poetsvrouw Berchem

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Berchem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Berchem

Poetsvrouw in Antwerpen (2060) - Saliha
Saliha
Antwerpen
4.88/5 (48 reviews)
Hallo, Ik ben huisvrouw 4 kinderen Ik ben dagelijks bezig met schoonmaken en huishoudelijke taken. Ik hou van schoon uit zien en schoon frisse omgevingen. Dit is mijn taak en mijn dagelijks start.
Poetsvrouw in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
Berchem
5/5 (33 reviews)
Ik heb ervaring in het schoonmaken van huizen daar dat ik dit al deed bij familie. Ook heb ik ik het buitenland gewerkt in een hotel en daar heb ik enorm veel poetservaring opgedaan. Graag zou ik enkele vaste families hebben waar ik bij kan komen kuisen!
Poetsvrouw in Wilrijk (2610) - Varduhi
Varduhi
Wilrijk
5/5 (23 reviews)
hallo,ik ben 29 jaar oud.getrouwd, mama van twee kinderen, wil nog wat meer bijverdienen. ik heb al jaren ervaring in poetshulp,strijken,koken(keukens poetsen, groenten snijden, en nog wat meer................) kan snel leren, snel werken, goed met verschillende producten werken, ben zelfstandig, netjes, vertrouwelijk,heb nog vrije uren in de week.het kan ook in het weekend. in omgeving Antwerpen
Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Ilyass
Ilyass
Antwerpen
5/5 (21 reviews)
Ik ben een zeer nette persoon met oog op detail , netheid en schone omgeving is mijn vak. Zoek niet verder want Mr proper staat klaar om jou verder te helpen.
Poetsvrouw in Borsbeek (2150) - Elke
Elke
Borsbeek
5/5 (20 reviews)
Hey, ik ben Elke en 45 jaar. Netheid en properheid is mijn ding. Nu de kinderen groter zijn en er meer vrije tijd is wil ik graag anderen voor anderen een hulp zijn in hun huishouden. Ik kan heel efficiënt en en snel werken. Als je enkele uren per week hulp nodig hebt of eens extra je huis wil laten onderhouden contacteer me dan.
Poetsvrouw in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
Edegem
5/5 (17 reviews)
Tijd te weinig? Ouders die niet meer goed te been zijn? Daar waar je handen tekort hebt, zal ik kunnen helpen. Ik ben een zingende huishoudvogel, maar alsook een helper gewoon in het huishouden. Boodschappen doen, opruimen thuis, mee inpakken voor het verhuizen, wassen en strijken en natuurlijk het poetsen. Beschikbaar op donderdag namiddag en vrijdag namiddag.
Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Kiana
Kiana
Antwerpen
5/5 (15 reviews)
Ik heb al heel lang schoonmaak werk gedaan en heb graag dat alles heel proper is! Daarnaast heb ik zelf 2 katten en laat ik de hond van de buren vaak uit. Je kunt mij altijd contacteren voor poetshulp of dierenvezorging!
Gabriella is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Antwerpen (2018) - Gabriella
Gabriella
Antwerpen
5/5 (10 reviews)
I really like to clean and a can do it quickly and efficiently. I currently have 12 clients that I work on a weekly, my intention is fill my free time.
Poetsvrouw in Mortsel (2640) - Dima
Dima
Mortsel
5/5 (8 reviews)
Beste om eerlijk te zijn ik heb nooit zelf bij mijn ouders gepoetst alleen opruimen. ook tot nu bij mijn thuis ik een mijn vriend samen poetsen .ik niet professioneel voor ramen ik ben heel bang van hoog lader.dat ik niet valt.ik heb allergische van huis dier . poesje of hond ik hou van dieren maar dat mijn ziekte .ik hou heel veel van opruimen en proper.thuis ik doe het beste om snel en propere.
Poetsvrouw in Wilrijk (2610) - Laila
Laila
Wilrijk
5/5 (7 reviews)
Indien ik iemand een groot plezier kan doen om wekelijks zijn appartement/studio/huis op te frissen door de schoonmaak te doen waardoor die persoon dan in een net huis toekomt of het weekend kan beginnen. Wie wil dit nu niet 😉.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Dhurata
Dhurata
Deurne
5/5 (5 reviews)
Ik werk al jaren in het poets sector en ik poets heel graag. Ik ben ook een betrouwbare persoon. Ik wil wat extra bij uren doen dus mentaal ben ik beschikbaar in e namiddag.
Poetsvrouw in Borgerhout (2140) - Nele
Nele
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben een net en enthousiast persoon en poets snel en grondig. Ik ben zelf gevestigd in Borgerhout en neem altijd de fiets of het openbaar vervoer om ergens te geraken.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Anduela
Anduela
Deurne
5/5 (4 reviews)
Ik ben goed in schoonmaken. Ik heb 2 jaar iemand thuis geholpen met huishouden, ook in mijn eigen huis doe ik graag het huishouden.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
Deurne
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ben zeer proper in het schoonmaken van gebouwen en appartementen. Lever heel net werk waar u tevreden over zal zijn. Wat u wilt kan gedaan worden van binnenshuis tot buitenshuis geen enkel probleem. Hoor graag van u uw wensen. Gr M
Poetsvrouw in Borsbeek (2150) - Laure
Laure
Borsbeek
5/5 (3 reviews)
Ik help u graag bij het onderhoud van uw woning of het poetsen van de ramen. Ik ben erg nauwkeurig en zal er voor zorgen dat alles zal blinken ;). Misschien tot binnenkort!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Berchem: geëvalueerd met 4.85 door 273 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Berchem, kuisvrouw Berchem, ruitenwasser Berchem, glazenwasser Berchem, poetsdienst Berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Berchem zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan kuisen? Of u wilt een grote schoonmaak houden? Neem een poetsvrouw Berchem in dienst. Maar hoe vindt u de ideale poetsvrouw in Berchem? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, u wilt een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Berchem langskomen?

Dit is volledig hoe u het wenst. Wilt u dat uw kuisvrouw in Berchem elke week langskomt om uw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan uw wensen. U wilt natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan uw uurrooster. Onze poetsvrouwen in Berchem zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw agenda speciferen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het schoonmaken. Afhankelijk van uw weekplanning kunt u de werkuren van uw {poetsvrouw inplannen. U beslist ook hoe vaak uw kuisvrouw in Berchem langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Berchem allemaal doen?

Een poetsvrouw in Berchem mag allerlei taken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Berchem kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw kuisvrouw vragen om de afwas te doen. Als uw poetsvrouw in Berchem ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetsvrouw in Berchem inschakelt. Zo moet u erop letten dat als uw kuisvrouw de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke taken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om uw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Berchem mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Berchem?

Hoeveel een poetsvrouw in Berchem kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de kuisvrouw. Als u elke week een kuisvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat u juist verwacht van de poetshulp. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetshulp uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens in details te beschrijven wat u juist nodig hebt. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsoffertes van verscheidene poetshulpen in Berchem. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest populaire diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Berchem
Badkamer schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Berchem?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Berchem! U hebt de ideale persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulpen in Berchem. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u graag hebt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetshulp. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Berchem

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Berchem

thuishulp - Grote schoonmaak woning - Poetspersoon gezocht 1x per week - Dringende hulp nodig - Schoonmaak - Schoonmaak klein appartement - Eenmalige grote kuis( mogelijkheid tot daarna vas) - Schoonmaak kantoren (3) - 1 of 2 maal per week hulp bij huishouden gevraagd. - Schoonmaak kantoren (2) - Schoon Appartement - Schoonmaakhulp gezocht - Grondige schoonmaak - Schoonmaak kantoren - Goeie poetshulp gezocht regio Berchem Borgerhout. (3) - Goeie poetshulp gezocht regio Berchem Borgerhout. (2) - Poetshulp voor airbnb app van 50m2 - Poetshulp - Goeie poetshulp gezocht regio Berchem Borgerhout. - Interieur stomen (auto binnenkant stoelen +panelen - Klein appartement poetsen (2 uurtjes) - Schoonmaken appartement wekelijks (2) - Schoonmaak, strijk gezocht - Schoonmaken appartement wekelijks - Opkuis van een backstage ruimte - Op zoek naar een huishoudhulp - Schoonmaak - Poetsen in het weekend - Vriendelijke, efficiënte poetshulp in Berchem - Grote schoonmaak appartement - Poetshulp voor enkele weken - Dynamische poetsdame gezocht (5) - Eenmalige schoonmaak appartement +- 90 m2 (2) - Dynamische poetsdame gezocht (4) - Dynamische poetsdame gezocht (3) - Afwassen houten plafond van 30 m2 - Dynamische poetsdame gezocht (2) - Dynamische poetsdame gezocht - schoonmaakhulp met ervaring gezocht - Iemand om te poetsen en strijken - schoonmaken huis voor elk airbnb verhuur - Eenmalige schoonmaak appartement +- 90 m2 - schoonmaken - Autoschonmark - schoenmaken huis - Huishouden duplex - Grondige poets 1 persoonsappartementje - dinsdag en woensdag voormiddag 4u. - Dringend poetsvrouw 27/10 - Ramen appartement schoonmaken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden