5 de jaar TW - Bijles algemene economie, vooral grafieken - Bijles Wiskunde - voorbereiding examen - Bijles wiskunde - Bijles Fysica voor herexamen op 28 augustus - chemie bijles - Bijles wiskunde - tekenaar voor kleine schetsen gezocht - Bijles Nederlands in Brecht (2960)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden