privé les Brecht

Ontdek talentvolle privé leraars in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Brecht

Priveles in Halle (2980) - Kitty
Kitty
Halle
4.96/5 (28 reviews)
Goeiedag Ik ben leerkracht in het lager onderwijs en ga graag enthousiast aan de slag met kinderen die nog wat extra uitleg bij wiskunde kunnen gebruiken. Dit kan bij huistaken, inoefenen van de geziene lessen op school,... .
Priveles in Brecht (2960) - Silke
Silke
Brecht
5/5 (25 reviews)
Als leerkracht Frans en master vertalen wil ik u graag begeleiden dankzij mijn doelgerichte en vriendelijke aanpak. Hierdoor zorg ik ervoor dat u de lessen, toetsen en examens vol zelfvertrouwen tegemoet kan gaan! Als bijlesleerkracht en als taalcoach bij Roeland taalvakanties heb ik al heel wat interessante ervaring opgebouwd.
Priveles in Sint-job-in-'t-goor (2960) - Ken
Ken
Sint-job-in-'t-goor
4.91/5 (23 reviews)
Ik ben afgestudeerd als industrieel ingenieur IT en heb een uitgebreide kennis van wiskunde en IT-vakken. In het werkveld ben ik bezig met programmeren. Maar het gene waar ik het meeste voldoening uit haal is iemand echt te kunnen helpen door dingen op een andere manier uit te leggen. Er is niets toffer dan iemand verbaast zien kijken omdat ze het echt door hebben!
Priveles in Kalmthout (2920) - Emelie
Emelie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kalmthout
4.72/5 (18 reviews)
Ik ben een afgestudeerde bio-ingenieur. Die graag studenten helpt door bijles te geven in: wiskunde, chemie, fysica, toelatingsexamens, ijkingstoetsen en algemene huiswerkbegeleiding. Bijles geven doe ik al 4 jaar voor basisschool tot unief studenten.
Priveles in Brasschaat (2930) - Maria
Maria
Brasschaat
5/5 (15 reviews)
Hola amigos, Ik ben gediplomeerde lerares Spaans met 26 jaar ervaring. Ik leer u mijn moedertaal, cultuur en geschiedenis op gepersonaliseerd niveau van begginner tot conversatie. Alle leeftijden van kinderen tot gepensioneerden, zowel individueel als in groep. ¡Hasta pronto!
Priveles in Malle (2390) - Hanna
Hanna
Malle
5/5 (14 reviews)
Ik ben afgestudeerd als leerkracht wiskunde-informatica en heb ook een master in de onderwijswetenschappen. Ondertussen geef ik al een aantal jaar bijles aan jongeren, voornamelijk van de middelbare school (eerste en tweede graad). Als je dus moeilijkheden hebt met wiskunde/informatica, dan wil ik je graag hierbij helpen!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Brecht (2960) - Samuel
Samuel
Brecht
5/5 (14 reviews)
Ik ben Samuel. Ik ben afgestudeerd in de richting wetenschappen-wiskunde aan het sint michielscollege brasschaat en geef met plezier bijlessen voor wiskunde. Ik heb me verder gespecialiseerd in vastgoed.
Priveles in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Ik heet Marc, ben gediplomeerd kok/traiteur,,Ik doe dat al meer dan 20 jaar, koken is mijn hobby en passie!Ik geef kookles aan huis of bij jou thuis voor 2tot 6 personen, bezit een heel assortiment keukenspullen als volwaardig kok,,,dus een veelzijdig kok op alle gebied! Wil je de fijne kneepjes van t koken onder de knie krijgen, neem dan gerust kontakt op met mij,, Tot snel
Priveles in Zoersel (2980) - Robert
Robert
Zoersel
4.83/5 (6 reviews)
Iemand plots ziek gevallen op kantoor, even extra veel werk, paperassen die eens opgeruimd moeten worden of een document dat dringend vertaald moet worden? Met mijn werkervaring in o.a. office management kom ik u graag snel en efficiënt ter hulp.
Priveles in Schilde (2970) - Justine
Justine
Schilde
5/5 (6 reviews)
Ik ben master student industriële wetenschappen elektromechanic, ik gebruik wiskunde elke dag. Op deze manier kan ik jou alles rustig uitleggen tot je het begrijpt.
Priveles in Wuustwezel (2990) - Lea
Lea
Wuustwezel
4.8/5 (5 reviews)
Ik heb 35 jaar lang fysica gegeven in het middelbaar onderwijs. En mijn hart ligt bij de wiskunde. Ik hou ervan de logica die in deze vakken ligt door te geven.
Priveles in Malle (2390) - Jolien
Jolien
Malle
5/5 (4 reviews)
Leerkracht Nederlands en Engels in volwassenenonderwijs. Ik ondersteun leerlingen graag op ieder niveau en wil samen met hen het vooropgestelde doel behalen. Samen komen we er wel!
Priveles in Malle (2390) - Frank
Frank
Malle
5/5 (4 reviews)
Als gewezen onderwijzer wens ik kinderen te ondersteunen voor Nederlands en Frans. Ook leren leren en het plannen van een studie-agenda behoren tot de mogelijkheden.
Priveles in Zoersel (2980) - Rudy
Rudy
Zoersel
5/5 (3 reviews)
Door mijn ervaring in de privé-sector heb ik een aparte kijk op prioriteiten van de wiskunde-, fysica-, chemie- en technische cursussen. Ik ben een rustige kerel met veel geduld
Priveles in Malle (2390) - Fien
Fien
Malle
5/5 (3 reviews)
Ik studeer geneeskunde en heb wetenschappen-wiskunde gestudeerd in het middelbaar. Ik heb ook ervaring als dans leerkracht en vindt het dus leuk mensen iets bij te brengen 😊
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Brecht

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Brecht: geëvalueerd met 4.92 door 195 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Brecht, privé leerkracht Brecht, prive lessen Brecht, bijles aan huis Brecht, privé onderwijs Brecht,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden