poetsvrouw Lier

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Lier

Poetsvrouw in Duffel (2570) - Magda
Magda
Duffel
5/5 (19 reviews)
Thuis ben ik ook diegene die alles poetst , ik wil jou helpen om je huis of appartement wekelijks op afgesproken tijden proper te maken . Ik beschik over eigen vervoer .
Poetsvrouw in Beerzel (2580) - Gaëlle
Gaëlle
Beerzel
4.89/5 (18 reviews)
Ik ben een zeer ordelijk persoon en soms kan het zijn dat het allemaal wat veel wordt op drukke periodes. Ik laat elk huis achter alsof ik er zelf in zou leven. Proper en opgeruimd staat netjes! Minder chaos in het huis is namelijk minder chaos in het hoofd 😉
Caroline is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Wommelgem (2160) - Caroline
Caroline
Wommelgem
4.93/5 (15 reviews)
Ik hou zelf van een propere woning dus ik wil dit ook voor andere mensen doen! Heb je geen tijd of kan je dit niet meer zelf laat maar iets weten! Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten
Poetsvrouw in Ranst (2520) - Femke
Femke
Ranst
4.86/5 (7 reviews)
Ik maak thuis ook schoon, en heb gewerkt in een cafe als schoonmaakmedewerker. Ik do dit heel graag ook auto's wassen en ramen wil ik doen. Ds heb je geen tijd om dit te doen contacteer me dan snel.
Poetsvrouw in Duffel (2570) - Nick
Nick
Duffel
5/5 (4 reviews)
Dit heb ik vooral aangeduid voor mensen met weinig tijd of die het thuis niet meer zo goed kunnen. Ik ben geen poetsman van beroep maar kuis zoals iedereen thuis regelmatig.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Wendy
Wendy
Lier
5/5 (4 reviews)
Hoe leuk is het niet om in een proper gepoetst huis thuis te komen! Ik vind dit zelf heel belangrijk en wil dit voor mijn klantjes ook zeker doen!!!!!
Poetsvrouw in Sint-katelijne-waver (2860) - Lisa
Lisa
Sint-katelijne-waver
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Lisa en zou graag wat geld bij verdienen met schoonmaken, ramen lappen, auto’s proper maken,... Als ik met dingen dat te maken heeft met schoonmaken etc. kan helpen, kunt u me altijd contacteren! groetjes Lisa
Poetsvrouw in Duffel (2570) - Nicky
Nicky
Duffel
5/5 (2 reviews)
Met jarenlange ervaring in schoonmaak, zorg ik voor een vlekkeloze omgeving. Grondigheid en precisie zijn mijn troeven voor een schitterend resultaat.
Poetsvrouw in Sint-katelijne-waver (2860) - Robby
Robby
Sint-katelijne-waver
5/5 (2 reviews)
Heb je nood aan een grondige schoonmaak na verbouwingen, voor verhuur/verkoop of seizoensschoonmaak en kan je dit niet alleen/zelf! Geen nood! Wij hebben al veel ervaring met het schoonmaken voor verhuur en verkoop van appartementen.
Poetsvrouw in Hove (2540) - Julie
Julie
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik doe al 5 jaar op rij een schoonmaak job (in bedrijven, gemeentehuizen, appartementen,...) dus heb hier ervaring mee. Ik ben student aan Luca School of Arts te Gent in de vrije beeldende kunsten. In het weekend ben ik terug thuis bij mijn ouders in Hove. Tijdens de week ben ik dus beschikbaar in Gent en tijdens het weekend (en schoolvakanties) in Hove.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Amber
Amber
Lier
5/5 (1 reviews)
Hallo! Thuis heb ik het taakje om het huis altijd proper te houden, dus ik heb al een beetje ervaring door het zelf te doen thuis. Als je weinig tijd hebt mag je mij altijd contacteren voor extra poetshulp! Hopelijk tot snel! :)
Poetsvrouw in Berlaar (2590) - Farah
Farah
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb al gewerkt als schoonmaakster voor een kantoor met dienstencheques. Ook wanneer ik in de horeca actief was of tewerkgesteld als verkoopster in een bakkerij, stond ik mee in voor de schoonmaak. Nu woon ik sinds kort alleen en er is niets zo fijn als een proper huisje! Heeft u tijd tekort om alles rond te krijgen? Ik kom u met een lach helpen! Hopelijk zien we elkaar snel.
Poetsvrouw in Koningshooikt (2500) - Emilia
Emilia
Koningshooikt
5/5 (1 reviews)
Ik doe met werk zeer zorgvuldig en gewetensvol. Veel klanten vertrouwen voor mij en we werken al vele jaren samen. Het is belangrijk voor me om zorg te dragen voor het milieu en een tevreden klant. Ik raan mezelf aan .
Poetsvrouw in Lier (2500) - Nur
Nur
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik heb erg schoon persoon en ik vind het veel belangrıjk dat het huis schoon is, want ik heb twee kleine kinderen. Ik ben zo praktisch en snel in het schoonmaken.
Poetsvrouw in Lier (2500) - Joni
Joni
Lier
5/5 (1 reviews)
Vroeger als vakantiewerk deed ik elke week de opkuis van een traiteurszaak. Zowel de keuken, de machines en de vloer. Graag help ik je bij het kuisen van je woning of appartement.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Lier

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
“ Zeer goed voor een punctuele taak. Zeer handig en "userfriendly" platform waar alles duidelijk op wordt! Kandidaten sturen je hun aanbod. Zeer handig en aanbevelenswaard. ”
Christel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Lier: geëvalueerd met 4.98 door 78 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Lier, kuisvrouw Lier, ruitenwasser Lier, glazenwasser Lier, poetsdienst Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden