poetsvrouw Lier

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Lier

Poetsvrouw in Lier (2500) - Wendy
Wendy
Lier
5/5 (4 reviews)
Hoe leuk is het niet om in een proper gepoetst huis thuis te komen! Ik vind dit zelf heel belangrijk en wil dit voor mijn klantjes ook zeker doen!!!!!
Poetsvrouw in Lier (2500) - Maggy
Maggy
Lier
4.0/5 (1 reviews)
Ik poets vaak thuis Heb ook eventjes gewerkt in een hotel als poetsvrouw.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Amber
Amber
Lier
5/5 (1 reviews)
Hallo! Thuis heb ik het taakje om het huis altijd proper te houden, dus ik heb al een beetje ervaring door het zelf te doen thuis. Als je weinig tijd hebt mag je mij altijd contacteren voor extra poetshulp! Hopelijk tot snel! :)
Poetsvrouw in Lier (2500) - Nur
Nur
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik heb erg schoon persoon en ik vind het veel belangrıjk dat het huis schoon is, want ik heb twee kleine kinderen. Ik ben zo praktisch en snel in het schoonmaken.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Joni
Joni
Lier
5/5 (1 reviews)
Vroeger als vakantiewerk deed ik elke week de opkuis van een traiteurszaak. Zowel de keuken, de machines en de vloer. Graag help ik je bij het kuisen van je woning of appartement.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Christel
Christel
Lier
Nieuw
heb jarenlang gepoetst voor een schoonmaakbedrijf milo en tevens ook bij bru textiles maar dat was ter vervanging via de interim en dan heb ik nog een paar jobs gedaan in de prive ik ben zeer netjes wat hygiëne betreft bij wijze van spreken kan je van mijn vloer eten haha (grapje) hebben jullie hulp nodig laat maar weten dan ik beschik over een scooter dus in een omtrek van 15 km vanuit lier is wel haalbaar, hoor in de week steeds beschikbaar groetjes
Poetsvrouw in Lier (2500) - Nathalie
Nathalie
Lier
Nieuw
Ik ben van mezelf een propere persoon en mijn moeder schakelde me al snel in om mee te helpen in het huishouden. Twee zomers lang heb ik als studentenjob met dienstencheques gewerkt voor een interimkantoor.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Evi
Evi
Lier
Nieuw
Ik kan u helpen bij het poetsen van ramen of vloeren,afwassen,kasten uitkuisen,etc... Liefst niet afstoffen,zoals kasten vol beeldjes,of andere zaken.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Fien
Fien
Lier
Nieuw
Ik poets heel graag en haal er voldoening uit om een huis proper achter te laten en gelukkig te maken. En hou zelf van een netjes huis en kan daarom van mijn hobby mijn job maken.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Marcia
Marcia
Lier
Nieuw
Zelf werk ik als poetshulp te Lier. Ik heb hier en daar nog wat vrije tijd die ik graag zou benuttigen door u te komen helpen waar nodig. Ramen en strijken beperkt aangezien ik hier geen specialiste in ben, maar doe het voor u als u het vraagt. Ook ben ik niet bang als u dieren in huis moest hebben, heb er namelijk zelf.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Veronique
Veronique
Lier
Nieuw
Mijn ervaring in de zorg van 20 jaar is ook poetsen een deel hiervan. Daar ik werk zie en graag werk en ook mijn zorg voor de mens , maakt dat ik geschikt ben om alles tot een goede einde te brengen.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Margaux
Margaux
Lier
Nieuw
ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste waarbij netheid natuurlijk heel centraal staat. ik poets zelf heel graag een opgeruimd huis is natuurlijk belangrijk. mocht je te weinig tijd hebben voor je huis proper te houden mag je me altijd contacteren ik kuis met veel plezier je huis.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Emran
Emran
Lier
Nieuw
Every week I clean my home sofa glass kicten and bathroom bedroom merior oven and defries and aslo floor with good and save product. I want to be clean
Poetsvrouw in Lier (2500) - Tamara
Tamara
Lier
Nieuw
Ik werk al bijna 3 jaar als huishoudhulp & heb altijd positieve evaluatie 's gekregen. Ik ben misschien iets jonger, maar ben een hele harde werker. Ik zie ook steeds werk & ook belangrijk, ik doz dit ook enorm graag. Ik poets mensen hun huis/app zoals ik het zelf ook doe bij ons thuis. Niets is voor mij teveel, een echte do'er ! Ik kan mij dan ook makkelijk verplaatsen met de wagen.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Chandely
Chandely
Lier
Nieuw
Hallo , ik ben chandely en ben 18jaar. Ik heb al een studentenjob gedaan als poetsvrouw bij het bedrijf “Care” , thuis maak ik ook vaak schoon want ik heb 5zusjes en mijn moeder werkt ook dus help ik bijna elke dag met van alles. Poetsen doe ik heel graag dus U mag mij gerust een berichtje sturen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Lier: geëvalueerd met 4.8 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Lier, kuisvrouw Lier, ruitenwasser Lier, glazenwasser Lier, poetsdienst Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Lier zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan poetsen? Of u wilt een grote lenteschoonmaak houden? Neem een kuisvrouw Lier in dienst. Maar hoe vindt u de perfecte kuisvrouw in Lier? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, u wilt een betrouwbare poetshulp vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Lier langskomen?

Dit is volledig hoe u het ziet. Wilt u dat uw kuisvrouw in Lier elke week langskomt om uw huis te poetsen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan uw wensen. U wilt natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan uw planning. Onze poetshulpen in Lier zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw agenda meegeven. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het poetsen. In functie van uw dagindeling kunt u de werkuren van uw {poetsvrouw inplannen. U beslist ook hoe vaak uw kuisvrouw in Lier langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Lier allemaal doen?

Een poetsvrouw in Lier mag allerlei diensten uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Lier kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetshulp vragen om de vaat te doen. Als uw poetsvrouw in Lier ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een kuisvrouw in Lier aanwerft. Zo moet u erop letten dat als uw poetshulp de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een kuisvrouw geen gevaarlijke diensten uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook tenstelligste afgeraden om uw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Lier mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Lier?

Hoeveel een poetsvrouw in Lier kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de kuisvrouw. Als u elke week een kuisvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat u juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetshulp uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat u juist nodig hebt. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsvoorstellen van verschillende poetshulpen in Lier. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp selecteren die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Lier
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Lier?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Lier! U hebt de ideale persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulpen in Lier. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw poetshulp niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wenst dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetshulp. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welk materiaal nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden