poetsvrouw Borgerhout

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Borgerhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Borgerhout

Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Yaryna
Yaryna
Antwerpen
4.98/5 (56 reviews)
As someone with a keen eye for detail and a strong work ethic, I am an ideal candidate for the role of cleaning houses and cars. Looking forward to helping you
Poetsvrouw in Merksem (2170) - Zakaria
Zakaria
Merksem
4.86/5 (51 reviews)
Hallo allemaal, ik heb gewerkt in de schoonmaak in grote bedrijven die kantoren, huizen, appartementen schoonmaken, ik maak mijn perfecte schoonmaak, ik kan naar elke kant verhuizen, bedankt
Poetsvrouw in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
Antwerpen
4.88/5 (48 reviews)
Hallo, Ik ben huisvrouw 4 kinderen Ik ben dagelijks bezig met schoonmaken en huishoudelijke taken. Ik hou van schoon uit zien en schoon frisse omgevingen. Dit is mijn taak en mijn dagelijks start.
Poetsvrouw in Antwerpen (2030) - Mahjouba
Mahjouba
Antwerpen
4.69/5 (36 reviews)
Alle activiteiten die ik doe moet men ook kunnen schoonmaken, want dat hoort erbij.Ik vind schoonmaken ook goed om te doen,als men een poetsvrouw nodig heeft
Poetsvrouw in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
Berchem
5/5 (33 reviews)
Ik heb ervaring in het schoonmaken van huizen daar dat ik dit al deed bij familie. Ook heb ik ik het buitenland gewerkt in een hotel en daar heb ik enorm veel poetservaring opgedaan. Graag zou ik enkele vaste families hebben waar ik bij kan komen kuisen!
Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Okok
Okok
Antwerpen
4.97/5 (29 reviews)
Ik benschoonmaak en ik vind dit job erg fijn en ik kan dat doen proberen en perfect met glimlach en tevreden klant dus als je wilt mooi ik ben in het weekend en ba 16:30 beschikbaar
Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Gabriella
Gabriella
Antwerpen
5/5 (27 reviews)
I really like to clean and a can do it quickly and efficiently. I currently have 12 clients that I work on a weekly, my intention is fill my free time.
Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Ilyass
Ilyass
Antwerpen
5/5 (21 reviews)
Ik ben een zeer nette persoon met oog op detail , netheid en schone omgeving is mijn vak. Zoek niet verder want Mr proper staat klaar om jou verder te helpen.
Poetsvrouw in Borsbeek (2150) - Elke
Elke
Borsbeek
5/5 (20 reviews)
Hey, ik ben Elke en 45 jaar. Netheid en properheid is mijn ding. Nu de kinderen groter zijn en er meer vrije tijd is wil ik graag anderen voor anderen een hulp zijn in hun huishouden. Ik kan heel efficiënt en en snel werken. Als je enkele uren per week hulp nodig hebt of eens extra je huis wil laten onderhouden contacteer me dan.
Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Murat
Murat Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.95/5 (19 reviews)
Wij zijn eerst begonnen als een schoonmaak bedrijf, en zo rustig aan opgebouwd naar ook andere diensten. Door schoonmaak is alles begonnen want wil je iets doen begin dan eerst bij alles proper te maken.
Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Kiana
Kiana
Antwerpen
5/5 (15 reviews)
Ik heb al heel lang schoonmaak werk gedaan en heb graag dat alles heel proper is! Daarnaast heb ik zelf 2 katten en laat ik de hond van de buren vaak uit. Je kunt mij altijd contacteren voor poetshulp of dierenvezorging!
Poetsvrouw in Antwerpen (2000) - Janneke
Janneke
Antwerpen
5/5 (11 reviews)
Naast het lesgeven heb ik veel ervaring met schoonmaken. Vroeger werkte ik in de thuiszorg, maakte schoon in een kledingwinkel, een restaurant en hotels. Nu maak ik graag schoon als extra bijverdienste.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
4.9/5 (10 reviews)
Sinds jongs afaan ben ik redelijk perfectionistisch, heb ook altijd moeten kuisen en heb enorm veel van mijn moeder geleerd wiens al +15 jaar in de poetssector zit. Ik zal nooit nee zeggen tegen extra's maar ze juist al te graag doen! Kuisproducten zijn gekend, zowel als het kuisgerief.
Poetsvrouw in Antwerpen (2030) - Mar
Mar
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Ik heb ervaring in schoonmaak ik heb al 3 jaar gewerkt in de schoonmaak. Zolang er spullen aanwezig zijn doe ik mijn job ik verlaat het plek niet als het niet schoon is.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Naomi
Naomi
Borgerhout
5/5 (8 reviews)
In België ben ik 2 jaar achter elkaar in hetzelfde ziekenhuis gaan werken als jobstudent in de zomer (Spoed en Rode Kruis). In Engeland (4j totaal) heb ik als part-time student in een crèche, woonzorgcentrum, kantoorgebouw en theater gewerkt. Vroege ochtenden of late avonden; flexibiliteit is geen probleem mits mijn hoofdjob het toelaat. Ik heb eigen vervoer.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Borgerhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijke duidelijke website. Straight to the point. Drempel was heel laag om een dienst aan te vragen en kreeg direct reactie. ”
Sarah
“ Contact met lokale dienstverleners, prijs overeen te komen, snelle afhandeling. ”
Benita
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Borgerhout: geëvalueerd met 4.7 door 500 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Borgerhout, kuisvrouw Borgerhout, ruitenwasser Borgerhout, glazenwasser Borgerhout, poetsdienst Borgerhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Borgerhout

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden