poetsvrouw Deurne

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Deurne

John is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Deurne (2100) - John
John
Deurne
5/5 (46 reviews)
Ik werk al 9 jaar als poetshulp bij 13 klanten. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Heel het weekend is mogelijk. Liefst zo vroeg mogelijk en tot zeer laat is mogelijk.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
Deurne
5/5 (7 reviews)
Van huis uit en door werkervaring in diverse branches heb ik de algehele standaards van hygiënisch schoonmaken geleerd. Ik heb oog voor detail en ben nogal een perfectioniste. Ik heb mijn rijbewijs B, maar niet in het bezit van een eigen auto. De prijs valt overeen te komen naar gelang de grootte van de job etc.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Dhurata
Dhurata
Deurne
5/5 (5 reviews)
Ik werk al jaren in het poets sector en ik poets heel graag. Ik ben ook een betrouwbare persoon. Ik wil wat extra bij uren doen dus mentaal ben ik beschikbaar in e namiddag.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Anduela
Anduela
Deurne
5/5 (4 reviews)
Ik ben goed in schoonmaken. Ik heb 2 jaar iemand thuis geholpen met huishouden, ook in mijn eigen huis doe ik graag het huishouden.
Dylan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
5/5 (4 reviews)
Sinds jongs afaan ben ik redelijk perfectionistisch, heb ook altijd moeten kuisen en heb enorm veel van mijn moeder geleerd wiens al +15 jaar in de poetssector zit. Ik zal nooit nee zeggen tegen extra's maar ze juist al te graag doen! Kuisproducten zijn gekend, zowel als het kuisgerief.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
Deurne
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ben zeer proper in het schoonmaken van gebouwen en appartementen. Lever heel net werk waar u tevreden over zal zijn. Wat u wilt kan gedaan worden van binnenshuis tot buitenshuis geen enkel probleem. Hoor graag van u uw wensen. Gr M
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Kelly
Kelly
Deurne
4.5/5 (2 reviews)
Ik werk reeds 10+ jaar als schoonmaakster en heb een opleiding professionele schoonmaaktechnieken gevolgd via VDAB. Ik heb reeds bij mensen thuis gewerkt alsook van in een hotel en ziekenhuis gewerkt. Ik werk snel en goed!
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Debora
Debora
Deurne
5/5 (2 reviews)
Hallo! Ik ben goed in het schoonmaken van dingen en doe dat ook vlot. Ik zie het huis graag schoon en zorg ervoor dat dat altijd zo is. Thuis help ik mijn moeder ook met de schoonmaak en de afwas. Hebt u daar hulp bij nodig, stuur me zeker een berichtje!
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Mo
Mo
Deurne
4.0/5 (1 reviews)
Hallo, Als u een vuil huis hebt voor te verkopen help ik graag mee de opkuis doen om de verkoop klaar te maken. Ik help u graag in andere kuis opdrachten
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Davey
Davey
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ben heel nauwkeurig in het kuisen en de vloer is nog nooit zo proper geweest en zo rap droog geweest als je het is wilt zien laat het dan maar weten gr davey
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
Deurne
1.0/5 (1 reviews)
Ik kom graag thuis in een proper huis en denk andere mensen ook een fris gepoetst huis is voor iedereen leuk. Hopelijk hebben jullie hierover dezelfde mening
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Esma
Esma
Deurne
Nieuw
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Amber
Amber
Deurne
Nieuw
Hallo, Ik heb oog voor detail en heb het graag proper thuis. Zelf heb ik ook altijd studentenjobs gedaan in de schoonmaak. Heb je weinig tijd mag je me altijd contacteren voor extra hulp, eventueel een grote schoonmaak. Uitpoetsen van de kasten noem maar op.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Abdelkarim
Abdelkarim
Deurne
Nieuw
Ik werk snel, degelijk en proper... Ik kan mijn eigen schoonmaakgerief meebrengen of werken met aangeboden producten. Het is altijd gezellig om in een proper huis thuis te komen.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Fay
Fay
Deurne
Nieuw
Hallo,mijn naam is Fay en ben 43 jaar. ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Schoonmaken is voor mij een hobby. Ik werk zeer zelfstandig . Heb een oog voor goed werk. Strijken en boodschappen doe ik ook. Beste zoekers zijn jullie op zoek naar een eerlijke, spontane, eerlijke poetsvrouw. Neem dan contact. Mvg Fay
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Deurne: geëvalueerd met 4.5 door 76 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Deurne, kuisvrouw Deurne, ruitenwasser Deurne, glazenwasser Deurne, poetsdienst Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Deurne zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan poetsen? Of je wil een grote kuis houden? Schakel een poetshulp in in Deurne . Maar hoe vind je de ideale poetsvrouw in Deurne? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, je wil een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Deurne langskomen?

Dit is volledig hoe jij het wenst. Wil je dat jouw poetsvrouw in Deurne elke week langskomt om jouw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan jouw wensen. Je wil natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan jouw agenda. Onze kuisvrouwen in Deurne passen zich aan. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw agenda meegeven. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het huishouden. Afhankelijk van jouw dagindeling kan je de werkuren van jouw poetsvrouw vastleggen. Je beslist ook hoe vaak jouw poetsvrouw in Deurne langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Deurne allemaal doen?

Een poetsvrouw in Deurne mag allerlei taken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Deurne kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw poetsvrouw vragen om de vaat te doen. Als jouw poetsvrouw in Deurne ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een poetsvrouw in Deurne inschakelt. Zo moet je erop letten dat als jouw poetsvrouw de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen kuisen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke taken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om jouw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Deurne mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Deurne?

Hoeveel een poetsvrouw in Deurne kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de poetsvrouw. Als je elke week een poetsvrouw laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat je juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw poetsvrouw jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens in details te beschrijven wat je juist nodig hebt. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsoffertes van meerdere poetshulpen in Deurne. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Deurne
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Deurne?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Deurne! Je hebt de ideale persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetshulp in Deurne. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, uitrusting nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je wenst dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw poetsvrouw. Zij zijn de specialisten in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Deurne

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Deurne

Hulp bij organiseren en schoonmaken - onderhoud van trappenhal en gang (9) - Kleine Appartement schoonmaken - onderhoud van trappenhal en gang (8) - onderhoud van trappenhal en gang (7) - Kuisen appartement - Kuishulp nodig - onderhoud van trappenhal en gang (6) - onderhoud van trappenhal en gang (5) - onderhoud van trappenhal en gang (4) - Helpen met schoonmaak + verhuisdozen mee leegmaken - appartement schoonmaken na verhuis - onderhoud van trappenhal en gang - Ik zoek een schoonmaakster - Appartement kuisen - Poetsvrouw - dringende grote kuis - Appartement grondig schoonmaken - Schoonmaak: stofzuigen, reinigen... - Vegen, kuisen, schoonmaken en poetsen op eigen tempo (6) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (29) - Appartament in Deurne - Poetsman - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (27) - kuisvrouw gezocht - poetsvrouw gezocht - Mijn appartement schoonmaken - onderhoud van trappenhal en gang (2) - Vegen, kuisen, schoonmaken en poetsen op eigen tempo (5) - onderhoud van trappenhal en gang - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - onderhoud van trappenhal en gang (2) - onderhoud van trappenhal en gang - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (26) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (25) - Schoonmaken - appartement 3 slpkmrs poetsen (3) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (24) - appartement 3 slpkmrs poetsen (2) - Dringend gezocht vandaag! - 2-wekelijkse schoonmaak appartement - appartement 3 slpkmrs poetsen - Vegen, kuisen, schoonmaken en poetsen op eigen tempo (4) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (23) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (22) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (21) - poets vrouw - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (20) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (19) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (18) - Vegen, kuisen, schoonmaken en poetsen op eigen tempo (3) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (17) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (16) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (15) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (14) - Poetshulp voor 1 keer. - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (13) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (12) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (11) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (10) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (8) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (7) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (6) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (5) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (4) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (3) - Vegen, kuisen, schoonmaken en poetsen op eigen tempo - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (2) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (2) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw - Poetsvrouw gezocht - Vegen, kuisen, schoonmaken en poetsen op eigen tempo - Poetshulp éénmalig te Deurne - Maandelijks schoonmaak van gebouw - eindschoonmaak van een verhuurd 3 slpk appartement - Poetshulp - Poetsen en schoonmaak van gebouw - Poetshulp voor 1x of 2x 4 uur per maand. - onze woning schoonmaken - Poetsen van traphal en gemeenschappelijke delen - Poetsen - Poetsvrouw gezocht - Traphal en gang kuisen - Poetsvouw gezocht voor zaterdag - Traphal en gang kuisen - Poetsvrouw Deurne - Traphal en gang kuisen - Traphal en gang kuisen - Bel etagehuis - Traphal en gang kuisen - Traphal en gang kuisen - Poetsdame - Poetsen van ramen - Poetshulp te 2100 Deurne - Schoonmaak appartement na verhuis - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - schoonmaken - Schoonmaken - Huis/appartement in Deurne (2100)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden