poetsvrouw Brecht

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Brecht

Poetsvrouw in Rijkevorsel (2310) - Diane
Diane
Rijkevorsel
4.67/5 (3 reviews)
Hallo, ik werk deeltijds als poetshulp bij mensen thuis. Heb hier ook al veel ervaring in.Indien u ook graag een paar uurtjes extra hulp nodig hebt kan u mij steeds contacteren.
Poetsvrouw in Brasschaat (2930) - Sieglinde
Sieglinde
Brasschaat
4.5/5 (2 reviews)
Hou uiteraard mijn eigen huis al tiptop en ook bij lieve tante hou ik de boel netjes.Geen schrik om handen vuil te maken en best pittig tempo.Dweilen,schuren...het kan allemaal
Poetsvrouw in Wuustwezel (2990) - Brenda
Brenda
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben graag bezig & hou zelf graag van een proper huis. Ik doe al 7jaar lang de kuis bij 1 gezin deeltijds. Dit is een zéér groot huis, waar ik alles doe: Strijken, koken, ramen kuisen, Meubels onderhouden, alsook 1x per jaar de grote kuis, de zaak dat aan het huis aanhangt ook. Dit elke voormiddag , graag zou ik nog een paar mensen bij hebben die af en toe een kuisvrouw wensen.
Poetsvrouw in Brasschaat (2930) - Ali
Ali
Brasschaat
1.0/5 (1 reviews)
Hallo, Ik kan u perfect helpen met de schoonmaak van al u app/huis,kelder,tuinhuis,zolder. Ik ben bereid de vuilste jobkes uittevoeren en dit tegen een schappelijke prijs.
Poetsvrouw in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
Schoten
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben kaylee. Ik ben 19 jaar. Ik kuis al een paar jaar bij mijn oma thuis omdat ze dit zelf niet meer kan, ook kuis ik bij de buurman omdat hij niet veel tijd heeft met zijn werk. Om een centje bij te verdienen zou ik ook graag u huis/appartement kuisen. Laat me gerust iets weten!
Poetsvrouw in Brasschaat (2930) - Suchada
Suchada
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik werk momenteel deeltijds bij Comforthome in Brasschaat als huishoudhulp. Ik kuis al ondertussen 3jaar. Hou enorm van netheid en zie werk meteen. Ben ook heel vriendelijk. Kan ik je helpen met wat poetswerk, mee helpen met een grote schoonmaak of ramen kuisen, mag je me altijd contacteren!
Poetsvrouw in Rijkevorsel (2310) - Laura
Laura
Rijkevorsel
Nieuw
Dag allemaal. Je zou beroep moeten doen op mij omdat ik het heel graag proper zie, ik kan er niet tegen om het kleinste beetje vuil te laten liggen. Er is dus niemand geschikter als ik. Ik heb alles van mijn moedet geleerd, zij is namelijk een poetsvrouw.
Poetsvrouw in Schoten (2900) - Marie-anne
Marie-anne
Schoten
Nieuw
Aangezien we thuis in een rusthuis wonen ben ik het gewoon vele kamers op stevig tempo te kuisen. Af en toe heb ik zo eens last van een kuiskick, wat in dit geval dus wel eens in mijn voordeel speelt.
Poetsvrouw in Brasschaat (2930) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Ik werk ondertussen al bijna 10 jaar als huishoudhulp en doe dit graag. Klantjes achterlaten met een goed gevoel is mijn passie. Heb het zelf graag netjes en hou wel van een uitdaging zoals een rommelige kast terug proper krijgen.
Poetsvrouw in Brasschaat (2930) - Tim
Tim
Brasschaat
Nieuw
Misschien is een studentje niet de meest voor de hand liggende keuze als je iemand moet kiezen om te komen schoonmaken, maar waarom ook niet? Heb al talloze wagens gekuist en kan me echt volledig smijten op vlak van kuisen. Wie weet kan een hardwerkend studentje je wagen wel opnieuw doen blinken! :-)
Poetsvrouw in Hoogstraten (2320) - Nathalie
Nathalie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoogstraten
Nieuw
Aan alle werkende moeders Kinderen een drukke baan sociaal leven kinderen een man en dan nog zorgen dat je er goed uit ziet o ja help het huishouden Ik dat nu net er teveel aan geen stress ik help u zodat als u thuis komt in een schoon en opgeruimd huis terecht komt, en dat al u resterende tijd na u en u gezin kan gaan en heeft u nog huisdieren die verzorg ik met veel liefde en plezier
Poetsvrouw in Schoten (2900) - Jessica
Jessica
Schoten
Nieuw
Ik heb veel tijd over aangezien ik parttime werk tot oktober! Ik heb eigen vervoer dus geraak gemakkelijk tot bij u om uw huisje of auto te laten blinken. :)
Poetsvrouw in Schilde (2970) - Manon
Manon
Schilde
Nieuw
Ik ben iemand die heel graag kuist en altijd proper en netheid promoot. Natuurlijk zal ik mijn best doen om de klant het beste resultaat te geven. Maakt niet uit wat mij word gegeven om te kuisen.
Poetsvrouw in Wuustwezel (2990) - Lenina
Lenina
Wuustwezel
Nieuw
Ik zie graag resultaat en houd graag dingen proper. Om u een handje te helpen kom ik graag bij u langs om alles schoon te maken. Voor zowel grote als kleine zaken
Poetsvrouw in 'S Gravenwezel (2970) - Nathalie
Nathalie
'S Gravenwezel
Nieuw
Eens geen zin om er alleen in te vliegen? Wil je de zolder eens uitkuisen of eens een kamer binnenstebuiten keren??? De keukenkasten eens aanpakken voor een grote kuis? Ik kom jullie graag helpen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Brecht: geëvalueerd met 4.19 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Brecht, kuisvrouw Brecht, ruitenwasser Brecht, glazenwasser Brecht, poetsdienst Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Brecht zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan kuisen? Of je wil een grote schoonmaak houden? Neem een poetshulp Brecht in dienst. Maar hoe vind je de meest geschikte poetsvrouw in Brecht? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, je wil een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Brecht langskomen?

Dit is volledig hoe jij het wenst. Wil je dat jouw poetsvrouw in Brecht elke week langskomt om jouw huis te poetsen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan jouw behoeften. Je wil natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan jouw agenda. Onze poetsvrouwen in Brecht passen zich aan. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw agenda speciferen. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het schoonmaken. Afhankelijk van jouw weekplanning kan je de werkuren van jouw poetsvrouw vastleggen. Je beslist ook hoe vaak jouw poetsvrouw in Brecht langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Brecht allemaal doen?

Een poetsvrouw in Brecht mag allerlei klusjes uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Brecht kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw poetsvrouw vragen om de afwas te doen. Als jouw poetsvrouw in Brecht ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een poetsvrouw in Brecht in dienst neemt. Zo moet je erop letten dat als jouw poetsvrouw de ramen poetst, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke klusjes uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om jouw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Brecht mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Brecht?

Hoeveel een poetsvrouw in Brecht kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de poetsvrouw. Als je elke week een poetsvrouw laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat je juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw poetsvrouw jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat je juist nodig hebt. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsoffertes van verscheidene poetshulpen in Brecht. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Brecht
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Brecht?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Brecht! Je hebt de meest geschikte persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulp in Brecht. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, uitrusting nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je wilt dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw poetsvrouw. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Brecht

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Brecht

huishoudhulp gevraagd donderdagnamiddag - Ik wil een hulp met de schoonmak van mijn huis - Kuisvrouw - Schoonmaak - Kuisvrouw gezocht - Poetsen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden