kattenoppas Stabroek

Ontdek talentvolle catsitters in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Stabroek

Kattenoppas in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
Kalmthout
4.25/5 (4 reviews)
Als vegetariër is het voor mij alleen maar logisch dat ik dol ben op dieren - alle soorten en maten. Kunt u de hond deze week niet uitlaten? Heeft uw kat wat gezelschap nodig? Gaat u op vakantie en kan de hamster dit jaar echt niet mee? Dan ben ik uw redder in nood!
Kattenoppas in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
Hoevenen
5/5 (4 reviews)
Grote dierenvriend , zellf ben ik de eigenaar van 2 akitas en altijd wel een diertje in huis gehad. In de week full time te werk dus zou enkel een vlug bezoekje kunnen doen of eten / drinken geven. In het weekend heb ik meer tijd om te gaan wandelen of een paar uur gezelschap te houden van jouw diertje.
Kattenoppas in Ekeren (2180) - Bianca
Bianca
Ekeren
5/5 (3 reviews)
het is me een plezier om op uw diertjes te komen passen terwijl u op vakantie bent dat we samen genieten van de dag met een grootte lach samen opstaan eten en gaan wandelen of verzorgen samen knuffelen wat altijd zo fijn is
Kattenoppas in Kalmthout (2920) - Dominique
Dominique
Kalmthout
4.5/5 (2 reviews)
Heb dit al meerdere keren gedaan. Heb zelf ook een hond een kat, een schildpad en 2 konijnen. Verzorg ze heel graag en zou niet echt meer zonder kunnen
Kattenoppas in Kapellen-Glabbeek (3381) - Astrid
Astrid
Kapellen-Glabbeek
Nieuw
Ga je op reis en heb je een oppas nodig? Uw dier is welkom bij ons voor enkele daagjes. De kinderen zullen ze vertroetelen. Wel liefst dieren dat kinderen gewend zijn, we hebben er 3, tussen 2 en 12 jaar.
Kattenoppas in Antwerpen (2040) - Ruby
Ruby
Antwerpen
Nieuw
Ik heb zelf al huisdieren (en een hart voor dieren) sinds ik klein was. Momenteel heb ik een hond en 2 katten, maar ik heb al verschillende honden, een hangbuikzwijn, geitjes, konijnen, ratjes en zelf prairiehondjes gehad.
Kattenoppas in Ekeren (2180) - Shari
Shari
Ekeren
Nieuw
Ikzelf heb een Berner Sennen Reu gecastreerd en is 4 jaar oud. Daarnaast heb ik ook een heilige birmaan van 4 jaar oud. Deze komen beide goed overeen met elkaar. Graag er eens tussen uit & je weet geen blijf met je favorietje hier zijn ze altijd welkom.
Kattenoppas in Kalmthout (2920) - Emma
Emma
Kalmthout
Nieuw
Ik heb altijd huisdieren gehad. En wil er iedere keer nog meer. Dat zal helaas niet gaan. :-) maar oppas spelen vind ik ook al zeer leuk! Ik doe alles om de dieren op hun gemak te laten voelen. Twijfel niet om me te contacteren
Kattenoppas in Merksem (2170) - Linse
Linse
Merksem
Nieuw
Ik ben vrijwilliger in het dierenasiel en moet hier voornamelijk de honden verzorgen. Bij de katten kom ik ook regelmatig en help waar nodig. Ik doe dit nu vrijwillig maar indien ik dit als bijverdienste zou kunnen doen, kom ik met veel plezier!
Kattenoppas in Ekeren (2180) - Caroline
Caroline
Ekeren
Nieuw
Ik ben altijd bereid om een dier gezelschap te houden en ik zal dit dan ook met heel veel liefde doen. Ik kan met ze spelen en knuffelen en ze vooral heel goed soigneren.
Kattenoppas in Hoevenen (2940) - Juna
Juna
Hoevenen
Nieuw
Ik hou heel erg van dieren, zelf heb ik 2 paarden. Vroeger had ik ook een hond en bij zijn heen gaan ben ik lang triest geweest. Ik zou voor u dier zorgen alsof het mijn eigen dier zou zijn. Ik kijk er naar uit om voor u huisdier te zorgen!
Kattenoppas in Kapellen (2950) - Noa
Noa
Kapellen
Nieuw
Ik hou erg veel van katten. Ik heb wel eens op de dieren van een vriendin van mij gepast en dat ging allemaal erg goed. Zij en haar ouders waren echt tevreden.
Kattenoppas in Stabroek (2940) - Samaya
Samaya
Stabroek
Nieuw
Ik heb zelf al heel mijn leven huisdieren gehad. Onder andere honden en katten. Mijn laatste hond was een Mechelse scheper en zeker geen makkelijk karakter. Ik heb een hart voor dieren en ben er graag mee bezig
Kattenoppas in Antwerpen (2040) - Joy
Joy
Antwerpen
Nieuw
Jou huis , jou regels. Jou dier , dus ook jou regels. Graag kom ik bij jou thuis om op te passen. Liefst enkel regio berendrecht , zandvliet , stabroek en hoevenen.
Kattenoppas in Kapellen (2950) - Ashley
Ashley
Kapellen
Nieuw
Ik hou ervan om te spelen met u huisdier of gewoon teknuffelen wanneer ze liefde vragen en na een grote leuke inspanning is een lekkere maaltijd ook altijd welkom
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel catsitters in Stabroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Stabroek: geëvalueerd met 4.69 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Stabroek, kattenoppas gezocht Stabroek, kattenhotel Stabroek, kattenpension Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kattenoppas in Stabroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden