poetsvrouw Brecht

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Brecht

Leen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Wuustwezel (2990) - Leen
Leen
Wuustwezel
5/5 (22 reviews)
Vvvv hhvttt fff rrr eeee ddd sss zzzz aaaa ccc xxx ww dddd vvv vgggg ttt yyy uuu hh iiii jjjj bbbb nnnnn kkkkk ooooo iiii ppp mmm lllll nnnnn bbbb byytgvcfr xxfredxwsdrezsqaa.
Poetsvrouw in Rijkevorsel (2310) - Diane
Diane
Rijkevorsel
4.0/5 (6 reviews)
Hallo, ik werk deeltijds als poetshulp bij mensen thuis. Heb hier ook al veel ervaring in.Indien u ook graag een paar uurtjes extra hulp nodig hebt kan u mij steeds contacteren.
Poetsvrouw in Zoersel (2980) - Olga
Olga
Zoersel
5/5 (3 reviews)
Alles kan en moet mooi en proper zijn Ik kan u helpen met al soort huishouden in het weekend of s avonds Ik werk al voltijds maar wil wat extra cash verdienen voor mijn familie
Poetsvrouw in Wuustwezel (2990) - Brenda
Brenda
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben graag bezig & hou zelf graag van een proper huis. Ik doe al 7jaar lang de kuis bij 1 gezin deeltijds. Dit is een zéér groot huis, waar ik alles doe: Strijken, koken, ramen kuisen, Meubels onderhouden, alsook 1x per jaar de grote kuis, de zaak dat aan het huis aanhangt ook. Dit elke voormiddag , graag zou ik nog een paar mensen bij hebben die af en toe een kuisvrouw wensen.
Poetsvrouw in Zoersel (2980) - Katrien
Katrien
Zoersel
5/5 (1 reviews)
Een huishouden is veel werk als je dat alleen moet doen. Ik wil je hier in ondersteunen door de wekelijkse poets te doen alsook de extra's in het huishouden. Ik hou zelf van open communicatie en respect voor elkaar.
Poetsvrouw in Rijkevorsel (2310) - Laura
Laura
Rijkevorsel
Nieuw
Dag allemaal. Je zou beroep moeten doen op mij omdat ik het heel graag proper zie, ik kan er niet tegen om het kleinste beetje vuil te laten liggen. Er is dus niemand geschikter als ik. Ik heb alles van mijn moedet geleerd, zij is namelijk een poetsvrouw.
Poetsvrouw in Schoten (2900) - Jessica
Jessica
Schoten
Nieuw
Ik heb veel tijd over aangezien ik parttime werk tot oktober! Ik heb eigen vervoer dus geraak gemakkelijk tot bij u om uw huisje of auto te laten blinken. :)
Poetsvrouw in Wuustwezel (2990) - Lenina
Lenina
Wuustwezel
Nieuw
Ik zie graag resultaat en houd graag dingen proper. Om u een handje te helpen kom ik graag bij u langs om alles schoon te maken. Voor zowel grote als kleine zaken
Poetsvrouw in Rijkevorsel (2310) - Sam
Sam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rijkevorsel
Nieuw
Exterieur reiniginge die kunnen gebeuren dmv professionele hogedrukreiniger. Het proper maken van u oprit, terras, schutting. En het opnieuw invoegen met onkruidvrij zand
Poetsvrouw in Wuustwezel (2990) - Maimouna
Maimouna Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wuustwezel
Nieuw
Hallo allemaal, ik heb gewerkt in de schoonmaak in grote bedrijven die kantoren, huizen, appartementen schoonmaken, ik maak mijn perfecte schoonmaak, ik kan naar elke kant verhuizen,
Poetsvrouw in Brecht (2960) - Linsy
Linsy
Brecht
Nieuw
Hoi ik ben linsy, ik ben 22 jaar. Ik zoek een leuk job die bij me past. Ik help graag mensen en dieren. Ik zorg graag voor kindjes en zorg en voor dat ze niks te kort komen. Ook met poetsen kan ik jullie helpen,koken is ook geen enkel probleem. Heb je ook hulp Nodig voor je diertje vindt je geen oppas hier ben ik de geknipte persoon voor op je diertje te passen. Ik hoop tot snel
Poetsvrouw in Brasschaat (2930) - Inasse
Inasse
Brasschaat
Nieuw
hallo, ik heb heel wat vrije tijd en daarom wil ik het besteden aan iets nuttig en om wat bij te verdienen en mensen te helpen. hopelijk zie we elkaar.
Poetsvrouw in Brecht (2960) - Tatjana
Tatjana
Brecht
Nieuw
Kan wel kuisen ben ook heel net en proper laat alles proper achter stof alles af wat nodig is en zet alles ook proper terug op zijn plaats ben ook heel vriendelijk naar mensen toe
Poetsvrouw in Brasschaat (2930) - Ann
Ann
Brasschaat
Nieuw
Hey , graag wil ik even laten weten dat ik als ervaren poetsdame tijd vrij wil maken voor iedereen die door een te drukke agenda even de controle verliest. Is dit een eenmalige schoonmaak(opkuis) of een wederkerende opdracht niets is me te veel :-)
Poetsvrouw in Brasschaat (2930) - Lion
Lion
Brasschaat
Nieuw
Ik streef naar perfectie. Ik help mijn moeder al jaren met kuisen en mijn eigen auto ziet er ook altijd piek fijn in orde uit Een prijs kunnen we samen bepalen
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Brecht

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
“ Zeer goed voor een punctuele taak. Zeer handig en "userfriendly" platform waar alles duidelijk op wordt! Kandidaten sturen je hun aanbod. Zeer handig en aanbevelenswaard. ”
Christel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Brecht: geëvalueerd met 4.8 door 33 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Brecht, kuisvrouw Brecht, ruitenwasser Brecht, glazenwasser Brecht, poetsdienst Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden