herstelling huishoudtoestellen Deurne

Herstelling huishoudtoestellen in Deurne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen Deurne

Huishoudelektro reparateur in Deurne (2100) - Nima
Nima
Deurne
4.74/5 (27 reviews)
Hallo, ik ben Nima, ik doe herstellingen van huishoudtoestellen zoals de rubber van een wasmachine vervangen en ik doe ook andere klusjes zoals een deurslot verwisselen, fornuis aansluiten etc. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2000) - Iliass
Iliass
Antwerpen
4.74/5 (23 reviews)
Beste mensen. Ik hou van uitdagingen, in mijn vrije tijd doe ik vaak herstelling huishoudtoestellen van vrienden en familie. Ik ben van beroep polyvalent technieker in de industrie dus storingen zoeken en oplossen is dagelijkse kost. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Younes is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudelektro reparateur in Merksem (2170) - Younes
Younes
Merksem
4.78/5 (18 reviews)
Elektromechanische apparatuur is mijn passie. Ik krijg voldoening uit het probleemoplossend denken bij het repareren van huishoudelektro. Naast een goede theoretische kennis van de elektromechanica (uit mijn studies) beschik ik ook over praktische ervaring. Dit komt doordat ik regelmatig apparatuur repareer, denk maar aan naaimachines, wasmachines, diepvriezers, etc.
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2060) - Ricardo
Ricardo
Antwerpen
4.67/5 (12 reviews)
Lang als hersteller en installateur gewerkt voor Elektro Loeters van alles wat elektro toestellen, vaatwasser, wasmachine, droogkast, oven en kookplaat
Huishoudelektro reparateur in Deurne (2100) - Marc
Marc
Deurne
4.67/5 (6 reviews)
ik probeer steeds mijn best te doen om toestellen te herstellen zonder grote uitgaven. Niet alles is herstelbaar maar je kan het op zijn minst eens bekijken vooraleer weg te gooien
Huishoudelektro reparateur in Deurne (2100) - Riyadh
Riyadh
Deurne
5/5 (4 reviews)
Ik herstel ook wasmachines, ovens en koelkasten. Ook alle andere huishoudelektro kan ik. Ik reken een vaste prijs zonder onderdelen. Dit is nog steeds voordeliger dan een echte firma en voor hetzelfde werk!
Huishoudelektro reparateur in Deurne (2100) - Kurijn
Kurijn
Deurne
5/5 (3 reviews)
Voor vrienden en familie ben ik als kinds af aan de persoon geweest die erbij werd gehaald om apparaten te doen heropleven. Ik ben uitzonderlijk goed ik het opsporen van een probleem én van de oorzaak ervan! Dit stelt me bv. in staat een specifiek onderdeel te vervangen of repareren, eerder dan de hele of halve installatie!
Huishoudelektro reparateur in Borgerhout (2140) - Muamed
Muamed
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Ben handige Harry kan op mij gerekend worden ben stipt betrouwbaar en coaxiaal team player Erik breng zeker tot goede einde en handel alles liefst correct af
Huishoudelektro reparateur in Merksem (2170) - Yousri
Yousri
Merksem
5/5 (1 reviews)
Momenteel werk ik als elektricien bij Engie Fabricom en zou ik graag wat bijverdienen. Ik ben telkens beschikbaar in het weekend. Hieronder staan een paar weetjes over mij en mijn specialisaties: *2jaar ervaring als elektricien/meet&regel technieker bij Engie Fabricom *beschikt over eigen voertuig en materiaal *schema's aanpassen, verlichting/stopcontacten plaatsen, storingszoeken,....
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2060) - James
James
Antwerpen
Nieuw
Ik heb 1 jaar elektro gevolg op school en dit ligt me wel, ik vervang lusters repareer elektro enzovoort. Ik ben graag bezig met mijn handen.
Huishoudelektro reparateur in Deurne (2100) - Dennis
Dennis
Deurne
Nieuw
Als technieker ben ik het gewoon om dingen te herstellen, van grote instalaties tot zeer kleine toestellen. Geen uitdaging is teveel! U kan dus gerust beroep op mij doen.
Huishoudelektro reparateur in Deurne (2100) - Habet
Habet
Deurne
Nieuw
Sinds klein al was ik steeds samen met mijn vader en opa aan het klussen aan alles in huis. Al was het van een reparatie van de afstandsbediening tot het verbeteren van de wifi in het huis of aanleggen van nieuwe verlichting. Er is geen taak die me afschrikt :)
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2060) - Nathan
Nathan
Antwerpen
Nieuw
Hallo , mijn passie is elecktro-mechanica en ik heb dit 6 jaar lang gestudeerd. Ik werk ook op 3 schepen en onderhoud ze ook waar nodig. Zoals de benodigde apparaturen na te kijken en herstellen waaronder ; combi-oven , koelkasten , frituur , wasmachines , koffiemachines , lampen etc.
Huishoudelektro reparateur in Deurne (2100) - Mohmed
Mohmed Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
Nieuw
Het plaatsen van electro, bv in keukens en afwerking. Ik werk fijn en netjes af naar de klant toe. Als je iemand zoekt die het naar je wensen wilt moet je bij de Mo zijn. Ben een man van woord en luistert graag naar de klant.
Huishoudelektro reparateur in Borgerhout (2140) - Recai
Recai
Borgerhout
Nieuw
- Reparatie van witgoed en huishoudelijk apparatuur - Pre-technisch keuringen van apparatuur - Aardings,- en isolatieweerstandsmetingen - 24/7 service
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ De eerste keer dat ik ring twice gebruik en is een positieve ervaring gebleken. ”
Dirk
“ Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van de site. Een eenvoudige, snelle weg om te vinden wat je nodig hebt. Goede service. Goed bereikbaar en behulpzaam. Top! ”
Dirk
“ Makkelijke manier om hulp te krijgen indien je niemand kent die daartoe bekwaam is. ”
Hormoz
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen Deurne: geëvalueerd met 4.84 door 96 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis Deurne, klein elektro laten herstellen Deurne, wasmachine reparatie Deurne, herstelling huishoudtoestellen Deurne, herstelling wasmachine Deurne, koelkast reparatie aan huis Deurne, technieker wasmachine Deurne, reparatie elektrische toestellen Deurne, koelkast herstellen Deurne, reparatie vaatwasser Deurne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen herstelling huishoudtoestellen in Deurne

De laatste aanvragen in de categorie huishoudelektro reparateur in Deurne

Herstellen oven - Droogkast - wasmachine met F6 fout melding - reparatie gasvuur-pit - reparatie nilfisk stofzuiger - Reparatie droogkast - Herstelling afwasmachine - lager vervangen - Wasmachine - Herstel kogellagers wasmachine - Wasmachine is stuk - Stofzuiger - Herstellen wasmachine - Droogkast reparatie - Herstelling droogkast Beko 8340X - Reparatie droogkast - wasmachine defect samsung - wasmachine defect - Herstelling koelkast - Samsung koelkast - Microgolf functie van Combi microgolfoven werkt niet meer - Wasmachine herstellen - Bosch frigo - Handstofzuiger herstellen - Koelkast werkt niet goed - Probleem met wasmachine - Aandrijfriem vervangen van AEG droogkast - Herstelling vaatwasser Whirlpool 6th sense - Kan iemand helpen? - Beste,ik heb en waatwaasser Siemens die geeft fout melding E09,kan ienand dat hertstelen a.u.b - Vaatwasser herstellen - Wasmachine - Droogmachine - elektrische boiler repareren - Wasmachine warmt niet meer op - Gas Bijvullen koelkast - Wasmachine - Herstelling dampkap - Reparatie nodig voor strijkijzer Calor - Herstelling aeg wasmachine - İnstallateur inbouw ijskast - Herstellen Bosch afwasmachime - Mij was machine is werk niet. - installateur voor inbouwijskast - wasdroger repareren - AEG wasmachine lekt olie in de trommel - Microgolfoven werkt niet meer - Mijn microgolf werkt niet meer - Stofzuiger Philips herstellen - vaatwasser herstellen Deurne
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden