Vind de beste privé leraars van Merksem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Merksem (2170) - Younes
Younes
4.75/5 · 8 reviews
2170 Merksem
Tijdens mijn master industrieel ingenieur in de elektromechanica (met onderscheiding afgerond) heb ik tijdens de opleiding ondervonden waar mijn sterktes en interesses liggen. Nu geef ik reeds 4 jaar wekelijkse bijlessen voor mechanica, elektriciteit, fysica en wiskunde aan studenten uit het middelbaar en hoger onderwijs. Wenst u extra begeleiding voor deze vakken? Ik help graag!
Priveles in Ekeren (2180) - David
David
4.6/5 · 5 reviews
2180 Ekeren
Als voormalige chef van oa Belgische ambassade, yachts en sterrenzaken wil ik mijn ervaring en kennis delen. Als aspirant leerkracht secundair onderwijs in het Frans kan ik u ook bijstaan de Franse taal onder de knie te krijgen
Priveles in Borgerhout (2140) - Liew
Liew
5/5 · 4 reviews
2140 Borgerhout
Ik schrijf je omdat ik erg geïnteresseerd ben in het onderwijzen van Engels voor beginners, jonge studenten en academische doeleinden. Ik heb twee jaar Engels lesgegeven in Thailand en Californië. Dus lesgeven was me een vreugde en ik zou dat graag willen blijven doen. Ik zou de mogelijkheid waarderen om de taal te onderwijzen voor jonge leerlingen (en voor iedereen die Engels wil leren!)
Priveles in Antwerpen (2060) - Hany
Hany
5/5 · 3 reviews
2060 Antwerpen
Taal is mijn grootste passie. In mijn ervaring voor de klas, wist ik steeds op een enthousiaste manier de leerlingen warm te maken voor taal. De 'vaardigheid' in taalvaardigheid toont aan dat iedereen - mits de juiste aanpak - kan ontwikkelen in de discipline. Met praktijkervaring, theoretische bagage en een hart vol liefde voor taal, wil ik samen ontdekken hoe ik jou bij je zoektocht kan helpen.
Priveles in Schoten (2900) - Michel
Michel
4.33/5 · 3 reviews
2900 Schoten
Ik ben tweetalig grootgebracht, dus Frans is ook mijn moedertaal . Wil jonge personen helpen met de juiste uitspraak en juist gebruik van uitdrukkingen Conversatie beste middel om de taal onder de knie te krijgen op een ontspannende manier ,naar franse chansons luisteren, over de actualiteit converseren in discussie gaan over bepaalde thema's ,altijd met respect over ieders mening .
Priveles in Deurne (2100) - Meryem
Meryem
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Ik ben een 1e Masterstudente tandheelkunde. In het secundair onderwijs ben ik afgestudeerd in de richting wetenschappen-wiskunde. Mijn interesse in wiskunde is groot en vanwege mijn studies heb ik daar een goede kennis van opgebouwd. Hierdoor zou ik graag bijles willen geven voor dit vak aan studenten van het secundair onderwijs. Ik probeer om op een geduldige en opbouwende manier uitleg te geven.
Priveles in Merksem (2170) - Wietse
Wietse
5/5 · 2 reviews
2170 Merksem
Afgestudeerd leerkracht Latijn, fysica en natuurwetenschappen. Momenteel schakelstudent sociologie aan de UA. Ik heb ook een brede wiskundige kennis en ben ook goed thuis in chemie.
Priveles in Schoten (2900) - Gert
Gert
5/5 · 2 reviews
2900 Schoten
Als treinbegeleider spreek ik al 25 jaar Frans met franstaligen. Ik volgde 4 jaar avondles en beschik over een uitgebreid pakket didactische info voor lessen niveau secundair.
Priveles in Antwerpen (2000) - Emily
Emily
5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Engels en Spaans gestudeerd aan de UA. Ik heb al bijles gegeven via My Sherpa, met zeer goede resultaten. Ik heb ook een TEFL certificaat en behaalde 16/20 voor mijn BA scriptie (in het Engels).
Priveles in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Ik heb 20j les gegeven in het 5de en 6de leerjaar en geef nu ook wiskunde in de eerste graad van het secundair. Ik probeer altijd te vertrekken vanuit de leefwereld van de kinderen om zo leerstof aan te brengen.
Priveles in Deurne (2100) - Debora
Debora
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Talen zijn altijd mijn sterke punt geweest, die wil ik dan ook gebruiken om iemand te helpen. Ik heb ook al eerder bijlessen gegeven voor Nederlands en Frans.
Priveles in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
5/5 · 1 reviews
2170 Merksem
Ik heb voor vertaler-tolk gestudeerd, afstudeerrichting Duits-Russisch. Verder spreek en schrijf ik heel goed Nederlands, Frans en Engels. Momenteel werk ik in toerisme, maar ik heb nog steeds een grote passie voor talen.
Priveles in Ekeren (2180) - Liese
Liese
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Student, 3e jaar TEW aan de UA. Dankzij mijn afstudeerrichting Economie-Wetenschappen aan het secundair onderwijs en mijn huidige opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen heb ik een goede kennis van economie, wiskunde en statistiek. In mijn vrije tijd ben ik al begeleider bij Studant, dus ik ben zeker gekwalificeerd om bijles te geven en doe dit ook zeer graag!
Priveles in Deurne (2100) - Lucas
Lucas
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Fitnessen is mijn passie, mijn interesse was al aanwezig toen ik nog maar 15 jaar was en vanaf dan begon ik te sporten. Inmiddels ben ik 27 jaar oud en fitnessen is een wijze van leven geworden voor mij. Ik ben consequent en ik heb veel motivatie om een persoon uit te helpen.
Priveles in Antwerpen (2060) - Jan
Jan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2060 Antwerpen
Als jonge twintiger zit ik al 6 jaar in de fitnesswereld (competitief) en ben ik personal trainer. Kennis van afvallen tot het bewust aankomen om spiermassa te creëren. Je kan dus bij mij terecht voor onder andere krachttraining/bodybuilding (focus op spiermassa), functionele trainingen, conditionele oefeningen en afvallen. Ik kan in het mogelijke gewichten en ander trainingsmateriaal voorzien.

Privé les Merksem: geëvalueerd met 4.94 door 46 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Merksem, privé leerkracht Merksem, prive lessen Merksem, bijles aan huis Merksem, privé onderwijs Merksem,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Merksem

Bijles Aardrijkskunde (8) - Bijles Chemie. - Bijles Aardrijkskunde (7) - Bijles Aardrijkskunde (6) - Geduldige leraar frans gezocht - Wiskunde bijles - Noteleer en piano lessen - Bijles wiskunde - Aanvraag bijles wiskunde 5e middelbaar - ukelele leren spelen - Huiswerk begeleiding voor onze zoon en dochter - Lessen nederlands - Frans bijles - Frans bijles - Wiskunde bijles - Docente Nederlands voor anderstaligen - Bijles wiskunde leering middelbaar 3e graad (6) - Bijles wiskunde leering middelbaar 3e graad (5) - Bijles wiskunde leering middelbaar 3e graad (4) - Bijles Aardrijkskunde (5) - Bijles wiskunde leering middelbaar 3e graad (3) - Bijles Aardrijkskunde (4) - Begeleiding - Bijles Aardrijkskunde (3) - Bijles wiskunde leering middelbaar 3e graad (2) - Bijles Aardrijkskunde (2) - Bijles wiskunde leering middelbaar 3e graad - Bijles - bijles wiskunde en frans gezocht niveau 1ste middelbaar - Bijles Frans 5 TSO - Bijles wiskunde en mechanica voor 5 TSO - Bijles Aardrijkskunde - Bijles Latijn (27) - Bijles Latijn (26) - Bijles Latijn (25) - Bijles Latijn (24) - Bijles Latijn (23) - bijles wiskunde 1ste jaar stem secundair - Bijles Latijn (22) - Tennisles beginner - Bijles Latijn (21) - Bijles Latijn (20) - Frans - Bijles Latijn (19) - Bijles Latijn (18) - Gitaarles - Bijles Latijn (17) - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - Bijles Latijn (16) - Bijles Latijn (15) - Bijles Latijn (14) - Bijles Latijn (13) - Gitaarles voor beginner
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden