taalles Deurne

Hulp voor taalles in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Deurne

Taalles in Deurne (2100) - Anduela
Anduela
Deurne
5/5 (4 reviews)
Ik ben afgestudeerd als leerkracht Frans en heb daar een diploma voor, heb ook al Franse lessen gegeven. Ik heb 2 jaar Engelse lessen gegeven aan een lagere school en ook privebijlessen Engels. Ik heb 1 jaar Nederlands bijles gegeven aan beginners, dus mensen die nog geen Nederlands konden.
Taalles in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands . Ik volgde zelf altijd talen in het secundair. Als leerkracht lager onderwijs kan ik dus kinderen zeker helpen met Nederlandse lessen. Ook wat Frans betreft heb ik 20j deze lessen gegeven in het 5de en 6de leerjaar en sinds dit jaar ook in de eerste graad van het secundair.
Taalles in Deurne (2100) - Debora
Debora
Deurne
5/5 (2 reviews)
Talen zijn altijd mijn sterke punt geweest, die wil ik dan ook gebruiken om iemand te helpen. Ik heb ook al eerder bijlessen gegeven voor Nederlands en Frans.
Taalles in Deurne (2100) - Thalles
Thalles
Deurne
5/5 (1 reviews)
Portugees is mijn moedertaal, heb tot 16 kaar in Brazilië gewoond en alles over geleerd, ik kan makkelijk talen spreken in totaal spreek ik 5 talen.
Taalles in Deurne (2100) - Shana
Shana
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik heb een opleiding bachelor toegepaste taalkunde en master meertalige communicatie gevolgd met als hoofdtalen Nederlands en Engels. Ik heb een passie voor taal en breng dit ook graag over. Daarnaast heb ik ook al ervaring in bijles geven, aangezien ik dit nog als studentenjob heb gedaan.
Taalles in Deurne (2100) - Dario
Dario
Deurne
5/5 (1 reviews)
I can teach you how to speak Dutch and help you with documents or anything! 🇧🇪🇬🇧🇺🇸 I love to help people who wants to be belgium citizen! Just 10€ for teaching hole day.
Taalles in Deurne (2100) - Elke
Elke Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
Nieuw
Taal is altijd al een interesse van mij geweest. Een taal goed beheersen, is van groot belang. Ik hoop dan ook dat ik hier misschien iemand mee kan verder helpen.
Taalles in Deurne (2100) - Julie
Julie
Deurne
Nieuw
Leerkracht in het secundair onderwijs en beschik over een diploma lager onderwijs. Lesgeven en kinderen/jongeren helpen is mijn passie. Niets is leuker dan een opwaartse evolutie zien en goede resultaten behalen. Ik geef bijles mechanica, techniek, Engels, Frans, Wiskunde en Nederlands.
Taalles in Deurne (2100) - Annelies
Annelies
Deurne
Nieuw
Ik werk als logopediste en ben dus zeer veel bezig met de Nederlandse taal. Ik ben zeer geduldig en heb een lichte allergie aan dt-fouten. Ik kijk er naar uit om uw kinderen te motiveren en te helpen bij het instuderen van de Nederlandse taal.
Taalles in Deurne (2100) - Luna
Luna
Deurne
Nieuw
Leerkrachtopleiding, student. Frans (leerkrachtopleiding) en Spaans (moedertaal). Al deze vakken volg ik al drie of vier jaar, waardoor ik enige kennis heb over deze vakken. Het lijkt me geweldig om mijn enthousiasme voor deze vakken te delen met de leerlingen. Ik ben altijd bereid medeleerlingen iets uit te leggen wanneer zij het niet begrijpen.
Taalles in Deurne (2100) - Esther
Esther
Deurne
Nieuw
Ik ben sterk in het overbrengen van o.a. de spellingsregels.Het uitvoerig uitleggen,toelichten van moeilijke begrippen.Ik laat de leerling ook telkens met eigen woorden uitleggen wat hij onthouden heeft.
Taalles in Deurne (2100) - Kaat
Kaat
Deurne
Nieuw
Ik ben zelf tweetalig opgevoed, waardoor Frans voor mij nooit een drempel was. Ik kies steevast voor een positief bekrachtigende onderwijsstrategie, omdat ik geloof in de kracht van zelfvertrouwen bij leerlingen. Daarnaast geef ik les in de eerste en tweede graad van het middelbaar.
Taalles in Deurne (2100) - Iman
Iman
Deurne
Nieuw
Ik ben opgegroeid en geboren in noorden van Spanje. Spaans is mijn moedertaal en ik oefen die zo veel mogelijk. Señorita, ik zal het je leren. Let me know!
Taalles in Deurne (2100) - Chiara
Chiara
Deurne
Nieuw
Ik heb Latijn Talen gestudeerd, nadien in mijn opleiding Journalistiek kreeg ik opnieuw Nederlands, Engels en Frans. En nu doe ik de opleiding Logopedie en Audiologie waar we ook veel in contact staan met kinderen en taal dus het is echt een passie!
Taalles in Deurne (2100) - Nihat
Nihat
Deurne
Nieuw
Ik geef al bijles sinds mijn schoolcarrière en mensen appreciëren mijn simplistische uitleg omtrent moeilijke onderwerpen. Dit maakt het leren niet enkel efficënter, maar ook aangenaam. Ik inspireer leerlingen en wek een gevoel van interesse op voor het vak dat ze bestuderen. Mijn aanpak is leerlingvriendelijk en toont vooruitgang op een duurzame manier. U kan terecht bij mij voor moeilijkheden!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Deurne: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Deurne, taalleraar Deurne, op zoek naar een taalleraar Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden