poetsvrouw Edegem

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Edegem

Poetsvrouw in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
Berchem
5/5 (33 reviews)
Ik heb ervaring in het schoonmaken van huizen daar dat ik dit al deed bij familie. Ook heb ik ik het buitenland gewerkt in een hotel en daar heb ik enorm veel poetservaring opgedaan. Graag zou ik enkele vaste families hebben waar ik bij kan komen kuisen!
Poetsvrouw in Wilrijk (2610) - Varduhi
Varduhi
Wilrijk
5/5 (23 reviews)
hallo,ik ben 29 jaar oud.getrouwd, mama van twee kinderen, wil nog wat meer bijverdienen. ik heb al jaren ervaring in poetshulp,strijken,koken(keukens poetsen, groenten snijden, en nog wat meer................) kan snel leren, snel werken, goed met verschillende producten werken, ben zelfstandig, netjes, vertrouwelijk,heb nog vrije uren in de week.het kan ook in het weekend. in omgeving Antwerpen
Poetsvrouw in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
Edegem
5/5 (17 reviews)
Tijd te weinig? Ouders die niet meer goed te been zijn? Daar waar je handen tekort hebt, zal ik kunnen helpen. Ik ben een zingende huishoudvogel, maar alsook een helper gewoon in het huishouden. Boodschappen doen, opruimen thuis, mee inpakken voor het verhuizen, wassen en strijken en natuurlijk het poetsen. Beschikbaar op donderdag namiddag en vrijdag namiddag.
Poetsvrouw in Mortsel (2640) - Dima
Dima
Mortsel
5/5 (8 reviews)
Beste om eerlijk te zijn ik heb nooit zelf bij mijn ouders gepoetst alleen opruimen. ook tot nu bij mijn thuis ik een mijn vriend samen poetsen .ik niet professioneel voor ramen ik ben heel bang van hoog lader.dat ik niet valt.ik heb allergische van huis dier . poesje of hond ik hou van dieren maar dat mijn ziekte .ik hou heel veel van opruimen en proper.thuis ik doe het beste om snel en propere.
Poetsvrouw in Wilrijk (2610) - Laila
Laila
Wilrijk
5/5 (7 reviews)
Indien ik iemand een groot plezier kan doen om wekelijks zijn appartement/studio/huis op te frissen door de schoonmaak te doen waardoor die persoon dan in een net huis toekomt of het weekend kan beginnen. Wie wil dit nu niet 😉.
Poetsvrouw in Wilrijk (2610) - Stanislava
Stanislava
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Ik ben Mika.Ik heb 37 jaar.Als je huis moet schoonmaken, kasten opruimen(kledingkast)een schone ruimte behouden,ik kan helpen.Ook hulp bij in- en uitstappen.
Poetsvrouw in Edegem (2650) - Piessens
Piessens
Edegem
5/5 (2 reviews)
Hallo. Ik ben de perfecte persoon om bijvoorbeeld uw auto te wassen, ramen te kuisen, en uw woning te poetsen. Ben niet bang van vuil werk. Ben betrouwbaar en kan mijzelf direct aanpassen aan uw wensen
Poetsvrouw in Berchem (2600) - Mariam
Mariam
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik heb al 2 jaar gewerkt voor een schoonmaak bedrijf en ik heb er al ervaring mee zelf hou ik van schoonmaken ik vind het heel belangrijk als het rond mijn omgeving proper is dan voel ik mij ook goed . Als u iemand nodig heeft om schoon te maken bij u kunt u mij zeker contacteren.
Poetsvrouw in Hove (2540) - Julie
Julie
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik doe al 5 jaar op rij een schoonmaak job (in bedrijven, gemeentehuizen, appartementen,...) dus heb hier ervaring mee. Ik ben student aan Luca School of Arts te Gent in de vrije beeldende kunsten. In het weekend ben ik terug thuis bij mijn ouders in Hove. Tijdens de week ben ik dus beschikbaar in Gent en tijdens het weekend (en schoolvakanties) in Hove.
Poetsvrouw in Mortsel (2640) - Fatima zohra
Fatima zohra
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Omdat ik een súper nette en schone persoon ben en hou van netheid. Ik haat troep en vuil en ik hou echt van werken. Ik ben wendbaar en snel bij het schoonmaken.
Poetsvrouw in Berchem-Kluisbergen (9690) - Shana
Shana
Berchem-Kluisbergen
4.0/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Shana 31 jaar oud ,Ik heb 3 jaar lang via dienstencheque bureaus gewerkt en via firma’s en graag help ik u een handje bij voor jou stekje te laten blinken Shana
Poetsvrouw in Berchem (2600) - Frederik
Frederik
Berchem
Nieuw
Dag iedereen! Ik ben Frederik, 28 jaar, sociaal en vol dromen. Om die waar te maken zoek ik naar mogelijkheden om wat bij te klussen! Klusjes allerhande, talen, computer, communicatie, ... noem het maar! Je vindt me in de Rupelstreek, Antwerpen en Berchem! Tot snel!
Poetsvrouw in Hove (2540) - Margot
Margot
Hove
Nieuw
Ik heb al vakantiewerk gedaan bij een schoonmaakbedrijf. Hierbij heb ik kantoren, toiletten, ramen,.. schoongemaakt. Ik heb hier zeer positieve feedback op gekregen. Als ik wou, mocht ik meteen vast beginnen. Mits ik studeer voor ergotherapeut, heb ik het aanbod niet aangenomen. Ik zie werk en ben heel gedreven.
Poetsvrouw in Wilrijk (2610) - Giulia
Giulia
Wilrijk
Nieuw
Beste, Ik ben Giulia 23 jaar, op zoek naar een part time job. Ik ben een respectvolle, vriendelijke en hard werkend persoon. Ik help af en toe mijn poetsvrouw, dus ervaring heb ik. Ik kan bij u komen met de fiets of openbaar vervoer. Liefst zoek ik dus iets in de buurt. Groetjes, Giulia
Poetsvrouw in Edegem (2650) - Shirzad
Shirzad
Edegem
Nieuw
Hallo allemaal ik ben een vrouw van43jaar. Ik kom uit Afghanistan. Ik was tolk maar nu ik heb dingen werk nodig. Ik ben een vriendelijke persoon met vriendelijke groeten beheshta.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Edegem: geëvalueerd met 4.91 door 98 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Edegem, kuisvrouw Edegem, ruitenwasser Edegem, glazenwasser Edegem, poetsdienst Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Edegem zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan schoonmaken? Of u wilt een grote kuis houden? Neem een kuisvrouw Edegem in dienst. Maar hoe vindt u de ideale poetsvrouw in Edegem? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, u wilt een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Edegem langskomen?

Dit is volledig hoe u het wilt. Wilt u dat uw poetshulp in Edegem elke week langskomt om uw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan uw wensen. U wilt natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan uw agenda. Onze poetshulpen in Edegem zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw uurrooster speciferen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het poetsen. Naargelang uw weekplanning kunt u de werkuren van uw {kuisvrouw inplannen. U beslist ook hoe vaak uw kuisvrouw in Edegem langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Edegem allemaal doen?

Een poetsvrouw in Edegem mag allerlei zaken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Edegem kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw kuisvrouw vragen om de vaat te doen. Als uw kuisvrouw in Edegem ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een kuisvrouw in Edegem inschakelt. Zo moet u erop letten dat als uw poetshulp de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke diensten uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook tenstelligste afgeraden om uw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Edegem mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Edegem?

Hoeveel een poetsvrouw in Edegem kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetsvrouw. Als u elke week een kuisvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat u juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw kuisvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat u juist verwacht. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsvoorstellen van meerdere poetshulpen in Edegem. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest populaire diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Edegem
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Edegem?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Edegem! U hebt de meest geschikte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Edegem. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u graag hebt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetsvrouw. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Edegem

Poetsen (37) - Huishoudhulp - Poetsen (36) - Poetsen (35) - Poetsen (34) - Poetsen (33) - Poetsen (32) - Poetsen (31) - Poetsen (30) - Poetsen (29) - Poetsen (28) - Eenmalige grote schoonmaak - Poetsen - Poetshulp. Ook strijken (26) - Poetshulp. Ook strijken (25) - Nieuwbouw appartement - Poetshulp. Ook strijken (24) - Poetshulp. Ook strijken (23) - Poetshulp. Ook strijken (22) - Verhuisopkuis - Poetshulp. Ook strijken (21) - Poetshulp. Ook strijken (20) - Poetshulp. Ook strijken (19) - Poetshulp. Ook strijken (18) - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Grondige schoonmaak teaken meubelen - Poetshulp. Ook strijken (17) - Schoonmaak woning - Poetshulp. Ook strijken (16) - Poetshulp. Ook strijken (15) - Poetshulp. Ook strijken (14) - Poetshulp. Ook strijken (13) - Poetshulp. Ook strijken (12) - huishoudhulp edegem - Poetsen appartement (2) - Poetshulp. Ook strijken (11) - Poetsen appartement - Poetshulp. Ook strijken (10) - dakgoten reinigen van mos en bladeren - ramen v gelijkvloers, binnen en buiten - Poetshulp. Ook strijken (9) - Poetshulp. Ook strijken (8) - Poetshulp. Ook strijken (7) - Kuis - Poetshulp. Ook strijken (6) - Poetshulp. Ook strijken (5) - Poetshulp. Ook strijken (4) - To do normal overall cleaning to my new appartement - Poetshulp. Ook strijken (3) - Poetshulp. Ook strijken (2)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden