Vind de beste poetsvrouw van Deurne

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - John
John
5/5 · 9 reviews
2100 Deurne
Ik werk al 9jaar als poetshulp bij 13klanten,kan me makkelijk verplaatsen ,gans het weekend is mogelijk,liefst zo vroeg mogelijk en tot zeer laat mogelijk
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Deborah
Deborah
5/5 · 7 reviews
2100 Deurne
Van huis uit en door werkervaring in diverse branches heb ik de algehele standaards van hygiënisch schoonmaken geleerd. Ik heb oog voor detail en ben nogal een perfectioniste. Ik heb mijn rijbewijs B, maar niet in het bezit van een eigen auto. De prijs valt overeen te komen naar gelang de grootte van de job etc.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Dhurata
Dhurata
5/5 · 5 reviews
2100 Deurne
Ik werk al jaren in het poets sector en ik poets heel graag. Ik ben ook een betrouwbare persoon. Ik wil wat extra bij uren doen dus mentaal ben ik beschikbaar in e namiddag.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Mohammed
Mohammed
5/5 · 3 reviews
2100 Deurne
Hallo, Ben zeer proper in het schoonmaken van gebouwen en appartementen. Lever heel net werk waar u tevreden over zal zijn. Wat u wilt kan gedaan worden van binnenshuis tot buitenshuis geen enkel probleem. Hoor graag van u uw wensen. Gr M
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Kelly
Kelly
4.5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Ik werk reeds 10+ jaar als schoonmaakster en heb een opleiding professionele schoonmaaktechnieken gevolgd via VDAB. Ik heb reeds bij mensen thuis gewerkt alsook van in een hotel en ziekenhuis gewerkt. Ik werk snel en goed!
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Debora
Debora
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Hallo! Ik ben goed in het schoonmaken van dingen en doe dat ook vlot. Ik zie het huis graag schoon en zorg ervoor dat dat altijd zo is. Thuis help ik mijn moeder ook met de schoonmaak en de afwas. Hebt u daar hulp bij nodig, stuur me zeker een berichtje!
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Mo
Mo
4.0/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Hallo, Als u een vuil huis hebt voor te verkopen help ik graag mee de opkuis doen om de verkoop klaar te maken. Ik help u graag in andere kuis opdrachten
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Davey
Davey
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ben heel nauwkeurig in het kuisen en de vloer is nog nooit zo proper geweest en zo rap droog geweest als je het is wilt zien laat het dan maar weten gr davey
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Louisa
Louisa
1.0/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ik kom graag thuis in een proper huis en denk andere mensen ook een fris gepoetst huis is voor iedereen leuk. Hopelijk hebben jullie hierover dezelfde mening
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Esma
Esma
Nieuw
2100 Deurne
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Amber
Amber
Nieuw
2100 Deurne
Hallo, Ik heb oog voor detail en heb het graag proper thuis. Zelf heb ik ook altijd studentenjobs gedaan in de schoonmaak. Heb je weinig tijd mag je me altijd contacteren voor extra hulp, eventueel een grote schoonmaak. Uitpoetsen van de kasten noem maar op.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Abdelkarim
Abdelkarim
Nieuw
2100 Deurne
Ik werk snel, degelijk en proper... Ik kan mijn eigen schoonmaakgerief meebrengen of werken met aangeboden producten. Het is altijd gezellig om in een proper huis thuis te komen.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Fay
Fay
Nieuw
2100 Deurne
Hallo,mijn naam is Fay en ben 43 jaar. ik heb meer dan 20 jaar ervaring. Schoonmaken is voor mij een hobby. Ik werk zeer zelfstandig . Heb een oog voor goed werk. Strijken en boodschappen doe ik ook. Beste zoekers zijn jullie op zoek naar een eerlijke, spontane, eerlijke poetsvrouw. Neem dan contact. Mvg Fay
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Selina
Selina
Nieuw
2100 Deurne
Hoi, ik heb verschillende ervaringen met poetsen ik doe dit graag, vooral ramen poetsen. Ik doe dit halftijds als hoofd beroep en zou dit graag ook nog als bijberoep doen.
Poetsvrouw in Deurne (2100) - Yusuf
Yusuf
Nieuw
2100 Deurne
Zou met plezier voor jou werken. Ik kom met het openbaar vervoer. Veel studentjob’s gedaan. Ervaring in dit sector. Doe alles wat je wilt . Gewerkt als poetsman.

Poetshulp Deurne: geëvalueerd met 4.39 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Deurne, kuisvrouw Deurne, ruitenwasser Deurne, glazenwasser Deurne, poetsdienst Deurne,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Deurne zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan schoonmaken. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan schoonmaken? Of u wilt een grote lenteschoonmaak houden? Schakel een poetshulp in in Deurne . Maar hoe vindt u de meest geschikte kuisvrouw in Deurne? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, u wilt een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Deurne langskomen?

Dit is volledig hoe u het wenst. Wilt u dat uw kuisvrouw in Deurne elke week langskomt om uw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan uw noden. U wilt natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan uw planning. Onze poetsvrouwen in Deurne zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw planning delen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het schoonmaken. Afhankelijk van uw dagindeling kunt u de werkuren van uw kuisvrouw inroosteren. U beslist ook hoe vaak uw kuisvrouw in Deurne langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Deurne allemaal doen?

Een poetsvrouw in Deurne mag allerlei zaken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Deurne kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw kuisvrouw vragen om de afwas te doen. Als uw kuisvrouw in Deurne ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een kuisvrouw in Deurne in dienst neemt. Zo moet u erop letten dat als uw kuisvrouw de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen kuisen. Ook mag een kuisvrouw geen gevaarlijke zaken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om uw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Deurne mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Deurne?

Hoeveel een poetsvrouw in Deurne kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de kuisvrouw. Als u elke week een kuisvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat u juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw kuisvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat u juist nodig hebt. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsvoorstellen van meerdere poetshulpen in Deurne. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Deurne
Badkamer schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Deurne?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Deurne! U hebt de meest geschikte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Deurne. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u graag hebt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw kuisvrouw. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welk materiaal nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Deurne

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden