Vind de beste poetsvrouw van Hemiksem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Hemiksem (2620) - Ali
Ali
5/5 · 11 reviews
2620 Hemiksem
Via studie, ervaring en werken in eigen huis, is klussen, elektriciteitswerken, sanitairwerken, enz... echt mijn ding. Ik kan wel allerhande kluswerken aan. Als ik zeg dat ik het kan doen, dan doe ik het ook goed
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Gerrit
Gerrit
4.9/5 · 10 reviews
2660 Hoboken
Ik woon en werk graag proper, dus waarom hier ook geen bijjob van maken. Ik heb 10 jaar in de horeca gewerkt en weet dus wat opkuisen betekent. Ik weet wat georganiseerd werken inhoudt en steek ook graag de handen uit de mouwen. Klanten/mensen tevreden houden sterkt ook mijn voldoening :-)
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Nathalie
Nathalie
5/5 · 9 reviews
2660 Hoboken
Schoonmaak appartementsgebouwen, zwembad. Woon en zorgcentra als jobstudent Ik kan u hiervoor mijn cv laten zien alsook mag u mij steeds contacteren hiervoor
Poetsvrouw in Schelle (2627) - Margaretha
Margaretha
5/5 · 6 reviews
2627 Schelle
Hallo Ik kuis graag en grondig. Ik geef les en heb nog wat tijd over. Ik ben steeds gedreven in eender wat ik graag doe. Ik kan genieten als iets proper is.
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Abdessamad
Abdessamad
4.75/5 · 4 reviews
2660 Hoboken
Ik heb veel ervaring in het schoonmaken in huizen en appartementen. Alles moet vroeg of laat aangepakt worden zodat het terug kan blinken. Ik ben snel en goed.
Poetsvrouw in Hemiksem (2620) - Dieter
Dieter
5/5 · 3 reviews
2620 Hemiksem
In mij job heb ik de taak op mijn schouders liggen dat alles keurig in orde moet zijn aanboord van het schip. Het onderhoud als het proper houden van alles. Thuis hebben we 3 honden lopen die redelijk wat vuil met zich meebrengen, Maar daar zorg ik voor dat het toch proper blijft.
Poetsvrouw in Niel (2845) - Stephanie
Stephanie Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2845 Niel
Onze ervaren mensen kuisen dagelijks bij onze klanten. Dagelijks spannen wij ons in om onze klanten te ondersteunen in hun dagelijkse en wekelijkse taken. Wij zorgen voor een aangename service.
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Tatjana
Tatjana
5/5 · 1 reviews
2660 Hoboken
Ik heb tot mijn 19 jaar bij mijn grootouders gewoond en heb hen steeds zo goed mogelijk met alles geholpen en deed/doe dit steeds met veel plezier! Ben een zeer zelfstandig persoon met een eigen wagen. Heb je hulp nodig voor de winkel, de strijk, de kuis of wil je gewoon wat gezelschap met een leuke babbel/gezelschapsspelletje? Contacteer me dan gerust!
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Vicky
Vicky
Nieuw
2660 Hoboken
Ik heb al reeds 5 jaar ervaring als poetsvrouw en heb daarbovenop mijn thuiservaring van een huishouden met 6 personen. Ik ken dan ook al do's en don'ts. Zo kan ik bv. op 4uur tijd twee verdiepingen (standaard huis) tot spik en span hebben getoverd.
Poetsvrouw in Boom (2850) - Théra
Théra
Nieuw
2850 Boom
Hoi, mijn naam is Théra, ik ben 44 jaar en woonachtig te Boom. Ik ben een mama van 3 kids (5, 11 en 18j) en heb een diploma voeding en verzorging. Bij deze bied ik me dan ook aan als babysit, dierenopasser (zowel bij mij thuis als bij de eigenaar(s) thuis) , wandelen met de hond, poetshulp, algemene hulp in het huishouden. Indien je een harde werker zoekt, aarzel dan niet om me te contacteren.
Poetsvrouw in Niel (2845) - Laurie
Laurie
Nieuw
2845 Niel
Ik werk al een half jaartje als huishoudhulp en zou graag wat centjes bijverdienen. Mij verplaatsen doe ik met het openbaar vervoer en met de fiets. Als de producten voorziet zorg ik dat uw huis/ appartement blinkt!
Poetsvrouw in Schelle (2627) - Ronald
Ronald
Nieuw
2627 Schelle
Dag, ik ben Ronald. Ik ga met mijn eigen auto minstens 3x per week naar de carwash, ik vind ontspanning in het schoonmaken van auto's. Ik ben een echte auto freak en wil dat iedereen zijn auto schoon is. Ik kan in het weekend, op woensdag namiddag of in vakanties tijd maken om poetshulp aan te bieden.
Poetsvrouw in Niel (2845) - Julie
Julie
Nieuw
2845 Niel
Schoonmaken komt bij mij thuis op de eerste plaats en ik hou het graag heel netjes. Ik besteed hier nogal wat tijd aan en doe het nogal intensief. Ik ga dan ook niets uit de weg en heb wel een 4-5 per week vrij om u hiermee te helpen.
Poetsvrouw in Aartselaar (2630) - Sarie
Sarie
Nieuw
2630 Aartselaar
Halo ik werk voor het moment deeltijds in de poetssector als huishoudhulp Ik heb al ongeveer 5 jaar ervaring in deze sector werk zorgvuldig en oog voor detail een betrouwbare persoon en stiptheid Mischien poets ik jouw huisje of appartementje wel spik en span Ook koken strijken en boodschappen doen is ook een optie Hopelijk tot snel Sarie
Poetsvrouw in Hemiksem (2620) - Resmie
Resmie
Nieuw
2620 Hemiksem
Ik werk als huishoudhulp al 8 jaar en strijk heel graag poetsen ook Ik woon in Hemiksem.ik wil bij verdienen op het vrij dagen Dank u wel Groetjes Tot binnen kort

Poetshulp Hemiksem: geëvalueerd met 4.96 door 45 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Hemiksem, kuisvrouw Hemiksem, ruitenwasser Hemiksem, glazenwasser Hemiksem, poetsdienst Hemiksem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Hemiksem zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan schoonmaken. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan schoonmaken? Of u wilt een grote kuis houden? Neem een poetshulp Hemiksem in dienst. Maar hoe vindt u de meest geschikte kuisvrouw in Hemiksem? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, u wilt een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Hemiksem langskomen?

Dit is volledig hoe u het ziet. Wilt u dat uw kuisvrouw in Hemiksem elke week langskomt om uw huis te poetsen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan uw noden. U wilt natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan uw uurrooster. Onze poetsvrouwen in Hemiksem passen zich aan. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw uurrooster delen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het huishouden. Naargelang uw dagindeling kunt u de werkuren van uw kuisvrouw vastleggen. U beslist ook hoe vaak uw kuisvrouw in Hemiksem langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Hemiksem allemaal doen?

Een poetsvrouw in Hemiksem mag allerlei jobs uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Hemiksem kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw kuisvrouw vragen om de vaat te doen. Als uw kuisvrouw in Hemiksem ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een kuisvrouw in Hemiksem inschakelt. Zo moet u erop letten dat als uw kuisvrouw de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een kuisvrouw geen gevaarlijke jobs uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om uw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Hemiksem mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Hemiksem?

Hoeveel een poetsvrouw in Hemiksem kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de kuisvrouw. Als u elke week een kuisvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat u juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw kuisvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat u juist verwacht. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen van verscheidene poetshulpen in Hemiksem. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp selecteren die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Hemiksem
Badkamer schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Hemiksem?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Hemiksem! U hebt de meest geschikte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulp in Hemiksem. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wilt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw kuisvrouw. Zij zijn de specialisten in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Hemiksem

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden