personal trainer Deurne

Ontdek talentvolle personal trainers in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Deurne

Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.95/5 (22 reviews)
Afgestudeerd in de sportschool, heb ervaring met sportles geven. Arbitrage in enkele sporten. Ben getraind in verschillende disciplines en heb een tijd lang personal training gegeven. Dit om extra ervaring op te doen. En te leren omgaan met verschillende trainingsdoelen voor verschillende personen.
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Liew
Liew
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben altijd gepassioneerd om zowel fysiek als mentaal actief te zijn. Ik organiseerde een ultiem frisbeespel in Park Spoornord in 2018, en ik heb een uitgebreide training geleid (en het staat open voor iedereen en alle leeftijden). Ik help je graag door het gezonde pad en het is nooit te laat om te beginnen met het nemen van goede zorg voor jezelf!
Personal trainer in Deurne (2100) - Marieke
Marieke
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik ben 28 jaar en al 4 jaar voltijds sportleerkracht in het middelbaar. Ik werk graag doelgericht en science based om zo efficiënt mogelijk de gewenste resultaten te bereiken. Je kan bij mij terecht voor o.a. krachttraining op maat, bodybuilding, functionele en sportspecifieke training, algemene fitheid en afvallen. Dit allemaal kan via online begeleiding, bij uw thuis of op locatie!
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als jonge twintiger zit ik al 6 jaar in de fitnesswereld (competitief) en ben ik personal trainer. Kennis van afvallen tot het bewust aankomen om spiermassa te creëren. Je kan dus bij mij terecht voor onder andere krachttraining/bodybuilding (focus op spiermassa), functionele trainingen, conditionele oefeningen en afvallen. Ik kan in het mogelijke gewichten en ander trainingsmateriaal voorzien.
Personal trainer in Deurne (2100) - Thalles
Thalles
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben voetballer gewest, ik heb met kinderen van 3-21 jaar gewerkt, als coach. Verder heb ik met Leandro da Silva gewerkt een bekend coach uit Antwerpen.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Khalid
Khalid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Met heel veel ervaring in Sport en gezondheid ben ik een zeer geschikte kandidaat voor Sportchoach . naast mijn Telecom onderneming spendeer ik de rest van mijn tijd in sporten gezondheid en leren hoe de mensen lichaam optimaal kan functioneren
Personal trainer in Schoten (2900) - Aukje
Aukje Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
Ik ben van opleiding leerkracht lichamelijke opvoeding en gecertificeerd personal trainer. Ik werk ook in het zwembad als lesgever en hoger redder. Ik heb ervaring in de triatlon/duatlon, turnen, zwemmen en Crossfit en ik wil mijn sportieve ervaring graag doorgeven. Misschien betekent dit voor jou ook de start van een gezonder en actiever leefstijl.
Personal trainer in Borsbeek (2150) - Vicky
Vicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borsbeek
Nieuw
Reeds enkele jaren werkzaam als personal trainer. EREPS level 4. Revalidatie training, NASM, correctiestrategie, afvallen of spiermassa en kracht, Voedingscoaching, ...
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Yassine
Yassine
Antwerpen
Nieuw
Ik ben zelf voetbaltrainer en ook conditie trainer doe dit al 8 jaar. Voor de jeugd en volwassenen. Het is ook iets dat ik zeer graag doe en sporten daar kan je niks verkeerd mee doen.
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Thirusan
Thirusan
Borgerhout
Nieuw
Ik ben 22 jaar ik ben vaak bezig met sport door dat ik in mijn vrij-tijd met vrienden en voetbal meestal speel ik ook toernooi in het buitenland ik vindt mijn gezondheid belangrijk ik kan ook hier en daar lesgeven hoe je je gezondheid kan onderhouden.
Personal trainer in Berchem (2600) - Sofie
Sofie
Berchem
Nieuw
Ik speel op professioneel niveau waterpolo. Ik geef al 7 jaar zwemles en ben als ergotherapeut opgeleid in het opmaken van een sportplan. Hierbij kan ik se nodige gradaties en variaties voorzien.
Personal trainer in Retie (2470) - Yente
Yente
Retie
Nieuw
Initiator Zwemmen (Vlaamse Trainersschool) Opleiding Leerkracht lager onderwijs Les @ Antwerpse Zwemschool & Antwerps Badhuis +12 jaar ervaring met kinderen op vakantiewerking, speelpleinwerking,...
Personal trainer in Deurne (2100) - Christelle
Christelle
Deurne
Nieuw
Ik ben 24 jaar en heb zelf 6 jaar atletiek gedaan mijn diciplines waren de 100 meter, hoogspringen en 4x100. Ik heb ook 3 jaar op de zwemschool gezeten. Om mezelf fit te houden probeer ik 3 x per week te joggen en ook te springtouwen. Zelf ben ik 3 jaar lang elke zomer sportmonitor geweest op kampen. Sporten is iets dat ik heel graag doe.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Soufiane
Soufiane
Antwerpen
Nieuw
Ik ben zelf basketbal coach, sportmonitor, en in de zomer wel een city coach van stad antwerpen, Ik weet hoe ik een beetje les loet geven en basketbal en voetbal zijn de sporten waar ik een beetje goed uitsteek
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Dario
Dario
Antwerpen
Nieuw
Ik volg de richting lichamelijke opvoeding op school en heb al heel vaak voor men stage lo les moeten geven aan jongere. Ik heb ook een cursus gevolgd voor citycoach Dus heb zeker genoeg ervaring om een goede sport les te geven. Ik ben zelf ook zeer sportief en speel al meer dan 5 jaar basket in clubverband dus weet zeker wel iets van hoe je een sportles moet geven.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Deurne: geëvalueerd met 4.99 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Deurne, personal training Deurne, bodybuilding coach Deurne, fitness coach Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Deurne via Ring Twice


Personal training Deurne kan je helpen met het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Een personal trainer Deurne beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je van harte om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag afslanken, jezelf perfectioneren in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Deurne? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Deurne


Voor personal training in Deurne, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een brede community met persoonlijke trainers in Deurne. Zo vind je dus de juiste trainer voor het behalen van je objectieven, maar wat doet een personal trainer Deurne exact?

Een persoonlijke trainer Deurne is gespecialiseerd in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Deurne, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Deurne is gespecialiseerd in zijn of haar vak en heeft jarenlange ervarenheid in het geven van personal training Deurne, die de coach met plezier met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar vak en voor extra motivatie zorgt om jouw doelstellingen te halen.

Een personal trainer Deurne stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de coach rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Deurne of je je nu wil richten op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Deurne


Wat een personal trainer Deurne kost, hangt erg af van de vormingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Deurne bijvoorbeeld een speciale sportopleiding? Dan zal deze een hoger tarief rekenen dan een persoonlijke trainer Deurne zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Deurne heeft, zal de prijs naar boven brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Deurne te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Deurne extra kosten, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld onkosten voor uitrusting, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Deurne


De kosten van een personal trainer Deurne hangen af van jouw noden en de bijkomende onkosten. Zo rekent de personal trainer Deurne een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Deurne maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun vergoeding.

Voor een sport coach Deurne kunnen bijkomende onkosten, de kosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Deurne die bij jou thuis komt, zal daarbovenop reiskosten factureren. Het uurtarief van een personal trainer Deurne ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Deurne

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Volleybalcoach€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Deurne


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Deurne beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de trainer maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Deurne en kun je uitgebreid bespreken in een inschrijvingsgesprek.
 
Heb je objectieven die je wil bereiken? Geef dit aan je persoonlijke trainer Deurne door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitdenken. Voor personal training Deurne op maat, kun je dus je doelen en wensen met je coach bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Deurne wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Deurne


Ook voor een fitness trainer Deurne kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een geschikte fitness trainer Deurne in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Deurne, die vervolgens een plan op maat ontwerpt. Wil je graag meer spieren aanmaken of is je doel om je vetpercentage te verminderen? Je fitness trainer Deurne houdt rekening met je doelen en verlangen.

Je fitness trainer Deurne heeft materiaal beschikbaar, waarmee je de vordering van je personal training Deurne kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training goed is geweest of juist niet en kun je waar nodig bijstellen.

Personal trainer aan huis in DeurneJe personal training Deurne vindt plaats op jouw gekozen locatie. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Deurne in het perfectioneren van jouw voeding? Dan kan je trainer bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de coach thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Deurne in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach vermoedelijk een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Deurne.

Wanneer je een sport coach Deurne of fitness trainer Deurne inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een speciale sportlocatie noodzakelijk. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Deurne in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Deurne via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Deurne of personal training Deurne in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een getalenteerde buur in Deurne op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun vakbekwaamheid aan, waaronder personal training Deurne. Plaats je oproep voor een personal trainer Deurne op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je doelstellingen te halen.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden