Vind de beste poetsvrouw van Borgerhout

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Nele
Nele
5/5 · 4 reviews
2140 Borgerhout
Ik ben een net en enthousiast persoon en poets snel en grondig. Ik ben zelf gevestigd in Borgerhout en neem altijd de fiets of het openbaar vervoer om ergens te geraken.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
5/5 · 3 reviews
2140 Borgerhout
I have done cleaning In hotels, houses and a school. I will clean your house like it’s my own house. I can also dress up your bed or do other small jobs in the house.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Brigitte
Brigitte
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Hoi ik ben Brigitte. Ben 29 jaar oud Ik heb 2jaar bij mensen thuis schoonmaakt. En ook in een verzorgingshuis met oudere mensen Mijn hobby's zijn. Mensen helpen waR het nogdig is.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Ann
Ann
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Ik werk al bijna 14 jaar als poetshulp mijn klanten zijn heel tevreden altijd leuk om.nieuwe mensen te ontmoeten andere omgeving ...ben sociaal en leuk om te doen
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Kim
Kim
5/5 · 1 reviews
2140 Borgerhout
Als student heb ik gepoetst in meerdere grote bedrijven. Intussen ligt die ervaring al een tijdje achter mij maar hou ik dagdagelijks mijn eigen apartement spin en span en weet ik hoe ik de ramen laat blinken als een spiegel. Ik ken de kracht van de wonderspons en het assortiment aan huishoudproducten, zelf geef ik de voorkeur aan milieuvriendelijke producten.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Morelle
Morelle
Nieuw
2140 Borgerhout
Dag! Ik ben morelle een student verpleegkunde. Ik heb ervaring in de zorg, babysitten, huishouden. Ik wil bijverdienen in mijn vrije tijd.Ik ben vrij tijdens vakantie, weekend, en soms on de dag. Ik ben eeh hard werker.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Janna
Janna
Nieuw
2140 Borgerhout
Hallo, ik heb geen profesionele ervaring met schoonmaken, maar het is meer een hobby. Ik kuis graag en ik werk snel en tot in de puntjes. Het geeft mij zelf een enorme voldoening om een huis proper en opgeruimd achter te laten. Auto’s schoonmaken is uiteraard ook een hobby, ik ben een auto liefhebber en er is niets mooier dan een mooie blinkende auto op de oprit!
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Jenny
Jenny
Nieuw
2140 Borgerhout
hallo , ik ben jenny en ik ben 35 jaar , ik ben kuisvrouw in het kleuteronderwijs en doe dit al bijna 4 jaar , ik doe dit met plezier ook bij mensen die het hier moeilijker mee hebben dus vind je kuisen maar niks of lukt dit niet meer door gezondheidsproblemen of dergelijke dan wil ik altijd wel komen helpen
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Shana
Shana
Nieuw
2140 Borgerhout
Ik steek graag de handen uit de mouwen en haal er heel veel voldoening uit als ik iets kan poetsen en netjes achterlaten :) Met een muziekje op de achtergrond en de handschoentjes aan! en poetsen maar !
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Dorcas
Dorcas
Nieuw
2140 Borgerhout
Ik heb ervaring in de schoonmaak en wet ik al dee atiket voor de product en ook wet ik de regels voor de schoonmaak zo als van proper naar vuil, en doe het heel graag
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Magdalena
Magdalena
Nieuw
2140 Borgerhout
Hallo, ik ben Magda en heb 32 jaar. Ik heb ervaring in poetsen en strijken bijna 10 jaar. Ik spreek Pools, Engels en comunicatoef Nederland. Hopelijk tot straks.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Bilal
Bilal
Nieuw
2140 Borgerhout
Omdat ik zelf veel weet over poetsen heb zzlf gewerkt bij Atalian en nu wil ik een andere stap maken om bij een andere poetsbedrijf in contact wil komen
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Luvyenna
Luvyenna
Nieuw
2140 Borgerhout
Ik heb gewerkt in de housekeeping park inn hotel voor de gene die niet weten hoe dat gaat . Dat is keihard werken met een gigantische werkdruk en de eis van perfectie is extreem hoog werktempo is 1000+ bijna onmenselijk. Maar toch heb ik dit werk goed volgehouden.ik kan dus opdrachten uitvoeren correct werken
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Imane
Imane
Nieuw
2140 Borgerhout
Ik doe thuis ook vaak de schoonmaak, dus waarom zou ik het niet bij andere doen. Ik heb zelf ook wat tijd en dat zou ik graag willen besteden met schoonmaken omdat ik het zelf ook gewoon graag doe.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Asmae
Asmae
Nieuw
2140 Borgerhout
Ik heb voor Logistiek assistent gestudeerd ik heb ook stage gehad bij bejaardenhuis/rusthuis daar moet ik ook schoonmaak doen Ik heb ook ervaring bij schoonmaak

Poetshulp Borgerhout: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Borgerhout, kuisvrouw Borgerhout, ruitenwasser Borgerhout, glazenwasser Borgerhout, poetsdienst Borgerhout,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Borgerhout zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan poetsen? Of u wilt een grote lenteschoonmaak houden? Doe beroep op een poetshulp in Borgerhout. Maar hoe vindt u de perfecte poetshulp in Borgerhout? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, u wilt een betrouwbare poetshulp vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Borgerhout langskomen?

Dit is volledig hoe u het wilt. Wilt u dat uw poetshulp in Borgerhout elke week langskomt om uw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan uw behoeften. U wilt natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan uw planning. Onze kuisvrouwen in Borgerhout passen zich aan. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw planning meegeven. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het schoonmaken. Afhankelijk van uw levensstijl kunt u de werkuren van uw poetshulp vastleggen. U beslist ook hoe vaak uw poetshulp in Borgerhout langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Borgerhout allemaal doen?

Een poetsvrouw in Borgerhout mag allerlei zaken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Borgerhout kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetshulp vragen om de afwas te doen. Als uw poetshulp in Borgerhout ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetshulp in Borgerhout aanwerft. Zo moet u erop letten dat als uw poetshulp de ramen poetst, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke zaken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om uw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Borgerhout mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Borgerhout?

Hoeveel een poetsvrouw in Borgerhout kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetshulp. Als u elke week een poetshulp laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat u juist verwacht van de poetshulp. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetshulp uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat u juist wenst. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsoffertes van meerdere poetshulpen in Borgerhout. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp selecteren die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest populaire diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Borgerhout
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Borgerhout?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetshulp in Borgerhout! U hebt de perfecte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulp in Borgerhout. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw poetshulp niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u graag hebt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetshulp. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Borgerhout

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden