poetsvrouw Wilrijk

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Wilrijk

Poetsvrouw in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
Berchem
5/5 (33 reviews)
Ik heb ervaring in het schoonmaken van huizen daar dat ik dit al deed bij familie. Ook heb ik ik het buitenland gewerkt in een hotel en daar heb ik enorm veel poetservaring opgedaan. Graag zou ik enkele vaste families hebben waar ik bij kan komen kuisen!
Poetsvrouw in Wilrijk (2610) - Varduhi
Varduhi
Wilrijk
5/5 (23 reviews)
hallo,ik ben 29 jaar oud.getrouwd, mama van twee kinderen, wil nog wat meer bijverdienen. ik heb al jaren ervaring in poetshulp,strijken,koken(keukens poetsen, groenten snijden, en nog wat meer................) kan snel leren, snel werken, goed met verschillende producten werken, ben zelfstandig, netjes, vertrouwelijk,heb nog vrije uren in de week.het kan ook in het weekend. in omgeving Antwerpen
Poetsvrouw in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
Edegem
5/5 (17 reviews)
Tijd te weinig? Ouders die niet meer goed te been zijn? Daar waar je handen tekort hebt, zal ik kunnen helpen. Ik ben een zingende huishoudvogel, maar alsook een helper gewoon in het huishouden. Boodschappen doen, opruimen thuis, mee inpakken voor het verhuizen, wassen en strijken en natuurlijk het poetsen. Beschikbaar op donderdag namiddag en vrijdag namiddag.
Gabriella is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Gabriella
Gabriella
Antwerpen
5/5 (11 reviews)
I really like to clean and a can do it quickly and efficiently. I currently have 12 clients that I work on a weekly, my intention is fill my free time.
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Gerrit
Gerrit
Hoboken
4.9/5 (10 reviews)
Ik woon en werk graag proper, dus waarom hier ook geen bijjob van maken. Ik heb 10 jaar in de horeca gewerkt en weet dus wat opkuisen betekent. Ik weet wat georganiseerd werken inhoudt en steek ook graag de handen uit de mouwen. Klanten/mensen tevreden houden sterkt ook mijn voldoening :-)
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Nathalie
Nathalie
Hoboken
5/5 (9 reviews)
Schoonmaak appartementsgebouwen, zwembad. Woon en zorgcentra als jobstudent Ik kan u hiervoor mijn cv laten zien alsook mag u mij steeds contacteren hiervoor
Poetsvrouw in Mortsel (2640) - Dima
Dima
Mortsel
5/5 (9 reviews)
Beste om eerlijk te zijn ik heb nooit zelf bij mijn ouders gepoetst alleen opruimen. ook tot nu bij mijn thuis ik een mijn vriend samen poetsen .ik niet professioneel voor ramen ik ben heel bang van hoog lader.dat ik niet valt.ik heb allergische van huis dier . poesje of hond ik hou van dieren maar dat mijn ziekte .ik hou heel veel van opruimen en proper.thuis ik doe het beste om snel en propere.
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Chayenne
Chayenne
Hoboken
4.86/5 (7 reviews)
Ik kuis regelmatig mijn appartement en vroeg mijn mama haar huis. Als er muziek op de achter grond is dan kan ik mij wel bezig houden. Ik vind het altijd fijn om een proper huis achter te laten
Poetsvrouw in Wilrijk (2610) - Laila
Laila
Wilrijk
5/5 (7 reviews)
Indien ik iemand een groot plezier kan doen om wekelijks zijn appartement/studio/huis op te frissen door de schoonmaak te doen waardoor die persoon dan in een net huis toekomt of het weekend kan beginnen. Wie wil dit nu niet 😉.
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Abdessamad
Abdessamad
Hoboken
4.8/5 (5 reviews)
Ik heb veel ervaring in het schoonmaken in huizen en appartementen. Alles moet vroeg of laat aangepakt worden zodat het terug kan blinken. Ik ben snel en goed.
Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Doreen
Doreen
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
I am flexible and can work according to how you want the job to be done. I have lots of experiences for cleaning and can be trusted. I only need to be told once and will get it immediately. I don't have problem using any product and equipment for cleaning. I also have diploma for this kind of job.
Poetsvrouw in Wilrijk (2610) - Stanislava
Stanislava
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Ik ben Mika.Ik heb 37 jaar.Als je huis moet schoonmaken, kasten opruimen(kledingkast)een schone ruimte behouden,ik kan helpen.Ook hulp bij in- en uitstappen.
Poetsvrouw in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
Edegem
5/5 (2 reviews)
Hallo. Ik ben de perfecte persoon om bijvoorbeeld uw auto te wassen, ramen te kuisen, en uw woning te poetsen. Ben niet bang van vuil werk. Ben betrouwbaar en kan mijzelf direct aanpassen aan uw wensen
Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Falonne
Falonne
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Beste, Op mijn vrijdagen ga ik poetsen bij me grootouders en ik doet het heel graag , en ik babbel heel graag en ik kom graag bij mensen ik kan zowel zelfstandig zoals in team werken
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Said
Said
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Ik heb meer dan twee jaar ervaring, ik heb al mijn tools om te werken, een andere collega werkt met mij samen die ook een jaar ervaring heeft, we werken altijd om de klant tevreden te stellen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Wilrijk: geëvalueerd met 4.86 door 152 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Wilrijk, kuisvrouw Wilrijk, ruitenwasser Wilrijk, glazenwasser Wilrijk, poetsdienst Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Wilrijk zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan schoonmaken? Of u wilt een grote kuis houden? Neem een poetsvrouw Wilrijk in dienst. Maar hoe vindt u de meest geschikte poetshulp in Wilrijk? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, u wilt een betrouwbare poetshulp vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Wilrijk langskomen?

Dit is volledig hoe u het wenst. Wilt u dat uw kuisvrouw in Wilrijk elke week langskomt om uw huis te poetsen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetshulpen passen zich aan aan uw behoeften. U wilt natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan uw planning. Onze poetshulpen in Wilrijk zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw agenda speciferen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het huishouden. Afhankelijk van uw weekplanning kunt u de werkuren van uw {kuisvrouw vastleggen. U beslist ook hoe vaak uw kuisvrouw in Wilrijk langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Wilrijk allemaal doen?

Een poetsvrouw in Wilrijk mag allerlei zaken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Wilrijk kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetsvrouw vragen om de vaat te doen. Als uw kuisvrouw in Wilrijk ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetshulp in Wilrijk in dienst neemt. Zo moet u erop letten dat als uw poetsvrouw de ramen poetst, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen kuisen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke jobs uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om uw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Wilrijk mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Wilrijk?

Hoeveel een poetsvrouw in Wilrijk kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetsvrouw. Als u elke week een poetshulp laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat u juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetshulp uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat u juist verwacht. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen van meerdere poetshulpen in Wilrijk. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest populaire diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Wilrijk
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Wilrijk?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetshulp in Wilrijk! U hebt de meest geschikte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Wilrijk. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wilt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetsvrouw. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Wilrijk

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Wilrijk

Poetshulp, eenmalig, 7u - Badkamer reinigen. - dringend poetsvrouw gezocht 10-20€ per uur - serviceflat poetsen (8) - Poetshulp (5u/week) - serviceflat poetsen (7) - serviceflat poetsen (6) - serviceflat poetsen (5) - serviceflat poetsen (4) - serviceflat poetsen (3) - serviceflat poetsen (2) - serviceflat poetsen - Schoonmaak van gemeenschapelijk delen - Grote kuis voor intrekken woning - dringend kuisvrouw gezocht in Edegem/Wilrijk - Zelfstandige kuisvrouw woning+firma - Poetshulp - Schoonmaken van een leeg huis na verhuizen . - schoonmaakster gevraahd - huishoudhulp - schoonmaak - Schoonmaken v - Dame - Eenmalige kuisvrouw gezocht - Schoonmaak gezinswoning - Tweewekelijkse poetshulp kleine woning - Schoonmaak showroom - Kuisen volledig appartement - Tweewekelijkse poetshulp gezocht - Ik zoek werk - Poetsvrouw gezocht - Poets- en strijkhulp gezocht - vlotte huishoudster gevraagd in Wilrijk - Grote schoonmaak - Grote schoonmaak - Schoonmaken - Schoonmaken - Schoonmaken - hulp bij huishouden - Poetsvrouw (13) - Poetsvrouw (12) - Poetsvrouw (11) - Poetsvrouw (10) - Poetsvrouw (8) - Poetsvrouw (7) - Poetsvrouw (6) - Poetsvrouw (5) - Poetsvrouw (4) - Poetsvrouw (4) - Poetsvrouw (3) - Poetsvrouw (2)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden