bijles Deurne

Hulp voor bijles Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars in de buurt van Deurne

Bijles in Deurne (2100) - Meryem
Meryem
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik ben een 1e Masterstudente tandheelkunde. In het secundair onderwijs ben ik afgestudeerd in de richting wetenschappen-wiskunde. Mijn interesse in wiskunde is groot en vanwege mijn studies heb ik daar een goede kennis van opgebouwd. Hierdoor zou ik graag bijles willen geven voor dit vak aan studenten van het secundair onderwijs. Ik probeer om op een geduldige en opbouwende manier uitleg te geven.
Bijles in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb 20j les gegeven in het 5de en 6de leerjaar en geef nu ook wiskunde in de eerste graad van het secundair. Ik probeer altijd te vertrekken vanuit de leefwereld van de kinderen om zo leerstof aan te brengen.
Bijles in Deurne (2100) - Debora
Debora
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb al eerder bijlessen gegeven aan kinderen van de lagere school. Daarnaast heb ik dit jaar nog het vak economie gehad, dus het zit allemaal nog vers in mijn geheugen. In het middelbaar studeerde ik wetenschappen dus van biologie ken ik ook nog heel wat.
Bijles in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben een student aan de AP en studeer om leerkracht aardrijkskunde en wiskunde te kunnen worden. Ik ben graag op zoek naar nieuwe manieren van lesgeven. Iedereen leert op een andere manier. Ik vind het belangrijk een moeilijk van als wiskunde te kunnen snappen en daar wil ik graag mee helpen. Ik ben in het middelbaaf afgestudeerd in economie.
Bijles in Deurne (2100) - Jonathan
Jonathan
Deurne
5/5 (1 reviews)
Als bacherlor bio-ingenieur (chemie) en master burgelijk ingenieur (nanobiotechnologie) bezit ik een grondige, maar vooral zeer uitgestrekte wetenschappelijke kennis vanwege het brede spectrum van beide studies. Ik heb ook al 3 jaar lesgegeven aan een totaal van 25 kinderen. Dikwijls krijg ik zeer positieve feedback dat bevestigt dat mijn lessen effectief zijn, dit drijft mij ook eveneens.
Bijles in Deurne (2100) - Abdelkarim
Abdelkarim
Deurne
Nieuw
Als Burgerlijk ingenieur kan ik bijles geven in wiskunde, fysica, chemie... Ik heb zelf ook les gegeven aan een hogeschool in Antwerpen en geef al 10 jaar bijles.
Bijles in Deurne (2100) - Natacha
Natacha
Deurne
Nieuw
Student, sociaal werk. Ik zou graag lagerschool kinderen bijles willen geven in wiskunde. Ik heb op stage ook lesgegeven aan kinderen van het 4de leerjaar.
Bijles in Deurne (2100) - Boa yin
Boa yin
Deurne
Nieuw
Ik ben student biomedische wetenschappen dus biologie heeft zeker geen geheimen voor mij! Mijn methode is dat we samen naar de leerstof kijken, deze overlopen en ik deze opnieuw uitleg/ vragen beantwoord die je hebt. We toesten samen af wat de beste methode is en zo probeer ik je verder te helpen.
Bijles in Deurne (2100) - Esther
Esther
Deurne
Nieuw
Ik ben leerkracht in het lager onderwijs.Spelling,Nederlands en Wiskunde zijn mijn troef,voorkeur: 1e - 4e lj.Ma en di beschikbaar snel na de schooluren en vakanties (fkexibel).Bij voorkeur bij mij thuis tenzij niet te ver.Ik heb zelf 2 lagere schoolkinderen.
Bijles in Deurne (2100) - Asmae
Asmae
Deurne
Nieuw
Ik ben een student ingenieurswetenschappen. Ik wil graag anderen helpen bij problemen met wiskunde en wetenschappen zodat ze ook daarvan kunnen genieten. Ik ben heel flexibel en pas elke bijles sessie aan de behoeften van de leerling.
Bijles in Deurne (2100) - Nihat
Nihat
Deurne
Nieuw
Ik ben zelf student en ik beleef dezelfde problemen die de meeste leerlingen tegenwoordig ervaren namelijk een deftige uitleg. Meestal hebben professors en leerkrachten niet de tijd om uitgebreid aandacht te geven aan één leerling waardoor hij/zij het onderwerp niet goed beheerst. Daarom vind ik het van cruciaal belang dat iedere leerling die speciale aandacht en tijd krijgt.
Bijles in Deurne (2100) - Mohamed
Mohamed
Deurne
Nieuw
Ik zit in mijn tweede jaar bio-ingenieurswetenschappen, waardoor dat ik redelijk wat weet over mijn hoofdvakken, namelijk: Biologie, wiskunde, chemie en fysica. In het middelbaar heb ik zes jaar lang Latijn-wetenschappen gevolgd. Ik heb twee jaar lang bijles wiskunde gegeven op een vzw. Ik heb hierdoor ook een Compass-certificaat ontvangen van de stad Antwerpen.
Bijles in Deurne (2100) - Chelsey
Chelsey
Deurne
Nieuw
Ik zit in mijn zesde middelbaar sociale technische wetenschappen en wil graag kinderen helpen waar ze moeilijkheden bij hebben. Ik kan ze helpen met theorie, oefeningen en taken.
Bijles in Deurne (2100) - Emmi
Emmi
Deurne
Nieuw
Hallo, Ik ben Emmi en ik ben 18jaar. Ik ben een student uit het 5de jaar ASO en volg het richting Economie met 7uur Wiskunde. Ik wil later graag wiskunde leerkracht willen worden, omdat ik het erg leuk vind om kinderen iets bij te leren op een leuke en aangename manier. Ik ben bereid om bijlessen te geven voor Wiskunde, Biologie en Economie. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u me altijd contacteren.
Bijles in Deurne (2100) - Mohamed
Mohamed
Deurne
Nieuw
Als ervaring in huiswerkbegeleiding bied ik ondersteuning bij het maken van huiswerk en (be)studeren van wetenschappelijk vakken. Richten vooral dat de leerlingen meer planning hebben, verbeteren van concentratie in de lessen en gestructureerd aanpakken in de cursussen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Deurne: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles gezocht Deurne, bijlessen Deurne, huiswerkbegeleiding Deurne, studiebegeleiding Deurne, thuisbegeleiding Deurne, bijles aan huis Deurne, bijles prijs Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles in Deurne

Bijlessen fysica en wiskunde - SPSS fréquency and percentage - wiskunde concentratie - wiskunde concentratie - bijlessen fysica - Bijlessen wiskunde - Fysica - Meetkunde - Bijles wiskude 2de graad aso - Leerkracht fysica - Bijles fysica - Studiecoach - FYSICA BIJLESSEN - Bijlees wiskunde - Helpen voor mijn dochter wiskunde - Begeleiding 1ste leerjaar - Bijles rekenen en schrijven - Bijlessen wiskunde - Bijles rekenen en schrijven. - Bijles wiskunde 3ASO - Bijles fysica examen - Ik zoukt hulp van wiskunde thuis leren 2 middeelbaar school van antwerpen - bijles wiskunde - Wiskunde bijles - Bijles voor wetenschapvakken en wiskunde in 4ASO - Statistiek/SPSS psychologie - Statistiek/SPSS psychologie - Statistiek/SPSS psychologie - Statistiek psychologie/SPSS - bijles wiskunde - Statistiek/SPSS psychologie - Bijles Biologie 4 de jaar economie - Bijles fysica en biologie - Statistiek - Bijles Fysica - Bijles Fysika - Bijles statistiek eerste bachelor - Bijles wiskunde - Wiskunde - Wiskunde bijles - Bijles wetenschappen vakken - wiskunde - Bijles chemie - wiskunde - rekenregels van machten - Aardrijkskunde - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde, Bijles wetenschappen - help met wiskunde - ik zoek iemand hoe win mijn dochter help wiskund - maken van samenvattingen wetenschap/bio/fysica
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden