Vind de beste privé leraars van Lier

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Priveles in Lier (2500) - Annik
Annik
5/5 · 7 reviews
2500 Lier
Mijn familie is Franstalig en ik heb ook enkele jaren in Frankrijk gewoond. .............................................................................................................................
Priveles in Lier (2500) - Sam
Sam
4.8/5 · 5 reviews
2500 Lier
Student Geografie aan de KU Leuven, wetenschappen en wiskunde waren nooit een probleem voor mij. Als andere studenten vragen hebben komen ze altijd bij mij terecht en probeer ik hen zo goed mogelijk te helpen
Priveles in Lier (2500) - Michael
Michael
5/5 · 3 reviews
2500 Lier
Ik ben master in toegepaste economische wetenschappen, met extra certificaten in data analytics en data science. Ik wil geef bijles in wiskunde, economie, statistiek, marketing of basis programmeren (html/javascript/python) aan studenten middelbaar of hoger onderwijs. In de nabijheid van Lier.
Priveles in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
5/5 · 3 reviews
2500 Lier
Ik wil ooit misschien graag leerkracht worden, momenteel geef ik bijles om mijn academische kennis te onderhouden en ervaring op te doen in les geven en dingen uitleggen. Ik ben van opleiding industrieel ingenieur (elektronica) en burgerlijk ingenieur (energie)
Priveles in Lier (2500) - Maggy
Maggy
4.0/5 · 1 reviews
2500 Lier
Ik heb met succes men opleiding koken afgerond. Ik kan je tips en lekker leren koken
Priveles in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Naast fotografe ben ik ook leraar lager onderwijs en erg gepassioneerd door taal. Heeft je kind moeite met Frans, Nederlands of Engels in de lagere school of begin middelbaar? Hier ben je aan het juiste adres!
Priveles in Lier (2500) - Joran
Joran
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Aan de Stedelijke Academie te Lier, volgde ik les in klassieke muziek, jazz-pop-rock en singer-songwriting. Nu meng ik al die kennis en praktijkervaring samen om mijn eigen nummers te schrijven. En dat is ook mijn didactiek: een brede aanpak met notenleer, akkoordsymbolen, harmonie, gehoor,... steeds vertrekkende vanuit iets dat jij graag hoort.
Priveles in Lier (2500) - Steven
Steven
Nieuw
2500 Lier
Hoi, Ik ben Steven uit Lier. Ik ben 30 jaar en op zoek naar een fijne bijverdienste. Ik ben al 6 jaar als opvoeder/begeleider aan het werken in een voorziening voor mensen met een mentale beperking. Ik ben sociaal in de omgang, gebruik veel humor en sta open voor een variatie aan werk.
Priveles in Lier (2500) - Nathalie
Nathalie
Nieuw
2500 Lier
Ik ben tweetalig opgegroeid door mijn mama die afkomstig is uit Colombia. Daarom spreken we vaak Spaans thuis. Ik ben ook op Erasmus geweest in Madrid, hier heb ik mijn Spaans kunnen bijschaven.
Priveles in Lier (2500) - Donald
Donald
Nieuw
2500 Lier
Ik heb net mijn diploma hulpkok behaalt en kan je zeker wat basis bijbrengen. Hiernaast heb ik ook nog een passie voor koken en zo kom ik ook in aanraking met wat geavanceerdere gerechten.
Priveles in Lier (2500) - Ilyas
Ilyas
Nieuw
2500 Lier
Hallo, Ik heb 18 jaar ervaring in IT dienst. Ik bied graag hulp en bijles in de IT sector. Moesten jullie hulp of bijles nodig hebben, hoor ik het graag.
Priveles in Lier (2500) - Rutger
Rutger
Nieuw
2500 Lier
Ik ben afgestudeerd als software ingenieur, dus ben ik opgeleid in verschillende gebieden in de wetenschap. Ik ga niet zeggen dat ik alles nog weet maar ik zou alles rap moeten kunnen opvrissen :D. Ik kan bijlessen geven in Wiskunde, informatica (programmeren/excel/word), fysica, elektriciteit, sterkteleer, electronica. Bijna alle wetenschaps vakken behalve Chemie.
Priveles in Lier (2500) - Sanne
Sanne Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2500 Lier
Ik CORRIGEER uw Nederlandse teksten (e.g. thesis, sollicitatiebrief, paper) en kijk ze na op grammatica, spelling, zinsbouw, logische opbouw. Frans en Engelse stukken worden ook met verstand van zaken nagekeken. De prijs wordt berekend op basis van het aantal woorden en is per project te bepalen. Enkele richtlijnen: < 500 woorden: €6 10 000 woorden: €10 50 000 woorden: €46.50
Priveles in Lier (2500) - Hilke
Hilke
Nieuw
2500 Lier
Afgestudeerd binnen de Communicatiewetenschappen. Momenteel werkzaam als vrijwillig communicatiemedewerker bij een mutualiteit. Ik help u graag verder met het schrijven van teksten over allerhande onderwerpen, het aanpassen van bestaande teksten, vertalen van het Engels naar het Nederlands, het samenvatten van teksten (bijvoorbeeld cursussen), ...
Priveles in Lier (2500) - Florine
Florine
Nieuw
2500 Lier
Ik geef bijlessen wiskunde aan kinderen van de lagere school. Hierin heb ik al meer dan 7 jaar ervaring. Ik heb een lerarendiploma en ik heb ook al lesgegeven in alle leerjaren van de lagere school. Het individueel coachen en op maat begeleiden van kinderen is mijn specialiteit. Aarzel niet om me te contacteren voor meer informatie!

Privé les Lier: geëvalueerd met 4.83 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé leraar thuisonderwijs Lier, privé leerkracht Lier, prive lessen Lier, bijles aan huis Lier, privé onderwijs Lier,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie lessen in Lier

Sportles in Lier (2500) - Bijles aardrijkskunde in Lier (2500) - Bijles wiskunde in Lier (2500) - Wiskunde 2e jaar ASO
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden