poetsvrouw Borgerhout

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Borgerhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Borgerhout

Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Nele
Nele
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben een net en enthousiast persoon en poets snel en grondig. Ik ben zelf gevestigd in Borgerhout en neem altijd de fiets of het openbaar vervoer om ergens te geraken.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Vivian
Vivian
Borgerhout
5/5 (3 reviews)
I have done cleaning In hotels, houses and a school. I will clean your house like it’s my own house. I can also dress up your bed or do other small jobs in the house.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Brigitte
Brigitte
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Hoi ik ben Brigitte. Ben 29 jaar oud Ik heb 2jaar bij mensen thuis schoonmaakt. En ook in een verzorgingshuis met oudere mensen Mijn hobby's zijn. Mensen helpen waR het nogdig is.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Ann
Ann
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Ik werk al bijna 14 jaar als poetshulp mijn klanten zijn heel tevreden altijd leuk om.nieuwe mensen te ontmoeten andere omgeving ...ben sociaal en leuk om te doen
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Kim
Kim
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Als student heb ik gepoetst in meerdere grote bedrijven. Intussen ligt die ervaring al een tijdje achter mij maar hou ik dagdagelijks mijn eigen apartement spin en span en weet ik hoe ik de ramen laat blinken als een spiegel. Ik ken de kracht van de wonderspons en het assortiment aan huishoudproducten, zelf geef ik de voorkeur aan milieuvriendelijke producten.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Morelle
Morelle
Borgerhout
Nieuw
Dag! Ik ben morelle een student verpleegkunde. Ik heb ervaring in de zorg, babysitten, huishouden. Ik wil bijverdienen in mijn vrije tijd.Ik ben vrij tijdens vakantie, weekend, en soms on de dag. Ik ben eeh hard werker.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Janna
Janna
Borgerhout
Nieuw
Hallo, ik heb geen profesionele ervaring met schoonmaken, maar het is meer een hobby. Ik kuis graag en ik werk snel en tot in de puntjes. Het geeft mij zelf een enorme voldoening om een huis proper en opgeruimd achter te laten. Auto’s schoonmaken is uiteraard ook een hobby, ik ben een auto liefhebber en er is niets mooier dan een mooie blinkende auto op de oprit!
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Jenny
Jenny
Borgerhout
Nieuw
hallo , ik ben jenny en ik ben 35 jaar , ik ben kuisvrouw in het kleuteronderwijs en doe dit al bijna 4 jaar , ik doe dit met plezier ook bij mensen die het hier moeilijker mee hebben dus vind je kuisen maar niks of lukt dit niet meer door gezondheidsproblemen of dergelijke dan wil ik altijd wel komen helpen
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Shana
Shana
Borgerhout
Nieuw
Ik steek graag de handen uit de mouwen en haal er heel veel voldoening uit als ik iets kan poetsen en netjes achterlaten :) Met een muziekje op de achtergrond en de handschoentjes aan! en poetsen maar !
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Dorcas
Dorcas
Borgerhout
Nieuw
Ik heb ervaring in de schoonmaak en wet ik al dee atiket voor de product en ook wet ik de regels voor de schoonmaak zo als van proper naar vuil, en doe het heel graag
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Magdalena
Magdalena
Borgerhout
Nieuw
Hallo, ik ben Magda en heb 32 jaar. Ik heb ervaring in poetsen en strijken bijna 10 jaar. Ik spreek Pools, Engels en comunicatoef Nederland. Hopelijk tot straks.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Bilal
Bilal
Borgerhout
Nieuw
Omdat ik zelf veel weet over poetsen heb zzlf gewerkt bij Atalian en nu wil ik een andere stap maken om bij een andere poetsbedrijf in contact wil komen
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Luvyenna
Luvyenna
Borgerhout
Nieuw
Ik heb gewerkt in de housekeeping park inn hotel voor de gene die niet weten hoe dat gaat . Dat is keihard werken met een gigantische werkdruk en de eis van perfectie is extreem hoog werktempo is 1000+ bijna onmenselijk. Maar toch heb ik dit werk goed volgehouden.ik kan dus opdrachten uitvoeren correct werken
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Imane
Imane
Borgerhout
Nieuw
Ik doe thuis ook vaak de schoonmaak, dus waarom zou ik het niet bij andere doen. Ik heb zelf ook wat tijd en dat zou ik graag willen besteden met schoonmaken omdat ik het zelf ook gewoon graag doe.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Asmae
Asmae
Borgerhout
Nieuw
Ik heb voor Logistiek assistent gestudeerd ik heb ook stage gehad bij bejaardenhuis/rusthuis daar moet ik ook schoonmaak doen Ik heb ook ervaring bij schoonmaak
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Borgerhout: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Borgerhout, kuisvrouw Borgerhout, ruitenwasser Borgerhout, glazenwasser Borgerhout, poetsdienst Borgerhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Borgerhout zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan kuisen? Of u wilt een grote kuis houden? Neem een poetsvrouw Borgerhout in dienst. Maar hoe vindt u de meest geschikte poetsvrouw in Borgerhout? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, u wilt een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Borgerhout langskomen?

Dit is volledig hoe u het wenst. Wilt u dat uw kuisvrouw in Borgerhout elke week langskomt om uw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetshulpen passen zich aan aan uw behoeften. U wilt natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan uw planning. Onze kuisvrouwen in Borgerhout passen zich aan. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw uurrooster speciferen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het poetsen. In functie van uw levensstijl kunt u de werkuren van uw {poetshulp vastleggen. U beslist ook hoe vaak uw poetshulp in Borgerhout langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Borgerhout allemaal doen?

Een poetsvrouw in Borgerhout mag allerlei taken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Borgerhout kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetsvrouw vragen om de afwas te doen. Als uw kuisvrouw in Borgerhout ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetsvrouw in Borgerhout aanwerft. Zo moet u erop letten dat als uw poetshulp de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke klusjes uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook tenstelligste afgeraden om uw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Borgerhout mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Borgerhout?

Hoeveel een poetsvrouw in Borgerhout kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de kuisvrouw. Als u elke week een poetshulp laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal influenceren is wat u juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetshulp uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat u juist verwacht. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsvoorstellen van meerdere poetshulpen in Borgerhout. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Borgerhout
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Borgerhout?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Borgerhout! U hebt de perfecte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Borgerhout. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, uitrusting nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wilt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetshulp. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Borgerhout

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Borgerhout

Hulp bij schoonmaken studio - Wekelijks terras en meubeltjes poetsen + ramen - Duplex poetsen/ramen binnenkant - Kuisen - Wekelijks terras en meubeltjes poetsen + ramen (2) - Poetshulp Duplex. - Wekelijks terras en meubeltjes poetsen + ramen - Grondige schoonmaak Appartement - Grondige schoonmaak Appartement - Volledige schoonmaak - Eenmalig helpen "rechtzetten" schoonmaak - Poetsen traphal klein Appts-gebouw (4verdiep) (4) - Poetsen appartement - Kelder leeg maken en naar container park brengen - Poetsen traphal klein Appts-gebouw (4verdiep) (3) - Schoonmake - Schoonmaak na verhuis - Poetsen traphal klein Appts-gebouw (4verdiep) (2) - Poetsen traphal klein Appts-gebouw (4verdiep) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (20) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (19) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (18) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (17) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (16) - Poetshulp en strijk - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (15) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (14) - Poetsen gang klein appts-gebouw - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (13) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (12) - huisje kuisen - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (11) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (10) - schoonmaken appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (9) - Poetsen trapzaal klein appts-gebouw (4 verdiep) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (8) - Wekelijkse huishoudelijke schoonmaak gezocht - Schoonmaken gemeenschappelijke delen co-housing - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (7) - Hulp bij grondig poets na plaatsing ramen - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (6) - Poetshulp (4) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (5) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (4) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (3) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement (2) - Glazenwasser ramen buiten - 2e verdieping. - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Schoonmaken appartement
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden