poetsvrouw Hemiksem

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Hemiksem

Poetsvrouw in Hemiksem (2620) - Hafida
Hafida
Hemiksem
5/5 (21 reviews)
Poetsen en kuisen ,fris en netjes dan ben jij bij mij op het juiste adres. Aarzel niet mij te contacteren, en verzeker je dat je geen spijt gaat hebben.😊
Poetsvrouw in Hemiksem (2620) - Ali
Ali
Hemiksem
5/5 (12 reviews)
Via studie, ervaring en werken in eigen huis, is klussen, elektriciteitswerken, sanitairwerken, enz... echt mijn ding. Ik kan wel allerhande kluswerken aan. Als ik zeg dat ik het kan doen, dan doe ik het ook goed
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Gerrit
Gerrit
Hoboken
4.9/5 (10 reviews)
Ik woon en werk graag proper, dus waarom hier ook geen bijjob van maken. Ik heb 10 jaar in de horeca gewerkt en weet dus wat opkuisen betekent. Ik weet wat georganiseerd werken inhoudt en steek ook graag de handen uit de mouwen. Klanten/mensen tevreden houden sterkt ook mijn voldoening :-)
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Nathalie
Nathalie
Hoboken
5/5 (9 reviews)
Schoonmaak appartementsgebouwen, zwembad. Woon en zorgcentra als jobstudent Ik kan u hiervoor mijn cv laten zien alsook mag u mij steeds contacteren hiervoor
Margaretha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Schelle (2627) - Margaretha
Margaretha
Schelle
5/5 (7 reviews)
Hallo Ik kuis graag en grondig. Ik geef les en heb nog wat tijd over. Ik ben steeds gedreven in eender wat ik graag doe. Ik kan genieten als iets proper is.
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Chayenne
Chayenne
Hoboken
4.86/5 (7 reviews)
Ik kuis regelmatig mijn appartement en vroeg mijn mama haar huis. Als er muziek op de achter grond is dan kan ik mij wel bezig houden. Ik vind het altijd fijn om een proper huis achter te laten
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Abdessamad
Abdessamad
Hoboken
4.8/5 (5 reviews)
Ik heb veel ervaring in het schoonmaken in huizen en appartementen. Alles moet vroeg of laat aangepakt worden zodat het terug kan blinken. Ik ben snel en goed.
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Oumaima
Oumaima
Hoboken
4.2/5 (5 reviews)
Thuis ben ik degene die altijd kuis, vaatwasser vul en leeg maak en als er iets niet in de vaarwasser mag afwas. Dweil, kuis droog, stofzuig enzovoort. woensdag na middag, weekend, vakanties en feestdagen.(Alleen in Antwerpen!)
Poetsvrouw in Hemiksem (2620) - Dieter
Dieter
Hemiksem
5/5 (3 reviews)
In mij job heb ik de taak op mijn schouders liggen dat alles keurig in orde moet zijn aanboord van het schip. Het onderhoud als het proper houden van alles. Thuis hebben we 3 honden lopen die redelijk wat vuil met zich meebrengen, Maar daar zorg ik voor dat het toch proper blijft.
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Said
Said
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Ik heb meer dan twee jaar ervaring, ik heb al mijn tools om te werken, een andere collega werkt met mij samen die ook een jaar ervaring heeft, we werken altijd om de klant tevreden te stellen
Poetsvrouw in Niel (2845) - Stephanie
Stephanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (1 reviews)
Onze ervaren mensen kuisen dagelijks bij onze klanten. Dagelijks spannen wij ons in om onze klanten te ondersteunen in hun dagelijkse en wekelijkse taken. Wij zorgen voor een aangename service.
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Cindy
Cindy
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik heb gewerkt als poetsvrouw bij mensen thuis of kantoren plus als je mama bent van drie kinderen horen die taken er dagelijks bij dus het is zeker geen onbekend terrein
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Vicky
Vicky
Hoboken
Nieuw
Ik heb al reeds 5 jaar ervaring als poetsvrouw en heb daarbovenop mijn thuiservaring van een huishouden met 6 personen. Ik ken dan ook al do's en don'ts. Zo kan ik bv. op 4uur tijd twee verdiepingen (standaard huis) tot spik en span hebben getoverd.
Poetsvrouw in Boom (2850) - Théra
Théra
Boom
Nieuw
Hoi, mijn naam is Théra, ik ben 44 jaar en woonachtig te Boom. Ik ben een mama van 3 kids (5, 11 en 18j) en heb een diploma voeding en verzorging. Bij deze bied ik me dan ook aan als babysit, dierenopasser (zowel bij mij thuis als bij de eigenaar(s) thuis) , wandelen met de hond, poetshulp, algemene hulp in het huishouden. Indien je een harde werker zoekt, aarzel dan niet om me te contacteren.
Poetsvrouw in Niel (2845) - Laurie
Laurie
Niel
Nieuw
Ik werk al een half jaartje als huishoudhulp en zou graag wat centjes bijverdienen. Mij verplaatsen doe ik met het openbaar vervoer en met de fiets. Als de producten voorziet zorg ik dat uw huis/ appartement blinkt!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Hemiksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
“ Het is de eerste keer dat ik met Ring Twice werk Als alles van dezelfde kwaliteit blijft,hoop ik er nog lang dienst vankunnen te maken ”
Pamela
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Hemiksem: geëvalueerd met 4.9 door 83 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Hemiksem, kuisvrouw Hemiksem, ruitenwasser Hemiksem, glazenwasser Hemiksem, poetsdienst Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Hemiksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden