loodgieter Wilrijk

Loodgieter Wilrijk gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Loodgieter Wilrijk: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Loodgieter in Wilrijk (2610) - Jianmin
Jianmin
Wilrijk
4.82/5 (106 reviews)
Gepensioneerde loodgieter met volledige loopbaan bij openbare dienst. Afgestudeerd in Antwerpse Nijverheidsschool als Sanitair Installateur. Na 10 jaar buitenlandse beroepsactiviteit werkte 32 jaar lang bij stad Antwerpen en het autonoom gemeentebedrijf AG VESPA. Sindsdien ben actief bij de Listminut als dienstverlener en in vorig jaar word door het bedrijf gelukkig tot "ambassadeur" gepromoveerd.
Loodgieter in Antwerpen (2020) - Hajriz
Hajriz Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.93/5 (14 reviews)
Heb 1 jaar avondschool gevolgd voor loodgieter en doe altijd al zelf kleine klusjes thuis en bij vrienden en ken genoeg mensen die echt vakmannen zijn als loodgieters.
Loodgieter in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
5/5 (8 reviews)
Na het verbouwing van een huis en verschillende appartementen kent de loodgieterij nog maar weinig geheimen voor mij. Vaak komen loodgieters niet graag voor een kleine klus dus aarzel niet om het aan mij te vragen hoe groot of klein de klus ook is. Tot binnenkort.
Loodgieter in Berchem (2600) - Dries
Dries
Berchem
5/5 (5 reviews)
Mijn ervaring is voorlopig relatief beperkt, ik heb pas een jaar geleden mijn passie voor loodgieterij ontdekt. Maar op korte tijd superveel bijgeleerd, mede dankzij avondschool die ik ook bij volg. Ondertussen al heel wat zelfstandige opdrachten gedaan met goede afloop :)
Loodgieter in Antwerpen (2018) - Saber
Saber Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
3.4/5 (5 reviews)
Hey iedereen wegens uitbreiding personeel zoeken we graag verder naar extra klanten bestand voor ons renovatie bedrijf voor al u klusszn groot to klein kun je bij ons terecht
Loodgieter in Hoboken (2660) - Enver
Enver
Hoboken
4.8/5 (5 reviews)
Zoekt u beste en handig loodgieter. Zoek dan niet te verder . Alle sanitaire werken, alle centrale verwarming werken, kraan aansluiten Neem zo snel contact
Loodgieter in Wilrijk (2610) - Bjorn
Bjorn
Wilrijk
5/5 (4 reviews)
ik ben loodgieter sinds 1994 ik doe ook verwarming en dakwerken voor kleine klussen kan ik u elke dag na 16u helpen voor grotere klussen zaterdag en zondag ik ben verzorgd en zeer bekwaam in mijn job ik kan u advies geven en helpen in uw keuzes. Verder ben ik ook handig in alles wat met renovatie of werken in uw huis te maken hebben
Loodgieter in Berchem (2600) - Soufyan
Soufyan
Berchem
5/5 (4 reviews)
Ik heb jarenlange ervaring in klussen en verricht volgende werkzaamheden: - reparatie auto's - muren bezetten - schilderen - loodgieterij - transport grofvuil
Loodgieter in Hoboken (2660) - Davut
Davut
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Beste Ik heb al jaren ervaring als loodgieter Ik kom gerust gratis advies geven over het prijs van alle kosten dat u gaat doen Alles is voor beste goedkoopste prijs Twijfel niet neem contact Mvg
Loodgieter in Wilrijk (2610) - Svend
Svend Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
3.67/5 (3 reviews)
Jaren ervaring in het verbouwen van badkamers en keukens, naar de wensen van de klant. Werken worden uitgevoerd alsof het mijn eigen is. Plaatsen van een hang wc is geen probleem op een bestaande afvoerbuis.
Loodgieter in Hoboken (2660) - Francis
Francis
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Al van jongsaf hielp ik bij mijn ouders met het verhelpen van problemen en ik ben er door de jaren alleen maar beter in geworden :) Uw verwachting als klant staat centraal !
Loodgieter in Antwerpen (2020) - Moustafa
Moustafa
Antwerpen
Nieuw
Hallo, De chauffages dienen ontlucht te worden. Ik kan dit voor jouw doen. Een klusje van 30min Max. Deze week ben ik elke dag vrij. Wanneer wast het voor jouw? Grtjs
Loodgieter in Antwerpen (2018) - Ahmet
Ahmet
Antwerpen
Nieuw
Opleidingen gevolgt van sanitair en centrale verwarmings installaties. En wat ik kan is problemen oplossen van een cv ketel en installaties
Loodgieter in Edegem (2650) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
Nieuw
Ervaren loodgieter (en docent in avondonderwijs) cv en sanitair in bijberoep. Ik doe het liefst de kleinere klussen zoals vervangen van kranen, vervangen of uitbreiden van de leidingen, herstellingen, ... Ook geef ik advies en hulp bij renovaties (berekenen leidingdiameter, regelgeving, ...)
Loodgieter in Antwerpen (2018) - Jerry
Jerry
Antwerpen
Nieuw
Zelf heb ik de basiskennis geleerd op school en daarna een beetje ervaring opgedaan in een stage ken nog niet alles maar ben een handige harry dus nieuwe dingens heb ik snel door
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Is een tweesnijdend mes. Beide partijen zijn tevreden. Betalen na de dienst. ”
Dirk
“ Een prima forum om huiseigenaars en bonafide en competente klusjesmannen met mekaar in contact te brengen. ”
Paul
“ In het begin was ik wat aarzelend omdat op de website punten stonden die elkaar tegenspraken. Per email werd alles zeer snel en vlot uitgelegd. Heb toegezegd en alles ging heel vlot tewerk. ”
Peter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Loodgieter Wilrijk: geëvalueerd met 4.69 door 158 klanten

Populaire dienstaanvragen

goede loodgieter Wilrijk, loodgieter Wilrijk, ontstoppingsdienst Wilrijk, sanitair Wilrijk, centrale verwarming Wilrijk, ontstoppingen Wilrijk, loodgieter Wilrijk prijs, loodgieter Wilrijk dringend, loodgieters Wilrijk, loodgieter in de buurt Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Loodgieter Wilrijk: loodgieter gezocht?

Het ruikt niet goed en vermoedt dat de uw pijpen verstopt zijn? U merkt een vochtplek op in uw kamer en denkt dat dit te wijten is aan een waterlek? Uw WC is verstopt en bent dringend op zoek naar een ontstoppingsdienst? Heeft u een probleem met u centrale verwarming waardoor u geen warm water meer heeft? Kortom u hebt een loodgieter in Wilrijk nodig die u daarbij snel zou kunnen helpen. Onze beschikbare dienstverleners staan klaar om al uw loodgieterij problemen op te lossen.

Hulp nodig bij loodgieterijwerken in Wilrijk?

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van loodgieterijwerken waarmee onze loodgieters u kunnen helpen:

Plaatsen of herstellen van sanitair

Zou u graag uw badkamer renoveren? Wilt u een thermostatische kraan installeren? Droomt u van een Italiaanse douche? Zou u graag uw wastafel vervangen? Dit kan allemaal dankzij onze loodgieters sanitair in Wilrijk die bereid staan om u te helpen.

Verwarming herstellen

Werkt uw verwarming niet meer als verwacht? Misschien moeten deze ontlucht worden of misschien is er een probleem met de centrale verwarming, de ketel of de boiler? De oorzaken kunnen talrijk zijn. Maak beroep op onze loodgieters uit Wilrijk. Ze zullen het probleem vinden en het zo snel mogelijk oplossen.

Ontstoppingen

Onze ervaren loodgieters kunnen u gemakkelijk helpen bij het ontstoppen van allerlei installaties; leidingen, pijpen, WC, badkuip, gootsteen, wastafel, douche,.... Maak beroep op de ontstoppingsdiensten van onze loodgieters.

Waterdruk problemen

Wat kan het lastig zijn als de waterdruk in uw douche niet optimaal is! Onze loodgieters uit Wilrijk ontkalken uw sanitair en regelen de perfecte waterdruk voor u.

Lekkages verhelpen

Een lekkage kan schade brengen aan uw woning. Misschien is dit probleem te wijten aan een slechte afvoerbuis, een verstopte dakgoot, een beschadigde schoorsteen, een lek in de dak, een versleten waterleiding en meer! Onze loodgieters staan klaar om uw lekkages te verhelpen en nieuwe lekkages te voorkomen.

Loodgieterijwerken die al werden uitgevoerd op ListMinut

Waarom zoeken onze klanten hun loodgieters op ListMinut?

Hoe zit het met de prijs van onze loodgieters in Wilrijk?

Wilt u de beste loodgieters in Wilrijk vinden voor een redelijke prijs? Op ListMinut ontvangt u verschillende aanbiedingen voor kleine en grote loodgieterijproblemen. U selecteert zelf met welke loodgieter u wilt werken en jullie komen samen overeen op een prijs; geen slechte verassingen.

U hebt controle over de prijs!

De uurlonen van onze loodgieters in Wilrijk liggen meestal tussen 16 en 30 euro. Opgelet, dit is maar een indicator en kan sterk verschillen afhankelijk van de duur en de moeilijkheidsgraad van het werk.

Ervaringen van onze loodgieters uit Wilrijk

Onze loodgieters uit Wilrijk zijn polyvalent en zijn gewend om te werken met verschillende merken zoals

Onze loodgieters uit Wilrijk kunnen ook alle type installaties herstellen zoals:

De laatste aanvragen in de categorie loodgieter Wilrijk

Lavabo verplaatsing - Nieuwe douchekuip plaatsen + 4 radiatorkranen en een thermostaat vervangen - wateraansluitingen in keuken - Lekkage waterleiding - Toilet blijft lopen - ontdubbelen waterleiding separate watermeters - Afvoer in keuken is verstopt. Allerlei producten geprobeerd en helpen niet - Aansluiting wasmachine vervangen - Radiator plaatsen - Herstelling van dakgoten van tuinhuis - Vocht problemen kelder - Lek in een buis waardoor ik water verlies - Thermostaatkranen installeren - Lekkend toilet - Small water leak - Centrale verwarming - Verstopt riolering - T stuk plaatsen op gasleiding - lekkende aansluiting watertoevoer - Een lekkende kraan herstellen - Wc trekt vacuüm, enorme reukhinder - gasleidingen - Herstellen van afvoer gootsteen en douche - Vervanging geiser - 2 x lavabokraan vervangen - Toilet, keuken instalatie - ketel opstarten - Terugslagklep herstellen - Installatie gasfornuis Wilrijk - ontstopping afvoer keuken - verstopt bad - Loodgieter - Algemene loodgieterij - Afvoerleiding zit verstopt - badkamer renovatie + isoleen vloer - WC is grondig verstopt - 2 kranen repareren - Reinigen dakgoten - Openen kraantje naar achtertuin - gaskookplaat + dampkap installeren - vervanging van een meter zichtbare gasleiding - Gasgeiser “Fluende plus” plaatsen - Verstopte leiding - verstopt keuken afvoer - Vervangen riolering buis - Bad kraan warm water - Douchecabine - Lekkende kraan en toilet - lek aan chauffagebuis+ 2 kleinere klusjes - verwijderen aanvoerbuizen, plaatsen van spoelbak - Afwasmachine storing afvoer - Radiator verwijderen - Vervangen oude gietijzere regenwaterbuis - Zeer dringend, kraan badkamer overgedraaid - Deurscharnier beschadigd. - installatie douche - M THONON - Lekkende kraan vervangen - keukenkraan lekt - 2 radiatoren vinden en vervangen - Lavabo WC aansluiten - Leiding verplaatsen staande toilet naar hangtoilet - Af -en aankoppelen verwarmingselement. - Reparatie en vervanging dualflush knop in 2 toiletten en conversie naar dualflush in 3e toilet - Vervangen kleine keukenboiler - WC ombouwen tot inbouw wc - Waterleidingen vervangen - Renovatie - Lek afvoer keuken en aansluiten wasmachine - Aansluiting verwarming lekt - lek onder lavabo herstellen - plaatsen van handoekdroger - Verschillende kleine herstellingen te Wilrijk - Inbouwtoilet loopt door - badkamer - Verleggen afvoer/leidingen spoelbak + bevestigen kasten nieuwe keuken - loodgieter gevraagd in wilrijk - Handoekdroger plaatsen - nieuwe aanvoerleidingen plaatsen van kelder naar gelijkvloer, eerste verdiep en tweede verdiep - wil nieuwe water leidingen plaatsen in een oudere huis 2 watermeters laten plaatsen, loodgieter moet de leidingen d - Loodgieter nodig voor aansluiting wasmachine en lavabo - Vervangen van toilet (aparte ruimte) en plaatsing badkamer - Onderhoud verwarmingen van chiro - Wc - Lek badkraan - Herstel Vaillant Ketel - maken van toilet - verstopte wastafel van keuken - Plaatsen van boiler - Radiator aansluiten en buis inkorten - ontstoppen afvoerleiding gootsteen , en geurhinder in de badkamer - Loodgieter - Wegwerken buis - volledige renovatie van de wc kamer - Verstropping lavabo keuken - Leiding gesprongen - Verwarming - lekkende radiator - Kraam voor vaatwasser - vervangen boiler - renovatiewerken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden