Vind de beste privé leraars van Borgerhout

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Borgerhout (2140) - Aaricia
Aaricia
5/5 · 17 reviews
2140 Borgerhout
Mijn passie was altijd al talen en culturen. Ik studeerde taalkunde en vervolgens meertalige communicatie, werk al tien jaar lang als vertaler (FR, NL, EN in alle richtingen en combinaties), en vind het ongelofelijk fijn om met veel geduld iemands liefde voor een taal mee aan te mogen wakkeren. Of toch minstens iemand te doen helpen slagen, indien de liefde uitblijft ;).
Priveles in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
5/5 · 10 reviews
2140 Borgerhout
Afgestudeerd in de sportschool, heb ervaring met sportles geven. Arbitrage in enkele sporten. Ben getraind in verschillende disciplines en heb een tijd lang personal training gegeven. Dit om extra ervaring op te doen. En te leren omgaan met verschillende trainingsdoelen voor verschillende personen.
Priveles in Borgerhout (2140) - Liew
Liew
5/5 · 4 reviews
2140 Borgerhout
Ik schrijf je omdat ik erg geïnteresseerd ben in het onderwijzen van Engels voor beginners, jonge studenten en academische doeleinden. Ik heb twee jaar Engels lesgegeven in Thailand en Californië. Dus lesgeven was me een vreugde en ik zou dat graag willen blijven doen. Ik zou de mogelijkheid waarderen om de taal te onderwijzen voor jonge leerlingen (en voor iedereen die Engels wil leren!)
Priveles in Borgerhout (2140) - Mirec
Mirec
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Ik ben al vloeiend in Engels vanaf mijn twaalfde en ik schrijf in mijn vrije tijd Engelse kortverhalen en ik spreek ook regelmatig Engels met mijn buitenlandse vrienden. I have been fluent in English since i was twelve and in my free time i write English short stroies, I also speak english with my foreign friends on a regular basis.
Priveles in Borgerhout (2140) - Amarante
Amarante
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Met een diploma (met onderscheiding) op zak in de Toegepaste Taalkunde aan de Universiteit Antwerpen, heb ik me verder kunnen verdiepen in de verhaalkunsten van vertalen en tolken. Want het is en blijft een feit: vertalen is een vorm van schrijven; zo vrij als nodig en zo getrouw als mogelijk! Het is een zekere kunst waarin ik vereerd ben me in te hebben kunnen verdiepen. Let's spread the love!
Priveles in Borgerhout (2140) - Antoine
Antoine Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Leer tekenen met de computer. Ik geef je les in het gebruik van Adobe Illustrator. Dit is het tekenprogramma van Adobe. Illustrator wordt gebruikt voor het ontwerpen van logo's, het ontwerpen van prints en patronen voor druk op kleding, het onwerpen van posters etc etc. En je kunt er zelfs simpele 3D tekeningen mee maken. Al bij al een MUST voor elke creatieveling.
Priveles in Borgerhout (2140) - Laura
Laura
Nieuw
2140 Borgerhout
Ik ben 3 jaar voltijds leerkracht Nederlands aan anderstaligen geweest. Ook als leerkracht Frans heb ik ervaring, bovendien werk ik vandaag nog steeds in een Franstalige context.
Priveles in Borgerhout (2140) - Eva
Eva
Nieuw
2140 Borgerhout
Ik ben afgestudeerd aan de opleiding taal- en letterkunde en volgde hierna ook een Lerarenopleiding (Nederlands en Nederlands aan Anderstaligen). Ik hou ervan met taal bezig te zijn en zoek steeds naar goede manieren om leerlingen hierin mee te nemen. Naast Nederlands, kan ik ook voor geschiedenis bijles geven.
Priveles in Borgerhout (2140) - Anna
Anna
Nieuw
2140 Borgerhout
Student 1ste jaar podiumtechnieken aan het syntracampus in berchem verder ervaren muziekant semi-professioneel voor 2jaar en 10 maanden speelt gitaar vanaf 5 jaar zelfgeleerd geen fan van gedoe tijdens lessen gewoon een pracktisch manier van lesgeven en niet teveel theorie maar wel theorie aanwezig favoriete nummers kunnen ook worden geleerd
Priveles in Borgerhout (2140) - Melanie
Melanie
Nieuw
2140 Borgerhout
Hallo, Ik beschik over een diploma leerkracht en een diploma communicatie en geef graag bijles. Vooral Nederlands en Engels zijn mijn sterktes, maar natuurlijk kan ik je lieve kinderen ook helpen met leren studeren, geschiedenis of andere vakken, alles is bespreekbaar! Ik ben stipt, sociaal, geduldig en betrouwbaar.
Priveles in Borgerhout (2140) - Guy
Guy
Nieuw
2140 Borgerhout
Goedendag. Buiten het vertalen van Frans, Nederlands en Spaans heb ik ook een passie, namelijk muziek. Ben zelfs amateur muzikant geweest. Vroeger was ik gids voor buitenlandse toeristen waaronder Spanjaarden en Zuid-Amerikanen. Vandaar mijn redelijk goede kennis van het Spaans. Heb twee thrillers geschreven en gepubliceerd, één in het Nederlands en één in het Frans. Hou ook veel van humor.
Priveles in Borgerhout (2140) - Kato
Kato
Nieuw
2140 Borgerhout
Als afgestudeerde Taal-en Letterkundige hebben Engels en Nederlands geen geheimen meer voor mij. Daarnaast heb ik reeds een lerarendiploma op zak en wil anderen helpen om de geheimen van deze talen te ontrafelen.
Priveles in Borgerhout (2140) - Nadia
Nadia Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2140 Borgerhout
Moeilijkheden in het Frans en/of Engels? Vertaling nodig? Of wil je gewoon gesprekken uitvoeren en jouw skills verbeteren? Ik help je graag :) Ik ben Nadia, geboren in Luik. Frans is mijn moedertaal, Engels heb ik op school en met vrienden geleerd. Hopelijk kan ik je helpen om jezelf comfortabeler te voelen met een nieuwe taal!
Priveles in Borgerhout (2140) - Jens
Jens
Nieuw
2140 Borgerhout
Ik werk ondertussen 5 jaar met het muziekproductie programma Ableton. Ik startte in 2018 met het geven van lessen voor vrienden die het basisconcept van producen wil leren. Ondertussen geef ik aan verschillende studenten les die een stevige basis willen leggen bij het leren maken van een volledig muzikale track met de computersoftware Ableton Live.
Priveles in Borgerhout (2140) - Shana
Shana
Nieuw
2140 Borgerhout
Ik ben zelf professioneel zangeres en werkzaam in de musicalsector. Ik heb 4 jaar conservatorium achter de rug en kan dus ook lesgeven aan mensen die willen leren zingen of gewoon af en toe eens een uitlaatklep nodighebben! Op een leuke manier leren zingen! Wie geniet daar nu niet van ?

Privé les Borgerhout: geëvalueerd met 5.0 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Borgerhout, privé leerkracht Borgerhout, prive lessen Borgerhout, bijles aan huis Borgerhout, privé onderwijs Borgerhout,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Borgerhout

Zangles voor 15-jarige - Frans engels - Vrouwelijke personal trainer gevraagd - Bijles voor Fysica en wiskunde TSO richting - Wiskunde - wiskunde - Bijles bedrijfseconomie - Wiskunde - bijles wiskunde - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - bijles wiskunde - Gitaarles Beginner - Biologie herexamen - Bijles Koreaans - bijles 3de middelbaar aso - Voor mijn zoon in de 5de leerjaar basisonderwijs - bijles frans 3 de graad secundair - Bijles wiskunde en tekstbegrip 7-jarige - hulp oefeningen wiskunde - Spaanse les voor kind - Chinese les voor kind - Japanse leerkracht gezocht voor beginner - Les Frans Beginner gezocht - training aan huis - bijles wiskunde en frans - Fysica Algebra enz voor hogeschool - Bijles Engels - Bijles Wiskunde - Bijles Nederlands - Bijles Frans - Nederland en wiskunde - Bijles wiskunde - Tennisles voor beginner omgeving Antwerpen stad - Nederlands - Zangleraar of lerares gezocht! :-) - Eindwerk/ thesis onderwerp ziekteverzuim - begeleiding bij het myofasciaal pijnsyndroom - Bijles nederlands (32) - Bijles nederlands (31) - Lessen frans - Bijles nederlands - Bijles wiskunde en bedrijfseconomie - Personal trainer Antwerpen - Bijles nederlands - Lessen & hulp - Bijles : Bijles latijn - Bijles nederlands - Bijles nederlands - Bijles wiskunde voor 12 jarige jongen - Bijles nederlands - Bijles wiskunde - Bijles richting: Wetenschappen-Wiskunde - Bijles nederlands
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden