poetsvrouw Schoten

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Schoten

Poetsvrouw in Deurne (2100) - John
John
Deurne
4.98/5 (58 reviews)
Ik werk al 9 jaar als poetshulp bij 13 klanten. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Heel het weekend is mogelijk. Liefst zo vroeg mogelijk en tot zeer laat is mogelijk.
Poetsvrouw in Merksem (2170) - Zakaria
Zakaria
Merksem
4.86/5 (51 reviews)
Hallo allemaal, ik heb gewerkt in de schoonmaak in grote bedrijven die kantoren, huizen, appartementen schoonmaken, ik maak mijn perfecte schoonmaak, ik kan naar elke kant verhuizen, bedankt
Poetsvrouw in Merksem (2170) - Najat
Najat
Merksem
4.83/5 (18 reviews)
Alle activiteiten die ik doe moet men ook kunnen schoonmaken, want dat hoort erbij.Ik vind schoonmaken ook goed om te doen,als men een poetsvrouw nodig heeft
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Eva
Eva
Deurne
5/5 (6 reviews)
Ik vind orde en netheid zeer belangrijk. Ik vind het fijn op deze manier anderen te ondersteunen zodat zij ook beter worden in de dingen die echt belangrijk voor hen zijn.
Poetsvrouw in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Ik kuis zeer graag, van stofzuigen tot de vaat. Ik doe het allemaal. Ik ben zeer netjes en perfectionistisch. Auto's kan ik ook wassen zolang alle middelen om mee schoon te maken aanwezig zijn. U kan eventueel uw auto in mijn oprit zetten als uw staanplaats moeilijk bereikbaar is.
Poetsvrouw in Brasschaat (2930) - Sieglinde
Sieglinde
Brasschaat
4.5/5 (2 reviews)
Hou uiteraard mijn eigen huis al tiptop en ook bij lieve tante hou ik de boel netjes.Geen schrik om handen vuil te maken en best pittig tempo.Dweilen,schuren...het kan allemaal
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Mo
Mo
Deurne
4.0/5 (1 reviews)
Hallo, Als u een vuil huis hebt voor te verkopen help ik graag mee de opkuis doen om de verkoop klaar te maken. Ik help u graag in andere kuis opdrachten
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Petra
Petra
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik heb geen ervaring..Ik ben een verantwoordelijke en hardwerkende vrouw.Ik rijd niet auto en daarom wil ik in de buurt werken.Ik heb ervaring in de keuken.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
Deurne
1.0/5 (1 reviews)
Ik kom graag thuis in een proper huis en denk andere mensen ook een fris gepoetst huis is voor iedereen leuk. Hopelijk hebben jullie hierover dezelfde mening
Poetsvrouw in Brasschaat (2930) - Ali
Ali
Brasschaat
1.0/5 (1 reviews)
Hallo, Ik kan u perfect helpen met de schoonmaak van al u app/huis,kelder,tuinhuis,zolder. Ik ben bereid de vuilste jobkes uittevoeren en dit tegen een schappelijke prijs.
Poetsvrouw in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
Schoten
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben kaylee. Ik ben 19 jaar. Ik kuis al een paar jaar bij mijn oma thuis omdat ze dit zelf niet meer kan, ook kuis ik bij de buurman omdat hij niet veel tijd heeft met zijn werk. Om een centje bij te verdienen zou ik ook graag u huis/appartement kuisen. Laat me gerust iets weten!
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Thalles
Thalles
Deurne
5/5 (1 reviews)
3 jaar als bijbaan maak ik schoon bij huizen, appertement en bureaus.
Poetsvrouw in Brasschaat (2930) - Suchada
Suchada
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik werk momenteel deeltijds bij Comforthome in Brasschaat als huishoudhulp. Ik kuis al ondertussen 3jaar. Hou enorm van netheid en zie werk meteen. Ben ook heel vriendelijk. Kan ik je helpen met wat poetswerk, mee helpen met een grote schoonmaak of ramen kuisen, mag je me altijd contacteren!
Poetsvrouw in Brasschaat (2930) - Katelijn
Katelijn
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben een persoon die het graag netjes houdt dus poetsen en opruimen doe ik graag en bied ik ook graag aan. Ik ben zelf mama van 3 grote kinderen. Ik kan mij vrijmaken in weekend en op woensdagen en in de avond.
Poetsvrouw in Merksem (2170) - Inge
Inge
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben zeer nauwgezet en een beetje perfectionistisch als ik schoonmaak. Het moet spic en span zijn. Ik doe graag algemene schoonmaak in huizen en appartementen. Ramen kuisen doe ik ook heel goed. Ik ben momenteel vrij flexibel
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Schoten: geëvalueerd met 4.2 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Schoten, kuisvrouw Schoten, ruitenwasser Schoten, glazenwasser Schoten, poetsdienst Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Schoten zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan poetsen? Of u wilt een grote lenteschoonmaak houden? Neem een poetshulp Schoten in dienst. Maar hoe vindt u de perfecte kuisvrouw in Schoten? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, u wilt een betrouwbare poetshulp vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Schoten langskomen?

Dit is volledig hoe u het wenst. Wilt u dat uw poetsvrouw in Schoten elke week langskomt om uw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetshulpen passen zich aan aan uw noden. U wilt natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan uw agenda. Onze poetsvrouwen in Schoten passen zich aan. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw uurrooster speciferen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het huishouden. In functie van uw weekplanning kunt u de werkuren van uw {kuisvrouw inplannen. U beslist ook hoe vaak uw kuisvrouw in Schoten langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Schoten allemaal doen?

Een poetsvrouw in Schoten mag allerlei zaken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Schoten kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetsvrouw vragen om de vaat te doen. Als uw poetshulp in Schoten ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetshulp in Schoten aanwerft. Zo moet u erop letten dat als uw poetshulp de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke jobs uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om uw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Schoten mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Schoten?

Hoeveel een poetsvrouw in Schoten kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetshulp. Als u elke week een poetsvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat u juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw kuisvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens in details te beschrijven wat u juist nodig hebt. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsoffertes van meerdere poetshulpen in Schoten. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Schoten
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Schoten?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetshulp in Schoten! U hebt de meest geschikte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Schoten. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u graag hebt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw kuisvrouw. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Schoten

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Schoten

Poetshulp (6) - Poetshulp tennisclub (7) - Poetshulp tennisclub (6) - Poetshulp (5) - Ramenwasser gezocht - Grote kuis van de woning - Poetshulp (4) - Poetshulp tennisclub (5) - Huishoudelijke hulp - Poetshulp (3) - Poetshulp tennisclub (4) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Poetshulp tennisclub (3) - Poetshulp tennisclub (2) - Poetshulp (2) - Eenmalige schoonmaak huis - Poetshulp - Poetshulp tennisclub - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Poetshulp gezocht voor 4-6u per week (op factuur) - Poetsvrouw - Poetsen - 1x per week hulp om te poetsen (2) - 1x per week hulp om te poetsen - Poetshulp van Schoten ? - poetshulp gevraagd - Poetshulp gezocht voor multipraktijk (3) - Schoonmaak huis - Poetshulp gezocht voor multipraktijk (2) - Poetshulp gezocht voor multipraktijk - Poetshulp met dienstencheques - Tuinmeubelen poetsen en zomerklaar zetten - Poetshulp - Huishoudelijke hulp - poetsen woning 18 en/of 19 december - Poetsen van de gang in een appartementsgebouw. - Ik zoek poetshup 3u om de 14d. - huishoudhulp - Poetsen - poetsen Schilde - Onderhoud traphall - Huis poetsen - huishoudhulp gevraagd - Kuis / huishoudhulp gezocht - Ramenwasser - Ik zoek een poetsvrouw - Duplex appartement poetsen - Huishoud hulp gevraagd, app van 75m2. 2x in de maand - Eenmalige schoonmaak huis - huishoudster en strijkhulp gevraagd
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden