privé les Wilrijk

Ontdek talentvolle privé leraars in Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Wilrijk

Anne is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Priveles in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
Wilrijk
4.82/5 (34 reviews)
Als master in de Franse taalkunde en literatuur en dankzij mijn jarenlange beroepservaring als vertaler in de gas- en elektriciteitssector, heb ik een ware passie voor vertalen ontwikkeld. Accuratesse, oog voor detail en stiptheid zijn mijn voornaamste troeven. Ik sta eveneens tot u dienst om een belangrijke tekst, taak, eindwerk, thesis na te lezen en te verbeteren.
Priveles in Wilrijk (2610) - Ben
Ben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
5/5 (12 reviews)
15 jaar ervaring met het geven van privélessen op maat voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. De gitaarlessen kunnen door gaan bij mij in een studioruimte of op locatie... Je hoeft enkel je eigen gitaar mee te brengen en zelfs dat is geen must. De leerling krijgt elke les nieuw materiaal mee om op voort te bouwen.
Priveles in Wilrijk (2610) - Jill
Jill
Wilrijk
4.2/5 (10 reviews)
Met mijn diploma Public Relations en Woordvoering kan ik u helpen met teksten schrijven, tekstverwerking (u levert een tekst aan en ik pas het aan in uw gewenste schrijfstijl) en vertalingen (NED en ENG).
Priveles in Wilrijk (2610) - Elke
Elke
Wilrijk
5/5 (2 reviews)
Ik heb Latijn-Moderne Talen gestudeerd en ben een echte talenknobbel. Ik heb altijd lesgegeven aan anderstalige kinderen met een leerachterstand. Ik heb een zachte aanpak, maar ook origineel. Ik kan kinderen blijven boeien, ook al hebben ze concentratiestoornissen of ADHD of ADD. Ik heb twee master diploma's.
Priveles in Wilrijk (2610) - Ousama
Ousama
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Ik heb een wiskundige achtergrond waardoor ik vertrouwd ben met de materie (Wetenschappen-Wiskunde in het middelbaar en nadien Master Handelsingenieur). Daarnaast heb ik als Tutor wiskunde reeds ervaring opgedaan in bijles geven aan verschillende niveaus (van middelbaar tot hoger onderwijs).
Priveles in Wilrijk (2610) - Katrien
Katrien
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Met een Master of Science in de ingenieurswetenschappen, sta ik graag jonge leerlingen bij als zij moeilijkheden ervaren met wiskunde of fysica. Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie!
Priveles in Wilrijk (2610) - Charlotte
Charlotte
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Ben je beginnend muzikant of heb je al wat basiskennis en wil je graag op een meer intuïtieve manier leren spelen? Dan kan ik jou daarin begeleiden. Mijn naam is Charlotte, ik speel gitaar sinds mijn 6 en heb ervaring binnen pop, jazz en klassiek. Ik voel me als een vis in het water tijdens een experimentele improvisatie of een goeie jam! Ik stem mij graag af op jou unieke frequentie.
Priveles in Wilrijk (2610) - Eddy
Eddy
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
koken is voor mij een passie, reeds jaren ervaring als hobby kok zowel keuken als BBQ , ik ben zelf in het bezit van een smoker BBQ die eveneens met assistentie van mij, gehuurd kan worden
Priveles in Wilrijk (2610) - Hilde
Hilde
Wilrijk
Nieuw
Meer dan 25 jaar ervaring in het secundair en meer dan 15 jaar ervaring in privéles. Jij zorgt voor de wil om te slagen, ik zorg ervoor dat dit lukt! Dit kan zowel bij mij thuis (Wilrijk, Antwerpen) als bij jou, zoals je verkiest.
Priveles in Wilrijk (2610) - Maria
Maria
Wilrijk
Nieuw
Studente aan Universiteit Antwerpen. Taal- en letterkunde Duits/Engels. Voor mij is taal een passie en ik werk supergraag met kinderen! Zelf spreek ik vier talen vloeiend.
Priveles in Wilrijk (2610) - Aerts
Aerts
Wilrijk
Nieuw
Omdat ik les geef in het deeltijds kunstonderwijs en in de hogeschool beschik ik over de nodige pedagogische en didactische kennis om kinderen, jongeren en volwassenen snel op weg te helpen met een gitaar.
Priveles in Wilrijk (2610) - Ellen
Ellen
Wilrijk
Nieuw
Ik heb mijn Master Tolken behaald in 2016 en mijn Educatieve Master in 2021. Ik heb al verschillende jaren bijles gegeven voor Frans, Engels, Spaans en Nederlands en sta nu ook fulltime voor de klas. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten!
Priveles in Wilrijk (2610) - Gina
Gina
Wilrijk
Nieuw
Als oud-leerling van het 'Ecole du Louvre' en gediplomeerd in 'Paper conservation' (the London Institute) ben ik perfect drietalig. Tevens mijn lange werkervaring in Engeland, Wallonië en Frankrijk dragen bij tot mijn professionalisme.
Priveles in Wilrijk (2610) - Manon
Manon
Wilrijk
Nieuw
Met Nederlands als moedertaal en Engels en Frans als bijkomende talen, ben ik de ideale persoon om bijles Nederlands te geven. Ik ben zeer geduldig en heb in het verleden al bijles gegeven.
Priveles in Wilrijk (2610) - Veronika
Veronika
Wilrijk
Nieuw
I'm Russian and speak 6 languages: Russian, English, Dutch, French, German and Spanish. Contact me if you need help with Russian, English or Dutch and I will help with a big pleasure!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Wilrijk: geëvalueerd met 4.88 door 62 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Wilrijk, privé leerkracht Wilrijk, prive lessen Wilrijk, bijles aan huis Wilrijk, privé onderwijs Wilrijk,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Wilrijk

Leren lezen (8) - Leren lezen (7) - Leren lezen (6) - Leren lezen (5) - Bijles Fysica - Leren lezen (4) - Leren lezen (3) - Leren lezen (2) - Afvallen - Kooklessen voor 14 jarige die woont in Wilrijk - Leren lezen - Bijles wiskunde - 3e jaar humane wetenschappen ASO - Sport motivator aan huis (25) - Hulp nodig bij spelling - Sport motivator aan huis (24) - Bijles wiskunde gevraagd. - Sport motivator aan huis (23) - Maken van oefeningen wiskunde - Bijles Statistiek II - TSO Frans examen bijles - Sport motivator aan huis (22) - Sport motivator aan huis (21) - bijles frans - Sport motivator aan huis (20) - Sport motivator aan huis (19) - Sport motivator aan huis (18) - Sport motivator aan huis (17) - Sport motivator aan huis (16) - Sport motivator aan huis (15) - Sport motivator aan huis (14) - Epc bijles - Pianoles - Pianoles - Sport motivator aan huis (13) - Sport motivator aan huis (12) - Sport motivator aan huis (11) - Enquete data op SPSS analyseren - Sport motivator aan huis (10) - Sport motivator aan huis (9) - Bijles wiskunde - gitaarleraar gezocht - Sport motivator aan huis (8) - Sport motivator aan huis (7) - Bijles wiskunde - Sport motivator aan huis (6) - Sport motivator aan huis (5) - Sport motivator aan huis (4) - Sport motivator aan huis (3) - Bijles wiskunde - Bijles
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden