Vind de beste poetsvrouw van Brecht

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Rijkevorsel (2310) - Diane
Diane
4.67/5 · 3 reviews
2310 Rijkevorsel
Hallo, ik werk deeltijds als poetshulp bij mensen thuis. Heb hier ook al veel ervaring in.Indien u ook graag een paar uurtjes extra hulp nodig hebt kan u mij steeds contacteren.
Poetsvrouw in Brasschaat (2930) - Sieglinde
Sieglinde
4.5/5 · 2 reviews
2930 Brasschaat
Hou uiteraard mijn eigen huis al tiptop en ook bij lieve tante hou ik de boel netjes.Geen schrik om handen vuil te maken en best pittig tempo.Dweilen,schuren...het kan allemaal
Poetsvrouw in Zoersel (2980) - Natalja
Natalja
5/5 · 2 reviews
2980 Zoersel
Ik heb een periode als schoonmaakhulp gewerkt, en thuis neem ik daar ook volle verantwoordelijkheid voor. Ik ben bekend met alle verschillende producten en maak zo schoon zoals ik het resultaat zelf ook graag zou zien
Poetsvrouw in Wuustwezel (2990) - Brenda
Brenda
5/5 · 1 reviews
2990 Wuustwezel
Hallo! Ik ben graag bezig & hou zelf graag van een proper huis. Ik doe al 7jaar lang de kuis bij 1 gezin deeltijds. Dit is een zéér groot huis, waar ik alles doe: Strijken, koken, ramen kuisen, Meubels onderhouden, alsook 1x per jaar de grote kuis, de zaak dat aan het huis aanhangt ook. Dit elke voormiddag , graag zou ik nog een paar mensen bij hebben die af en toe een kuisvrouw wensen.
Poetsvrouw in Brasschaat (2930) - Ali
Ali
1.0/5 · 1 reviews
2930 Brasschaat
Hallo, Ik kan u perfect helpen met de schoonmaak van al u app/huis,kelder,tuinhuis,zolder. Ik ben bereid de vuilste jobkes uittevoeren en dit tegen een schappelijke prijs.
Poetsvrouw in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
5/5 · 1 reviews
2900 Schoten
Hallo! Ik ben kaylee. Ik ben 19 jaar. Ik kuis al een paar jaar bij mijn oma thuis omdat ze dit zelf niet meer kan, ook kuis ik bij de buurman omdat hij niet veel tijd heeft met zijn werk. Om een centje bij te verdienen zou ik ook graag u huis/appartement kuisen. Laat me gerust iets weten!
Poetsvrouw in Rijkevorsel (2310) - Laura
Laura
Nieuw
2310 Rijkevorsel
Dag allemaal. Je zou beroep moeten doen op mij omdat ik het heel graag proper zie, ik kan er niet tegen om het kleinste beetje vuil te laten liggen. Er is dus niemand geschikter als ik. Ik heb alles van mijn moedet geleerd, zij is namelijk een poetsvrouw.
Poetsvrouw in Schoten (2900) - Marie-anne
Marie-anne
Nieuw
2900 Schoten
Aangezien we thuis in een rusthuis wonen ben ik het gewoon vele kamers op stevig tempo te kuisen. Af en toe heb ik zo eens last van een kuiskick, wat in dit geval dus wel eens in mijn voordeel speelt.
Poetsvrouw in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Nieuw
2930 Brasschaat
Ik werk ondertussen al bijna 10 jaar als huishoudhulp en doe dit graag. Klantjes achterlaten met een goed gevoel is mijn passie. Heb het zelf graag netjes en hou wel van een uitdaging zoals een rommelige kast terug proper krijgen.
Poetsvrouw in Brasschaat (2930) - Tim
Tim
Nieuw
2930 Brasschaat
Misschien is een studentje niet de meest voor de hand liggende keuze als je iemand moet kiezen om te komen schoonmaken, maar waarom ook niet? Heb al talloze wagens gekuist en kan me echt volledig smijten op vlak van kuisen. Wie weet kan een hardwerkend studentje je wagen wel opnieuw doen blinken! :-)
Poetsvrouw in Hoogstraten (2320) - Nathalie
Nathalie Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2320 Hoogstraten
Aan alle werkende moeders Kinderen een drukke baan sociaal leven kinderen een man en dan nog zorgen dat je er goed uit ziet o ja help het huishouden Ik dat nu net er teveel aan geen stress ik help u zodat als u thuis komt in een schoon en opgeruimd huis terecht komt, en dat al u resterende tijd na u en u gezin kan gaan en heeft u nog huisdieren die verzorg ik met veel liefde en plezier
Poetsvrouw in Schoten (2900) - Jessica
Jessica
Nieuw
2900 Schoten
Ik heb veel tijd over aangezien ik parttime werk tot oktober! Ik heb eigen vervoer dus geraak gemakkelijk tot bij u om uw huisje of auto te laten blinken. :)
Poetsvrouw in Schilde (2970) - Manon
Manon
Nieuw
2970 Schilde
Ik ben iemand die heel graag kuist en altijd proper en netheid promoot. Natuurlijk zal ik mijn best doen om de klant het beste resultaat te geven. Maakt niet uit wat mij word gegeven om te kuisen.
Poetsvrouw in Wuustwezel (2990) - Lenina
Lenina
Nieuw
2990 Wuustwezel
Ik zie graag resultaat en houd graag dingen proper. Om u een handje te helpen kom ik graag bij u langs om alles schoon te maken. Voor zowel grote als kleine zaken
Poetsvrouw in 'S Gravenwezel (2970) - Nathalie
Nathalie
Nieuw
2970 'S Gravenwezel
Eens geen zin om er alleen in te vliegen? Wil je de zolder eens uitkuisen of eens een kamer binnenstebuiten keren??? De keukenkasten eens aanpakken voor een grote kuis? Ik kom jullie graag helpen

Poetshulp Brecht: geëvalueerd met 4.19 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Brecht, kuisvrouw Brecht, ruitenwasser Brecht, glazenwasser Brecht, poetsdienst Brecht,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Brecht zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan kuisen? Of u wilt een grote kuis houden? Doe beroep op een poetshulp in Brecht. Maar hoe vindt u de ideale poetsvrouw in Brecht? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, u wilt een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Brecht langskomen?

Dit is volledig hoe u het wenst. Wilt u dat uw poetsvrouw in Brecht elke week langskomt om uw huis te poetsen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan uw behoeften. U wilt natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan uw planning. Onze kuisvrouwen in Brecht zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw planning delen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het schoonmaken. In functie van uw dagindeling kunt u de werkuren van uw poetsvrouw vastleggen. U beslist ook hoe vaak uw poetsvrouw in Brecht langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Brecht allemaal doen?

Een poetsvrouw in Brecht mag allerlei klusjes uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Brecht kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetsvrouw vragen om de afwas te doen. Als uw poetsvrouw in Brecht ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetsvrouw in Brecht inschakelt. Zo moet u erop letten dat als uw poetsvrouw de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke klusjes uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om uw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Brecht mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Brecht?

Hoeveel een poetsvrouw in Brecht kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetsvrouw. Als u elke week een poetsvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat u juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetsvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat u juist nodig hebt. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsoffertes van meerdere poetshulpen in Brecht. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest populaire diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Brecht
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Brecht?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Brecht! U hebt de ideale persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Brecht. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wenst dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetsvrouw. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Brecht

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden