Vind de beste poetsvrouw van Lier

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Elke
Elke
5/5 · 20 reviews
2500 Lier
Hey, ik ben Elke en 45 jaar. Netheid en properheid is mijn ding. Nu de kinderen groter zijn en er meer vrije tijd is wil ik graag anderen voor anderen een hulp zijn in hun huishouden. Ik kan heel efficiënt en en snel werken. Als je enkele uren per week hulp nodig hebt of eens extra je huis wil laten onderhouden contacteer me dan.
Poetsvrouw in Duffel (2570) - Magda
Magda
5/5 · 16 reviews
2570 Duffel
Thuis ben ik ook diegene die alles poetst , ik wil jou helpen om je huis of appartement wekelijks op afgesproken tijden proper te maken . Ik beschik over eigen vervoer .
Poetsvrouw in Duffel (2570) - Nick
Nick
5/5 · 4 reviews
2570 Duffel
Dit heb ik vooral aangeduid voor mensen met weinig tijd of die het thuis niet meer zo goed kunnen. Ik ben geen poetsman van beroep maar kuis zoals iedereen thuis regelmatig.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Wendy
Wendy
5/5 · 4 reviews
2500 Lier
Hoe leuk is het niet om in een proper gepoetst huis thuis te komen! Ik vind dit zelf heel belangrijk en wil dit voor mijn klantjes ook zeker doen!!!!!
Poetsvrouw in Lier (2500) - Maggy
Maggy
4.0/5 · 1 reviews
2500 Lier
Ik poets vaak thuis Heb ook eventjes gewerkt in een hotel als poetsvrouw.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Amber
Amber
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Hallo! Thuis heb ik het taakje om het huis altijd proper te houden, dus ik heb al een beetje ervaring door het zelf te doen thuis. Als je weinig tijd hebt mag je mij altijd contacteren voor extra poetshulp! Hopelijk tot snel! :)
Poetsvrouw in Berlaar (2590) - Farah
Farah
5/5 · 1 reviews
2590 Berlaar
Hallo! Ik heb al gewerkt als schoonmaakster voor een kantoor met dienstencheques. Ook wanneer ik in de horeca actief was of tewerkgesteld als verkoopster in een bakkerij, stond ik mee in voor de schoonmaak. Nu woon ik sinds kort alleen en er is niets zo fijn als een proper huisje! Heeft u tijd tekort om alles rond te krijgen? Ik kom u met een lach helpen! Hopelijk zien we elkaar snel.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Christel
Christel
Nieuw
2500 Lier
heb jarenlang gepoetst voor een schoonmaakbedrijf milo en tevens ook bij bru textiles maar dat was ter vervanging via de interim en dan heb ik nog een paar jobs gedaan in de prive ik ben zeer netjes wat hygiëne betreft bij wijze van spreken kan je van mijn vloer eten haha (grapje) hebben jullie hulp nodig laat maar weten dan ik beschik over een scooter dus in een omtrek van 15 km vanuit lier is wel haalbaar, hoor in de week steeds beschikbaar groetjes
Poetsvrouw in Lier (2500) - Nathalie
Nathalie
Nieuw
2500 Lier
Ik ben van mezelf een propere persoon en mijn moeder schakelde me al snel in om mee te helpen in het huishouden. Twee zomers lang heb ik als studentenjob met dienstencheques gewerkt voor een interimkantoor.
Poetsvrouw in Duffel (2570) - Ellen
Ellen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2570 Duffel
Hallo, ik help je met plezier je huis schoon te maken. Ik hou er van dat het huis bij aanvang van de klus is opgeruimd zodat ik snel kan doorwerken. Hoewel, als je orde wil scheppen in je huishouden of paperassen, dan kan ik je ook daarbij helpen. Ik beschouw dat echter als een klus apart. Ik volgde al verschillende opruimcursussen en kan je heel goed helpen met tips hieromtrent.
Poetsvrouw in Nijlen (2560) - Anne-mie
Anne-mie
Nieuw
2560 Nijlen
Ik poets graag en goed. Ik weet hoe moeilijk het soms is om iemand te vinden die goed en grondig poetst, daarom wil ik graag mijn diensten hiervoor aanbieden.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Evi
Evi
Nieuw
2500 Lier
Ik kan u helpen bij het poetsen van ramen of vloeren,afwassen,kasten uitkuisen,etc... Liefst niet afstoffen,zoals kasten vol beeldjes,of andere zaken.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Jolien
Jolien
Nieuw
2500 Lier
Ik ben Jolien,20 jaar en woon in Lier. Ik heb als verkoopster bij Primark en H&M en als huishoudhulp gewerkt. Ik zou graag bij mensen gaan babysitten, poetsen, strijken, naar de winkel gaan,.. Ik ben flexibel in werkuren en taken, zelfstandig ,klantvriendelijk en zeer ordelijk.
Poetsvrouw in Berlaar (2590) - Zoe
Zoe
Nieuw
2590 Berlaar
Ik ben Zoë ik ben 21j en woon in Berlaar. Ik help graag mensen in het huishouden. Als ik anderen kan helpen ben ik heel blij. Ik heb 6maand bij mensen thuis gekuist Hopelijk tot snel!
Poetsvrouw in Lier (2500) - Fien
Fien
Nieuw
2500 Lier
Ik poets heel graag en haal er voldoening uit om een huis proper achter te laten en gelukkig te maken. En hou zelf van een netjes huis en kan daarom van mijn hobby mijn job maken.

Poetshulp Lier: geëvalueerd met 4.86 door 47 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Lier, kuisvrouw Lier, ruitenwasser Lier, glazenwasser Lier, poetsdienst Lier,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Lier zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan poetsen? Of u wilt een grote schoonmaak houden? Doe beroep op een poetshulp in Lier. Maar hoe vindt u de ideale poetshulp in Lier? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, u wilt een betrouwbare poetshulp vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Lier langskomen?

Dit is volledig hoe u het wenst. Wilt u dat uw poetshulp in Lier elke week langskomt om uw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetshulpen passen zich aan aan uw wensen. U wilt natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan uw uurrooster. Onze poetshulpen in Lier passen zich aan. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw uurrooster speciferen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het schoonmaken. Naargelang uw dagindeling kunt u de werkuren van uw poetshulp vastleggen. U beslist ook hoe vaak uw poetshulp in Lier langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Lier allemaal doen?

Een poetsvrouw in Lier mag allerlei taken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Lier kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetshulp vragen om de vaat te doen. Als uw poetshulp in Lier ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetshulp in Lier in dienst neemt. Zo moet u erop letten dat als uw poetshulp de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke taken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om uw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Lier mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Lier?

Hoeveel een poetsvrouw in Lier kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetshulp. Als u elke week een poetshulp laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat u juist verwacht van de poetshulp. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetshulp uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat u juist nodig hebt. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsvoorstellen van verschillende poetshulpen in Lier. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Lier
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Lier?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetshulp in Lier! U hebt de ideale persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Lier. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, uitrusting nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw poetshulp niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wenst dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetshulp. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Lier

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden