poetsvrouw Wilrijk

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Wilrijk

Poetsvrouw in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
Berchem
5/5 (33 reviews)
Ik heb ervaring in het schoonmaken van huizen daar dat ik dit al deed bij familie. Ook heb ik ik het buitenland gewerkt in een hotel en daar heb ik enorm veel poetservaring opgedaan. Graag zou ik enkele vaste families hebben waar ik bij kan komen kuisen!
Poetsvrouw in Wilrijk (2610) - Varduhi
Varduhi
Wilrijk
5/5 (23 reviews)
hallo,ik ben 29 jaar oud.getrouwd, mama van twee kinderen, wil nog wat meer bijverdienen. ik heb al jaren ervaring in poetshulp,strijken,koken(keukens poetsen, groenten snijden, en nog wat meer................) kan snel leren, snel werken, goed met verschillende producten werken, ben zelfstandig, netjes, vertrouwelijk,heb nog vrije uren in de week.het kan ook in het weekend. in omgeving Antwerpen
Poetsvrouw in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
Edegem
5/5 (17 reviews)
Tijd te weinig? Ouders die niet meer goed te been zijn? Daar waar je handen tekort hebt, zal ik kunnen helpen. Ik ben een zingende huishoudvogel, maar alsook een helper gewoon in het huishouden. Boodschappen doen, opruimen thuis, mee inpakken voor het verhuizen, wassen en strijken en natuurlijk het poetsen. Beschikbaar op donderdag namiddag en vrijdag namiddag.
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Gerrit
Gerrit
Hoboken
4.9/5 (10 reviews)
Ik woon en werk graag proper, dus waarom hier ook geen bijjob van maken. Ik heb 10 jaar in de horeca gewerkt en weet dus wat opkuisen betekent. Ik weet wat georganiseerd werken inhoudt en steek ook graag de handen uit de mouwen. Klanten/mensen tevreden houden sterkt ook mijn voldoening :-)
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Nathalie
Nathalie
Hoboken
5/5 (9 reviews)
Schoonmaak appartementsgebouwen, zwembad. Woon en zorgcentra als jobstudent Ik kan u hiervoor mijn cv laten zien alsook mag u mij steeds contacteren hiervoor
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Chayenne
Chayenne
Hoboken
4.83/5 (6 reviews)
Ik kuis regelmatig mijn appartement en vroeg mijn mama haar huis. Als er muziek op de achter grond is dan kan ik mij wel bezig houden. Ik vind het altijd fijn om een proper huis achter te laten
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Abdessamad
Abdessamad
Hoboken
4.8/5 (5 reviews)
Ik heb veel ervaring in het schoonmaken in huizen en appartementen. Alles moet vroeg of laat aangepakt worden zodat het terug kan blinken. Ik ben snel en goed.
Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Doreen
Doreen
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
I am flexible and can work according to how you want the job to be done. I have lots of experiences for cleaning and can be trusted. I only need to be told once and will get it immediately. I don't have problem using any product and equipment for cleaning. I also have diploma for this kind of job.
Poetsvrouw in Wilrijk (2610) - Stanislava
Stanislava
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Ik ben Mika.Ik heb 37 jaar.Als je huis moet schoonmaken, kasten opruimen(kledingkast)een schone ruimte behouden,ik kan helpen.Ook hulp bij in- en uitstappen.
Poetsvrouw in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
Edegem
5/5 (2 reviews)
Hallo. Ik ben de perfecte persoon om bijvoorbeeld uw auto te wassen, ramen te kuisen, en uw woning te poetsen. Ben niet bang van vuil werk. Ben betrouwbaar en kan mijzelf direct aanpassen aan uw wensen
Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Falonne
Falonne
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Beste, Op mijn vrijdagen ga ik poetsen bij me grootouders en ik doet het heel graag , en ik babbel heel graag en ik kom graag bij mensen ik kan zowel zelfstandig zoals in team werken
Poetsvrouw in Berchem (2600) - Mariam
Mariam
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik heb al 2 jaar gewerkt voor een schoonmaak bedrijf en ik heb er al ervaring mee zelf hou ik van schoonmaken ik vind het heel belangrijk als het rond mijn omgeving proper is dan voel ik mij ook goed . Als u iemand nodig heeft om schoon te maken bij u kunt u mij zeker contacteren.
Poetsvrouw in Wilrijk (2610) - Elsie
Elsie
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
goede middag ik heb al enkele jaren ervaring in de schoonmaak zoals in ziekenhuizen ,scholen , schoonmaak bedrijf , ik ben flexibel ik kan een vaste dag in de week (dinsdag) eventueel een 2 dag( donderdag of vrijdag) ik poets zoals ik het voor mij prive doe mijn naam is Elsie een alleenstaande dame met 2 poezen
Poetsvrouw in Antwerpen (2020) - Tasnim
Tasnim
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben heel nauwkeurig. En wil alles spik en span zien. Mijn gouden handjes laten alles proper achter. Ben zeker correct en heel behulpzaam. Ik help graag mee
Poetsvrouw in Antwerpen (2020) - Safae
Safae
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Dag, Ik ben van Marokkaanse roots dus heb zeker heel wat ervaring van schoonmaak. van de keuken tot de badkamer tot de vloer kan ik alles. Mvg safae
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Wilrijk: geëvalueerd met 4.83 door 123 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Wilrijk, kuisvrouw Wilrijk, ruitenwasser Wilrijk, glazenwasser Wilrijk, poetsdienst Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Wilrijk zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan schoonmaken. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan schoonmaken? Of je wil een grote kuis houden? Neem een poetshulp Wilrijk in dienst. Maar hoe vind je de perfecte poetsvrouw in Wilrijk? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, je wil een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Wilrijk langskomen?

Dit is volledig hoe jij het wilt. Wil je dat jouw poetsvrouw in Wilrijk elke week langskomt om jouw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan jouw behoeften. Je wil natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan jouw agenda. Onze kuisvrouwen in Wilrijk passen zich aan. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw agenda meegeven. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het schoonmaken. In functie van jouw levensstijl kan je de werkuren van jouw poetsvrouw inplannen. Je beslist ook hoe vaak jouw poetsvrouw in Wilrijk langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Wilrijk allemaal doen?

Een poetsvrouw in Wilrijk mag allerlei jobs uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Wilrijk kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw poetsvrouw vragen om de afwas te doen. Als jouw poetsvrouw in Wilrijk ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een poetsvrouw in Wilrijk in dienst neemt. Zo moet je erop letten dat als jouw poetsvrouw de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke jobs uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om jouw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Wilrijk mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Wilrijk?

Hoeveel een poetsvrouw in Wilrijk kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de poetsvrouw. Als je elke week een poetsvrouw laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat je juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw poetsvrouw jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat je juist wenst. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsaanbiedingen van verschillende poetshulpen in Wilrijk. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp selecteren die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Wilrijk
Badkamer schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Wilrijk?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Wilrijk! Je hebt de perfecte persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Wilrijk. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je wenst dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw poetsvrouw. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Wilrijk

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Wilrijk

Zelfstandige kuisvrouw woning+firma - Poetshulp gezocht 32 uur per week - 4/5e poetshulp - Poetshulp - Schoonmaken van een leeg huis na verhuizen . - schoonmaakster gevraahd - huishoudhulp - schoonmaak - Schoonmaken v - Dame - Eenmalige kuisvrouw gezocht - Schoonmaak gezinswoning - Tweewekelijkse poetshulp kleine woning - Schoonmaak showroom - Kuisen volledig appartement - Tweewekelijkse poetshulp gezocht - Ik zoek werk - Poetsvrouw gezocht - Poets- en strijkhulp gezocht - vlotte huishoudster gevraagd in Wilrijk - Grote schoonmaak - Grote schoonmaak - Schoonmaken - Schoonmaken - Schoonmaken - hulp bij huishouden - Poetsvrouw (13) - Poetsvrouw (12) - Poetsvrouw (11) - Poetsvrouw (10) - Poetsvrouw (8) - Poetsvrouw (7) - Poetsvrouw (6) - Poetsvrouw (5) - Poetsvrouw (4) - Poetsvrouw (4) - Poetsvrouw (3) - Poetsvrouw (2) - Poetsvrouw - Schoonmaakster - Ramen, vloer, keuken, badkamer (2) - Ramen, vloer, keuken, badkamer - Dingend schoonmaakster gezocht die van a tot z - Schoonmaakster - poetshulp - Mee helpen - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Poetsvrouw 6H/week - Poetsvrouw - kuisen openbare ruimten van app. gebouw - Grote kuis - Poetshulp - Schoonmaken van een nieuw huis - Poetsvrouw gezocht - Poets hal, badkamer, keuken, toilet - Nog een keer verhuizen - we zoeken een hulp voor onze VME - Opkuis voor nieuwe huurders - Schoonmaken - Schoonmaker - grondige schoonmaak voor het volledige appartement. - App poetsen - opkuis appartement - Poetsvrouw gezocht voor donderdag 15/6 - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement, Ramen - Proper maken huis - Lenteschoonmaak
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden