poetsvrouw Hemiksem

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Hemiksem

Poetsvrouw in Hemiksem (2620) - Ali
Ali
Hemiksem
5/5 (11 reviews)
Via studie, ervaring en werken in eigen huis, is klussen, elektriciteitswerken, sanitairwerken, enz... echt mijn ding. Ik kan wel allerhande kluswerken aan. Als ik zeg dat ik het kan doen, dan doe ik het ook goed
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Gerrit
Gerrit
Hoboken
4.9/5 (10 reviews)
Ik woon en werk graag proper, dus waarom hier ook geen bijjob van maken. Ik heb 10 jaar in de horeca gewerkt en weet dus wat opkuisen betekent. Ik weet wat georganiseerd werken inhoudt en steek ook graag de handen uit de mouwen. Klanten/mensen tevreden houden sterkt ook mijn voldoening :-)
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Nathalie
Nathalie
Hoboken
5/5 (9 reviews)
Schoonmaak appartementsgebouwen, zwembad. Woon en zorgcentra als jobstudent Ik kan u hiervoor mijn cv laten zien alsook mag u mij steeds contacteren hiervoor
Poetsvrouw in Schelle (2627) - Margaretha
Margaretha
Schelle
5/5 (6 reviews)
Hallo Ik kuis graag en grondig. Ik geef les en heb nog wat tijd over. Ik ben steeds gedreven in eender wat ik graag doe. Ik kan genieten als iets proper is.
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Chayenne
Chayenne
Hoboken
4.83/5 (6 reviews)
Ik kuis regelmatig mijn appartement en vroeg mijn mama haar huis. Als er muziek op de achter grond is dan kan ik mij wel bezig houden. Ik vind het altijd fijn om een proper huis achter te laten
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Abdessamad
Abdessamad
Hoboken
4.8/5 (5 reviews)
Ik heb veel ervaring in het schoonmaken in huizen en appartementen. Alles moet vroeg of laat aangepakt worden zodat het terug kan blinken. Ik ben snel en goed.
Poetsvrouw in Hemiksem (2620) - Dieter
Dieter
Hemiksem
5/5 (3 reviews)
In mij job heb ik de taak op mijn schouders liggen dat alles keurig in orde moet zijn aanboord van het schip. Het onderhoud als het proper houden van alles. Thuis hebben we 3 honden lopen die redelijk wat vuil met zich meebrengen, Maar daar zorg ik voor dat het toch proper blijft.
Poetsvrouw in Niel (2845) - Stephanie
Stephanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
5/5 (1 reviews)
Onze ervaren mensen kuisen dagelijks bij onze klanten. Dagelijks spannen wij ons in om onze klanten te ondersteunen in hun dagelijkse en wekelijkse taken. Wij zorgen voor een aangename service.
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Tatjana
Tatjana
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik heb tot mijn 19 jaar bij mijn grootouders gewoond en heb hen steeds zo goed mogelijk met alles geholpen en deed/doe dit steeds met veel plezier! Ben een zeer zelfstandig persoon met een eigen wagen. Heb je hulp nodig voor de winkel, de strijk, de kuis of wil je gewoon wat gezelschap met een leuke babbel/gezelschapsspelletje? Contacteer me dan gerust!
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Said
Said
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik heb meer dan twee jaar ervaring, ik heb al mijn tools om te werken, een andere collega werkt met mij samen die ook een jaar ervaring heeft, we werken altijd om de klant tevreden te stellen
Poetsvrouw in Hoboken (2660) - Vicky
Vicky
Hoboken
Nieuw
Ik heb al reeds 5 jaar ervaring als poetsvrouw en heb daarbovenop mijn thuiservaring van een huishouden met 6 personen. Ik ken dan ook al do's en don'ts. Zo kan ik bv. op 4uur tijd twee verdiepingen (standaard huis) tot spik en span hebben getoverd.
Poetsvrouw in Boom (2850) - Théra
Théra
Boom
Nieuw
Hoi, mijn naam is Théra, ik ben 44 jaar en woonachtig te Boom. Ik ben een mama van 3 kids (5, 11 en 18j) en heb een diploma voeding en verzorging. Bij deze bied ik me dan ook aan als babysit, dierenopasser (zowel bij mij thuis als bij de eigenaar(s) thuis) , wandelen met de hond, poetshulp, algemene hulp in het huishouden. Indien je een harde werker zoekt, aarzel dan niet om me te contacteren.
Poetsvrouw in Niel (2845) - Laurie
Laurie
Niel
Nieuw
Ik werk al een half jaartje als huishoudhulp en zou graag wat centjes bijverdienen. Mij verplaatsen doe ik met het openbaar vervoer en met de fiets. Als de producten voorziet zorg ik dat uw huis/ appartement blinkt!
Poetsvrouw in Schelle (2627) - Ronald
Ronald
Schelle
Nieuw
Dag, ik ben Ronald. Ik ga met mijn eigen auto minstens 3x per week naar de carwash, ik vind ontspanning in het schoonmaken van auto's. Ik ben een echte auto freak en wil dat iedereen zijn auto schoon is. Ik kan in het weekend, op woensdag namiddag of in vakanties tijd maken om poetshulp aan te bieden.
Poetsvrouw in Niel (2845) - Julie
Julie
Niel
Nieuw
Schoonmaken komt bij mij thuis op de eerste plaats en ik hou het graag heel netjes. Ik besteed hier nogal wat tijd aan en doe het nogal intensief. Ik ga dan ook niets uit de weg en heb wel een 4-5 per week vrij om u hiermee te helpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Hemiksem: geëvalueerd met 4.95 door 53 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Hemiksem, kuisvrouw Hemiksem, ruitenwasser Hemiksem, glazenwasser Hemiksem, poetsdienst Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Hemiksem zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan kuisen? Of je wil een grote kuis houden? Neem een poetshulp Hemiksem in dienst. Maar hoe vind je de meest geschikte kuisvrouw in Hemiksem? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, je wil een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Hemiksem langskomen?

Dit is volledig hoe jij het wenst. Wil je dat jouw kuisvrouw in Hemiksem elke week langskomt om jouw huis te poetsen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan jouw behoeften. Je wil natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan jouw uurrooster. Onze poetsvrouwen in Hemiksem passen zich aan. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw uurrooster delen. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het huishouden. In functie van jouw dagindeling kan je de werkuren van jouw kuisvrouw inroosteren. Je beslist ook hoe vaak jouw kuisvrouw in Hemiksem langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Hemiksem allemaal doen?

Een poetsvrouw in Hemiksem mag allerlei diensten uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Hemiksem kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw kuisvrouw vragen om de vaat te doen. Als jouw kuisvrouw in Hemiksem ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een kuisvrouw in Hemiksem inschakelt. Zo moet je erop letten dat als jouw kuisvrouw de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen kuisen. Ook mag een kuisvrouw geen gevaarlijke diensten uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om jouw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Hemiksem mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Hemiksem?

Hoeveel een poetsvrouw in Hemiksem kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de kuisvrouw. Als je elke week een kuisvrouw laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat je juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw kuisvrouw jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat je juist verwacht. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsvoorstellen van verschillende poetshulpen in Hemiksem. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest populaire diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Hemiksem
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Hemiksem?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Hemiksem! Je hebt de meest geschikte persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor kuisvrouwen in Hemiksem. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, uitrusting nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je graag hebt dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw kuisvrouw. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Hemiksem

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Hemiksem

Rijwoning Tisseltsesteenweg 1 Willebroek poetsen - Duplex appartement Lindelei Hemiksem schoonmaken - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Poetsen - Poetsvrouw gezocht - Dringent - weekend huishoudelijk hulp - Ik ben op zoek naar werk - huishoudhulp
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden