kattenoppas Stabroek

Ontdek talentvolle catsitters in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Stabroek

Kattenoppas in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
Kalmthout
4.25/5 (4 reviews)
Als vegetariër is het voor mij alleen maar logisch dat ik dol ben op dieren - alle soorten en maten. Kunt u de hond deze week niet uitlaten? Heeft uw kat wat gezelschap nodig? Gaat u op vakantie en kan de hamster dit jaar echt niet mee? Dan ben ik uw redder in nood!
Kattenoppas in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
Hoevenen
5/5 (4 reviews)
Grote dierenvriend , zellf ben ik de eigenaar van 2 akitas en altijd wel een diertje in huis gehad. In de week full time te werk dus zou enkel een vlug bezoekje kunnen doen of eten / drinken geven. In het weekend heb ik meer tijd om te gaan wandelen of een paar uur gezelschap te houden van jouw diertje.
Kattenoppas in Antwerpen (2050) - Dirk
Dirk
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik pas met veel liefde op uw huisdier wanneer u zelf even weg moet, of tijdens uw vakantie. Wonende aan het galgenweel en vlakbij de middenvijver maak ik dagelijks grote wandelingen met mijn Tibetaanse terrier Anji. Ik neem ook graag andere honden mee op deze wandelingen.
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Janneke
Janneke
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik pas vaker op hondjes bij mensen thuis. Ik vind het belangrijk dat de dieren hun vaste routine kunnen behouden. Ik wandel min. 4 x per dag en knuffel en speel graag :) Ik geef de dieren voldoende aandacht en indien gewenst kan ik ze ook wassen, kammen en oortjes schoonmaken. Ik geniet enorm van huisdieren en zal ze veel liefde geven.
Kattenoppas in Antwerpen (2060) - Naduah
Naduah
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo ik heb zelf 2 honden en 2 katten in huis. Ook nog 2aquariums met tropische vissen. 1 terrarium met taratula's en 1 terrarium met een koppel boa's ( slangen). Verder ben ik een dierenvriend en hou ontzettend veel van de natuur. Ga gezellig wandelen met de honden. Dus ervaring genoeg,😘 Heb je iemand nodig om jou kleine/grote schatjes te verwennen. Neem gerust contact met mij op.
Kattenoppas in Antwerpen (2060) - Riki
Riki
Antwerpen
Nieuw
Ik en mijn vriend hebben zelf een kat en nemen met plezier een aantal dagen/weken uw katje bij in huis wanneer u op vakantie gaat. Ook kleinere dieren zoals hamsters, vissen, etc. zijn welkom.
Kattenoppas in Antwerpen (2050) - Ives
Ives
Antwerpen
Nieuw
wandelen , spelen, oppassen , als u een katte-hatende hond mocht bezitten (rehabiliteren voor honden kan ook ...hahaha) heb veel vrije tijd hou al heel men leven dieren....mss tot straks ps ik ga toch ma zielig doen *na men ongeval kan ik dringend een zakcentje gebruiken....
Kattenoppas in Schoten (2900) - Luana
Luana
Schoten
Nieuw
Ik ben een veelzijdige oppas, ik kan dieren goed aanvoelen en begrijpen. Van kleins trokken dieren mij aan, ik heb 1 jaar paardentaal geleerd en ik leer elke dag bij
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Caroline
Caroline
Antwerpen
Nieuw
Al heel mijn leven een enorme dierenvriend. Zelf ben ik woonzaam op een appartement. Als dit een probleem is, ben ik zeker bereid om bij u thuis op te passen. Ook ga ik graag wandelen en kan u mij contacteren voor te komen voeden. Ik kan al niet wachten om jullie liefste diertje te ontmoeten! Tot snel!
Kattenoppas in Antwerpen (2000) - Philip
Philip
Antwerpen
Nieuw
Van kindsaf aan was ik een grote dierenvriend. Ik heb ondertussen veel ervaring opgedaan als petsitter op honden, katten, kippen. Ook paste ik tegelijk vaak op het huis van mensen, en ben dus een betrouwbaar persoon.
Kattenoppas in Ekeren (2180) - Shari
Shari
Ekeren
Nieuw
Ikzelf heb een Berner Sennen Reu gecastreerd en is 4 jaar oud. Daarnaast heb ik ook een heilige birmaan van 4 jaar oud. Deze komen beide goed overeen met elkaar. Graag er eens tussen uit & je weet geen blijf met je favorietje hier zijn ze altijd welkom.
Kattenoppas in Merksem (2170) - Sarah
Sarah
Merksem
Nieuw
Opgegroeid met dieren! (Vogels, cavia's,hamsters,katten,honden,kippen,...) Nu ik alleen woon heb ik nog niet genoeg geld voor een dier goed te kunnen onderhouden, dus ik mis het heel erg!
Kattenoppas in Kalmthout (2920) - Emma
Emma
Kalmthout
Nieuw
Ik heb altijd huisdieren gehad. En wil er iedere keer nog meer. Dat zal helaas niet gaan. :-) maar oppas spelen vind ik ook al zeer leuk! Ik doe alles om de dieren op hun gemak te laten voelen. Twijfel niet om me te contacteren
Kattenoppas in Brasschaat (2930) - Xavier
Xavier
Brasschaat
Nieuw
Indien afstand niet te groot kunnen dochters voor dieren instaan. Zij zijn absoluut gexoon om met dieren te werken van chinchilla tot paard en alles daartussen.
Kattenoppas in Schoten (2900) - Philippe
Philippe
Schoten
Nieuw
Van jongsaf heb ik altijd honden gehad, dus ben er erg mee vertrouwd en zorg er graag voor. Katten heb ik zelf nooit gehad, maar aangezien ik een grote dierenvriend ben, zorg ik ook voor hen heel graag.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Stabroek: geëvalueerd met 4.85 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Stabroek, kattenoppas gezocht Stabroek, kattenhotel Stabroek, kattenpension Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kattenoppas in Stabroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden