privé les Lier

Ontdek talentvolle privé leraars in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Lier

Priveles in Lier (2500) - Annik
Annik
Lier
5/5 (9 reviews)
Mijn familie is Franstalig en ik heb ook enkele jaren in Frankrijk gewoond. .............................................................................................................................
Priveles in Lier (2500) - Sam
Sam
Lier
4.8/5 (5 reviews)
Student Geografie aan de KU Leuven, wetenschappen en wiskunde waren nooit een probleem voor mij. Als andere studenten vragen hebben komen ze altijd bij mij terecht en probeer ik hen zo goed mogelijk te helpen
Priveles in Lier (2500) - Michael
Michael
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik ben master in toegepaste economische wetenschappen, met extra certificaten in data analytics en data science. Ik wil geef bijles in wiskunde, economie, statistiek, marketing of basis programmeren (html/javascript/python) aan studenten middelbaar of hoger onderwijs. In de nabijheid van Lier.
Priveles in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik wil ooit misschien graag leerkracht worden, momenteel geef ik bijles om mijn academische kennis te onderhouden en ervaring op te doen in les geven en dingen uitleggen. Ik ben van opleiding industrieel ingenieur (elektronica) en burgerlijk ingenieur (energie)
Priveles in Lier (2500) - Maggy
Maggy
Lier
4.0/5 (1 reviews)
Ik heb met succes men opleiding koken afgerond. Ik kan je tips en lekker leren koken
Priveles in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Naast fotografe ben ik ook leraar lager onderwijs en erg gepassioneerd door taal. Heeft je kind moeite met Frans, Nederlands of Engels in de lagere school of begin middelbaar? Hier ben je aan het juiste adres!
Priveles in Lier (2500) - Janice
Janice
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik heb 10 jaar lesgegeven in de lagere school in klassen 3, 4, 5 en 6. Ik kan jouw kind dus helpen met het herhalen, inhalen, leren beheersen van de leerstof van wereldoriëntatie en wiskunde.
Priveles in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
Nieuw
Hoi, Ik ben Steven uit Lier. Ik ben 30 jaar en op zoek naar een fijne bijverdienste. Ik ben al 6 jaar als opvoeder/begeleider aan het werken in een voorziening voor mensen met een mentale beperking. Ik ben sociaal in de omgang, gebruik veel humor en sta open voor een variatie aan werk.
Priveles in Lier (2500) - Nathalie
Nathalie
Lier
Nieuw
Ik ben tweetalig opgegroeid door mijn mama die afkomstig is uit Colombia. Daarom spreken we vaak Spaans thuis. Ik ben ook op Erasmus geweest in Madrid, hier heb ik mijn Spaans kunnen bijschaven.
Priveles in Lier (2500) - Donald
Donald
Lier
Nieuw
Ik heb net mijn diploma hulpkok behaalt en kan je zeker wat basis bijbrengen. Hiernaast heb ik ook nog een passie voor koken en zo kom ik ook in aanraking met wat geavanceerdere gerechten.
Priveles in Lier (2500) - Ilyas
Ilyas
Lier
Nieuw
Hallo, Ik heb 18 jaar ervaring in IT dienst. Ik bied graag hulp en bijles in de IT sector. Moesten jullie hulp of bijles nodig hebben, hoor ik het graag.
Priveles in Lier (2500) - Rutger
Rutger
Lier
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als software ingenieur, dus ben ik opgeleid in verschillende gebieden in de wetenschap. Ik ga niet zeggen dat ik alles nog weet maar ik zou alles rap moeten kunnen opfrissen :D. Ik kan bijlessen geven in Wiskunde, informatica (programmeren/excel/word), fysica, elektriciteit, sterkte-leer, electronica. Bijna alle wetenschaps vakken behalve Chemie.
Priveles in Lier (2500) - Sanne
Sanne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Ik CORRIGEER uw Nederlandse teksten (e.g. thesis, sollicitatiebrief, paper) en kijk ze na op grammatica, spelling, zinsbouw, logische opbouw. Frans en Engelse stukken worden ook met verstand van zaken nagekeken. De prijs wordt berekend op basis van het aantal woorden en is per project te bepalen. Enkele richtlijnen: < 500 woorden: €6 10 000 woorden: €10 50 000 woorden: €46.50
Priveles in Lier (2500) - Hilke
Hilke
Lier
Nieuw
Afgestudeerd binnen de Communicatiewetenschappen. Momenteel werkzaam als vrijwillig communicatiemedewerker bij een mutualiteit. Ik help u graag verder met het schrijven van teksten over allerhande onderwerpen, het aanpassen van bestaande teksten, vertalen van het Engels naar het Nederlands, het samenvatten van teksten (bijvoorbeeld cursussen), ...
Priveles in Lier (2500) - Florine
Florine
Lier
Nieuw
Ik geef bijlessen wiskunde aan kinderen van de lagere school. Hierin heb ik al meer dan 7 jaar ervaring. Ik heb een lerarendiploma en ik heb ook al lesgegeven in alle leerjaren van de lagere school. Het individueel coachen en op maat begeleiden van kinderen is mijn specialiteit. Aarzel niet om me te contacteren voor meer informatie!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Lier: geëvalueerd met 4.83 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Lier, privé leerkracht Lier, prive lessen Lier, bijles aan huis Lier, privé onderwijs Lier,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Lier

Sportles in Lier (2500) - Bijles aardrijkskunde in Lier (2500) - Bijles wiskunde in Lier (2500) - Wiskunde 2e jaar ASO
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden