poetsvrouw Borgerhout

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Borgerhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Borgerhout

Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Nele
Nele
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben een net en enthousiast persoon en poets snel en grondig. Ik ben zelf gevestigd in Borgerhout en neem altijd de fiets of het openbaar vervoer om ergens te geraken.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
Borgerhout
5/5 (3 reviews)
I have done cleaning In hotels, houses and a school. I will clean your house like it’s my own house. I can also dress up your bed or do other small jobs in the house.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Brigitte
Brigitte
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Hoi ik ben Brigitte. Ben 29 jaar oud Ik heb 2jaar bij mensen thuis schoonmaakt. En ook in een verzorgingshuis met oudere mensen Mijn hobby's zijn. Mensen helpen waR het nogdig is.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Ann
Ann
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Ik werk al bijna 14 jaar als poetshulp mijn klanten zijn heel tevreden altijd leuk om.nieuwe mensen te ontmoeten andere omgeving ...ben sociaal en leuk om te doen
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Kim
Kim
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Als student heb ik gepoetst in meerdere grote bedrijven. Intussen ligt die ervaring al een tijdje achter mij maar hou ik dagdagelijks mijn eigen apartement spin en span en weet ik hoe ik de ramen laat blinken als een spiegel. Ik ken de kracht van de wonderspons en het assortiment aan huishoudproducten, zelf geef ik de voorkeur aan milieuvriendelijke producten.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Morelle
Morelle
Borgerhout
Nieuw
Dag! Ik ben morelle een student verpleegkunde. Ik heb ervaring in de zorg, babysitten, huishouden. Ik wil bijverdienen in mijn vrije tijd.Ik ben vrij tijdens vakantie, weekend, en soms on de dag. Ik ben eeh hard werker.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Janna
Janna
Borgerhout
Nieuw
Hallo, ik heb geen profesionele ervaring met schoonmaken, maar het is meer een hobby. Ik kuis graag en ik werk snel en tot in de puntjes. Het geeft mij zelf een enorme voldoening om een huis proper en opgeruimd achter te laten. Auto’s schoonmaken is uiteraard ook een hobby, ik ben een auto liefhebber en er is niets mooier dan een mooie blinkende auto op de oprit!
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Jenny
Jenny
Borgerhout
Nieuw
hallo , ik ben jenny en ik ben 35 jaar , ik ben kuisvrouw in het kleuteronderwijs en doe dit al bijna 4 jaar , ik doe dit met plezier ook bij mensen die het hier moeilijker mee hebben dus vind je kuisen maar niks of lukt dit niet meer door gezondheidsproblemen of dergelijke dan wil ik altijd wel komen helpen
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Shana
Shana
Borgerhout
Nieuw
Ik steek graag de handen uit de mouwen en haal er heel veel voldoening uit als ik iets kan poetsen en netjes achterlaten :) Met een muziekje op de achtergrond en de handschoentjes aan! en poetsen maar !
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Dorcas
Dorcas
Borgerhout
Nieuw
Ik heb ervaring in de schoonmaak en wet ik al dee atiket voor de product en ook wet ik de regels voor de schoonmaak zo als van proper naar vuil, en doe het heel graag
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Magdalena
Magdalena
Borgerhout
Nieuw
Hallo, ik ben Magda en heb 32 jaar. Ik heb ervaring in poetsen en strijken bijna 10 jaar. Ik spreek Pools, Engels en comunicatoef Nederland. Hopelijk tot straks.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Bilal
Bilal
Borgerhout
Nieuw
Omdat ik zelf veel weet over poetsen heb zzlf gewerkt bij Atalian en nu wil ik een andere stap maken om bij een andere poetsbedrijf in contact wil komen
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Luvyenna
Luvyenna
Borgerhout
Nieuw
Ik heb gewerkt in de housekeeping park inn hotel voor de gene die niet weten hoe dat gaat . Dat is keihard werken met een gigantische werkdruk en de eis van perfectie is extreem hoog werktempo is 1000+ bijna onmenselijk. Maar toch heb ik dit werk goed volgehouden.ik kan dus opdrachten uitvoeren correct werken
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Imane
Imane
Borgerhout
Nieuw
Ik doe thuis ook vaak de schoonmaak, dus waarom zou ik het niet bij andere doen. Ik heb zelf ook wat tijd en dat zou ik graag willen besteden met schoonmaken omdat ik het zelf ook gewoon graag doe.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Asmae
Asmae
Borgerhout
Nieuw
Ik heb voor Logistiek assistent gestudeerd ik heb ook stage gehad bij bejaardenhuis/rusthuis daar moet ik ook schoonmaak doen Ik heb ook ervaring bij schoonmaak
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Borgerhout: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Borgerhout, kuisvrouw Borgerhout, ruitenwasser Borgerhout, glazenwasser Borgerhout, poetsdienst Borgerhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Borgerhout zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan kuisen? Of je wil een grote kuis houden? Schakel een poetshulp in in Borgerhout . Maar hoe vind je de meest geschikte kuisvrouw in Borgerhout? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, je wil een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Borgerhout langskomen?

Dit is volledig hoe jij het wenst. Wil je dat jouw kuisvrouw in Borgerhout elke week langskomt om jouw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan jouw noden. Je wil natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan jouw uurrooster. Onze kuisvrouwen in Borgerhout passen zich aan. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw uurrooster speciferen. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het huishouden. In functie van jouw dagindeling kan je de werkuren van jouw kuisvrouw vastleggen. Je beslist ook hoe vaak jouw kuisvrouw in Borgerhout langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Borgerhout allemaal doen?

Een poetsvrouw in Borgerhout mag allerlei klusjes uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Borgerhout kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw kuisvrouw vragen om de afwas te doen. Als jouw kuisvrouw in Borgerhout ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een kuisvrouw in Borgerhout inschakelt. Zo moet je erop letten dat als jouw kuisvrouw de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen kuisen. Ook mag een kuisvrouw geen gevaarlijke klusjes uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om jouw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Borgerhout mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Borgerhout?

Hoeveel een poetsvrouw in Borgerhout kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de kuisvrouw. Als je elke week een kuisvrouw laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal influenceren is wat je juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw kuisvrouw jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens in details te beschrijven wat je juist verwacht. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsaanbiedingen van verschillende poetshulpen in Borgerhout. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Borgerhout
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Borgerhout?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Borgerhout! Je hebt de meest geschikte persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor kuisvrouwen in Borgerhout. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je wilt dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw kuisvrouw. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welk materiaal nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Borgerhout

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Borgerhout

Poetsen traphal klein appts-gebouw - Volledige schoonmaak - Grondige schoonmaak Appartement - Volledige schoonmaak - Eenmalig helpen "rechtzetten" schoonmaak - Poetsen traphal klein Appts-gebouw (4verdiep) (4) - Poetsen appartement - Kelder leeg maken en naar container park brengen - Poetsen traphal klein Appts-gebouw (4verdiep) (3) - Schoonmake - Schoonmaak na verhuis - Poetsen traphal klein Appts-gebouw (4verdiep) (2) - Poetsen traphal klein Appts-gebouw (4verdiep) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (20) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (19) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (18) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (17) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (16) - Poetshulp en strijk - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (15) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (14) - Poetsen gang klein appts-gebouw - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (13) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (12) - huisje kuisen - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (11) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (10) - schoonmaken appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (9) - Poetsen trapzaal klein appts-gebouw (4 verdiep) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (8) - Wekelijkse huishoudelijke schoonmaak gezocht - Schoonmaken gemeenschappelijke delen co-housing - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (7) - Hulp bij grondig poets na plaatsing ramen - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (6) - Poetshulp (4) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (5) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (4) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (3) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (2) - Glazenwasser ramen buiten - 2e verdieping. - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Schoonmaken appartement - 1 malig kuisen van 4 appartementen - Volledig en grondig schoonmaken van huis - Poetshulp (3) - Kuisen gemene delen (trap, inkom en voordeur) - Poetshulp (2) - Poetsvrouw gezocht - Poetshulp - Hulp huishouden - Opkuisen huis - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Poestvrouw gezocht voor 1x per week te kuisen - Kuisen traphal - Opkuis appartement voor verhuur - Huishoudhulp gezocht - Eénmalige grote kuis leeg appartement (voor verhuis) - huishouden ramen - algemene klussen rond en in het huis
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden