poetsvrouw Deurne

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Deurne

Poetsvrouw in Deurne (2100) - John
John
Deurne
4.98/5 (58 reviews)
Ik werk al 9 jaar als poetshulp bij 13 klanten. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Heel het weekend is mogelijk. Liefst zo vroeg mogelijk en tot zeer laat is mogelijk.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
Deurne
5/5 (7 reviews)
Van huis uit en door werkervaring in diverse branches heb ik de algehele standaards van hygiënisch schoonmaken geleerd. Ik heb oog voor detail en ben nogal een perfectioniste. Ik heb mijn rijbewijs B, maar niet in het bezit van een eigen auto. De prijs valt overeen te komen naar gelang de grootte van de job etc.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Dylan
Dylan
Deurne
4.86/5 (7 reviews)
Sinds jongs afaan ben ik redelijk perfectionistisch, heb ook altijd moeten kuisen en heb enorm veel van mijn moeder geleerd wiens al +15 jaar in de poetssector zit. Ik zal nooit nee zeggen tegen extra's maar ze juist al te graag doen! Kuisproducten zijn gekend, zowel als het kuisgerief.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Eva
Eva
Deurne
5/5 (6 reviews)
Ik vind orde en netheid zeer belangrijk. Ik vind het fijn op deze manier anderen te ondersteunen zodat zij ook beter worden in de dingen die echt belangrijk voor hen zijn.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Dhurata
Dhurata
Deurne
5/5 (5 reviews)
Ik werk al jaren in het poets sector en ik poets heel graag. Ik ben ook een betrouwbare persoon. Ik wil wat extra bij uren doen dus mentaal ben ik beschikbaar in e namiddag.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Anduela
Anduela
Deurne
5/5 (4 reviews)
Ik ben goed in schoonmaken. Ik heb 2 jaar iemand thuis geholpen met huishouden, ook in mijn eigen huis doe ik graag het huishouden.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
Deurne
5/5 (3 reviews)
Hallo, Ben zeer proper in het schoonmaken van gebouwen en appartementen. Lever heel net werk waar u tevreden over zal zijn. Wat u wilt kan gedaan worden van binnenshuis tot buitenshuis geen enkel probleem. Hoor graag van u uw wensen. Gr M
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Kelly
Kelly
Deurne
4.5/5 (2 reviews)
Ik werk reeds 10+ jaar als schoonmaakster en heb een opleiding professionele schoonmaaktechnieken gevolgd via VDAB. Ik heb reeds bij mensen thuis gewerkt alsook van in een hotel en ziekenhuis gewerkt. Ik werk snel en goed!
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Debora
Debora
Deurne
5/5 (2 reviews)
Hallo! Ik ben goed in het schoonmaken van dingen en doe dat ook vlot. Ik zie het huis graag schoon en zorg ervoor dat dat altijd zo is. Thuis help ik mijn moeder ook met de schoonmaak en de afwas. Hebt u daar hulp bij nodig, stuur me zeker een berichtje!
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Mo
Mo
Deurne
4.0/5 (1 reviews)
Hallo, Als u een vuil huis hebt voor te verkopen help ik graag mee de opkuis doen om de verkoop klaar te maken. Ik help u graag in andere kuis opdrachten
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Davey
Davey
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ben heel nauwkeurig in het kuisen en de vloer is nog nooit zo proper geweest en zo rap droog geweest als je het is wilt zien laat het dan maar weten gr davey
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Petra
Petra
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik heb geen ervaring..Ik ben een verantwoordelijke en hardwerkende vrouw.Ik rijd niet auto en daarom wil ik in de buurt werken.Ik heb ervaring in de keuken.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
Deurne
1.0/5 (1 reviews)
Ik kom graag thuis in een proper huis en denk andere mensen ook een fris gepoetst huis is voor iedereen leuk. Hopelijk hebben jullie hierover dezelfde mening
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Thalles
Thalles
Deurne
5/5 (1 reviews)
3 jaar als bijbaan maak ik schoon bij huizen, appertement en bureaus.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Dario
Dario
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik heb extra opleiding gevolgd waarbij ik geslaagd ben! Ik heb officieel een certificaat Professionele schoonmaak technieken. Dus als je huisje of anderen toestanden hebt, kan ik zeker en vast alles in orde brengen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Deurne: geëvalueerd met 4.65 door 101 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Deurne, kuisvrouw Deurne, ruitenwasser Deurne, glazenwasser Deurne, poetsdienst Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Deurne zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan schoonmaken? Of u wilt een grote kuis houden? Neem een poetshulp Deurne in dienst. Maar hoe vindt u de meest geschikte poetsvrouw in Deurne? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, u wilt een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Deurne langskomen?

Dit is volledig hoe u het wilt. Wilt u dat uw poetsvrouw in Deurne elke week langskomt om uw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan uw behoeften. U wilt natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan uw uurrooster. Onze poetshulpen in Deurne zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw agenda meegeven. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het poetsen. In functie van uw levensstijl kunt u de werkuren van uw {poetshulp inplannen. U beslist ook hoe vaak uw poetshulp in Deurne langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Deurne allemaal doen?

Een poetsvrouw in Deurne mag allerlei diensten uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Deurne kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetsvrouw vragen om de vaat te doen. Als uw poetshulp in Deurne ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een kuisvrouw in Deurne inschakelt. Zo moet u erop letten dat als uw kuisvrouw de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke jobs uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook tenstelligste afgeraden om uw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Deurne mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Deurne?

Hoeveel een poetsvrouw in Deurne kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de kuisvrouw. Als u elke week een poetsvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat u juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetsvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat u juist wenst. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsvoorstellen van verschillende poetshulpen in Deurne. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Deurne
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Deurne?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Deurne! U hebt de perfecte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Deurne. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw poetshulp niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wenst dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw kuisvrouw. Zij zijn de specialisten in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Deurne

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Deurne

onderhoud van trappenhal en gang (18) - onderhoud van trappenhal en gang (17) - onderhoud van trappenhal en gang (16) - Ruiten wassen - onderhoud van trappenhal en gang (15) - APPARTEMENT SCHOON MAKEN//POETSEN - Schoonmaakster gezocht te Deurne voor 4 uren per - onderhoud van trappenhal en gang (14) - Herman - Appartement eenmalig schoonmaken - onderhoud van trappenhal en gang (13) - onderhoud van trappenhal en gang (12) - Poetsvrouw met dienstencheques - Deurne - onderhoud van trappenhal en gang (11) - Vegen, kuisen, schoonmaken, poetsen op eigen tempo - onderhoud van trappenhal en gang (10) - Hulp bij organiseren en schoonmaken - onderhoud van trappenhal en gang (9) - Kleine Appartement schoonmaken - onderhoud van trappenhal en gang (8) - onderhoud van trappenhal en gang (7) - Kuisen appartement - Kuishulp nodig - onderhoud van trappenhal en gang (6) - onderhoud van trappenhal en gang (5) - onderhoud van trappenhal en gang (4) - Helpen met schoonmaak + verhuisdozen mee leegmaken - onderhoud van trappenhal en gang - Ik zoek een schoonmaakster - Appartement kuisen - Poetsvrouw - dringende grote kuis - Appartement grondig schoonmaken - Schoonmaak: stofzuigen, reinigen... - Vegen, kuisen, schoonmaken en poetsen op eigen tempo (6) - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (29) - Appartament in Deurne - Poetsman - Onderhoud gang , trappen appartementsgebouw (27) - kuisvrouw gezocht - poetsvrouw gezocht - Mijn appartement schoonmaken - onderhoud van trappenhal en gang (2) - Vegen, kuisen, schoonmaken en poetsen op eigen tempo (5) - onderhoud van trappenhal en gang - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - onderhoud van trappenhal en gang (2) - onderhoud van trappenhal en gang
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden